Caring too much only fucks you over


Mexikanska restaurangen





Hejsan!
Tog lite längre tid än tänkt tills detta inlägg kom upp, men ärligt talat jag faktiskt glömt bort det.
Så vad hände förra helgen? Fredagen tog jag tåget till Hoboken och mötte upp Cojo. Träffade lite senare hans kompis och hans kompis flickvän och hängde på en bar tillsammans. Det var kul!

Lördagen var jag hemma på kvällen och mina värdföräldrar trodde inte sina öron när jag sa att jag skulle vara hemma en lördagkväll, frivilligt haha.

Söndagen tog jag tåget till city runt ett och mötte upp Carro på Penn.
Planen var att gå highline och Brooklyn bridge, men i 33 graders värme så kände vi att det satt bättre med en öl efter highline istället för att plåga oss igenom Brooklyn bridge den varma dagen också!
Lite senare åt vi middag på en skum Mexico resturang haha och tog oss efter det till PhD rooftop och festade lite där innan jag var tvungen att ta tåget hem. 

Mådde väl lite som jag förtjänade måndagen därpå då det dessutom var introduktion för simeons nya baseball-läger haha, men jag överlevde.
Även denna vecka har flugit förbi och barnens camp pågår några veckor till, men blir lite förändringar eftersom dom ibland tar någon vecka med något annat läger i någon vecka, så ibland är dom borta halvdagar, ibland hela dagar.

I fredags var jag ledig, eller jag tvättade barnens tvätt men det var allt. Så tog en vända till poolen här i SO och simmade en timme. Dom har banor där, så det var jätteskönt att simma utomhus!
På kvällen hängde jag med cojo och på lördagen runt nio på morgonen åkte vi till long branch beach, eller var framme två och en halv timme senare pga all trafik..  Lika kul denna gång, ledsnar aldrig på stränder och hav man kan bada i! Vågorna var stora och sjukt roliga idag också, så vi lekte värre än barnen haha!

Började jobba vid sju på lördagkväll, så det blev en lugn kväll hemma. 
På söndagen tog jag det lugnt här på förmiddagen innan jag träffade cojo (igen) en stund på eftermiddagen/kvällen och bara hängde lite.

Idag är det måndag och barnen kommer hem om ungefär en timme. Helgerna går alldeles för fort.. 
Puss! 

Dämpas ångesten av mer smärta




Hej på er! 
Som jag skriver nästan varje vecka så bara rushar veckorna iväg. Igår var det fem månader sedan jag lämnade trygga Sverige. 

Familjen åkte iväg i fredags och var borta till i onsdags. 
Så i fredags efter det att jag slutat kom Andrea hit och vi tog en liten barrunda här i SO haha. Inte överdrivet mycket att komma med, men det vad kul ändå. 
I lördags träffade jag Courtney i Hoboken, vi åt middag och kollade på film. 

I söndags åkte vi till Long branch beach! Jättekul var det! Vit sandstrand med hav varmt så man kunde bada, och vågor! Såå kul haha! 
Där var vi flera timmar innan vi var tvungna att åka tillbaka pga jag hade LCC-möte.. Vilket sög. 

Måndag och tisdag tog jag det mest lugnt hemma, simmade och pratade med folk hemma. 
I onsdags åkte jag in till nyc och knallade runt lite själv. Gick till biblioteket, Grand central och gick runt och kikade i lite butiker på 5th avenue. Var faktiskt en mysig dag med mig själv! 

Jobbade igår hela dagen, men mamman var hemma så var inte allt för mycket jobb. Vi drog till poolen här i SO och jag och Sabrina var i poolen tills våra händer såg ut som russin. Det skär alltid till lite i hjärtat när hon ber mig att stanna för alltid. 
Åkte och simmade en timme efter det att jag slutat och kom sen tillbaka hem och satt och pratade med föräldrarna någon timme framför tven. Dom frågade om jag hade planer på att förlänga och sa att dom gärna vill att jag förlänger här om jag vill. Kul att veta att dom är nöjda med mig! 

Nu håller jag på att tvätta lite och ska snart ringa mamma innan jag drar och tränar. 
Vi hörs efter helgen! 
Pusshej

Jag vet inte hur man gör för att inte vara rädd, för att bli älskad, för att bli sedd




Hallo!

I helgen hade jag huset för mig själv då familjen var hos mormor och morfar över 4th July helgen. 

Min helt drog igång redan i torsdags efter jag slutat, eftersom jag oftast är ledig fredagar. Jag drog då till Hoboken för att träffa killen som bjöd ut mig på gymmet hehe. Men det var trevligt, och Hoboken är alltid lika fint på andra sidan Manhattan. Utsikt över vattnet och hela Manhattan! Riktigt vackert under kvällstid! 

Så i fredags kom Andrea hit efter att hon hade slutat. Vi satt på balkongen och drack vin och snackade skit fram till dess att natt började gå mot morgon. 
I lördags var det som sagt 4th July och jag, Andrea och Frida tog tåget vid fyra in till city. Vi drog till gansvoort rooftop och drack lite drinkar och minglade runt innan Carro också kom. Kollade på fyrverkerierna därifrån som började strax efter sju, fint absolut, men fyrverkerier känns ändå inte sådär väldigt imponerande med tanke på Uppsalas första advent och nyår. I och för sig var det väl en skillnad att se dessa från en rooftop i nyc än Slottsbacken haha! 
Jag och Carro, min tappra vapendragare fortsatte kvällen på TAO innan vi fick skjuts tillbaka till mig närmare halv sex. Kul var det iallafall! 

Var väl inte lika pigg dagen därpå, och det resulterade med gräsmattehäng i skuggan vid eagle rock. Det är ett superfint reservat med utsikt över Manhattan, så lite klass hade vi ju på det ändå haha! 

Idag är det redan onsdag. Jag tycker veckorna bara flyger förbi! Barnen är på camp mellan 8:39-16:30, så jag klagar inte på mina arbetstider! 

Nu kom jag precis hem från gymmet efter att ha simmat en timme. Måste ta upp simningen igen. Det känns som att jag skulle få bäst och snabbast resultat av det, eftersom det faktiskt är min starkaste sida inom träning. 

Ikväll efter jag slutat kommer Andrea och vi ska ha picnick i parken här i south orange där ett band spelar ikväll, ska bli mysigt!
Pusshej!


RSS 2.0