Maybe it's not always about the happy ending, maybe it's about the story


Viccan tvingar mig att blogga, så jag är väl illa tvungen till det! Imorse kom jag till skolan kvart i åtta och får på plats veta att vi börjar kvart i nio. La mig sur på en soffa med musik i öronen och halvsov fram till resten av min klass började droppa in. Började med matte där jag äntligen fick klart grupparbetet. Efter matten var det svenska och efter det blev det påsklov! Drog och tränade efter skolan för att sedan åka hem och duscha lite fort innan jag åkte tillbaka till stan för att träffa en vän. Det var roligt att ses igen och det är underbart att veta att man fortfarande har kvar de där vännerna. De vänner som fortfarande finns där, även fast vi inte ses varje helg eller syns överallt på varandras facebook. Jag har en hel del såna vänner, och jag önskar att jag träffade dom oftare än vad jag gör. Skulle egentligen inte ha sovit hemma inatt, men jag kände att det skulle vara skönt att vakna upp i min egna säng, vilket jag säkert kommer tacka mig själv för imorgonbitti. Jag har hunnit kolla på ett avsnitt av gossip girl sedan jag kom hem och kommer antaligen att kolla på ett till innan jag somnar.
Med detta otroligt intressanta inlägg säger jag godnatt!
Puss på er!

Ändå kallar du mig pucko när jag frågar vad du ser hos en sån som mig


Kollade på något avsnitt av gossip girl igår när jag kom hem innan jag somnade tidigt. Drog till skolan idag och hade två lektioner innan en håltimme på tre och en halv timme. På den gick jag och Jennifer till H&M där jag fick med mig ett par söta shorts och en mysig sommarkofta hem. Efter det drog jag och tränade fram till en halvtimme innan nästa lektion skulle börja. På den halvtimmen hann jag hem till pappa, duscha, byta om, sminka mig och sedan gå tillbaka till skolan och lyckades med att inte bli mer än 6 minuter sen! Efter skolan som slutade klockan tre blev jag hämtad av min mamma, moster och min fina kusin. Hade en trevlig biltur hem som höll på att sluta med en krock för att dom skrattade så mycket, haha så efterblivna. Nu sitter jag här och skulle ännu en gång ha börjat skriva på novellen, men icke. Mårten är här och ligger för tillfället i min säng och beklagar sig över.. vad det nu var. Jag är så överdrivet trött och funderar ärligt talat på att strax sova. Imorgon är det fredag och sista dagen innan påsklov, lycka!


Music is my painkiller


Jag trotsade min kärlek och lämnade allt, var kall som en isbit för ensam var stark


Jag blev hemma idag ändå. Har legat i sängen hela dagen fram till nu. Fryser så jag skakar och har ingen ork till någonting. Jävligt illa om jag blir sjuk nu alltså! Jag ska stoppa i mig några alvedon och försöka åka in på dansen ikväll ändå, vill inte missa någonting. Jag och mamma har precis fikat lite och jag hade nu tänkt börja skriva på min jävla novell som jag fortfarande inte har börjat på.. Det går segt, riktigt segt.
Hoppas ni mår bra mina hjärtan!
Puss & kram

Jag har saknat att ringa ibland och berätta hur det går


Gick i skolan mellan åtta och tio över elva. Kommunikation följt av hörförståelseprov på engelskan. Drog efter det och tränade tills jag kände att jag inte mådde bra alls, så jag ringde mamma som fick komma och hämta mig. Missade alltså eftermiddagslektionerna och har istället legat och kollat på gossip girl sedan jag kom hem. Det är skönt att fly in i andras liv för ett tag, slippa tänka på sitt eget. Har värmedynan på högsta grad men fryser så att jag har gåshud på hela kroppen ändå, skakar som en litet hundvalp och har ont i nästan hela kroppen + en ordentlig huvudverk. Jag borde verkligen gå till skolan imorgon av flera olika skäl, men beroende på hur jag mår så får vi se hur det blir med den saken. Men det ska krävas mycket för att jag stannar hemma.
Nu ska jag hoppa i säng!
Natti!

They say bad things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding

Godkväll!
Inget novell skrivande blev av utan jag ägnade istället tiden åt att försöka få mitt hår att se någorlunda ut och att måla mina tånaglar. Jag börjar bli lite orlig att jag har missat massa saker för såhär lugnt som det är i skolan just nu har det inte varit på evigheter. Skönt, men skumt .. Det slog mig just att det är 1april på söndag, vilket betyder att sommaren är här typ.. alldeles strax. Jag måste verkligen ligga i nu och inte slarva så jävla mycket som jag har gjort den senaste tiden. Jag får inte ge upp, även fast det ibland känns som att det redan är vad jag har gjort. Och med det menar jag inte bara att sommaren strax är här.
Nu ska jag försöka sova så jag kommer iväg till skolan imorgon.
Natti!


I just can't live without you


Hej på er!
Dålig nattsömn och lite kaos imorse gjorde att jag stannade hemma idag. Cyklade iväg och slingade håret klockan två och cyklade efter det vidare och tränade. Ser ut som ett ljushuvud i skallen och det gick dåligt på gymmet så resultatet är en sur och missnöjd tjej just nu. Sitter i skrivande stund och väntar på att få sola och efter det ska jag cykla hem till mamma igen.
Borde börja skriva på min 15 sidors novell när jag kommer hem, men det är ganska så svårt att skriva när inspirationen ligger på noll. Aja, vi får se hur det blir med det!
Hoppas ni är på bättre humör än vad jag är för tillfället haha :)

 


I kill myself with my own words


The prettiest smiles hide the deepest secrets
the prettiest eyes have cried the most tears
and the kindest hearts have felt the most pain

Jag måste rota i väskan efter mod


Kom till mamma runt fem och började packa upp lite. Senare bjöds det på våfflor eftersom det idag är våffeldagen, hihi! :D Imorgon börjar sista veckan innan påsklov och jag tycker ärligt talat att det nästan är läskigt att tiden går så fort! Det känns verkligen som att det nyss var jullov, helt galet.
Hoppas ni mår bra mina hjärtan!
Puss & kram

I was a dreamer before you went and let me down

image description
Gårkvällen var trevlig. Vi åt god mat på Il forno innan vi åkte hem till farmor och farfar för att dricka champagne och öppna lite paket. Jag fick pengar, ett arband och ett presentkort på Relax house, super nöjd verkligen! Runt nio tiden somnade jag med lillkusinen över mig i soffan haha, och kände då att det var dags för mig att cykla hemåt. Väl hemma hann jag knappt lägga mig på sängen innan jag somnade nästan direkt, helt sjukt trött. Vaknade runt halv tolv idag av att mobilen vibrerade så mycket att jag fick damp och slängde den i väggen i sömnen. Som tur är skadades inget mer än skalet, men vad i helvete tänkte jag med? Gick upp lite senare och cyklade iväg till sjukhuset och hälsade på min fina mormor. Helt sjuk mycket folk och poliser det är på stan idag alltså, bandyfinalen är galen..
Nu ska jag sätta igång och packa för att sedan åka till mamma i två veckor!
Puss på er!

Every time I close my eyes it's like a dark paradise

image description
Vaknde klockan ett idag av att lillebror kom in i rummet och sa att det var jättefint väder ute, vilket det var. Åt en mysig frukost på balkongen innan jag cyklade iväg för att sola. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska börja fixa mig för att äta på Il forno tillsammans med släkten på pappas sida för att fira att han har fyllt år och att jag snart fyller år. Efter det vet jag inte riktigt än vad jag hittar på, men något lär det bli!
Hoppas ni mår bra mina vänner!
XOXO

It's like I'm homesick for a place that doesn't even exist


image description
gjorde fina tatueringar på dom

Började skolan klockan tio med hälsopedagogik följt av matte, svenska och engelska innan jag slutade klockan fem. Träffade efter det Kajsa & Viccan och var med dom resten av eftermiddagen och kvällen, mina fina! Kom hem för någon timme sedan och mina planer nu är att lägga på mig några kilon framför en film. Har köpt godis för typ ett år framöver, men det börjar dock redan ta slut tack vare min söte lillebror som också nyss kom hem. Jag är extremt trött, så sen blir jag definitivt inte ikväll!
Hoppas ni mår bra!
Puss & kram

På håll såg jag ljusen dö i dimman precis när mörkret tändes upp igen


Stack som sagt och tränade klockan tolv. Ett spinningpass följt av gym. Drog efter det svettig och fräsch och inhandlade sista paret som fanns kvar av ett par vita låga converse i storlek 37, värt. Cyklade hem och duschade innan jag åter igen tog cykeln ner på stan för att träffa Felicia & Cecilia. Vi köpte varsin kaffe på Waynes och satte oss vid ån och njöt av värmen. Väl hemma igen fick jag syn på ett spöke i spegeln och bestämde mig för att gå och sola i tretton minuter. Känner att det börjar bli dags att skapa sig lite fuskfärg nu när våren är här. Annars har jag resten av kvällen suttit och slipat på inlämningsuppgiften i kommunikation som ska in ikväll och fixat talet jag ska hålla om Icas självscanning imorgon på svenskan. Förstår inte hur jag lyckades komma på ett sånt extremt roligt ämne att prata om..

Behind those smiling faces you can never know what someone is going through


Kom nyss hem efter att ha varit på utvecklingsamtal. Det gick bra och det känns skönt att vara uppe såhär tidigt trots att jag är ledig. Nu ska jag sätta igång med inlämningsuppgiften i kommunikation eftersom det inte blev av i tisdags. Ska även försöka hinna göra svenska innan jag ska träna klockan tolv. Vet inte riktigt vem jag försöker lura genom att tro att jag ska hinna det haha, menmen. Lika bra att sätta igång nu!
P U S S

One day you'll gonna need me, like i'm needed you. And just like you, I won't be there


Dagen har varit bra. Satt ute i solen med Rebecka under litterär gestaltningen, skrev klart en inlämningsuppgift på franskan, satt ute i solen på kommunikationen och blev äntligen klar med enkäterna på hälsopedagogiken. Var starkare än vanligt på gymmet, men tröttare än vad jag brukar under konditionen. Cyklade fram och tillbaka till dansen och det gick faktiskt riktigt bra idag på dansen. Vi började på en ny koregrafi och det är riktigt skoj. En bra dag helt enkelt. Det mindre bra är väl att jag just nu sitter och äter glass ehhehh..
Nu ska jag ta en dusch innan jag kryper till kojs. Utvecklingsamtal imorgonbitti klockan åtta och resten av dagen är jag ledig! Mina planer är att träna och plugga och sedan får vi se vad som häder.
Sovgott!

Jag ska sakna dig imorgon


Kom nyss hem och har duschat efter en idrottslektion som bestod av cirkelträning. Nästa lektion börjar om fyrtio minuter så jag ska efter detta fort klä på mig innan jag cyklar iväg mot skolan. Slutar klockan fem idag och efter det ska jag träna innan jag åker och dansar. Vi får se om det blir någon uppdatering senare ikväll, det beror på hur trött jag är när jag kommer hem.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S


Trots allt så älskar dig ♥




Take my heart, its yours to keep


Kom hem för ett tag sedan efter att ha tränat och sitter nu och kollar på gossip girl och äter yoghurt. Ska efter detta börja skriva på inlämningsuppgiften i kommunikation innan det kommer förbi lite folk. Idag har pappa äntligen bokat resan till Rom dit han, lillebror och jag ska till under kristehimmelsfärd. Jag har alltid velat åka till Rom, så det ska bli riktigt roligt faktiskt!

Just because I'm used to it doesn't mean it doesn't hurt anymore


Klockan var ställd på halv sju imorse då jag och lillebror skulle upp och sjunga för pappa. Dock var vi inte riktigt först, utan blomsterbud stod redan utanför dörren.. Han blev i vilket fall glad och vi satt uppe och pratade ett tag innan jag la mig och sov igen fram till nu. Jag ska strax röra mig upp och äta lite frukost innan jag ger mig iväg och tränar. Lite senare kommer banken och andra otroligt viktiga människor hit, höh.. så jag ska väl se till att städa upp lite på mitt rum innan dess så att pappa slipper skämmas. Känner mig faktiskt rätt gammal själv när pappa fyller 50 haha..

Jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nått, grubblar över saker som jag nog aldrig förstått


Min första tanke när jag vaknade imore och tittade ut genom fönstret var; vad i helvete?
Vart tog våren vägen liksom? Gick i skolan mellan kvart över elva och halv fem. Det hände inte speciellt mycket förutom att jag hade muntlig examination i naturkunskap och fick mvg på mitt franska prov. Efter skolan mötte jag upp lillebror för att köpa present till pappa som fyller gubbe imorgon, och jag tror vi fick till det ganska så bra ändå! Efter det drog vi och tränade och när vi kom hem fanns det sushi till middag. Lyckan som uppstår osv. Imorgon och även oå torsdag är vi lediga på grund av utvecklingsamtals dagar och jag ljuger inte om jag säger att det ska bli riktigt skönt med två dagar extra ledighet såhär innan påsklov.
Ska upp och träna imorgon klockan tolv, så jag tänkte faktiskt strax sova.
Sovgott!


I've tried to stop thinking, but it doesn't work


Kom hem för ett tag sedan efter att ha träffat Viccan, alltid lika kul ♥
Ligger i skrivande stund i sängen med kent som enda sällskap. Jag blir så otroligt trött på dom som ska lägga sig i hela tiden, jag klarar mig jävligt bra själv så snälla låt mig bara vara. För övrigt befinner det sig överdrivet mycket minnen i mitt huvud och helst skulle jag bara vilja sova bort allt, men det är lättare sagt än gjort. Skulle inte tacka nej till en biljett till landet ingenstans just nu.
Pusshej!


Even the best fall down sometimes


Felicia kom till mig någon minut efter förra inlägget så jag öpnnade dörren med shampoo i hela håret. Vi drog lite senare till Väsby till en lägenhet med trevligt folk i. Var där i några timmar innan vi for vidare till Märsta där vi även spenderade natten. Kom tillbaka till Uppsala vid två tiden idag och har bara legat och degat i sängen med Felicia bredvid mig sedan dess. Nu ska jag försöka röra mig mot duschen för att sedan bege mig för att träffa min fina Victoria eftersom det inte blev av igår. Redan måndag imorgon, det är galet vad helgerna går fort!
Puss & Kram

I can't live with myself, so please stay with me tonight


Hej på er!
Gick i skolan mellan tjugo i nio och tio över elva igår, hur skönt som helst! Efter det åt jag lunch tillsammans med Jennifer innan vi drog och tränade i några timmar. När jag kom hem var farfar på besök och efter ett tag kom även Felicia. Vi åt tacos, kollade på Morgan polsson, lyssnade på håkan hellström under en svart himmel och somnade runt halv fyra tiden. Hon drog hem för några timmar sedan, men är nog påväg hit igen just nu skulle jag tro. Senare kommer troligtvis min fina Victoria och jag längtar efter henne trots att det inte var allt för länge sedan vi sågs. Nu känner jag att jag börjar få lite bråttom eftersom jag inte ens har duschat än, typiskt mig att vara så bra på att planera min tid..
Hoppas ni mår bra mina fina!
Puss & Kram


I tell myself I don't need anyone but the truth is, they don't need me


Som ni säkert märkte så blev det ingen mer uppdatering igår, utan ni fick helt enkelt nöja er med det som blev. Trots att jag inte somnade speciellt tidigt igår hann jag ändå komma i tid till första lektionen som bestod av matteprov idag. Ingen aning om hur det gick, men chansar på ganska dåligt. Efter det var det engelska som slutade klockan tio och sedan var det dax för återligare massa jobbiga håltimmar som mitt schema kryllar av den här terminen. Drog i vilket fall och tränade på den innan jag gick tillbaka till skolan klockan två för att ha naturkunskap. Efter att vi hade slutat gick jag med Jennifer på stan ett tag och en väska fick följa med mig hem. Nu ska jag strax göra mig klar för att gå och fixa naglarna som med tanke på hur dom ser ut just nu är väldigt behövligt.
Hoppas ni mår bra kompisar!
P&K


Jag bönar och ber, även fast jag vet att det redan är försent


Det blev lite bråttom imorse och inte blev det bättre av att jag står tre minuter innan jag ska börja i min hall och skriker efter cykelnyckeln. Jag fick helt enkelt traska till skolan, men lyckades ändå med att inte komma mer än tio minuter försent. Det var hälsopedagogik följt av kommunikation och efter det en håltimme på en timme. Den tillbringade jag i solen vid ån tillsammans med Rebecka och fick ännu mer vårkänslor än innan. Sedan stod det franskaprov på schemat som gick galant trots att jag inte hade pluggat ett dugg. Efter det drog jag och tränade och sedan hem för att plugga matte tillsammans med pappa. Vi får se hur provet imorgon går, men med lite tur kan jag nog få till ett litet godkänt. Hoppas jag. Nu sitter jag redo för att strax gå mot bussen för att åka och dansa. För att inte komma försent till första lektionen imorgon som är matteprov så ska jag försöka sova relativt tidigt när jag kommer hem ikväll, så vi får se om det blir ett till inlägg eller om ni får nöja er med detta.
P U S S

Then the hurt comes back and you know you shouldn't be looking back, but you can't help it because they really meant something to you and you thought it would of lasted


Nostalgi när ett mms med detta kom.

Don't make me fall if you don't plan to catch me


Drog både och tränade och till pappa igår. Somnade även tidigt och därför blev det ingen uppföljning av vad som skedde i mitt otroligt spännande liv.
Idag var det i vilket fall premiär för skinnjackan! Dock med världens största halsduk till, men ändå! Började skolan klockan åtta och gick till kvart över elva innan en håltimme på tre timmar. På den drog jag och tränade för den snygge innan jag stressade hem och duschade men ändå lyckades komma i tid till hälsopedagogiken! På den gjorde jag ingenting jag skulle ha gjort, utan satt mest med musik i öronen och skrev på inlämingsuppgiften i kommunikation. Slutade sedan klockan tre och cyklade hem för att plugga. Med tanke på att jag har franska prov imorgon och naturkunskap och matteprov på torsdag borde det nog ha gått betydligt bättre än vad det har gjort, men jag ska nog överleva.
Hoppas ni mår bra!
Puss & Kram

Sanningen är att utan dig är jag ingenting alls


Jag blev hemma idag och har verkligen inte gjort ett skit. Laddat in ny musik till mobilen, thats all. Borde plugga en jävla massa, men motivationen har lämnat mig, vilket jag vet kommer resultera i ett ig på matteprovet. Jag vet inte vad som har hänt med mig, men plötsligt gör det inte så mycket. Orkar liksom inte bry mig. Det finns en hel del viktigare saker i mitt liv just nu som behöver min tid. Det är tveksamt om jag åker till pappa idag, han vill inte ha mig där. Annars blir jag kvar hos mamma inatt igen, vilket inte gör mig speciellt mycket. Jag vill så gärna träna, men har ingen kraft till någonting. Men det brukar inte spela någon roll, brukar för det mesta bara må bättre på gymmet. Få tänka på annat och ta ut lite aggressioner haha. Orkar inte sitta här och vara emo mer, men jävlar vad övergiven jag känner mig just nu.

Over thinking ruins you. ruins the situation, turn things around, makes you worry, and just make things worse than it actually is



Efter att ha skrikit mig hes över hur mycket jag hatar Sverige när Loreen vann igår hade jag en skön lördagskväll. Somnade relativt tidigt och kom upp i vettig tid för att idag ha suttit barnvakt mellan klockan två och fem. Efter det har jag gjort i ordning ansökningar om sommarjobb och eventuellt extrajobb som jag ska försöka skicka iväg imorgon. Jag blev dessutom kvar hos mamma, orkade inte packa och hålla på så jag drar till pappa imorgon istället. Imorgon börjar skolan klockan åtta och jag borde verkligen sova, men det går bara inte. Det börjar komma över mig och mitt i allt så har en känsla jag inte vill känna dykt upp inom mig. Jag säger det inte högt, jag erkänner inte för mig själv, men jag antar att skriva är okej. Jag saknar dig.


Don't you see how much I need you right now?

Godkväll!
Kom typ fyrtio minuter för tidigt till skolan igår, drygt. Hade en timmes lektion klockan tio innan en håltimme på två och en halv timme väntade. Under den tiden borde jag ha tagit mig i kragen och pluggat, men gick istället och fikade med Jennifer. Slutade sedan skolan klockan fem och drog och tränade. Efter det mötte jag upp Felicia på stan och vi drog sedan hem till mig. Det bjöds på massa mys fram tills vi somnade överdrivet tidigt i mammas dubbelsäng.
Eftersom vi somnade tidigt vaknade vi även tidigt, vilket var lika bra eftersom jag skulle iväg och sitta barnvakt mellan elva och fyra. Tog efter det en härligt promenad på en och en halvtimme hem och hann också träffa världens bästa mormor ett litet tag, usch vad jag saknar henne!
När mamma kom hem åt vi tacos och nu sitter vi framför Melodifestivalen och jag sitter och kjedjeröstar på snygg Danny och söt Ullrik.
Imorgon ska jag jobba igen och efter det bär det av till pappa i två veckor.
Ha en fin lördagskväll mina hjärtan!

Tur att jag blev som jag blev när jag inte blev som jag skulle

Natten igår var hemsk, men dagen blev ganska bra ändå. Kallt och ömmande fötter, men jag var sååå mycket bättre än vad jag hade trott (och det menas att jag kunde stå upp själv och ta mig fram utan att döda någon på isen)! Finaste hjälmen och stabila skridskor fick jag låna av Nicole, så jag åkte runt som en självlysande bambi. Lekar, skridskoskola och fika innan vi fick sluta strax innan två. Då mötte jag upp Viccan på stationen och gick runt och kollade lite på stan innan Kajsa kom. Vi gick till storken och snackade lite skit innan vi fick sällskap vid bordet av en söt mongolid och hans ledarsaga. Mongoliden ville gifta sig med mig och sa att han älskade mig, men jag själv (och tyvärr även Kajsa & Viccan..) blev helt kär i hans ledarsaga..
Imorgon är det fredag och jag börjar klockan tio, så jag ska strax se till att sova.
P U S S



söta i finfina hjälmar


såhär söt var jag i min fina hjälm

snabbt stabilt och jättejätte bra..

It's hard to stay positive, when nothing ever goes right


Började skolan halv nio och slutade tjugo i fem. Jag har varit galet trött, haft magsmärtor, huvudverk och varit på allmänt dåligt humör hela dagen. Tränade i knappt en och en halv timme efter skolan vilket gjorde mig ännu surare. Fick verkligen stressa iväg för att komma i tid till dansen som jag helt hade glömt. Nu väl hemma gjorde jag mig själv en sak som var pricken över i, och mitt humör ligger nu på båtten. Det enda som har varit bra idag är att jag har slösat pengar på en asfin sommarklänning som jag inte kommer kunna använda förren om minst två månader. Känns ganska så onödigt att blogga just nu, borde egentligen bara sova och hoppas på en bättre dag imorgon. Vilket jag inte tror kommer ske för vi har friluftsdag och lilla jag har blivit övertalad till att åka skridskor.. Ni som känner mig sedan långt tillbaka känner min relation till skridsor och jag ska inte ljuga och säga att jag inte har funderat på att vara "sjuk" imorgon.
Sovgott!

Some people are meant to fall in love with each other, but not meant to be togheter


Godkväll!
Åkte in till stan tillsammans med Erika runt halv ett tiden. Vi satt vid ån, kikade runt lite och mötte sedan upp Alicia innan jag drog mot skolan som började kvart i två. Kommunikation och engelska innan jag slutade halv fem och drog och tränade. Tränade till åtta och drog sedan hem och åt och duschade. Nu sitter jag i sängen redo för att strax sova, galet trött. Det finns så mycket saker jag borde göra, men man hinner liksom ingenting när man går sena veckor. Man kommer hem sent, är astrött och ingenting blir gjort. Ingen idé att klaga!
Hppas ni mår bra!
P U S S

Hearing something that totally kills you inside and breaks your heart and pretending that you're fine with it


Idag var en sådan dag jag blev påminnd om saker jag helst vill glömma. Jag vill inte minnas. Hur länge sedan det än var, så gör det fortfarande ganska ont.


If you love me only in my dreams, let me be asleep forever


Skolan började kvart över elva och slutade kvart i fem. Drog och tränade efter det och har nu nyss kommit hem. Ska äta något och kolla något avsnitt av gossip girl innan jag faktiskt tror att jag ska sova relativt tidigt. Jag är så galet trött. Jag åkte till pappa imorse innan skolan för att hämta lite saker, men somnar istället i fyrtio minuter på sängen med jacka och allt på, ett under att jag hann i tid till skolan ändå.
Nu ska jag återgå till mitt!
XOXO

Sanningen är för hård för oss båda


titta vilka sötnosar som har dykt upp utanför vårat hus!

Hej på er!
Vaknade imorse av att tre huliganer stod och bankade på fönstrerna. Gick upp och öppnade och där stod Mårten, Alex och Max som kom in och vålgästade/gjorde mig sällskap över en sen frukost. De drog när jag åkte för att sitta barnvakt som jag nu precis har kommit hem ifrån. Vi har varit ute i lekparken, lekt med bilar, fikat och kollat på pippi. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och efter det ska jag avsluta svenska uppgiften och sedan ta en lång dusch.
Hoppas ni har haft en bra dag i vårvädret!
P U S S

När gräset växer grönt ska jag springa barfota på gruset



Hej på er!
Igår vaknade jag någon gång runt halv ett och gick upp och duschade och åt frukost. Drog in mot stan runt fyra tiden, träffade pappa ett tag innan jag gick till Rebecka för att fira att hon har fyllt 18! Det var en hel del människor där som jag inte har träffat på flera år och jag hoppas hon fick en bra kväll! Drog runt halv ett vidare till Maria där dom skulle ha fixat en överraskningsfest för Kajsa som äntligen har kommit hem från Indien! Men jag vet inte riktigt hur mycket överraskning det blev haha. Jag kunde tyvärr inte stanna speciellt länge, men det var roligt att träffa Kajsa igen!
Nu sitter jag med svenska uppgiften framför mig, men det går ganska segt. Jag ska göra mig en kopp kaffe så jag piggnar till lite och sedan göra ett nytt försök hade jag tänkt. Annars så är planerna idag lugna. Jag vill hinna ut i det fina vädret, men jag måste prioritera svenskan innan dess. Som sagt, inga planer! :)
Puss & Kram


Your worst enemy is yourself


Och för ovanlighetens skull kan jag inte sova inatt heller. Börjar bli jävligt drygt, men har till min räddning en sweet prick som håller mig sällskap över internet. Vad gjorde man utan internet alltså? Fredag idag och jag antar att jag blir hemma från skolan idag också. Dels för att klockan snart är fem och jag inte har har sovit en blund än och dels för att jag fortfarande känner mig en aning sjuk.
Har ingenting att skriva, ville mest bara fördröja tiden lite haha.
P U S S

Happy birthday my love ♥


You cant find the right person if youre still holding on to the wrong one


Det som skulle vara en promenad förvandlades istället till en joggingrunda. Hur skönt som helst, men jävligt korkad tjej som ger sig ut och springer med en förkylning. Nu känner jag mig ännu sämre än innan haha, men har ingen annan än mig själv att skylla på. Sitter i skrivande stund och äter på min älskade yoghurt (haha vad jag alltid äter något när jag bloggar) och ska fortsätta skriva lite på svenska uppgiften innan jag tar en lugn torsdagskväll!
Pusshej!

If walls could talk they tell you about how much I break apart


J A G  S A K N A R  D I G ! ! ♥

Välkommen mars! Det märks att våren kommer närmare främst på det fina vädret vi har haft de senaste dagarna, love it! Jag är hemma idag. Sitter och äter på min havregrynsgröt och har kollat på något avsnitt av Top Model. Jag har fortfarande inte slutat frysa sedan jag klev upp ur isvaken igår, har huvudverk och snorar. Underbart att bli sjuk igen. Idag tänkte jag istället sysselsätta mig med att börja skriva på svenska uppgiften som jag varken har börjat på eller förstår ett skit av. Vi får se hur det går helt enkelt!
P&K

Don't fall in love, there's just too much to lose


söt tjej taggad inför isvaksbad!


Två bilder på mig, riktig kämpe haha

Hej på er!
Vi hade endast hälsopedagogik och kommunikation i skolan innan vi fick lunch och där efter skulle bege oss till Alnäs. Under lunchen satt jag och Rebecka i solen vid ån, första gången för i år och ni anar inte hur mycket jag längtar till varmare tider nu! Tog bussen mot Alnäs för att skräckslagen bada isvak. Sist ut i klassen var jag, haha så mesig. Men jag trodde att det skulle vara mycket kallare i vattnet än vad det faktiskt var. Dock var jag inte beredd på choken man fick. Jag kunde verkligen inte andas och det blev inte lättare av att den ena jävla isdubben inte ville lossna haha. Väl uppe igen var det i vilket fall otroligt skönt att sätta sig i en varm bastu. Jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det, det var en upplevelse som jag sent kommer att glömma! Det som var mindre roligt var att bära på en väska över 10kg med blöta kläder och skor i för att gå och träna. Tränade i några timmar innan jag drog hem, duschade och åt middag för att efter det åka och dansa. Jag var trött och sög verkligen haha.
Sovgott!


RSS 2.0