I can't even read the news today, cause everything reminds me of yesterday


Hej på er!
Dagen började med att jag kom tjugo minuter för tidigt till skolan, bättre det än försent men ändå drygt. Hade kommunikation och engelska innan en håltimme på tre timmar. Drog och tränade under den och gick sedan tillbaka till skolan för att ha en timmes hälsopedagogik. Ovärt, men vad gör man inte för lite närvaro heh? Slutade i vilket fall klockan tre, men kom inte hem förrän fem tiden då jag hoppade in i duschen och åt middag fram till halv sju. Sedan dess har jag suttit och försökt fått in onödig fakta om olika isar osv. Anledningen till det är att vi imorgon ska bada isvak. Kommer dö. Vi ska även ha prov om frilufsliv imorgon fick jag veta idag, därav anledningen till varför jag läser på om isar och annat skoj. Jag är så galet trött och har suttit och hällt i mig koppar med kaffe i försök om att bli lite pigg, men det verkar inte ge något resultat. Jag hade tänkt skriva på min svenska uppsats idag som jag inte ens har börjat på, men jag förstår inte var tiden tar vägen när man kommer hem.
Jag orkar i vilket fall inte mer ikväll, utan ska nu packa väskan inför imorgon och sedan lägga mig och kolla på gossip girl.
Hoppas ni mår bra sweethearts!

I think we were right but we did it wrong


Idag åker min favorit till Norrland, hedrar det med en ful bild ♥

Första dagen i skolan blev det inget av. Lite knaz inatt fick mig att stanna hemma idag. Lika bra det kanske, för jag måste verkligen plugga det jag hade sagt åt mig själv att ta tag i under lovet, vilket jag inte gjorde. Så det är väl vad jag hade tänkt ägna denna dag åt, kanonkul osv..
Hoppas ni mår bra!
P U S S

Ingen kan rädda mig, jag är redan förlorad


Kom till mamma runt fem tiden och åt middag och packade upp lite. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt, duschat och kollat på gossip girl. Skola imorgon och taggad kan jag väl inte säga att jag är. Men det är fyra veckor kvar till påsklov, vi håller ut.
Pusshej!

Behind my smile is everything you'll never understand


God eftermiddag!
Sitter i min säng med en kopp te samtidigt som solen skiner in genom fönstret. Ska strax börja packa till mamma för att vara där i två veckor. Fortfarande galet förkyld, om inte mer. Jag har inte speciellt mycket att berätta för er, ville mest bara påpeka att vädret är underbart.
XOXO


Snurra min jord igen för allt vi drömde en gång


Viccan kom till Uppsala runt nio igårkväll. Vi satt ute och snackade ett tag och gick sedan in och kollade på en film innan vi gick ut och träffade två grabbar (HAHAH). Kom hem och kollade på tv och chillade lite innan vi somnade runt fem tiden. Vaknade idag vid halv ett och tog det lugnt innan jag följde med henne till tåget för att sedan åka på middag hos farmor och farfar. Asgod mat och söta farföräldrar. Lite synd bara att jag och pappa till och med under släktmiddagar ska bråka. Kom i vilket fall nyss hem därfrån, mysigt att träffa farmor och farfar igen! Nu ska jag måla fransk manikyr på mina tånaglar (hör själv hur vidrigt det låter haha) och sedan kolla på gossip girl resten av kvällen.
Hoppas ni mår bra!
P&K

I hope you know that this has nothing to do with you


Bakade scones, kokade te och tände ljus i hela köket tills mamma vaknade imorse. Vi hade en mysig stund och jag älskar att höra att jag är världens bästa dotter. Men jag kan inte sluta klandra mig, jag suger. Jag är fortfarande så förbannat förkyld så kan inte träna idag heller, så typiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka spola bort lite tankar.
P U S S

När jag blir stor ska vi bo bland molnen




Erika kom över och gjorde mig sällskap strax innan tre. Vi satt i solen på min altan och rökte vattenpipa, pratade och fick lite vårkänslor. Bakade pizza och sockerkaka och jag kan meddela att jag aldrig varit så mätt som jag är just nu haha. Jag älskar dig mitt hjärta, det enda jag kan säga!

Alltid professionell, gärna personlig men aldrig privat


Godmorgon!
Vaknade runt elva tiden idag och gick upp för att prata med mamma innan hon åkte för att jobba nu klockan ett. Jag är sjuk, eller börjar iallafall att bli. Snorig näsa, täppta bihålor, högre temp och ont i halsen, jävligt illa. Jag är dessutom så galet trött hela tiden, så jag blir nog bara hemma här idag. Vill och orkar inget annat.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bläddra igenom veckorevyn.
Hoppas ni mår bra!
p&k

Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå






bra bildkvalité osv.

Kom till Stockholm någon gång innan tio och tog en kaffe innan jag satte mig ner och fick mina naglar fixade. Dom är så himla trevliga och gulliga där och jag blev jättenöjd med resultatet. Efter det skulle jag träffa Viccan, men eftersom våra mobiler lever ett eget liv fick ingen av oss tag på den andre och det slutade med att båda skickade sura sms till varandra som kom fram ungefär tre timmar senare. Tog en sväng på stan istället och fick med mig dessa tre underbart söta sommarplagg hem. Jag är helt förälskad! Dock vet jag inte varför jag köper sommarkläder i februari, men kunde verkligen inte låta bli. Aja, eftersom vi inte fick tag på varandra drog jag hem och samlade ihop lite saker för att bege mig till mamma där jag i skrivande stund sitter. Har inte träffat min fina lillebror på aslänge känns det som ♥
Ska koka en kopp te och kolla på några avsnitt av SATC nu
P U S S

Håll hårt i min hand när änglarna faller, säg ingenting bara håll mig i handen


Kom hem för ett tag sedan efter två timmar på gymmet och efter det en solning på 13 minuter, hur skönt som helst. Jag ska hoppa in i duschen nu innan middagen väntar. Efter det ska jag bara ta det lugnt, kolla på Desperate housewives och somna hyfsat tidigt. Tar nio tåget till Stockholm imorgon för att äntligen göra om mina naglar, ser verkligen fram emot det.
Vi hörs imorn cuties!
XOXO.

I don't love me. That's how I understand why you don't either




Och där försvann längden på mitt hår! Kort och fult blev det, dock inte lika slitet som innan.
Det är äckelsemeldagen idag förrästen. Det bjuds inte på någon semla, men ett långt jävla träningspass. Lika bra.
Ska som sagt dra mig mot gymmet nu.
Vi hörs senare mina vänner!

When I ask you to listen to a song, it's because the lyrics mean everything I'm trying to say to you


charmig bild från i sommras

Felicia sov hos mig igår som sagt. Vi åkte till mamma och kollade på underbara sunes jul. Det bjöds på massa mys och skratt innan vi somnade på varsin sida i mammas dubbelsäng. Hon åkte hem för ett tag sedan och nu ska jag bege mig till frisören för att klippa mig, vill inteee.

Jag fattade allt och ingenting där stod du som alltid skulle vara min

Kom nyss hem efter två och en halv timme på gymmet, helt slut. Ska hoppa in i duschen nu innan Felicia kommer! Vi drar förmodligen hem till mamma men inget bestämt, den som lever får se helt enkelt! Sitter för övrigt och lyssnar på Markus Krunegård som jag har gjort hela dagen, har ingen aning om varför men han är ganska bra ändå.
Har verkligen ingenting att skriva haha.
Hoppas ni mår bra!
Pusshej!

Du vet jag vill bli din och ingen annan kommer in, hjärtat gör mig blind

Godeftermiddag!
Vaknade vid halv elva tiden idag och har sedan dess bara slöat och kollat på gossip girl. Sitter nu med tränigskläderna på mig och ska röra mig ner mot gymmet alldeles strax. Det blev bara knappt en timme igår eftersom dom stänger sju på söndagar, vilket jag helt hade glömt. Aja, det var bättre än ingenting iallafall! Det blir ett betydligt längre pass idag istället och ser inte minst fram emot promenaden dit i det fina soliga vädret! Lite vårkänsla kanske?
Vi hörs senare! 

Onyttig helg = påväg till gymmet!


When it's come to love, just trust yourself

Sitter nu på upptåget påväg till Uppsala för att jobba mellan två och fem, eller jobba och jobba, snarare sitta barnvakt och få pengar för det.
Kom till Stockholm runt sex igår kväll och mötte upp Viccan på tc. Vi gick till café bel mondo och satt där i flera timmar innan vi drog hem till henne och låg i hennes säng och asgarvade och lyssnade på musik. Vaknade runt tio idag och gick ut på en morgonpromenad med hundarna innan hon lagade frukost åt oss, söt. Fixade oss lite innan hon åkte med mig ända till Väsby - älskar dig vännen!

 


I used to live alone before I knew you

Hej på er!
Slutade skolan redan klockan elva igår, hur skönt som helst och äääntligen är det lov! Drog och tränade och sedan hem och pluggade lite innan Felicia kom till mig. Vi drog och åt på stan innan vi gick hem till mig och hängde resten av kvällen. Kom nyss in efter att ha följt henne till bussen och nu ska jag ska efter detta hoppa in i duschen och göra i mig klar för att sedan dra till Stockholm.
Vi hörs därifrån!
P U S S

du är fantastisk ♥

Det har sagts att jag förtjänar någonting mer, men jag undrar vilken del av mig dom ser

Drog tillbaka till skolan för naturkunskap som enda lektion. Slutade klockan tre och gick och fikade med Jennifer och Nicole. Kom nu nyss hem efter att ha träffat Elvan, jag har faktiskt saknat honom. Fryser så jag tror jag ska dö så jag ska krypa ner i sängen med en kopp te och kolla på gossip girl, standard.
Sista dagen innan lov imorgon, wohooo!

mulligt litet babyface, sweet


If you could read my mind, you'd be in tears

Är hemma på håltimmen jag har fram till klockan två, så ovärt med håltimmar. Dagen har hittills bara varit dålig. Matteprovet jag skrev förra veckan fick jag ig på, mitt första ig under gymnasiet. Varför så otroligt jävla dålig? På engelskan jobbade jag på bra och fick nästan hela uppsattsen klar innan jag kryssade ner och glömde spara. Varför så otroligt jävla korkad? Får skylla mig själv, idiot. Har lust att dra till gymmet nu innan jag börjar, men vet inte om jag orkar stressa för att hinna tillbaka till skolan sen. Ska ändå träna ikväll halv fem, men skulle ändå vara skönt att dra och träna nu innan också. Aja, vi får se hur jag gör helt enkelt! Men det känns otroligt roligt att hela mitt lov kommer spenderas på plugg, varför så dålig? Blir så jävla förbannad på mig själv. På allt jag gör.

Jag vet hur det känns när allvaret har blivit ett skämt

Jag blev hemma från skolan idag eftersom jag hade otrolig huvudverk imorse. Det börjar gå över nu, men jag blir nog hemma resten av dagen ändå. Lite senare på eftermiddagen ska jag nog gå och träna och ikväll är det dans! Jag fick ett kanon erbjudande om att göra om mina naglar helt hos dom jag fixade naglarna hos första gången, men jag har nageltid hos henne jag brukar fixa hos imorgon.. Och egentligen behövs det bara påfyllning  och inte helt nya, hmmm dilemma! Men tror jag ändå bokar av tiden imorgon och fixar helt nya i Stockholm, dom blev ju så extremt fina där!
Pappa kom förövrigt nyss hem och sa att han hade "världens överraskning" åt mig, men vägrar tala om vad det är? Vem gör så!? Kanske får veta på sportlovet säger han, lätt för en nyfiken människa att vänta en hel vecka?
Ska krypa ner i sängen och kolla på The hills nu.
Pusshej!

There's always one person you will never get over, no matter how long it's been

Jag har varit glad idag, riktigt glad, och inte vet jag varför! Jag har idag haft en mysig skoldag, tränat, ätit choklad, inte pluggat ett skit och sitter nu med en hårinpackning och ansiktsmask och kollar på gossip girl. Azum alla hjärtans dag om jag får säga det själv! Och inte en enda krona har jag lagt ner på massa nallar, hjärtan och godis, ska nog dö singel! Slut på bitterhet, nu ska jag skölja ur inpackningen och fortsätta mysa med mig själv!
Och idag åker även finaste Kajsa till Indien i tusen år, hoppas du får det helt underbart!
Kärlek till er!

pappa var gullig!


You are who you are when no one is looking

Kom nyss hem från ett galet träningspass, har träningsverk redan nu! Illlaaa eftersom jag ska träna för honom imorgon och då kommer jag framstå som helt klen HAH. Nu ska jag försöka plugga inför kommunikationsprovet imorgon innan jag ska somna hyfsat tidigt så jag slipper sova på Nicoles stackars arm varje lektion. Aja, kommer ändå inte somna förrän sent inatt, standard. Men jag har gossip girl avsnitt till min räddning, så jag överlever helt klart!
Alla hjärtans dag imorgon ska jag tillbringa med skräckfilm, kent och en halloweenmask och fira att jag är forever alone! Skämt o sido, jag klarar mig jävligt bra på egen hand och har inget som helst behov av att ha någon som håller hela mitt hjärta och har all makt att kunna såra mig på tre sekunder. Nejtaaaack! :D
Hoppas ni mår bra!
Puss & Kram

fula och uttråkade tjejer på naturkunskapen

If you always hide, you'll never be found

Kom hem för en stund sedan efter en mysig middag med Anna, Alex, Emily och Alva, dom är så fina!
Har precis en varm dusch och ska nu lägga mig i sängen och somna direkt. Tidig vecka imorn, woohooo! Men det är sista veckan innan sportlov, vi håller ut!
Sovgott!

trött tjej tidigare idag!

People change, memories don't

Blev ingen uppdatering igår av någon anledning. Men jag vaknade ensam i min egen säng, hur skönt som helst, någon gång runt elva tiden och gick upp och pluggade. Sedan åkte mamma, lillebror och jag till världens finaste mormor. Senare på kvällen gick jag hem till Erika där även Alicia var och vi drog tillsammans till fjällnora där det var en hel del människor. Jag hade en rolig kväll med både gammla och nya vänner. Konstig, men rolig. Kom sedan hem och underhöll mamma tills hon sa åt mig att gå och lägga mig. Idag vaknade jag runt tolv och slängde i mig några koppar kaffe innan jag åkte för att sitta barnvakt i två timmar. Vi kollade på en asbra barbie film och lekte med dockor, värt. Nu har jag nyss packat för två veckor hos pappa och ska snart bege mig hem till honom. Ska träffa mina tjejer klockan sju, saknar dom!
Vi hörs senare!
Två ynka bilder med usel kvalitét var det enda som blev tagna igår


Vinner ditt hjärta men flyr iväg, rädslan att fastna har fått mig såhär

Kom hem för någon timme sedan efter att ha fikat med Viccan och Kajsa på storken. En massa kärlek till er tjejer! ♥ För övrigt var skolan tråkig och matten gick dåligt, men det är fredag så det är lugnt. Skulle egentligen hälsat på mormor nu ikväll, men så blev det tyvärr inte. Nu ska jag krympa ner i sängen och kolla på gossip girl resten av kvällen, myyyYYyZZzz.




smaaart tjej


Fairytales don't always have a happy ending

Kom faktiskt i tid till matten efter förra inlägget! Hade två lektioner innan jag slutade klockan fem. Träffade då Erika och åt på Coffee by Goerge och snackade lite skit. Det är skönt att träffa henne, det har blivit alldeles för  sällan nu för tiden. Sitter nu hemma och inte ett skit matte har jag gjort, det kom lite annat ivägen. Jag börjar dock inte förrän klockan två imorgon så lite hinner jag plugga innan dess, om inte så får det gå som det går.
Hoppas ni mår bra!
P U S S


För när du ser på mig vet jag vem jag är

Hej på er!
Sitter nu hemma hos pappa och har nyss slängt i mig lite lunch. Jag har haft håltimme sedan klockan elva, men har endast hunnit med att träna.. Ska efter detta bege mig mot skolan igen för matte och engelska innan jag slutar klockan fem. Jag hade verkligen tänkt plugga under denna håltimme, men det ser istället ut som att matteprovet imorgon kommer gå åt pipsvängen. Men vad gör det om hundra år? Ganska mycket, så jag får plugga en massa när jag kommer hem istället.
Hinner inte skriva mycket mer eftersom jag börjar om en kvart, streeesss!


Ser ut som en ledsen hund


Rädslan den går över, men den där oron stannar kvar

Ligger nu i sängen efter en lång dag. Jag är rejält trött nu om jag säger så, men ska inte sova riktigt än. Imorgon börjar jag klockan tio. Inte mycket till sovmorgon för att vara en sen vecka på Jensen, men bättre än inget antar jag. Ska även försöka träna och plugga imorn, vi får se hur det går med det sistnämnda. Dock är det väldigt nödvändigt eftersom jag har matteprov på fredag som jag inte ens har öppnat boken inför, duktigt.
Sovgott!

Du höll emot länge, men du föll tillsist

Började skolan halv nio med en tråkig idrottslektion, som i och för sig blev lite roligare när jag fick veta att jag fick mvg på det senaste idrott och hälsa provet haha! Efter det hade jag och Rebecka picknick i form av glamourös Icasallad utanför ett soprum i snö, och efter det flöt dagen vidare med lektioner fram tills vi fick sluta tidigare klockan halv fem.
Nu sitter jag och kollar på top model samtidigt som jag äter keso och tonfisk innan jag ska iväg och träna. Ska dock inte träna förrän om en timme, men ska nog dra dit tidigare så jag kan gymma lite innan. Aja, efter träningen springer jag hem och duschar innan jag åker iväg för en timmes dans halv nio!
Pusshej!


Jag lever nu, men bara för stunden

Sitter nu med en kopp te efter en lång skön dusch med extra mycket inpackning än vanligtvis i hopp om att mitt hår ska må någorlunda bättre än vad det gör just nu. Usch, vad slitet det är! Jag måste verkligen ringa och beställa klipptid till nästa vecka! Det var en av de saker jag kom fram till under min lilla duschstund. En annan sak jag kom fram till är att jag är så jävla trött på att drömma. Det är fan dags att jobba sig dit, för inget sägs vara omöjligt. Man kommer ingenstans av att drömma och önska, skaffa lite jävlaranamma och ge inte upp förren du är precis där du vill vara. Det är i vilket fall det jag tänker göra. 
Men det säger jag godnatt!

Och jag bara älskar pastellerna i vår!






Everyday I ask myself the same question, should I walk away or try even harder?

Jag är hemma idag. Jag åkte till skolan och var där i tio minuter innan jag vände. Jag tackar ännu en gång min mamma för den trygga famnen att låta tårarna falla mot. Jag har hittills idag druckit kaffe, beställt hem ett par nya jeans och gått runt i min sidenmorgonrock. Alltså typ ingenting.


Silence is the most powerful scream

Hej på er!
Vaknade imorse på ganska bra humör fram tills jag förvandlades och åkte till skolan som ett argt jävla bi. Tycker synd om min lilla mamma som får stå ut med mig och mina raseriutbrott haha. Började i vilket fall skolan klockan elva och slutade strax innan fem. Gick runt i skolan sur och ful med mensverk, huvudverk, ryggont osv. Illa. Efter skolan svängde jag förbi teknik magasinet och införskaffade ett nytt headset, mycket nödvändigt då mitt har slutat fungera helt och hållet. Och jag finner inget ställe man inte behöver ett headset på, bussen, gymmet, skolan, promenader, you name it! Aja, kom i vilket fall hem någon gång runt sex och åt middag och pluggade lite. Lite senare kom min fina moster och kusin på en kopp te och muffins, mysigt att få träffa dom och prata massa strunt.
Nu ska jag strax borsta tänderna innan jag kör en standard och kryper ner i sängen och kollar på gossip girl - L O V E .
Hoppas ni mår bra cuties!

Jag ville ge dig allt, ändå ville du ha mer och även om jag gjorde rätt så hittade du fel

Godkväll kompisar!
Det var ett tag sedan nu, ber om ursäkt osv.
I fredags slutade jag redan klockan elva, träffade Erika ett tag innan jag gick hem och somnade framför The hills. Senare på kvällen åkte jag till pappa och fick spontan beskök av en gullig prick som gjorde mig sällskap tills dagen därpå. När jag väl var ensam igen på lördag eftermiddag/kväll tog jag det lugnt ett tag innan Kajsa kom till mig. Vi var hos mig ett tag innan vi mötte upp Viccan på stan för att sedan bege oss iväg mot gränby. Trevligt folk och trevlig kväll, dock inte lika trevligt att jag och Kajsa missade sista bussen och fick gå hem i 17 minus!
Kom hem till mamma någon gång runt halv sex idag och sedan dess har jag i princip enbart pluggat. Fick nästan allt gjort, bara engelskan kvar men den kirrar jag imorn!
Nu har jag nyss duschat och har krupit ner i sängen och ska kolla på något avsnitt av gossip girl innan jag somnar. Börjar elva imorn, skönt!
P U S S




HAHA Kajsas ögonfransar efter den varma promenaden hem

Jag är din vän och vi lär oss av varann

Kom hem för ett tag sedan efter en mysig fika med finaste Kajsa!
Har nu krupit upp i sängen med värmedynan på högsta grad och med datorn i knät. Ska somna tidigt men först kolla något avsnitt av gossip girl!
P U S S


Du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken

Hej på er!
Har haft håltimme sedan klockan tio och har sedan dess enbart hunnit träna. Hade tänkt att både plugga och svänga förbi Carlings, men icke! Börjar kvart i två igen för en timmes lektion, väääärt.. Efter det ska jag i vilket fall träffa Kajsa :D
Sitter nu och kollar på The hills som jag har gjort sedan jag kom hem och ska strax röra mig tillbaka mot skolan.
Hoppas ni mår bra!


You don't like me, I'm trying to be okey with that

Kom nyss hem till pappa efter en dag i skolan. Hade seminarium i idrott och hälsa sista lektionen, vilket gick förvånansvärt bra. När jag kom hem hade pappa köpt sushi till mig som jag precis har ätit moha. Nu ska jag sätta mig och plugga fram till jag ska träna klockan sex. Efter det drar jag snabbt hem och duschar innan jag möter upp Felicia för att gå på terminens första danslektion. Det slutar någon gång efter halv tio och orkar jag då uppdaterar jag när jag kommer hem, om inte så hörs vi imorn!
Pusshej!


en extremt vidrig bild på hur jag har gått runt i Jensens korridorer idag


RSS 2.0