.

Synd att vara äcklig. Synd att gråta. Synd att vara destruktiv.

I'd rather be with you, say you want the same thing too

 
Hej på er!
Vaknade helt död imorse, hur FAN är det möjligt att alltid vara så galet trött? Hade klipp och slingtid halv tio och efter det var jag och inhandlade en Iphone5 i mer eller mindre panik. Har känt mig stört ensam de senaste dagarna utan mobil. Dagens ungdomar <3333
Skolan började halv ett och slutade sedan halv fem. Då följde jag med Jennifer på en lägenhetvisning i Luthagen innan vi hängde lite hos mig innan hon drog hem. Sedan dess har jag ätit middag och gjort ... ingenting.
Nu ska jag duscha, over and out osv!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

 
I fredags efter skolan träffade jag Erika för en jättemysig lunch. Det var sååå kul att träffa henne igen, har verkligen saknat min lilla favvis! Lite senare mötte jag upp Felicia och Cecilia och vi tog en fika på Wayne's. Efter det att Cecilia hade tagit tåget hem drog jag och Felicia hem till Kajsa där hon och Viccan var. Dom drog ut och vi drog hem vid elva tiden. Jag och Felicia låg i min säng och lyssnade på Melissa Horn, pratade och asgarvade i flera timmar. Jag älskar dig min bästa.
Dagen efter som var igår, lördag, vaknade vi vid halv tolv, fikade en snabbis med Kajsa och Viccan innan jag drog till jobbet. Slutade klockan tio och åkte hem till mammi.
Något som också är värt att nämna är att jag har badat min mobil i toaletten och den är stendöd. Bra jobbat elise, bra jobbat.
Sitter nu hos mamma och har försökt att plugga sedan klockan tolv. Om ni inte förstår det så har det gått åt helvete. Det är inte kul att vara dum i huvdet.

Fuck you. And fuck her too

 
Hej på er!
Är så jävla trött och har en sådan mensvärk så jag typ dör. Fast bara typ. Sitter med en kopp kaffe och skulle vilja äta upp en hel chokladfabrik. Det är som att Gud vill staffa mig för att jag har mens (som jag inte direkt har bett om) genom att låta mig gå upp hundra kilo i vikt under dessa dagar. Nog om det.
Kom sent till första lektionen som var filosofi, följt av naturkunskap, franska och till sist samhällskunskap. Lillebror slutar klockan fyra så ska möta upp honom då för att köpa födelsedagspresent åt mammi som fyller 50 imorgon. Bra att vara ute i god tid osv. Efter det ska jag väl träna innan jag går hem och dör (sover).
Jag sitter här även idag med min lilla oskrivna loggbok och bloggar istället för att plugga. Dum Elise.
Nej nu får det vara nog med bekvämheten.
Pusshej!

.

Och folk undrar varför jag håller allt för mig själv. #idioter.

Vi möttes i en låt

haha jävla offer
 
Kom hem för ett tag sedan efter att ha fikat med Viccan och Kajsa. Har nu nyss duschat samt ätit middag och nu är kvällens planer att bara dega i sängen framför en film. Jag suger på att plugga.

I've heard it all before

 
Back on track! Haha eller? Njae men halvt kanske! Skolan är igång, träningen är igång (tack och lov, f to the etto), vardagen är här liksom. I och med det ska jag försöka blogga lite mer här också och inte bara på träningsbloggen. Nejmeeeeeeen. Sitter nu och försöker skriva lite på loggboken, men jag vet inte riktigt vad som har hänt med relationen mellan mig med skolan. Vi har väl aldrig varit bästa vänner, men såhär var det länge sedan det var. Det är inte det att vi inte bryr oss om varandra, det är bara det att.. hm jag vet inte riktigt, att jag typ inte tar den på lika stort allvar längre. Det måste dock ändras på om jag ska komma någonstans här i livet. Förstår inte riktigt hur dom tänker när dom lägger typ livsavgörande betyg efter nio år i skolan när man är så skoltrött och less det bara går. Idioter. Jag borde sitta i riksdagen. Nej men jag är medveten om att jag är tvungen att fixa bra betyg denhär terminen, förändra mig från i höstas och komma tillbaka till gamla vanor. Det gäller att tänka framåt. Tror jag.
Okej ett helt inlägg om min relation till skolan, hur kul har ni? Nej men annars då? Det flyter på, jag håller mig levande och jag försöker att hålla huvudet över ytan. Även fast det ibland är lättare sagt än gjort. Det gäller att agera stenvägg liksom. Även fast det blir ganska jobbigt när stenarna börjar falla.
Har inte tid med mer sånthär nu, ska om ett tag träffa Viccan min lilla bebbo och ska väl försöka hinna få lite gjort på loggboken innan dess.
Puss & kram

The worst things in life come free to us

Om det ändå var lika lätt att ljuga för sig själv som det är för andra.

För vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda

Vet inte vad jag ska ta för bild, så tar en på mig hahaha ego.
 
Hej på er!
Nu var det ett tag sedan igen, men jag har inte suttit speciellt mycket vid datorn, och när jag väl har gjort det har jag varit tvungen att prioritera min träningsblogg.
Jag hade iallfall en mysig nyår med fina vänner. Bakishäng med Jennifer och Kasper fram till onsdag då jag och Kasper tillslut lämnade Jennifer ensam.
I torsdags hade Jennifer fixat supermysig middag åt henne, mig och Kasper! Var hos henne innan vi drog till bj.
I fredags tränade jag först innan jag åkte till mamma och tog det lugnt tillsammans med henne och lillebror, myspys.
I lördags pluggade jag lite på dagen innan jag på kvällen träffade Kajsa. Vi hängde lite på garys tillsammans med Maria innan jag drog till Saluhallen dit senare Jennifer kom.
I söndags fikade jag med Kajsa på Cappuchino innan jag mötte upp Jennifer för att frossa kinabuffé.
Igår sov jag länge innan jag åkte ut till mamma för lite lugn och ro.
Idag var det sista dagen på det lov som har gått alldeles för fort. Jag har tillbringat dagen åt att träna, träffat Jennifer, gosat runt i nya pyjamasen, druckit te och kollat på gossip girl.
Stört jävla otaggad på skola igen, men vi biter ihop sista terminen på gymnasiet nu!

RSS 2.0