Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer

 
Hejsan!
Torsdag idag, kan inte påstå att veckan har gått sådär jättefort, det har faktiskt varit en ganska seg vecka. Riktigt november väder har det börjat bli även här. Idag är det regnigt och grått och bara jättetråkigt, vilket påverkar mitt humör som fan. Men har inte behövt jobba morgnar denna vecka av någon anledning, vilket jag dock inte klagar över så det är skönt!
 
Förra helgen fick jag veta fredag efter lunch att jag inte behövde jobba, skönt men samtidigt lite drygt att få veta det så sent. I vilket fall, efter jag tvättat, tränat och fixat till mig så tog jag och Elvira tåget till city runt typ sju/åtta. Vi gick till Friday's och drack lite vin och snackade innan vi tog tunnelbanan ner till Brass monkey, baren vi även var på på Halloween. Det var kul! Jag boundade med en designer från London som var i NYC på affärsresa och frågade om han ville byta liv med mig, men det ville han inte.
Lallade runt där innan vi tog en uber tillbaka till SO och jag däckade i sängen på 2sek runt sextiden. Det var en kul kväll, förutom att min svenska körkort är försvunnet. Ps. det var fredagen den 13.
 
På lördagen vaknade jag och mådde lite som jag förtjänade. Men jag tog bilen till Elvira och vi drog till Livingston mall och kikade runt lite och åt lunch. Jobbade sedan på kvällen, vilket inte gjorde så mycket då jag ändå var trött sedan gårdagen. Satt och pratade med Sabrina en timme innan och skulle sova, och alltså vissa frågor dom ställer är kluriga. Vad svarar man på hur tandfen vet om hon tappat en tand? Smsar mamma och pappa henne eller hur går det till? Och var det den riktiga tomten som satt i köpcentrumet?
 
På söndagen tog jag tåget till city runt ett. Gick runt och kikade lite för mig själv, julpyntet inne på Macy's, alla mysiga pyjamasar på VS och julmusiken överallt, så mysigt! Sen stötte jag på Elvira inne på VS, hur man nu ens lyckas med det inne i NYC. Så vi åt middag och kikade runt lite till innan vi tog tåget tillbaka hem vid åtta. 
 
Nu ska jag prata med mamma och äta lite sen lunch innan jag åker och hämtar barnen. Fredag imorgon, thank god.
Pusshej!

You make a choice in your life, and it affects your life in all the ways, good and bad

 
 
Hej på er!
Nu var det två helger sedan sist, så det är dags för lite uppdatering.
Sista helgen i oktober var det Halloween! Jag och Courtney drog in till city vid sextiden på lördagen där vi mötte upp Carro för att kolla på Halloweenparaden! Det var kallt och väldigt mycket folk, så man såg inte sådär jättemycket, men det var roligt att ha varit där och sett lite av den! Folk hade verkligen lagt ner tid på det där!
Därefter gick vi till en rutten liten bar som hette Bar och förade lite innan vi drog till Brass monnkey, en större bar med typ dansgolv och en liten mysig rooftop, där vi spenderade resten av natten tillsammans med Elvira och Andrea som också kom dit.
Jag och Courtney var väl hemma hos honom strax innan fyra och jag deckade verkligen på två sekunder haha.
Det var superkul att fira Halloween här, det är sjukt hur folk verkligen går all in! Både med utklädnad och med pynt på husen (aldrig sett liknande). 
 
Veckan därpå var nog bara en vanlig vecka om jag inte minns fel. Hämtar och skjutsar barnen, leker, tvättar, fixar middag, tränar och kanske träffade Elvira och Andrea någon kväll, och ah, inte sådär jättekul att läsa om helt enkelt. Så jag gör som alltid, att istället skriva om helgerna haha.
 
Så, förra helgen. Efter jag slutade i torsdags kom Courtney och hämtade upp mig efter hans jobb. Han hade tagit ledig på fredagen så runt lunch åkte vi in till city för att promenera i central park. Jag ville verkligen göra det när träden var så otroligt vackra, och det var hur fint som helst! Riktigt idylliskt! Vi gick till en av de mindre sjöarna där folk rodde, så vi satte oss på en solig klippa och njöt av värmen (det var typ 23 grader, första helgen i november!!).
 
På lördagen åkte vi in till city vid sextiden. Han skulle till någon bar och se fotbollsmatchen (amerikansk fotboll då förstås..) och jag mötte upp Carro utanför Penn. Vi gick och åt middag på en diner på andra sidan gatan innan vi promenarade bort till strippklubben vi skulle spendera kvällen på. Yes, ni hörde rätt! Vi mötte upp Elvira utanför och sedan spenderade vi alltså vår lördagkväll på en manlig strippklubb! Hahah, alltså det händer verkligen bara i NYC. Men det var askul!! 
Efter det gick jag och Carro till en pub och tog ett glas vin och pratade innan vi skildes åt varsit håll.
 
Idag är det redan torsdag. Jag tycker den här veckan har gått så himla fort, och det klagar jag inte över! 
Ska försöka bli bättre på att uppdatera, för nu har jag ju faktiskt fått datorn, så har ju faktiskt inte längre någon dålig ursäkt att komma med. 
 
Puss och kram!

RSS 2.0