Christmas in NYC be like





Bita ihop eller bryta ihop




Åh herregud vad länge sedan det var sedan sist nu! Två veckor sedan var Carros sista helg här så jag sov hos henne den helgen. Vi började fredagen med julfest med hennes värdpappas jobb, bra förkrök mitt i city typ haha. Därefter gick vi till PhD midtown där vi spenderade resten av kvällen och hade jättekul!
Dagen därpå vaknade vi upp efter fyra timmars sömn och hällde i oss lite kaffe och lite frukost innan vi började fixa till oss inför kvällen ocj rond nr2. vi drog in till city runt fem och åt middag på en mysig bar och efter det gick vi till tonic, en bar där vi hade blivit bff med bartendern helgen innan, så vi gick dit för lite gratis drinkar och shots! det var även santa con i city den helgen, så folk var utklädda till tomtar överallt! Speciellt på den baren haha, tror vi var dom enda som inte var utklädda (och då var baren tre våningar). 
Vi träffade två roliga killar vi hängde med resten av kvällen. Kvällen slutade på bar 159 downtown halv fem på morgonen innan vi tog tåget tillbaka till henne på Long Island.

Söndagen åkte vi på Hannukah firande hos en familjevän till hennes värdfamilj innan dom släppte av mig vid tåget och det var dags att säga hejdå. Det känns konstigt att hon inte är kvar här längre, hon har liksom varit här under hela tiden och nu är hon tillbaka i Sverige. Men det är inte länge innan vi ses där igen!

Förra lördagen åkte min värdfamilj på skidsemester till Colorado. Jag har sovit hos Courtney varje natt sedan dess förutom en natt då jag behövde sova hemma för en mekaniker skulle komma och fixa vår trasiga jävla fitt torktumlare. 
Om dagarna har jag hängt i city. Traskat runt i midtown/soho/Greenwich/little italy och kollat julskyltning, julgran osv. vilket har varit mysigt. Lite ensamt men samtidigt mysigt.

I torsdags var det julafton hemma, vilket jag verkligen inte förstod. Även fast jag pratade med alla hemma i telefon så var det som vilken annan dag som helst för mig. Men det kanske var lika bra liksom. Jag gick runt i soho i 22 grader och hemma var det julafton, vilka kontraster.
Men har fått lite julklappar ändå. Fick ett sånt fint julkort av moster och kusiner med familj, en almanacka med bilder på mitt kusinbarn, och mamma har skickat brev som jag har fått öppna ett om dagen fram till julafton. Lite lotter, fina ord, pengar osv. Mycket uppskattat och mycket fint gjort! Fick även julklapp av familjen här vilket bestod av ett fitbit armband i rosa och 200$, gulligt av dom. 

Min lediga vecka gick fort. För fort. Och nu är familjen tillbaka och det är fullrulle igen.

Ska bli bättre på att uppdatera för det blir jobbigt för både mig att komma ihåg och skriva allt och för er att läsa en bok i varje inlägg. Lovar! 
Puss och kram och god fortsättning! 






RSS 2.0