När paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig

Kom nyss hem efter att ha tränat, som vanligt var det FETT jobbigt men skönt. Ska hoppa in i duschen nu och sen koka en kopp te innan jag ska sova, fett trött.
Var på mattestugan klockan tio till elva imorse. Efter det väntade jag med Jennifer tills hon började halv ett. Då gick jag upp till världens bästa mormor, hade saknat henne väldigt mycket. Gick tillbaka till skolan kvart i två och slutade sedan fem.
Har världens roligaste blogg, not.
Pusshej!


Den här känslan är inte min

Började elva och slutade fem, seg och ganska trist dag. Gick hem och åt innan jag drog och tränade klockan sex. Ligger nu framför tven och äter mina nya beroendeframkallade flingor haha. Funderar på att strax sova så jag orkar gå upp på mattestugan imorgon innan skolan börjar.
Har inget roligt att skriva, så vi hörs imorgon!


Jag tänker på dig ibland

Tre år

If it's wrong I don't wanna do right

Glad första advent hihi! :)


Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem

Drog och tränade ändå, för att göra något vettigt av dagen. Det blev dock ingen matte och det orkar jag nog inte med nu heller, får ta det i veckan istället. Ska hoppa in i duschen nu innan maten är klar!
Vi hörs!


Tears come streaming down your face when you lose something you can't replace

Var med Kajsa igår som sagt :) kom hem från henne någon gång runt halv tre och vaknade idag halv två, asskönt att få sova ut! Sitter nu framför tven och inte gör ett skit. Fyrverkerierna idag är inställda eftersom det blåser för mycket.. Vilket jag tycker är väldigt synd för jag hade sett fram emot att som alla andra år få stå och känna lite adventsfeeling. Jaja, istället funderar jag på att dra mig mot gymmet och även räkna lite äckelmatte. Men är så jävla trött, fast jag har sovit jätte länge, så vi får se hur jag gör!
Pusshej


Vi var så rätt så det blev fel

Mysmiddag med parmaskinka och melon och sedan räkor, mums!
Väntar bara på att Malin ska komma nu innan vi äntligen kan äta, är ashungrig haha.


Glöm allt jag sa, jag mår bra

Sitter nu hemma hos mamma och har nyss adventsfikat lite i förskott, eftersom jag och lillebror befinner oss hos pappa imorgon. Har tidigare idag stått på julmarknaden där vi har sålt glögg, lussebullar och massa annat hembakat. Delat ut en massa flygblad och samlat in pengar inför Tysklands turnén, askallt men ganska mysigt. Ska strax in till pappa igen och äta middag och så innan jag ska träffa Kajsa ikväll :) Annars så var jag med Felicia igår, det spelar ingen roll vad vi gör, jag har alltid roligt med henne! ♥
Nu ska jag kila, vi hörs senare!
XOXO

ful bild från sommar -10

Hör du sången dom spelar på radion, Varje ord verkar handla om dig

Dagen har långt ifrån varit den bästa. Somnade imorse några timmar innan klockan skulle ringa efter en ganska hemsk natt. Men trots den minimala sömnen var jag pigg när jag klev ur sängen runt halv sju snåret. Tog mig till skolan på en cykel utan växlar och hade engelska, matte och mt. Ville verkligen bara hem under hela dagen, mådde inte så värst. Men trots det prioriterade jag, utan lunch i magen gå på mattestugan, vilket var dagens hittills ända bra sak. Förstår så himla mycket mer efter denhär timmen!
Kom nyss hem och väntar nu på att Felicia ska komma, det blir bra!


Smsa mig när du ser dethär :D


Say how you feel and never apologize for being real

Mitt huvud sprängs snart. Alla dessa jävla tankar gör mig galen. Det är farligt att tänka, och jag vill egentligen inte. Men hur kommer man undan? Jag vill sova, men av någon anledning har mina jävla sömnproblem återkommit. Antar att det är därför jag beter mig som en zoombie om dagarna. Kan heller inte påstå att det blir bättre av att komma hem.. Jag saknar mamma. Jag känner mig så ensam här, extra övergiven. Har legat i sängen ett tag nu, försöker komma undan. Jag orkar inte höra, orkar inte vara. Jag vill egentligen gråta, få ut mina känslor och visa mig mänsklig. Men nej, jag gråter inte. Det är bara svaga som gråter, säger han. Jag vet inte varför jag lyssnar. Det är inte för att att jag är rädd, utan för att det alltid har varit så. Jag gråter inte och jag pratar inte, det bara är så. Men ibland önskar jag att det fanns någon, någon att luta sig mot, känna trygghet och kanske till och med kunna få lägga en tår hos. Ibland, när det känns såhär.
Jag säger inte att jag inte har vänner, jag säger bara att det är så få som skulle förstå. Förstår jag ens själv? Därför är det lika bra att knipa igen. Människor är rädda och svåra att förstå sig på.
Jag vill egentligen inte längre, men jag antar att jag som vanligt inte har något val. När fan ska det räcka?

 


You shoot me down, but I won't fall. I'm stronges this time

Kom hem för ett tag sedan efter att ha träffat Kajsa, myspys! :D Har nyss duschat och ska efter detta koka mig en kopp te. Lillebror och hans flickvän har lagt beslag på soffan så ska väl gå och göra dom sällskap, säkert väldigt uppskattat hahah.
Börjar åtta imorn, slutar elva och sedan mattestuga mellan två och tre innan min fredag kan börja. Men det blir bra, att äntligen kanske kan få förstå något, haha känner mig korkad. Men börjar förstå lite nu iallafall :D avgudar mig själv som är ute i god tid!
Sköt om er!


Silence is a girls loudest cry

Sitter nu på dagens första lektion. Vi kollar på en dokumentär om kvinnor med burka och jag råkade typ somna.. Vaknade av att dörren öppnades, så skriver nu för att hålla mig vaken haha. Förstår inte hur jag alltid kan vara så jävla trött.
Efter denhär lektionen som slutar om en timme har vi psykologi i någon timme och efter de slutar jag! Ska kolla om det är någon mattestuga idag också, måste få hjälp med den jävla matten, blir bara arg på pappa haha.
För övrigt så har alla mina naglar ramlat av.. Funderar på att lura med mig pappa till sthlm och göra om dom helt, ska prata med honom.
Ska försöka fokusera lite nu!
Vi hörs senare!


You're still the one I run to, the one that I belong to

Kan börja med att säga att det var hiskeligt svårt att ta sig upp imorse, snoozade i över fyrtiofem minuter tror jag.. I vilket fall kom jag i tid, för tidigt till och med. Hade två ovärda lektioner innan jag slutade efter elva, åt lunch och tränade efter det för den snyyyygggga. Hade sån jävla träningsverk efter igår så det bara brände i benen under hela passet, men det är bara att köra! Haha. Efter det var planerna att plugga matte, men jag var så jävla trött så jag somnade istället. Inte lika bra kanske, men väldigt behövligt. Människan som utrotar matte blir min hjälte.
Nej nu vankas det middag och efter det ska jag dra mig hem till Erika!
Vi hörs!


I will never be happy with you. But i will never be happy without you either

Började åtta och slutade runt två. Åkte hem och försökte plugga lite matte och umgicks med lillebror. Nu kom jag hem för ungefär en och en halv timme sedan efter att ha tränat. Skulle ha träffat Kajsa efter träningen men jag tror min mobil håller på och krånglar på samma jävla sätt som i fredags eftersom hon inte svarar, får hoppas på att hon inte dissar bara haha. Men det tror jag inte, hatar comviq bara. Ska slå några signaler till nu, vi hörs senare!


Min sista gnista hopp var att synas och bli sedd

Igår var jag med bästa Felicia. Vi träffade lite människor, åt nattmat, lyssnade på Kent, pratade och kollade på fjorton suger. Det känns skönt att ha tillbaka henne. Jag har saknat henne och vår ironiska humor, hennes smittande skratt och hennes kloka ord. Jag behöver henne.
Kom nyss hem efter en ganska seg högmässa och ska strax sätta igång och plugga lite. Får se om jag träffar Viccan senare, om inte så blir jag hemma med gosegubben som har lyckats få halsfluss, stackars.
Måndag imorgon och som vanligt kan jag inte förstå hur helgerna kan gå så förbaskat fort..


från min 16 årsdag


Bad guys lie to get in your bed and good guys lie to get in your heart

Middagen igår var soft, att jag inatt vaknade av att lillebror spyr och jag själv också har ont i magen, behöver ju inte bero på den hemmagjorda råa fisken haha.. Efter middagen blev de ändrade planer och jag tog mig mot nyby för att träffa Viccan och Johanna ett tag. Träffade på Becky på bussen dit, gosh vad länge sedan jag träffade henne, får ta och ändras på!
I vilket fall var jag hemma någon gång runt midnatt och satte på en film jag har sett tusen gånger, drack en liter te och åt glasssss, ganska ok.
Planerna för idag är fortfarande oklara, två alternativ, men det blir nog bra vilket som!
Vi hörs senare!
 


maaaaat


Kärlek är för dom

Kom hem för ett tag sedan efter att ha tränat. Blev ett lite kortare gym pass idag, dels för att jag glömde mitt headset hemma och dels för att jag kom dit senare än tänkt. Men när jag vaknade så hade pappa och Malin (hans tjej) varit och köpt färska kanelbullar och kokat te eftersom både jag och lillebror hade sovmorgon, gulligt. Därför blev jag sen.. typ.
Nu har jag nyss duschat och väntar på att håret ska torka, hatar att föna och slita på det i onödan. Som sagt börjar jag tio i två idag och slutar klockan fem. Efter skolan ska vi hem till Malin och göra sushi (!?!) tillsammans med henne och hennes två barn typ, får se hur resultatet av det blir.. Efter det ska jag träffa Erika och planerna är fortfarande oklara, vi tar det som det kommer.
P U S S


bildbrist typ


I thought of you and where you’d gone, and the world spins madly on

Jag har blivit dålig på att blogga den senaste tiden, sorry eller nått. Började skolan två idag och hade två långa, men ganska chill lektioner fram till klockan visade fem. Cyklade hem, slängde i mig lite mat och cyklade sedan iväg för att träna en timme. Väl hemma möttes jag av varma mackor och te framför lyxfällan (haha), mysigt! Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, ska upp tidigt imorgon och träna. Förstår egentligen inte varför eftersom jag börjar samma tid imorgon igen, men vafan, strävar man efter drömkroppen så gör man!
Sovgott!


Du kan inte ljuga för mig, jag känner dig allt för väl

Hej på er!
Jag är hemma idag på grund av olidlig mensvärk, dör. Har nyss duschat och slängt i mig några ipren och ska strax börja skriva msk innan jag börjar packa till pappa. Klockan tre ska jag träffa en fin vän för att visa vad en vän är till för. Kvart i sex sjunger jag och efter det bär det av till pappa där jag stannar någon vecka framöver.
P U S S

Inga tårar tränger genom mitt skal, men jag undrar ibland om jag var dömd redan från start

Kom en timme för tidigt till skolan
haft galen menskverk
gick åt helvete på provet
haft asvidrigt hår
tränat som en idiot
kontroll på bussen hem och mitt busskort blev taget för att jag inte hade skrivit mitt jävla namn på det
min nagel går av vilken sekund som helst
plus detta så måste jag nu skriva msk, men det skiter jag i för jag är så jävla sur.
tack för mig.

Jag kan förlåta, men det tyder inte på att jag kan glömma

Trotts allt så älskar jag dig nog ändå.
Grattis på farsdag ♥

If you saw the world trough my eyes

Igår träffade jag först Kajsa och Victoria runt sju tiden. Efter ett tag kom Johanna och hämtade upp oss med bil och vi åkte hem till Kajsa där vi drack kaffe och lyssnade oå musik. Efter någon timme drog vi ut och åkte bil med musik så att högtalarna höll på att spricka haha. Hamnade tillslut i en lägenhet i Gränby där vi befann oss fram mot fyra tiden då vi lunkade hemåt. 
Sitter nu hemma hos mamma och drar mig för att skriva psykologi, men har inget val. Vi får se om jag senare följer med till farfar eller inte, beroende på hur bra jag ligger till i psykologin.
P U S S


Jag vill inte klandra dig, jag bara saknar den gamla dig

Kapten Röd - Ett snedsteg bort

Sitter nu hemma hos mamma och försöker skriva psykologi (HUR DUKTIG!?!) samtidigt som jag pratar med Rickard (nej inte han Viccan hahah). Träffade som sagt världens bästa Victoria efter skolan, galet vad jag hade saknat henne! Efter flera timmars prat över en chai latte om vad som hänt sedan sist gick vi till ICA och köpte godis och gick hem till mig. Men det blev lite knasigt så hon var tvungen att åka hem, men vi tar igen det imorgon istället. Därav anledningen till varför jag sitter och skriver psykologi en fredagkväll, för att kunna träffa henne imorgon. Det var i vilket fall underbart att träffa henne igen, skrattar inte lika mycket med någon som med henne haha!
Imorgon är det konsert. Samling halv tolv, konsert klockan tre och efter det någon basar. Noll lust. Ska jag vara ärlig så är det inte alls lika roligt längre. Aja, det kanske blir bättre när lucia närmar sig. Den som lever får se! :)
Nu ska jag fortsätta skriva lite innan jag deckar på tangentbordet, galet trött.
P U S S

snyggefan


There's no way to lose me if you let me go

Godkväll!
Som ni märkte blev det ingen uppdatering igår. Anledningen är att jag hade heldag mellan åtta och kvart i sex och efter det sjöng jag, så kom hem ganska sent. Slutade i vilket fall tidigt idag och efter det körde jag slut på mig själv på gymmet och efter det var det tänkt att jag skulle skriva klart psykologin.. Hur det gick är en annan fråga.. Tur för mig att deadeline blev uppskjutet! :D
Ska sova tidigt ikväll eftersom jag knappt kom upp imorse, men på något märkligt sätt lyckades ändå. Efter skolan imorgon ska jag träffa min finaste Victoria som jag saknar så mycket så jag kan dööö!
Nu ska jag leta fram skolkatalogen och göra Jennifer en tjänst, eller mig själv HAHA.
P U S S

I feel so close to you right now

Kom nyss hem från en ovanligt skämmig skoldag och efter det tränat. Sitter nu med en kopp kaffe och  två hårda mackor som blir mitt mellanmål innan jag strax ska börja skriva på psykologin som hänger över mig. Efter det ska jag packa upp från ddddadddy som jag ännu inte har orkat göra.
Lika bra att sätta igång nu!
P U S S 

för att han är det finaste jag har och jag älskar honom så otroligt högt ♥

Du frågade vem som hade förstört mig men jag gav dig inget svar

Det finns dagar man inte ens orkar stå.
Idag är en sån dag.

Jag ska sväva som vinden, titta ner och se tillbaka på minnen

Blev väckt runt halv ett av en pappa som var övertaggad på livet, vilket gjorde mig ännu surare. Någon timme senare åkte oappa, jag och lillebror till skaris på brunch tillsammans med pappas tjej och en av hennes barn. Där träffade jag på en människa som fick en massa minnen att återspelas i mitt huvud. Tankar uppkom och jag blev ganska förvirrad. Jag är nog fortfarande där. På ett eller annat sätt kommer jag alltid att vara där. Alltid vara en av dom. Efter det åkte jag hem och packade till mamma där jag i skrivande stund befinner mig och blir kvar här i två veckor framöver.
Imorgon börjar skolan och jag känner för att spy.
P U S S


I am strong when I am on your shoulders

Igår var jag med mina storvreta flickor, vilket var ett jävla tag sedan sist! Alida tog bussen hem runt midnatt och jag och Felica satte oss på balkongen med filtar, tända ljus och te samtidigt som vi pratade om allt och lite till. Jag har saknat er.
Just nu sitter jag hemma och gör allt och ingenting, men mest ingenting. Kvällen blev inte riktigt som tänkt, men den blev bra ändå. Jag och Erika har gått omkring på kyrkogården bland alla ljus där vi har pratat en massa och gjort framtidsplaner, några riktigt mysiga timmar.

haha gammal bild

One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching

Kom nyss ut ur duschen här hemma hos pappa efter en dag med plugg och shopping med mamma. Fick med mig hem en blus, ett par skinn handskar, en kavaj kofta liknande, en plånbok och lite skjortor. Rätt nöjd faktiskt. Nej nu ska jag kila!
P U S S

asso döda mig!

People that are meant to be together always find each other in the end

Här är ett annat underbart sommarminne jag inte har delat med mig av genom bilder till er.
En helg i på Erikas landställe! :D











Jag har aldrig glömt vem jag var, jag har bara låtit det sova

Kom nyss hem till mamma efter att äntligen ha fixat naglarna, så skönt att ha hela fina naglar igen! Annars idag har jag tränat, umgåtts med en efterlängtad gammal vän jag stötte ihop med på hemvägen, handlat med pappa och umgåtts med världens bästa lillebror. Somnade alldeles för sent igår så ikväll blir jag hemma. Ska somna tidigt för att sedan gå upp och offra en dag åt att plugga lite. Behöver fixa till msk uppsattsen och komma på något vettigt inom psykologin.. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på, älskar att ta dagar som de kommer!
Har inte så mycket att säga mer än att jag saknar min finaste Victoria så att jag kan dö!

Du är huvudpersonen i mina bästa minnen

Hej på er!
Kom nyss hem efter att ha träffat Sofia, en hel del blandade känslor. Annars idag har jag tränat, ätit en asgod sallad och gått runt med tejpade naglar. Nu ska jag kolla på two and a half men innan vi får se vad som händer hihi!
P U S S

gammmal bild, men jag älskar den av någon anledning


RSS 2.0