There are so many emotions I choose not to show

 
Att ett sådant levande och glatt ansikte kan ha en sådan död jävla sjuk insida. Magiskt, men tragiskt. Allt det här tar kål på mig.

Party with my pain

HAHAHA sista bilden, varför står jag på jennifer!?
 
Och där var lovet slut. Jag har haft ett jättebra lov iallfall, även fast det känns som att det enda jag har gjort är att typ dricka alkohol och jobba. Haha tragiskt .. Lovet invigdes med Victoria och Jennifer med vin och en liten spontan utgång och natt haha. Dygnade med Jennifer i en lägenhet i Salabacke innan vi drog hem till mig, klädde oss varmt, tog en återställare och sedan var det dags att köa för biljettsläppet till studentfesten! Felicia kom även sedan till Jennifer och vi planerade vår resa medan jag var asdryg och stört överdrivet trött. Jag tyckte jag var rolig iallfall. Felicia sov sedan hos mig.
Söndagen segade jag med Felicia på Cappuchino hela dagen typ innan jag somnade relativt tidigt.
Måndag var det dags för studentkryssning. Erika kom till mig och vi drog tillsammans till bussen. Efter mycket om och med var vi äntligen på båten och då var det bara att sätta igång HAHA. Från vi kom dit tills vi gick av haha. Eller iallafall jag och Jennifer, min tappra krigare! Så hur ska jag sammanfatta kryssningen? Tänk er det trashigaste ni kan tänka er, dubbla det med tjugo och där har ni årets studentkryssning! Visst var det kul, men inget jag gör om.
Var hemma tisdag kväll och somnade direkt efter en dusch.
Onsdagen sov jag länge, mötte upp Jennifer, drog till Victor på Plock, mötte upp Kasper och hans kompis och drog sedan till Bj. Skedade med Jennifer på natten och träffade sedan Kajsa dagen efter.
Ja, sen var vi framme till helgen och den har jag jobbat mig igenom. Igår efter jobbet åkte jag till mamma och det är där jag nu befinner mig. Jag är hemma första dagen i skolan med en förkyldning, typiskt.
Nu ska jag kolla gossip girl resten av dagen, dricka te och äta grapefrukt!
Puss & kram

Welcome to reality

 
Jag hatar det här jävla stället. Jag hatar allt som sitter i dessa väggar, dessa golv och dessa tak. Jag hatar allt som föresgår innanför dessa väggar, och allt som låtsas vara så perfekt utanför. Jag hatar varenda jävla del av det här. Av mig själv. Men mest av dig. Jag vill bort. Snälla, låt mig fly snart.

The worst feeling is the moment when you realized that you've lost yourself

 
Hej på er!
Vaknade imorse med att inte se något på högra ögat - ett av mina standard symptom för att migrän är på ingång. Efter att ha varit blind ett tag kom migränen, så jag blev hemma från skolan idag. Mina tips till er stackare som också har migrän är att direkt när du känner av att något är påväg ta en eller två migräntabletter. Lägga dig i sängen med en fuktig handduk över ögonen och pannan och sedan bara sov bort det. Sova är fan den bästa medicinen mot migrän. Dock är inte sömnen den skönaste, menmen. Dessutom känner man sig minst lika trött när man vaknar för det tar en del på krafterna. Haha jaja.
Gick upp på eftermiddagen och la mig i soffna fram till lillebror kom. Han stannade på middag innan han skulle till sin sångpedagog. Nu har jag precis klart en uppgift i filosofin och ska nu hoppa in i duschen. Ska ställa klockan tidigt imorgon för att hinna träna innan skolan börjar. Det beror dock lite på hur huvudet känns, men jag håller tummarna för det bästa!
Puss & kram
 

Ingenting känns rätt, men du är det vackraste jag har sett

 
Jag vaknade imorse och hade för ont i magen för att gå till skolan, så jag blev hemma idag. Låg i sängen till strax innan två innan jag gick upp och kollade på top model. Har äntligen lyckats skriva klart äckel sam grejen som jag är någon vecka sen med, en otrolig lättnad! Nu är det bara massa annat skolarbete som står mig upp över öronen, gaaah mitt sportlov <///3.
Det känns iallafall bättre nu och imorgon ska jag till skolan. Ser så jävla fram emot gymmet imorgon efter skolan, helt sjukt. Den mängt onyttigheter i både mat och dryck sedan i torsdags är ganska stor haha! Eller okej inte den värsta, men alltså ah. FAST JUSTE! Det är ju fettisdagen imorgon! Vi får se om det bli en semla eller inte. Det beror på. Hahah jag är otrolig. Och överdrivet trött.
Sovgott.

Nobody is perfect until you fall in love with them

Hej på er!
I torsdags var det tacokväll på Williams jag, Kajsa, Ebba och Maria hängde på! Felli hängde sedan med oss till Terassen ett tag innan dom stängde och hon sov sedan hos mig. Vaknade på fredagen och lagade mat, solade och drog sedan till jobbet till klockan fyra. Jobbade till tio och fick sedan skjuts av Viccan, Adde och Marcus hem.
Igår var det lördag och jag började jobbet kvart i nio och slutade klockan sex. Hade inte haft något emot att jobba hundra timmar till menmen! Fick skjuts till stan av Matthew och mötte där upp Jennifer. Vi drog hem till mig och fixade till oss en snabbis innan vi gick till Mika där det var tjejmiddag! Det var jättemysigt och trevligt! Stort grattis i efterskott på 19-årsdagen! När klockan närmade sig halv tolv och vi var påväg därifrån träffade jag och Jennifer på två as sköna killar vi hängde med resten av kvällen. Orkar inte skriva mer, men kortfattat så var min lördag riktigt lyckad!
Trött som ett as, sovgott!

Jag håller god min, men spelet är elakt

 
Den när man har pluggat sedan halv nio när man egentligen börjar halv ett för att sedan komma till skolan och få veta att provet är uppskjutet till nästa vecka. DEN fick jag vara med om idag. Skönt men ändå ganska oskönt. Gick i skolan mellan halv ett och halv fem och gick efter det en snabbis på stan med Jennifer innan jag drog och tränade. Love till mina nya träningsbyxor.
När jag kom hem var lillebror här, glädjen som uppstår osv. Han stannade på middag innan pappa skjutsade honom till mamma. Duschat, kollat på dejt med mig och segat framför datorn är det jag har bidragit med sedan dess.
Ska nu föna håret och sedan sova.
 
Fick nyss ett sms och det gör så jävla ont att veta att du bara blir sämre. Jag ber för dig, min finaste.

Vi blir trampade på, men fortsätter att gå

mitt hår har fan växt en bra bit sen i maj
 
Befann mig på gymmet vid åtta imorse för att träna innan skolan började klockan elva. Rebecka mötte upp mig och vi gick tillsammans till första lektionen som var franska följt av samhällskunskap, filosofi och naturkunskap. Hoppas ni antecknar. Slutade fem och har sedan dess pluggat lite, ätit och kollat på date med mig och svenska rivieran, svensk b-tv är den bästa underhållningen <333. Ja, det var min otroligt intressanta och händelserika dag. Slut på info.
Pusshej!

Jag lämnar min hemstad som en ertappad tjuv, dom kallar mig galen älskling men hämnden är ljuv

Hej på er!
Det var ett tag sedan nu (igen), men det blir så ibland. Helgen har som vanligt gått alldeles för fort och imorgon är det måndag igen. I torsdags sov Felicia hos mig och i fredags tog jag bara en lugn hemmakväll med mamma. Igår var det lördag och den spenderades till en början med att plugga. Vid halv sex drog jag till Stockholm där Viccan och Carro var. Jag och Viccan åkte hem till henne en stund innan vi åkte tillbaka till stan för att äta middag och dricka lite vin. Vid halv tolv tog drog vi till Uppsala igen där vi gick ut ett tag, hälsade på Kajsa på hennes jobb och sedan hamnade på en nice efterfest.
Kom nyss hem efter att ha följt henne till tåget och ska nu sätta på en film.
Puss & kram

RSS 2.0