There's gonna be times when people tell you that you can't live your dreams, this is what I tell them, Never Say Never

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan nu dö lycklig tillsammans med världens finaste vänner ♥

 


Du som redan har sett allt det, stilla min nyfikenhet

 
Hej mina vänner!
Jag har allt annat än tid för att blogga dessa dagar, stört busy osv. Haha nej men för att rädda era dagar ska jag slänga upp lite info om de senaste dygnen.
I fredags firade vi mig och Jennifer tillsammans med några kära vänner. Vi åt först på en mysig persisk restaurang innan vi senare gick hem till Jennifer där det bjöds på efterrätt och vin. Närmare halv ett började vi röra oss mot Birger för en fortsatt trevlig natt! Riktigt nöjd med födelsedagsfirandet! Och stort grattis i efterskott till min otroligt fina vän Jennifer!! ♥
Dagen därpå rörde jag mig inte ur soffan på hela dagen förrän Felicia kom över med lite vin och ett glatt humör, haha! Lite senare kom Victoria över, vi fixade till oss lite (iallafall jag) för att sedan hamna på ett chillkrök i Luthagen. Simon ringde mig lite senare och han och Jihad hämtade då upp mig och Felicia och vi åkte till Sävja på ett annat chillkrök, för att sedan få skjuts tillbaka till Luthagen igen lite senare. Inte allt för mycket sömn, men det var trevligt!
I söndags hade jag, Viccan och Kajsa premiär på uteserveringen på Cappuchino (!!!!). Viccan drog hem efter ett tag och jag och Kajsa gick hem till henne och gjorde hamburgare och låg i hennes säng. Drog mig hem vid elva tiden och somnade ganska direkt.
I måndags var det ett form av något möte som gick rent åt helvete. Var relativt jävla uppgiven efter det. Var hemma från skolan och anmälde mig istället till tre kurser på universitetet till hösten. Sociologi och Socialpsykologi A, Medie- och kommunikationsvetenskap A och tillsist Reklamens bild och funktion. Kändes ganska vuxet.
Igår var det en vanlig tisdag i skolan, hade examination i filosofi som jag hoppas gick bra.
Idag är det onsdag och jag ska spendera heela denna dag åt plugg, plugg och ännu lite plugg. Har överdrivet mycket som ligger över mig.
Hoppas ni mår bra!
P U S S

Man lär sig att det ordnar sig, man lär sig att man klarar sig

 
Jag suger på att blogga, I know. Första veckan efter lovet är snart avklarad och det firas med att uppvakta min och Jennifers födelsedag imorgon, vilket ska bli riktigt roligt!
Annars då? Jo det rullar på ett tag till. Hoppas jag. Det är motvind just nu, men jag hoppas vinden snart vänder. Men jag gråter inte, nej, jag är inte feg. Bara lite rädd. Jag vill mest gräva ner mig under täcket och lyssna på Ed Sheeran fram till allt stabiliseras igen. Men jag ler fram tills dess, jag lovar.

RSS 2.0