Innan himlen klarnar måste allt nog först bli mörkare

 
I förrgår var det utvecklingssamtalsdagar igen. Mötte upp bästa Felicia på stan för en fika på Storken, middag på Subway och kvällsfika och nattmat a la Elise tonfisktoast. Asgott, men spyfärdig. Vi träffade Viccan och Kajsa ett tag också innan Fellanbellan sov här, mitt älskade hjärta.
Idag var jag inte heller i skolan, mitt huvud är lite som det är, på alla sätt. Var på massage klockan två, min rygg (<//3) och har efter det befunnit mig på gymmet sedan halv tre. Så in i helvete jävla skönt att träna efter fem dagar! Körde ben och rumpa i två timmar innan jag stötte på min saknade fina vän Sofia och gjorde henne sällskap i en timme till. Hon får mig alltid att må så himla bra och trots det att vi ses så otroligt sällan är ändå allt precis som vanligt. Jag antar att det är så riktiga systrar fungerar, det band som är starkare än bästa vänner.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan träfffa Jennifer för att fira hennes extrema invenstering!! WIIIE GRATTIS ♥♥

Grattis på födelsedagen pappa ♥


Hundratusen röster skriker efter något mer

 
Jag behöver bara någon som håller ihop mig när det känns som att bröstkorgen slits sönder av ångest.

Let's dance our tears away

 
Pappa drog till Portugal i fredags och jag blev lämnad kvar i Sverige. Slutade skolan tjugo i tio i fredags (HUR soft!?) drog och tränade innan Jennifer och Kasper kom till mig. Vi åt middag och chillade här innan vi senare drog till Bj. Jag hade en riktigt rolig kväll! Strax innan stängning drog jag tillsammans med Jennifer, Simon, Carlos, Jihad och Kasper hem till mig. Chillade här till solen gick upp och somnade sedan några timmar innan jag styrde pommes frittes till dom.
Jag och Jennifer blev själva vid tre-tiden och då kom lillebror och Johan och efter ett tag Felicia hit. Ben and Jerrys blev vår räddning innan vi styrde ihop lite middag. Lillebrors kompisar kom hit, jag och Jennifer drog ut ett tag och när vi kom hem fuckade jag ur med överskottsenergi. Jag tyckte jag var rolig iallafall haha. Tycker dock lite synd om min lilla bebis Felicia, men snaaart är hon 18!
Igår var det söndag och Mathias stannade med mig och lillebror ett tag innan han också drog hem. Då drog vi och köpte pizza och 3.5or och njöt av varandras sällskap resten av kvällen, fina lillebror.
Idag och imorgon är det utvecklingssamtalsdagar i skolan vilket betyder att vi är lediga. Jag hade mitt utvecklingssamtal halv åtta imorse och det gick riktigt bra. Mamma ringde nyss och sa att morfar hade börjat gråta i telefonen när mamma berättade för att han tycker jag är så duktig, hur nuttig haha?
Somnade om när jag kom hem och har efter det äntligen skickat iväg två mail angående två skolarbeten. Nu ska jag snart på släktkalas och hinner jag ska jag efter det träffa Viccan och Kajsa.
Puss & kram

För dom som inte pallar mer, men håller huvudet högt och vägrar falla ner

 
"Jag är så otroligt stolt över dig, Elise. Det är inte många som skulle vara kvar i livet om de skulle gå igenom detsamma som du har gjort. Du är den starkaste och den modigaste person jag vet, och efter den resa du har gjort kan du besegra berg."
Och lite så känns det för tillfället. Fuck allt. Typ lite så, haha.

Jag har stått på samma ställe, haft rädsla för länge

 
 
Hej på er!
Veckan har flytit på med en del vårkänslor och hoppet om ljusare tider börjar sakta men säkert komma! Så vad har hänt de senaste dagarna?
I söndags träffade jag Felicia på stan, drack kaffe i solen och åkte sedan hem till Jennifer för att spika vårat resemål. Träffade Mathias som jag inte har träffat på ett bra tag senare på kvällen, vilket var roligt!
I måndags var det sen vecka i skolan och efter skolan träffade jag Erika för middag och skitsnack, mysigt!
I tisdags hade jag en dålig dag. Ville dra täcket över huvudet och stanna där för alltid, men jag tog mig i kragen och var bara enbart sur i skolan och tog ut resten på gymmet. Dagar som dessa skulle man ha en burka liggandes hemma.
I onsdags hade jag en bättre dag. Fick inte ett skit gjort i skolan, men jag hade istället trevliga samtal med Jennifer. Tränade efter skolan och drog sedan hem och fixade till mig innan jag mötte upp Jennifer. Vi hälsade på Victor på Plock innan vi träffade Tobias och Steffe på Terassen. Dom drog efter ett tag och där satt jag och Jennifer kvar och skaffade lite nya vänner haha. Hängde med på efterfest i studentstaden och sov två timmar på en soffa innan skolan började.
I torsdags (igår) var jag antigen hyper eller sov mig igenom skoldagen. Och alla är så JÄVLA tråkiga förutom jag och Jennifer som har humorn i behåll. Bittra klasskamrater. Åt på Cupido med Jennifer efter skolan och förflyttade oss sedan till Wayne's innan klockan blev för mycket och jag drog hem och sov.
Nu är klockan 11:50 och jag ska tillbringa denna dag med uppsattsen i filosofi och min vetenskapliga uppsatts i samhällskunskap. Klockan fyra börjar jag jobba och så ser även resten av helgen ut, jobb alltså.
Ska återgå till mitt, harebrahej!
 

Jag stod med knutna nävar framför spegeln och jag slog mot mig själv


Im gonna keep you in my heart forever

 
Hej på er!
Denna lördag har jag spenderat med en del av min sinnesjuka, underbara släkt! Jag, mamma, kussen, moster, mormor och Ove har varit och kaos shoppat, ätit lunch och fikat. Hur mysigt och roligt som helst! Skrattar verkligen nästan inte så mycket med någon som jag gör med min egna familj och släkt på mammas sida haha. Fick ialllfall med mig ett gulligt linne och en volang kofta i pastell. Hur som helst, denna helg skulle ha gått åt till att plugga, och ja, det måste den också. Jag har nyss lämnat in loggboken till mitt projektarbete och ska nu sätta igång med filosofi och religon. Min lördagkväll <333
Imorgon ska jag troligtvis träffa mina Rhodos brudz, träffa Mathias och sedan åka tillbaka till pappa ..
Vad har jag annars att tillägga? Inte så mycket faktiskt.
Harebrahej!

RSS 2.0