Så hälsa ditt hjärta att allt är över nu

Jag gick hem efter första lektionen, mådde inge vidare imorse. Har istället idag försökt pluggat inför idrott och hälsa provet imorgon, hälsat på världens bästa mormor och äääntligen blivit ägare till ett par vita Hunter stövlar! Blir perfekt med ett par vita nu när våren och sommaren kommer, lagom nöjd tjej!
Imorgon börjar jag halv nio och slutar alldeles för sent, runt fem skulle jag gissa på. Jag har varit så otroligt trött hela dagen, somnade till och med i någon timme när jag kom hem på förmiddagen. Ska nog somna efter detta så jag orkar med morgondagen.
Hoppas ni mår bra!

If you stand for nothing, you'll fall for anything

Godkväll mina vänner!
Dagen började med att som vanligt nu för tiden komma försent. Hade en massa tråkiga lektioner tills jag slutade tjugo i två. Då gick jag och tränade i två och en halv timme med ögonen vilande på mitt ögongodis. Kom hem någon gång runt fem och gjorde mig redo för att gratta min underbara nyblivna 18åring tillsammans med resten av släkten!
Jag älskar dig min pärla, hoppas du är nöjd med dagen!
Ligger nu i sängen och taggar inför skola imorgon klockan åtta.. Uschusch.
Sovgott!


Såna som vi, med lycka mitt i sorgen

Jag har börjat acceptera tanken på att jag har förlorat dig. Något jag aldrig trodde jag skulle göra. Något jag aldrig skulle tillåta mig själv att göra. Men jag har inte förlorat dig, jag har dig bara inte på samma sätt. Jag kan inte neka saknaden, den eviga tomheten som uppstår utan dig. Mina tårar fortsätter rinna och våra minnen spelas fortfarande upp i mitt huvud. Det är svårt att glömma något som en gång var en så stor del av mitt liv. Du var allt. Och det är du fortfarande.


Don't let your mind stop you from having a good time

I fredags sov Felicia här. Hon mötte upp mig efter skolan. Vi gick till storken ett tag innan vi drog hem till mig och körde på en standard och hade som vanligt askul! Somnade någon gång runt halv sex snåret och vaknade sedan klockan ett dagen därpå. Hon tog bussen hem till sig runt halv fem kanske och jag slog mig ner framför tven tills Victoria anlände till uppsala någon gång efter åtta. Vi köpte varsin chailatte och satt och pratade ett tag innan vi gick hem till mig. Där låg vi på mitt köksgolv och asgarvade, åt pizza och drack te med massa filtar på min balkong och pratade. Jag har verkligen saknat henne! Lite senare kom även Johanna hit. Eller vi mötte upp henne någon gång efter tolv och gick tillbaka hem till mig och bänkade oss framför tven. Somnade med Victoria över mig och johanna i andra sidan soffan några gånger innan vi gick och la oss fram mot fyra tiden.
Nu ska jag strax börja packa till mamma för att bo där i två veckor framöver. Det blir bra.
P U S S



I'll be okey, not just today

Har inget att berätta, är hemma idag.


"Du kanske inte alltid är så stor och stark Elise, ibland kanske du är tvungen att ta emot hjälp."
Ett långfinger åt allt.

We are all addicted to something that takes away the pain


fanfanfanfanfan.


Vissa människor är för dumma för att få ångest. Det är ganska smart

Mötte mamma på stan runt två tiden. Köpte underkläder och två tröjor. Det finns ingen som är så bra som du, jag älskar dig verkligen.
Lite senare träffade jag Jennifer på Café Cappuchino för att plugga svenska. Det var mysigt och jag känner att jag börjar få lite grepp om det hela. Kom hem för ett tag sedan och ska nu hoppa in i duschen innan jag tar söndagkväll.
P U S S

You'll never walk alone

Sitter nu i min säng med Felicia brevid mig. Vi kom nyss hem efter att ha varit på Luthagens Livs och köpt naturgodis, blir en riktig myskväll ikväll. Annars idag har jag tränat och klockan fyra mötte jag upp Felicia för att åka på öppet hus på Uppsala dansakedemi. Vi anmälde oss till feminine vibe, men funderar även på ragga/dancehall, men vi får se!
Hoppas ni mår bra!
P U S S

Jag älskar dig min fina!

I want you to fall apart like I did

Jag har haft en skön fredagskväll trots allt. Drog och tränade i någon timme efter förra inlägget, träffade sedan en efterbliven vän ett litet tag innan jag begav mig hem och kollade på film samtidigt som jag drack upp en och en halv liter Ramlösa alldeles själv. Ganska duktigt om jag får säga det själv. Nu ska jag alldeles strax sova så jag orkar ta mig upp till gymmet imorgonbitti. Eller imorgonbitti, antar att det blir någon gång mitt på dagen.
Aja, sovgott mina vänner!


För mitt hopp är en skottskjuten kråka och jag är ett springande barn som letar efter någon som kan hjälpa mig, som letar efter någon som har svar

Planerna blev inte riktigt som tänkt med varken det ena eller det andra idag. Men det är väl sånt man får räkna med ibland. Istället tänkte jag nu dra och träna för att sedan kanske träffa en annan människa, vi får se helt enkelt! Om inte så blir det hemmakväll med mig själv och en film, vore inte så dumt om jag ska vara helt ärlig.
Ska dra mig nu,  vi hörs senare!

Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll

Hej på er!
Kom nyss hem och sitter nu med en kopp kaffe och ska försöka plugga lite innan jag ska iväg och träna om en timme. Måste verkligen plugga en massa, men tiden räcker liksom aldrig till. Nu kom jag nyss hem från skolan, hinner plugga i en timme ungefär innan jag ska träna och när jag kommer hem efter det är jag liksom helt slut. Tiden räcker helt enkelt inte till. Som tur är har jag och Jennifer bokat in en riktig pluggdag på söndag, väldigt behövligt! Förstår inte hur jensen tänker när dom lägger tusen uppgifter och prov första veckan efter lovet? Haha aja, nu har jag nog klagat klart för idag! 
Imorgon är det i vilken fall äntligen fredag och jag slutar redan klockan elva, underbart!
Sköt om er!

Ibland när jag saknar dig så tänker jag på oss och alla minnen som vi delar

Kom nyss hem för att byta om från gympakläder till vanliga kläder för att sedan springa iväg och sjuuunga. Skulle helst vilja dra och träna nu, har slarvat som fan idag. Haha aja pallar inte låta töntig, hinner inte skriva mycket mer, ville mest bara visa att jag lever!
P U S S

lite bildbrist sådär


Smile when you have something to smile for, smile when you don't

Godkväll!
Gick i skolan mellan åtta och elva, tränade klockan tolv och sen sprang jag runt på stan i svettiga träningskläder för att i panik få tag på min mascara som tydligen har utgått (!?!), tillslut hittade jag en av de få som fanns kvar på Lindex, ibland ska man ha tur! Hade tänkt plugga mycket mer än vad jag gjorde när jag kom hem, men jag fick i vilket fall engelska läxan gjord, dock är det svenskan jag behöver lägga energin på. Aja, får ta det på torsdag eller något!
Nu kom jag nyss hem efter att ha fixat mina naglar och ska strax hoppa i säng!
Heldag imorgon och sen sjuuuunga, wiiihoo...
Sovgott!

Never miss an opportunity to tell people how much they mean to you

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!
Jag älskar dig så!


I never stopped loving you, I just stopped showing it

Gick i skolan mellan åtta och ett, fick skippa sista lektionen eftersom läraren var borta, skönt. Vaknade upp för ett tag sedan efter att ha tagit en powernap när jag kom hem. Jag har varit så trött hela dagen och är det fortfarande, noll motivation till varken plugg eller träning, vilket båda två är behövligt. Somnade någon gång runt halv tolv tiden igår och vaknade sedan och var helt övertygad om att klockan hade ringt och att jag skulle gå upp, men när ett sms kom visade det sig att jag bara hade sovit en timme.. Efter det kunde jag i vilket fall inte somna om, vilket resulterar min trötthet idag. Jävlar vilken analys jag fick till nu!
Äsch, ska väl snart ta tag i mig själv och slita mig från soffan.
Hoppas ni mår bra kompisar!

och nej, mitt hår är inte gult. inte så pass mycket som det ser ut att vara på bilden iaf!


Tillbaks i gamla vanor när du hörde av dig igen

Vi kom till pappa idag och stannar här i två veckor framöver nu. Annars så har jag faktiskt pluggat liite idag, saknar redan lovet. Har även gymmat med lillebror och hälsat på min ängel. Imorgon börjar skolan klockan åtta, så jag antar att jag snart ska försöka sova.
Pusshej!


Jag älskar den frihet du aldrig gav mig

Mötte Felicia efter skolan i fredags och åkte hem till mig. Vi hade som vanligt en jättemysig och rolig kväll/natt/morgon! Kärlek till dig min fina. Vi vaknade runt halv tre idag och någon timme senare åkte jag in till stan för att träffa Victoria och Johanna. Det var askul men sen skulle vi dra hem till Mathias, men jag var helt trött och massa så jag träffade istället fina Kajsa en stund innan jag drog hem. Sitter nu med en kopp te och en filt runt mig och försöker få upp värmen, förstår inte hur jag alltid kan frysa så galet mycket. 
Ska återgå till filmen på femman nu, vi hörs mina vänner!


Mina ögon svider, dom har torkat båda två

Somnade som vanligt nu för tiden runt halv sex imorse, vaknade vid elva tiden och hade migrän och galen mensverk så jag somnade om till tre tiden. Det känns så galet ovärt att sova bort hela dagen när jag dessutom skulle behövt pluggat, men bästa medicinen mot migrän är ändå att sova. När jag vaknade mådde jag iallafall lite bättre och drabbades av träningsångest haha, så jag åkte och tränade i en och en halv timme. Nu har jag nyss duschat och känner mig skön i kroppen, har saknat att träna, tack för att jag äntligen är frisk!
Imorgon är det fredag den 13, vill dö.


Om vi bara vore något mer, mer än bara nästan lika snygga

Började dagen halv nio med att leda en idrottslektion. Efter en natt med ynka tre timmars sömn gick det inte så bra som det kunde ha gått, men skönt att ha det överstökat iallafall. Resten av dagen var ganska onödig, den bestod till större del av betygsnack under lektionerna. Slutade i vilket fall klockan fem och begav mig då för att sjunga. Roligt att träffa fina Alex & Alva igen, men jag saknar redaaan Emily & Annnaaa..
Imorgon är jag leeeedig, eftersom det endast är de som har rester eller kompletteringar i msk eller psykologi som behöer gå dit, men det har inte jag hihi!
Höll nyss på att ta livet av min bästavän, men jag lyckades rädda henne. Iphone ♥

saknar dessa underbara tider

I could see it in your eyes, never good enough

Jag förstår egentligen inte varför jag tar det så jävla hårt. Det är egentligen inte ens värt att ödsla tid på överhuvudtaget. Men av någon anledning kan jag inte sluta älta det. Om och om igen, tills huvudet snart sprängs.
sovgott.

Det spelar ingen roll om du håller mig hårt, ingen kommer att minnas om hundra år

Första dagen i skolan. Den var inte lika hemsk när beskedet om mvg i slutbetyg i msk kom! Annars så var allt som vanligt, och konstigt vore det väl annars. Slutade klockan fem och då mötte pappa och lillebror upp mig utanför skolan. Vi gick och åt på Basilico för att sedan se Sherlock Holmes på bio. Den var bra så länge jag höll mig vaken.. Haha, men jag somnade inte förrän halv sex snåret imorse, så inte konstigt att jag är lite trötter. Det var i vilket fall en jättemysig kväll, bra början på en ny äckeltermin!


Never give up something you can't go a day without thinking about

Lite måndags mys sådär innan skolan börjar imorn, jävla friskola.


You're the only one who drags me kicking and screaming through fast dreams

Det är nu man ska ha återställt dygnet, men icke. Jag vaknade klockan fem och har nu ätit middag för ett tag sedan. Det bästa med att vakna såhär sent är att man bara äter en måltid per dygn, hahahh riktigt jävla bra diet att vända på dygnet alltså! Skämt åsido. Sitter nu med en kopp kaffe och lyssnar på två låtar jag har blivit besatt av de tre senaste dagarna! Annars idag har jag blivit så jävla blåst på en busringning, hahah så jävla pinsamt men ganska kul efteråt! Har verkligen ingenting att skriva så jag förstår inte varför jag fortsätter menmen :D
Imorgon börjar skolan, wohoOOooOOo!


We all have different reasons to be happy

Har suttit och kollat på min man oå svt hela kvällen, eller mellan nio och elva haha. Dör nästan för den mannen alltså! Fick veta att vi börjar skolan å tisdag.. Jag har alltid varit helt säker på att vi börjar på onsdag, men nej sån tur hade man icke. Det är galet vilken ångest jag får av att tänka på att en ny lång termin som är späckad med inlämningsuppgifter och prov ligger framför mig. Men får snäppet större ångest av att veta att jag inte har tränat på en vecka och två dagar nu. Jag har dock varit sjuk, men nej, har jag inte lagt på mig minst 25 ton dethär lovet är jag förvånad! Jag får ta tag i det nu när vardagen börjar igen. Det känns hemskt att säga att vardagen börjar, ge mig åtminstonde en vecka till.

Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt

Vi skulle som sagt ha åkt runt sex tiden igår, men det började med att vi fick stå ute i Sunnersta i två timmar och dö. Efter det hade vi tre minuter på oss att springa till stationen där vi missade tåget med en halv sekund. Nästa tåg var försenat och därefter får ni följa vår lilla tripp i bilder!












Vi var framme runt halv ett och då var det lite folk där och sedan somnade vi någon gång runt halv åtta.
Som jag har saknat Victoria!

I never knew I could feel so much pain, and yet be so in love with the person causing it

Vi kollade på film, pratade och mös en massa hos Kajsa igår :) Kom hem någon gång runt två tiden, men somnade ändå inte förrän halv sex.. Jag förstår inte vad som har hänt med min dygnsrytm! Som ni säkerligen förstår så vaknade jag för ett tag sedan och ligger nu och drar mig för att gå upp, men jag är fett hungrig så går väl upp snart ändå haha. Senare idag beger jag mig mot Stockholm för att fira att mina finaste Victoria äääntligen har kommit hem haha! Jag har inte träffat henne på ungefär en månad, så gooosh vad jag saknar henne! Jag och Kajsa tar tåget dit runt sex, så det är väl lika bra att ta sig upp nu!
Sköt om er! 
P U S S


I think some people are destined to be alone

Igår satt jag uppe och pratade med en vän hela kvällen, slutade med att båda var så övertrötta att vi bara låg och asgarvade åt ingenting, haha askul. Vaknade runt halv tre tiden idag och började städa mitt rum och min klädkammare, duktig som jag är. Jag skulle ha träffat Signe idag, men när tempen visade feber fick jag istället stanna hemma. Surt eftersom det var tusen år sedan vi sågs nu.. Har nu nyss ätit middag och ska snart hoppa in i duschen. Tror jag drar mig in till Kajsa senare ikväll, annars kommer jag börja klättra på väggarna om jag är hemma en kväll till, även fast det har varit galet skönt att bara varit hemma.
P U S S

Det smärtar hårdare än någonsin. Ni är allt jag har. Efter allt ni har gjort för mig, efter hur mycket ni har krigat för mig. Ni har varit otroligt starka i så många år under min tid. Jag vill inte. Jag orkar inte se.


People can't change who I am, pain can


det är nu jag skulle behöva trösten av min vän. min bästavän. 
åt helvete med allt.


Fick jag betalt för varje löfte som du har gett på telefon, då vore jag en miljonär, du borde faktiskt vara där jag är

Idag har jag varit med mamma och shoppat hela dagen, hur mysigt som helst! En skjorta, en blus, en tunika liknande, två body butter och en handkräm fick följa med mig hem. Jättemysigt att umgås med mamma igen. Kom hem för någon timme sedan och sitter nu framför en film och bara tar det lugnt. Jag bara älskar mina senaste dagar, så underbart skönt att bra va! Och jag bara äääälskar att jag låter som en pensionär :D
P U S S

Det fanns en tid innan dig, jag klarar bara inte av att minnas den än

Kom nyss hem efter att ha träffat Kajsa :D ska nu koka mig en stor kopp te med äckelhonung i hopp om att mitt halsont försvinner! Ska inte bli så värst jättesen idag har jag tänkt, trots att jag har vänt på dygnet totaaalt de senaste dagarna. Illa. Aja, ska återgå till mitt nu!
Pusshej!

hahah så jävla charmigt!

I'm not afraid to try again. I'm just afraid of getting hurt for the same reason

Hej på er!
Igårkväll kollade jag och lillebror på Sunes sommar och Sunes jul, finns ingen bättre att kolla på dom med. Älskar vår humor och älskar att vi kan varenda replik. Favoritfilmer sedan barnsben <3333 Efter det pratade jag med en gullig fram tills mina ögonlock blev ovanligt tunga och jag somnade mitt i samtalet hahah.
Nu har jag och Mårten nyss utforskat en blodgrape och även ätit spagetti och köttfärssås och om ett tag ska jag träffa Kajsa. Mår faktiskt bättre idag, även om det inte är helt hundra!
Vi hörs senare mina vänner!
P U S S

[email protected]


Jag är din farkost eftersom jag inte får vara din medresenär

Sitter i soffan och kollar på några filmer, växlar mellan kanalerna haha. Bläddrade förbi Björn Gustavsson i slutet på kronjuvelerna och jag säger det igen, tre år senare, jag ska verkligen gifta mig med den mannen. Han och Justin Bieber. Det bara är så. Har verkligen inte gjort ett skit idag, asskönt om jag ska vara ärligt. Hjälpte till med inventeringen på Trolltyg igår och det var inte det smidigaste att göra som sjuk. Siffrorna bara for runt i huvudet. Tur att jag har tagit det lugnt hela dagen idag iaf så kanske jag till och med mår lite bättre imorgon! :)

Du borde ta dina ord tillbaks, för alla glömmer men inte jag

Godmorgon mina fina!
Ja, jag vaknade faktiskt typ nu.. Men jag somnade inte förrän halv sju snåret imorse, vet inte vad som hände men plötsligt så var det över mig. Dessutom är jag sjuk, så det är förståligt att sova såhär länge :D inte rikigt kanske, men lite. Feber och en gigantisk förkylning är det som har gjort mig sällskap denna gång. Min hals värker, mitt huvud är tungt, mina ögon är svullna och min kropp gör ont. Haha älskar att tycka synd om sig själv. Ska äta lite frukost nu, stoppa i mig några alvedon, koka en kopp te och sätta på OC boxen tror jag, har inte sett den sedan jag blev spårat besatt.
Hoppas ni mår bra!
XOXO

osöt sjuk tjej

Jag försvinner ibland, du frågar vad jag tänker på, men jag kan inte berätta, för man får inte tänka så


2012, let's make it a good one

2011 skapades ett nytt kapitel i mitt liv. Det blev som ett lyckligt avslut och en bra start på något nytt. Det har varit ett ganska bra år ändå, jag ska inte klaga mer än nödvändigt. Jag har gråtit av glädje och jag har gråtit av sorg. Jag har känt lycka och jag har känt hat. Det har varit underbara stunder och det har varit förjävliga. Men när jag ser tillbaka är jag ändå nöjd. Nöjdare än vad jag har varit på flera år när jag har blickat tillbaka.
God fortsättning mina vänner!


RSS 2.0