I went away for months until our paths crossed again




Hejsan! 
Nu var det lite mer än en vecka sedan sist, men det är så svårt att komma ihåg bloggen utan dator haha. 

Så vad har hänt sedan sist? Förra veckan var en vanlig arbetsvecka. På fredagen var jag ledig och ägnade dagen åt att träna och skypa med Sverige. Åt på en all you can eat sushi och tog en drink med Robyn på kvällen.

Åkte in till city på lördagen och mötte upp Robyn. Vi shoppade lite, åt lunch och avslutade med lite vin på 230 fifth rooftop, jättemysigt! Sedan jobbade jag på kvällen. 

Började söndagen med kalas för Simeon. Eftersom han älskar basket var kalaset i en basketsal med väldigt mycket barn, men han såg ut att ha kul. Hängde med Robyn i Livingston mall och Short hills mall under eftermiddagen innan jag hade mitt LCC möte på kvällen. Tog en promenad på två timmar med Tilda senare under kvällen som blev liiiite längre än tänkt.

Igår var det jättefint väder och nästan 25 grader ute så jag satt ute och solade nästan hela förmiddagen, hur härligt som helst! Och på kvällen fikade jag med en svensk tjej från Monclair, riktigt trevligt!

Idag är det redan torsdag och det är Valborg hemma. Känns lite konstigt att inte delta, men jag sörjer inte ihjäl mig, har liksom gjort Valborg några gånger haha. 

Puss & kram

But baby, we're all broken




Hejsan!
I fredags var jag ledig. Mötte upp en vän här i south orange för en voffel-lunch. Det var jättetrevligt! Tog en promenad tillbaka till tåget innan jag fortsatte promenaden hemåt. 

Tilda hämtade upp mig någon timme senare och vi åkte och införskaffade oss lite alkohol inför kvällen. Det fanns lite annorlunda spritsorter än hemma, vodka med smak av vispgrädde, marshmallows, tårta, cookie dough, lät så jävla vidrigt haha! 

Åkte hem till Tilda och inväntade Jenni som kom en stund senare. Vi tog tåget till Hoboken runt elva och hade en rolig kväll där på ett flertal barer med en otrolig utsikt över Manhattan och Brooklyn!   

Lördagen var en fantastisk dag! 26 grader varmt och strålade sol hela dagen! Jag, Tilda och Jenni hängde största delen av dagen i parken med varsin iskaffe. Självklart lyckades jag bli röd på bröstet (trots solkräm), livet som blond svenne. 
Satt barnvakt från halv åtta och det blev en tidig kväll för mig.

I söndags åkte jag, Tilda, Jenni och Frida, en svensk tjej som kom hit nu i veckan, till Jersey garden, ett stort köpcentrum i Newark. Fick med mig en del grejer hem och jag är mycket nöjd med mina köp! 
Åt en sen middag innan vi sedan åkte hem runt nio-tiden. 

Idag är det måndag och det har spöregnat hela dagen. Jag har dessutom känt mig lite hängig idag, inte alls på topp. Vi får hoppas det är bättre imorgon!

Puss & kram 

För att det är som för varje eldsvåda jag släcker, så är det tusentals till som jag samtidigt väcker



Hej på er! 
Jag har duktigt nog lyckats ladda ner något virus till min dator så den i princip är helt oanvändbar.. Så ett tag framöver blir det dåligt bloggande från mobilen istället. Kan heller inte ändra bildstorleken på bilderna från mobilen, så är bilderna för stora så är det därför. 

Anyway, igår var det Simeons 7-årsdag! 
Medans barnen var i skolan var jag och tränade. Hämtade dom från skolan vid tre och vi åkte till deras simlektioner. 
Efter det åkte vi till Friday's som var restaurangen Simeon hade valt för hans födelsedagsmiddag. Vi mötte upp föräldrarna där och åt middag tillsammans innan vi åkte hem och det var läggdags för barnen.

Jag blev hämtad av Linda en timme senare och vi åkte till Starbucks och drack kaffe med lite andra au pairer, som alla andra onsdagar haha.

Idag är det torsdag och det är riktigt härligt väder ute! Har tvättat idag på förmiddagen, och mötte sedan upp Tilda runt lunch och tog en promenad till south orange down town och åt sushi till lunch. 

Nu ska jag alldeles strax hämta barnen från skolan!
Pusshej!

För jag vet att den här natten kommer döda mig om jag inte får vara med dig

 
Hola!
Ännu en helg har passerat och vi är inne på en ny vecka.
I lördags tog jag tåget till city vid ett tillsammans med resten av tjejerna. Vi gick till en brunch på Gansevoort park rooftop. Väldigt mycket folk, mat och massor med drinkar serverades, och ja, det var den bästa brunchen jag har varit på so far!
Runt åtta gick vi och åt lite mexikanskt innan vi en timme senare blev upphämtade av limousinen. Åkte runt i den och drack lite fler drinkar i en timme. Satt med fönstret öppet i limon en stund ochså jävla kul att folk typ började fota mig och skrika och vinkade, trodde säkert jag var någon kändis eller bara allmänt rik, sorry men är bara en simpel au pair från Sverige hahah. Satt där och vinkade tillbaka och tänkte att detta kan jag nog vänja mig vid hahah.Chauffören släppte sedan av oss utanför Motivo, som var klubben vi skulle till.
Det hade varit en lång dag, så vi delade sedan på ett taxi hem runt tre.
 
I söndags hämtade jag upp Robyn strax innan ett. Vi tog oss en tripp till Westfield och hämtade upp Nathalie, som kom dit dagen innan från en rematch.
Det var en helt fantastisk dag så vi åt lunch ute på en solig uteservering, och efter det köpte vi varsin froyo, så gott!!
Fick även på mig en böter på grund av "careless driving". Min första, och förmodligen sista böter, usch vad onödiga pengar.
Resten av dagen bestod mest av en hel del drama från Nathalies nya familjs sida, så vi gjorde allt vad vi kunde för att hjälpa henne, vilket tog i princip hela dagen.
 
Igår var det måndag. Träffade Nathalie på dagen, hjälpte henne med lite ärenden eftersom hon tråkigt nog bokade flyg tillbaka till Sverige redan samma dag. Vi hann även med lite shopping och jag köpte ett par nya sneakers och en present till Simeon som fyller 7år imorgon! Jobbade mellan 3-7 och drog efter det till gymmet.
 
Idag är det tisdag och jag drog till gymmet efter det att barnen åkte till skolan. Det var en dålig dag på gymmet, skyller på att vädret var sämst. Skypade med Fellan innan jag hämtade barnen vid tre igen.
 
Nu har jag lagt mig i sängen och ska kolla lite serier innan jag somnar tidigt.
Puss & kram

The pain is the only thing that makes us feel alive

 
Hejsan!

Igår var det torsdag. Vaknade halv åtta och fixade lunch och mellanmål för Simeon som skulle på basketläger över dagen. Sabrina skulle iväg till barnens kusiner över dagen, så när alla var ute ur huset en timme senare tvättade jag lite och var efter det ledig resten av dagen.
Skypade med Fellan i flera timmar, vill aldrig lägga på när jag pratar med henne. Efter det var jag och tränade och runt åtta hämtade jag upp Tilda och vi åkte till Starbucks i Livingstol mall och fikade med en tjej från Sverige, en från Danmark och en från Finland, det var trevligt!
 
Idag är det fredag och jag har varit ledig hela dagen idag också, helt underbar familj jag bor med!
Sov ut länge imorse och skypade med mamma efter det att jag hade vaknat. Degade hemma några timmar innan jag rörde mig till gymmet. Sprang 5km på en relativt bra tid för att inte ha tränat löpning på hur länge som helst, så det var kul!
Hann hem och ta en snabb duscha innan Tilda kom och hämtade mig och vi åkte till en biograf i West orange. Det var en biograf där man kunde beställa mat, snacks, dessert, drinkar, you name it, under bion, så vi åt middag under filmen. Riktigt smart faktiskt, något Sverige borde införa haha. Vi såg i vilket fall Cinderella, och ja ni som känner mig vet ju vilken jävla prinsessfjolla jag är, så ja, jag älskade den!
 
Nu har jag precis kommit hem och ligger och äter skittles i sängen och ska efter detta kolla något avsnitt av modern family innan jag somnar. Jag älskar den serien, så himla lätt att kolla på haha.
 
Imorgon tar jag tåget klockan ett in till city för att ha ett heldagsfirande för Linda som fyller år på söndag.
Vi hörs!
 
Puss & kram

Handen i fickan fast jag bryr mig

 

Hej på er! 
Barnen har som sagt ledigt från skolan hela veckan, så det är fullt upp hela dagarna. Igår var vi och bowlade på förmiddagen. Det var kul, men lite skamset att jag förlorade andra rundan mot en 6-åring. 
Simeon hade sedan en playdate senare under dagen, så jag lekte mestadels med Sabrina under eftermiddagen. 
Blev ledig strax innan sju och åkte då och tränade en timme innan jag kom hem och somnade ganska direkt.
 
Idag började jag och Sabrina dagen med att baka en kaka under tiden Simeon spelade sitt Xbox. Lekte lite, åt lunch och läste lite innan dom sedan båda två hade varsin playdate under eftermiddagen. 
 
Nu har jag precis blivit ledig och ska strax sätta mig i bilen och plocka upp Linda innan vi åker till Starbucks. 
 
Vi hörs troligtvis imorgon!
Puss & kram
 

So scared to be old, Im only good at being young

 
Hej på er!

Jag har haft en jättebra helg! I fredags fyllde jag år, woho. Var ledig så jag sov ut ganska länge. Skypade med mamma och Oskar, farmor och farfar och fellan. Skulle till gymmet senare under eftermiddagen, men när jag hade parkerat bilen i ett tomt parkeringshus och gått in i byggnaden (hur nu dörren kunde vara öppen) insåg jag ganska snabbt att det var väldigt stängt. Kolsvart och inte en människa där, så jag vände ganska fort.
Senare på kvällen kom Linda och hämtade upp mig med en stor heliumballong med askungen på som det stod Happy birhtday på, tillsammans med ett handskrivet grattis-kort där hon skrev att hon skulle bjuda mig på glass haha, jättesöt!!
Vi hämtade upp Emy och hon hade gjort (!?) en blomma av ballonger. Ni vet såna där figurer clowner gör av ballonger, typ hundar och så, en sån var det, fast en blomma som sagt, jättegulligt det med! Vi åt middag på en resturang och hade det trevligt innan Linda skjutsade tillbaka oss hem efter det.
 
Dagen därpå var det lördag. Jag tog tåget in till city runt två och mötte upp Carro på Penn station. Hon hade med sig en sjukt stor partyhatt i leopard och rosa hahha, jag tänkte ha på mig den under kvällen, men det glömdes bort, och tur var nog det haha.
 
Vi tog oss tillsammans till Washington square park för att, hör och häpna, delta i ett gigantiskt kuddkrig. Jag vet inte riktigt hur mycket vi deltog väl på plats haha, men det var en rolig upplevelse att se!
Efter det letade vi upp det Hostel vi skulle tillbringa natten på. Det var ett litet (och då menar jag litet), ofräscht rum i China town vi kom till, och tack och lov för att det bara var en natt vi skulle spendera där, för fräschare ställen har jag helt klart varit med om..
Vi dumpade våra väskor där innan vi strax därpå gick ut och letade upp en restuarang. Åt varsin god pizza på en italiensk resturang innan vi gick tillbaka till rummet för att fräscha till oss innan kvällen. Cecilia och Tilda, två svenska tjejer kom senare och vi delade allihopa på en taxi till Times square där vi mötte upp vår limousin.
 
Efter en timme i limousinen med champagne och drinkar släppte den av oss på ett ställe som var ganska lame, så vi drog ganska snabbt därifrån och hamnade istället på Empire rooftop som hade klubb högst upp. Jag hade en riktigt kul kväll och är verkligen nöjd med mitt firande! Vi var väl tillbaka på rummet på morgonkvisten, och efter tre timmars sömn checkade vi ut.
Åt en snabb lunch på subway innan vi alla rörde oss hem. Väl hemma igen hann jag inte göra mycket innan jag somnade. Usch så trött.
 
Idag är det måndag och barnen har lov från skolan heeela veckan, så jag har heldagar att se fram emot några dagar framöver.. Är fortfarande sjukt trött, så det blir en tidig kväll för mig även ikväll.
 
Puss & kram

För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än

 
Hej på er!
Igår drog våren verkligen igång här! Vädret var helt underbart! Lekte utomhus med barnen fram tills dess att den teknikslukande sonen i familjen ville gå in och pyssla med hans Ipad istället. Jaja, hur som helst underbart med bra väder!
 
När jag vid halv åtta sedan blev ledig blev jag upphämtad av Lisa och resten av tjejerna. Vi åkte till Cheesecake factory för middag. Jag åt en helt okej teriaky kyckling med ris. Som ni hör på namnet cheescake factory så är stället känt för sina tusen olika sorters cheescake, och dom ser verkligen hur goda ut som helst! Det lilla problemet är dock att det är så jäävla mycket mat på tallrikarna så har jag aldrig orkat med att beställa någon efter maten.. Nästa gång ska jag fan bara äta cheescake. Några av oss hade beställt efterrätt och servetriserna kom till vårt bord sjungades Happy birthday till mig (några dagar innan, but still). Trots att jag inte hade beställt något fick jag någon form av chokladpuddig med extremt mycket grädde, väldigt gulligt!
 
Idag var det torsdag. Efter frukost tog jag bilen och körde till stället jag skulle skriva körkortsprovet. Efter en timmes körande på racksträcka och efter att jag flertalet gånger hade frågat mig själ om jag hade kört fel, kom jag fram. Efter ytterligare två och en halv timme senare efter en mängd pappersarbete, ex antal minuters köande och ett godkänt teoriprov gick jag därifrån med mitt körkort i handen. Det känns så skönt att ha det gjort! Inget mer tråkigt pluggande mer, äntligen!
 
Var tillbaka i läglig tid för att hämta upp barnen från skolan. Siemon hade två kompisar med sig hem, så jag lekte mestadels av eftermiddagen med Sabrina.
 
Runt sex skjutsade vi hem Simeons två vänner och resten av oss i familjen åkte till en restaurang för en tidig födelsedagsmiddag för mig, eftersom dom imorgon åker bort över helgen.
När vi sedan kom hem hade dom en tårta till mig, sjöng för mig och gav mig paket, hur söta som helst! Blev jätteglad!
 
Woops långt inlägg idag igen, imorgon ska jag försöka göra ett kortare haha!
IMORGON FYLLER JAG ÅR WOHO!
 
 

RSS 2.0