Som en dusch på ett billigt hotell går du från varm till kall på ett ögonblick

Hej på er!
Jobbade mellan 9-14 igår, rätt soft pass. Fick äran att kassaträna den nya tjejen, kände då att jag har varit där ett tag nu. Snart två år. Efter jobbet igår fikade jag med Julia, min fina lilla kusin! Riktigt mysigt!
Idag är jag ledig, hur skönt som helst! Lagom skrattretande att jag ändå vaknade av mig själv runt halv åtta.. Klockan tio kom Erika över och då hade jag lagat pannkakor åt oss innan hon fixade till mina naglar lite smått.
Ska strax röra mig tillbaka mot stan, lite att fixa innan jag drar till Stockholm ikväll. Kikar in till Jennifer på hennes jobb innan jag tar tåget också hihi!
Puss & kram

Och även fast jag inte vet vart jag ska får jag aldrig sluta gå

Hola amigos!
Somnade hos mamma strax efter åtta igår, så trött. Klockan ringde 05:15 och lite senare tog jag bilen till stan för att möta pappa utanför gymmet klockan 06:00. Ensam på gymmet körde jag lite mage innan gymmet öppnade 06:20. Spinningpasset var jobbigt, riktigt jobbigt, men det gick bra! Känner mig stark! Åt sedan en välsmakande frukost tillsammans med mamma och lillebror innan Oskar började skolan.
Och jag är så jävla dum som har tappat bort presentkortet på Gå & löpkliniken som går ut om tre dagar .. 1500kr i sjön, värt. Så jag tänkte istället ta mina ärenden imorgon och nu fortsätta lite på au pair ansökan som aldrig verkar ta slut. Fastna lite framför Tumblr kan jag nog även hinna med innan jobbet hihi.
Hoppas ni får en fin måndag!
Puss & kram

Jag flyger högt och det känns som att jag faller igenom igen

Hello babes
Jobbat hela helgen, det har väl flytit på som vanligt. Inte så att jag skrattar ihjäl mig på jobbet, men pengarna behövs till spargrisen. Jag är sjukt trött, men har ändå en sådan energi. Ser fram emot spinningpasset imorgonbitti, även fast jag vet att jag inte kommer känna detsamma imorgon när klockan ringer 05:50.
Som sagt, jag börjar veckan med pappas spinningpass 06:30 imorgon för att sedan fixa lite saker på stan. Tänkte bland annat använda presentkortet jag har på Gå & löpkliniken för ett par nya arbetsskor. Min rygg skriker att det behövs, så vad gör man inte. Kika in på gymgrossisten och Make up store är också två måsten innan jobbet. Jag jobbar kväll imorgon så jag tänkte få lite gjort innan dess.
Nu ska jag ut och springa lite för att bli av med överflödig energi och sedan packa ihop lite saker och röra mig mot pappa. Lättare att ta sig upp när gymmet är närmare.
Det var typ det jag hade att skriva = ganska onödig info.
Pusshej!

Ett långfinger åt döden

Något jag har lärt mig under dessa år är att viljan är det sista som överger människan. Du kan ha drunknat och vara så långt ner på botten att du knappt ser ytan därifrån, men har du viljan kvar, finns det hopp. Tro mig! Och detta gäller allt! Oavsett om du är nere i världens depression, vill kunna springa 10 mil, försöker komma över exet, vill flytta till andra sidan jorden, klara av en utbildning, - you name it! Så länge viljan att lyckas, viljan att klara av något finns, då är du redan halvvägs.
Det är fan inte lätt alla dagar, I know, men det gör det inte omöjligt att göra vissa dagar lite ljusare än andra.
Leta riktigt, riktigt noga så ska du nog hitta den där viljan som behövs. Det behövs inte mycket, vi bygger upp resten på vägen. Jag har hittat min - let's go!

Im the meanest nice person and the happiest sad person you will ever meet

Saknade solbränna, saknade sommar
 
Träningspassen både igår och idag har gått så jävla grymt och hela min kropp svider och gör ont, men det finns så jävla mycket kvar att ge och det var fan länge sedan jag kände en sådan här vilja och kraft! Bye fetto! Nej fyfan, back on track som aldrig förr.
Beskedet om farfar var dock inte lika roligt, åt helvete med allt. Det är inte så jävla mycket medvind just nu, jag tackar gymmet för att finnas att ta ut allt på. Det är lite av terapi för mig. Jag har kontroll över något samtidigt som jag kan ta ut all frustration och ilska. Jag har redan börjat se resultat och det stärker mig, med rätt kost och rätt träning kommer det ändå relativt snabbt. Jag vet att det kommer bli svårt, men jag har gjort det förr och jag kommer göra det igen, oavsett vad som händer där emellan.
Stackars, stackars farfar. Världens bästa farfar. Varför är det alltid de finaste människorna som drabbas? Varför!? Han har gjort allt annat än att förtjäna detta, ändå är det han detta drabbar.
Livet är fan allt annat än lätt. Det blir en rolig vår det här, otroligt.
Nu till jobbet, pusshej!

Jag har det bästa vapnet, det vapnet är viljan

 Hello mates!
Idag är det onsdag och jag har varit ledig, riktigt skönt faktiskt! Gick upp klockan nio och drog iväg och tränade tillsammans med lillebror på Actic i boländerna. Första gången jag var där och jävlar vad stort gymmet är! Mycket, mycket större än centralbadet! Anyway, träningen gick bra och efter det hämtade vi upp mamma som också hade varit och tränat för att sedan åka hem och äta lite lunch. Oskar åkte till skolan, mamma till sjukhuset och jag samlade på mig lite vuxenpoäng och betalde räkningar, dammsög och skrev lite på au pair ansökan. Mer än så har jag faktiskt inte gjort idag. Suttit vid datorn, kollat upp lite nya träningsövningar, sett tillbaka på bilder från i somras och bara varit lite ledig.
Nu ska jag sova för att komma upp till gymmet imorgon innan jobbet. Woho taggad på att skapa lite resultat!
Sovgott!

Dress up, put your fake smile on. Be good now girl, be charming

Så var det ny vecka igen! I lördags började jag och Felicia med middag tillsammans med pappa och Ingrid, som en trevlig liten parmiddag. Vi drog därefter till Jennifer innan vi begav oss till Terrassen. Dit kom även Hannah och Rebecka efter det att dom hade jobbat klart, och gjorde oss sällskap innan vi allihopa sedan drog vidare till Birger. Det var en rolig kväll tillsammans med fina vänner! 
Igår var det söndag och min chef hade ringt mig kvällen innan och bett mig jobba kväll, så vad gör man inte? Stängde tillsammans med Rebecka innan jag åkte hem och kollade på film med lillebror.
Idag väckte mamma mig närmare 13:30, man ba är du trött eller? Börjar jobba klockan fyra och ska nu äta lite lunch tillsammans med mami innan jag börjar fixa mig lite smått.
Hoppas ni får en bra start på veckan!
Puss & kram
 

Du kan skrika eller hata mig, kommer ändå alltid välja dig

Hej kompisar!
Har jobbat mestadelen av veckan, vilket även resterande veckor kommer att se ut. Har fått mycket mer tider på jobbet, vilket är mycket positivt för min del! 
Igår slutade jag vid halv fyra och åkte hem och duschade och så innan jag blev upphämtad av Erika. Kosan styrdes mot destination Östervåla och det var dags för min Östervåla debut! Nej men det var jättekul att se hur dom bor! Vi gjorde middag och socialiserade oss sedan med Adam och hans kompisar som även var där. Vet inte riktigt om jag hade så mycket gemensamt med dom, men det var roligt att skratta åt allt! En upplevelse var det iallafall, minst sagt. Jag och Erika tog bussen tillbaka till Uppsala vid elva och tog några drinkar på Terrassen innan vi skildes åt. Så himla roligt att träffa min lilla snutt igen! 
Idag är det lördag. En väldigt solig lördag dessutom, det måste borda gott! Jag ska efter detta lämna soffan och istället sätta på mig träningskläderna och röra mig mot gymmet. Middag med pappa och Ingrid ikväll innan jag möter upp Jennifer & Felicia, mer om ikväll berättar jag imorgon! 
Puss & kram

You don't fuckning know what's inside my head

 

Jag vill hjälpa dig förstå, vi är ju så lika vi två

Helloo
Denna onsdag började med att jag halv nio förskräckt vaknade upp från en mardröm. Eftersom klockan ändå var närmare nio gick jag upp och gjorde mig frukosten på bilden ovan. Kesella, björnbär och kokos á la Elise! Otroligt komplicerat or not.. Drog och tränade efter det och har nu gjort mig lite lunch i väntan på att Jennifer ska försova sig klart.. Ska hänga lite med henne innan jag börjar jobba klockan fyra.
Befinner nog för tillfället hos papi och blir nog även kvar här veckan ut. Ja annars då? Igår var jag ledig och jag tillbringade den dagen åt att fika med Kajsa, träna och skriva lite på au pair ansökan. 
Nej hörni, att skriva via IPad vad ingen hit, vi hörs senare!
Pusshej!

Dom kallar mig galen älskling, men hämnden är ljuv

Så var det redan den 5e januari. Igår tränade jag bland resten av alla människor på gymmet denhär tiden på året. Kasper kom sedan till mig runt halv åtta och vi drack lite vin och gjorde oss klara för att gå ut. En sväng till Williams innan vi gick till Saluhallen där det var fullkomligt dött på folk. Drog istället vidare till Birger där det var riktigt bra drag och jag hade en otroligt rolig kväll! Somnade när natt blivit morgon på ett loft i Luthagen och har idag bara legat på soffan här hemma hos mamma. Imorgon börjar en fullsmäckad arbetsvecka och det ser jag väl mindre fram emot, men min plånbok behöver dom arbetstimmarna kan jag säga utan överdrivt.
Det blir en tidig kväll för mig ikväll, så vi hörs när vi hörs!
Puss & kram

Please 2014, be nice to me


Nyår

 

 

RSS 2.0