I wanna be that fantasy that you got on your mind

Efter förra inlägget kom även Alicia och Sofia hit. Vi drog tillsammans till Flustret, men det sög så jag och Kajsa drog till Bj istället. Mycket folk och en riktigt rolig kväll som slutade på ett lite annorlunda sätt haha.
Dagen därpå började jag jobbet klockan fyra, lite lagom trött sådär.. Jobbade till tio och precis när jag kommit hem och satt på mig pyamas och gjort popcorn ringer Viccan och övertalar mig att följa med mig ut. Vad gör man inte? Slänger på sig kläder och fixar till sig lite snabbt. Vi var på Williams, Plock och någon annan bar jag inte minns namnet på. Även denna natt slutade på ett annorlunda sätt, men mina ninja skills hade jag nytta av iallafall! (misstolka inte!)
Igår satt jag med Viccan och Kajsa på Cappuchino hela dagen fram till jag skulle på släktmiddag klockan sex. Det var en mysig restaurang vi åt på innan vi gick hem till farmor och farfar där jag resten av kvällen ritade barbies med min lilla prinsessa.
Nu ska jag strax iväg och jobba, 14:30-22.
P U S S

Thank you for existing

Hej på er!
Idag är det torsdag. Dagen började kvart i nio med svenska följt av coachtid, franska och avslutades med samhällskunskap. Stannade kvar efter skolan och skrev klart en uppgift innan jag mötte upp lillebror för att gå på tandläkarbesök. Det gick bra och jag fick beröm för att jag hade fina tänder, wohoo!
Efter det köpte jag äntligen en höstjacka! Det blev en Barbour jacka, och jag är nöjd! Drog efter det och tränade, så jäävla skönt! Nu sitter jag och Kajsa hemma hos mig och fixar till oss innan vi senare kör en utgång på flustret haha!
Puss&kram

I wish I was better at telling people how I really feel

Hann med en smoothie på håltimmen med Jennifer
 
Skolfotot blev hemskt, vill inte ens veta. Ångrar att jag inte stannade hemma. Hade bara svenska och tyska efter det iallfall innan jag sedan slutade. Då var det dags att gå till gymmet, nu när jag får börja träna lite smått igen. Leendet jag hade på mina läppar när jag ställde mig på rullbandet har inte varit så stort och så äkta på länge. I vilket fall som helst, skulle träna lugnt idag men blev helt till mig så att jag istället skakade i hela kroppen när jag gick därifrån. Idiot. Och nu har jag skitont, kanonkul osv. Borde ha pluggat en massa när jag kom hem, men icke.
Skola, kiropraktor och jobb står på schemat imorgon. Har min sömnbrist inte dödat mig tills dess så gör den det då.
Puss & kram

I feel so bad that people actually think that I got better while I just got really good at acting that I am better

Gårkvällen spenderades på Williams, blev BFF med bartenderna och vakten och drog vid stängning. 
Idag har jag hängt med Viccan i Väsby hela eftermiddagen. Få tänka på annat och slippa vara själv. Nu har jag precis tagit en lång dusch och ska efter detta ut på en huvudrensning. Jag är så jävla trött på allt, på mig själv. Imorgon börjar en ny vecka och en ny start. Träning och ett försök att få aningen ordning på mig själv är det enda som kommer att finnas i mitt huvud.
Imorgon är det skolfoto och jag vill inte veta hur jag kommer se ut efter denhär natten som väntar. Kanonkul osv. Jag saknar mamma och min lillebror. Allt är så jävla ensamt här.
Orkar inte vara emo mer, men det är ingen som tvingar er att läsa.
 
 

Mitt hjärta har bestämt sig, den behåller dig för evigt

Världens finaste födelsedeagsbarn!
 
Började dagen igår med en promenad med Jennifer. Dock var jag sen så den varade inte speciellt länge eftersom skolan började klockan ett. Skolan slutade fem och då gick jag hem ett tag innan jag begav mig till Norby, hem till Emily där det var operation överraskningsmiddag för Anna! Det var verkligen super mysigt och usch vad jag tycker om mina tjejer!
Idag har jag jobbat en niotimmarspass mellan halv nio till halv sex. I vanliga fall en riktigt jobbigt pass, men idag var det annorlunda. Haha några av er know what I mean ;) Nu har jag precis ätit middag med pappa som bestod av potatis, aborre och kantareller, muuuuums! Haha.
Planerna för kvällen lutar åt utgång!
Puss och kram

And I think I like where I'm going

Vi befann oss på lite olika ställen igårkväll innan vi slog oss till rätta. Jag hade en jättebra kväll med mycket skratt och trevliga människor! Min kväll avslutades i vilket fall i en hiss vid stationen i fem tiden innan jag cyklade hem och sov. Trött, men glad.
Rebecka kom hit vid halv elva imorse och gjorde mig sällskap fram tills samhällskunskapen började halv ett. Slutade klockan tre och har sedan dess bara segat i soffan. Jag är så jävla trött så jag ska bara hoppa in i duschen lite snabbt nu innan jag somnar.
Uppdaterar mer imorgon!
Sovgott
 

Sometimes it is easier to smile than to explain to the whole why you are sad

Hej på er!
Jag vaknade alldeles för sent än tänkt idag. Kan vara för att jag inte somnade förrän efter tre igår, men ändå haha. Vaknade vid halv tio i vilket fall, gick upp och duschade och har sedan dess skrivit på uppsatsen. Den är i princip klar, har skickat den till pappa nu så han ska få läsa igenom den. Eftersom jag vaknade senare än tänkt och uppsatsen tog ett tag skippade jag tyskan som böjade halv ett. Det var ett nödvändigt beslut, punkt. Nästa lektion börjar kvart i två så jag ska nu göra lite frukost innan jag börjar fixa till mig. Skolan slutar halv fyra och efter det ska jag till en töntig läkare och senare ikväll ska vi fira Kajsa!
Hoppas ni får en bra dag mina vänner!

She who dares to stand where I stood

Måste börja inlägget med att säga - fyFAAAASIKEN vad vidrigt risifrutti är! Fyfan kunde ta en sked innan jag höll på att spy, haha okej överdriver en aning, men usch alltså. Såg dessutom att det inte är nyttigt alls, så det var nog lika bra. Så istället för min vidriga risifrutti kom pappa hem som riddaren i nöden med sushiii. Nöjd tjej.
Uppsatsen har gått sådär, har skrivit en del men sattsar på att skriva klart den imorgon innan skolan. Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka skölja av mig lite känslor. Tackar Tensmyhr för att du är så bra, puss!

Stort grattis på födelsedagen vääärldens bästa Kajsa! ♥


Men du försvann, gled ur min hand

Dagens outfit! HAHAH okej jag skojade, nääämen
 
Kom nyss hem från en grymt tråkig skoldag, orkar inte ens skriva om den. Det enda bra med den var att kunna prata med en sådan vettig person som Linn. Håller på att kolla igenom min garderob och hittade ett par Tiger of sweden jeans jag hade i sjuan, passar perfekt men en dum jävla Elise på 14 bast hade hjärna till att klippa hål i dom. Underbart! Eller inte.. Haha varför var man så jävla korkad när man var yngre? Dock antar jag att jag kommer se tillbaka om några år och fråga vad i helvete jag tänkte med nu också. Haha är helt säker på det, eftersom jag redan nu har börjat fråga mig själv den frågan..
Nu ska jag strax sätta mig och plugga, men först en glamourös middag i form av risifrutti, haha.
Puss på er!

You can always do better

 Godmorgon bebisar!
Jag har precis vaknat och ska strax röra mig från sängen till köket för att göra mig en kopp kaffe. Idag börjar skolan kvart över elva och slutar vid fem någon gång. Jag blev långt ifrån klar med uppsatsen igår, så efter skolan ska jag hem för att ännu en gång skriva på den. Jag har för övrigt drömt så konstiga drömmar inatt, inte dom vanliga mardrömmarna, utan bara .. skumma. Haha om ni kände för att ta del av den informationen!
Nu ska jag försöka lämna denna underbara plats jag har lust att spendera hela dagen i.
Pusshej!

Historien upprepar sig och slutar alltid likadant

 

Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill

Hej på er!
Sov till klockan tio idag, en otroligt skön och välbehövd sömn! Gick upp och kokade mig en kopp kaffe och började skriva på uppsatsen som aldrig vill bli klar. Helt plötsligt fick jag jävligt bråttom till skolan som började halv ett så hann varken få med rätt böcker, äta frukost eller hitta nycklarna. På något konstigt sätt hann jag ändå i tid till dagens första lektion som var tyska. Efter tyskan var det psykosocialt arbete. Jag tycker faktiskt det är lite jobbigt, så överdrivet personligt och känsligt, men samtidigt intressant. Dagens sista lektion var svenska som slutade kvart i fem då min skoldag var slut. Min gulliga vän Jennifer följde med mig till Trolltyg för att ännu en gång vara stöd till mitt pågående projekt att hitta en höstjacka, men det fanns inget som föll mig i smaken där heller.
Nu sitter jag hemma och ska strax börja skriva på uppsatsen igen. Jag ska försöka få den någorlunda klar idag, men vi får se hur det går! Jag har i vilket fall köpt med mig massa nötter hem att ha som pluggtröst, så det känns lite bättre.
Hoppas ni mår bra!
Puss & kram

It's a shame, you used to shine so bright

Nu har jag precis tagit en dusch och sitter och kollar på X-factor med pappa i väntan på  att Beck ska börja. Jag hade tänk mig att jag skulle plugga resten av kvällen efter att jag kom hit, men jag har varit så galet trött att jag verkligen inte har orkat. Jag får ta tag i det imorgon innan skolan istället.
Nu ska jag återgå till mitt!
Pusshej!

I've stayed silent my whole life

Dåligt med uppdatering i helgen, men tiden räcker liksom inte till. I fredags var det skola mellan elva och fem. Fikade med Jennifer under håltimmen och fortsatte även mitt sökande efter en höstjacka. Efter skolan träffade jag min älskade lilla sjukling Felicia. Vi såg snabba cash 2, och lite besviken måste jag säga att jag blev.  Efter filmen träffade vi Mattias och Noa innan jag gick hem och sov.
I lördags, som var igår, vaknade jag redan vid åtta. Gick upp och åt frukost med pappa innan jag vid elva mötte upp Victoria och mamma för att gå på informations möte angående au pair. Det var väldigt givande och intressant! Efter det köpte jag och Viccan varsin sallad på Cupido och satte oss vid ån i solen och myste fram tills dess att jag började jobba klockan tre. Jobbade fram till tio och drog sedan hem och somnade direkt.
Och idag är det söndag, igen .. Förutom söndagsångesten så har jag idag jobbat mellan halv nio till tre. Efter det körde jag hem från jobbet till mamma, packade och körde sedan hem till pappa. Övningskörningen börjar bli kul!
Nu är det iallafall nästan bestämt att jag flyttar till pappa på heltid. Det är flera anledningar, men jag tror det ändå blir bäst såhär. Hoppas jag .. Även fast jag och pappa har vår speciella jävla relation så är det nästan enda alternativet. Det är knappt ett år kvar fram tills jag kan dra, tills dess måste jag hålla ut.

Såhär vill jag se ut i höst


She was a girl with a story

charmig bild från i vintras
 
Hej på er!
Imorse när jag såg mig själv i spegeln blev jag nästan rädd. Uppsvullna ögon och ögonlock med svarta påsar under. Efter tappra försök att se någorlunda ut begav jag mig till skolan som började klockan tio. Natten var hemsk och dagen blev den samma. Efter att ha gått runt och gömt mig i en stor ful svart luva hela skoldagen fick jag skjuts hem av mammi. Åt, skrev lite på uppsatsen och har nu tagit en lång dusch. Är galet trött och ikväll har jag även gått med på att börja ta sömntabletter igen, för det funkar inte längre. Så imorgon hoppas jag på att kunna känna mig mänsklig under dagen haha.
Nu ska jag kolla på tv med mamma innan läggdags.
Puss & kram

.

fuck.this.shit.


Jag vill leva för dagen och inte låta natten svepa mig något mer

Nu är jag hemma från skolan igen! Skoldagen bestod av psykosocialt arbete, håltimme, tyska och en hel del kaffe. Det har varit en kort och skön dag. Efter skolan gick jag på stan en stund tillsammans med Rebecka. Jag är på jakt efter en höstjacka, men vet inte riktigt vad jag vill ha. Dessutom känns alla jackor i Uppsala så tråkiga, som om alla har dom liksom. Som sagt, jag vet inte alls vad jag vill ha, kappa, ridjacka, mockajacka, tygjacka osvosv? Jaja, vi får se vad det blir!
Nu ska jag strax sätta igång och skriva på den vetenskapliga uppsatsen som aldrig verkar vilja bli klar.
Puss & kram

Mitt hjärta har bestämt sig, den behåller dig för evigt

Godmorgon mina fina!
Har sovit skit denhär natten, måste  verkligen börja med sömntabletter igen, så när klockan ringde strax efter sju var jag så gott som död. Jag börjar inte förrän halv tio idag så just nu sitter jag med en kopp kaffe och ska strax börja fixa till mig lite. Har faktiskt inget vettigt att skriva, haha alltså min blogg suger. 
Har för övrigt sovit med flätor, vilket ni ser resultatet på ovan. Dock kommer det se förjävligt ut och bli lika rakt som vanligt om någon timme, hatar att ha så jävla rakt hår. Det går liksom inte att göra något med det, typ locka eller så eftersom det hela tiden vill räta ut sig igen haha.
Slutar i två tiden idag skulle jag gissa på, och efter det ska jag hem och försöka plugga. Buäää.
Puss & kram

You messed with my head

Igår var det skola mellan åtta och tjugo i två. Mådde inte bra alls så efter det att skolan slutade gick jag hem och sov i någon timme innan jag åkte iväg för att jobba mellan fyra och tio. När jag var där fick jag se en sak på schemat som fick mig på ett sådant jävla bra humör att jag nästan flög runt i butiken resten av kvällen. Dock vände detta humör till motsatsen när jag kom hem. Allt blev plötsligt så jävla förvirrande och jag vet inte längre vad jag ska ta mig till.
Imorse svimmade jag pågrund av sömnbrist (haha) så mamma tyckte jag skulle stanna hemma, vilket jag blev. Jag ska efter detta ut på en lång powerwalk i försök att få lite ordning i mitt lilla huvud. Detta har blivit min dagliga nya värdelösa träning tills jag får börja träna normalt. Fyfan.
Puss & kram

A good friend don't let you do stupid things .. alone

Kulturnatten!

I hate to let people see me cry and see it as weakness

Hej bebisar!
Eftersom jag somnade tidigt igår vaknade jag redan vid nio tiden idag. Jag vaknade på ett strålande humör, så jag tog studen i ära och gjorde frukost i form av scones, te och tända ljus till mamma och lillebror tills dom vaknade, vilket blev uppskattat! Lever för dagen på Blairs kloka ord på bilden ovan haha.
Nu har jag precis tagit en lång dusch och kokat mig en kopp kaffe och ska nu skriva lite på uppsatsen innan jag beger mig in till stan för att ta del av uppsalas kulturnatt.
Puss & kram

Wake me up when september ends

Godkväll mina vänner!
Skolan var kanske inte den roligaste, men jag fick en del gjort iallafall. Slutade som sagt halv fem och träffade då Kajsa en stund. Vi satt på bryggan och planerade vårat projektarbete i solen. Var hemma vid sju och åt då middag och har sedan dess bara suttit och kollat på youtubeklipp på Justin Bieber samtidigt som jag har försökt få mig själv att förstå att jag faktiskt ska se honom live (!!!!!!!!)!
För ett tag sedan var min plan att bädda ner mig i sängen och kolla på en mysig film med en god fruktsallad, men mina planer ändrades istället till att lägga mig i sängen med täcket över huvudet och hoppas på bättre tider. Fasiken vad det skulle underlätta att befinna sig i Uppsala om folk inte hade lika stora käftar.
Tar en tidig kväll ikväll.
Sovgott

Lägg din hand mot min kind och visa mig vägen

Hej på er!
Jag har varit vaken sedan strax efter halv åtta och började nästan direkt att skriva på den vetenskapliga uppsatsen med en kopp kaffe vid sidan av datorn. Det har faktiskt gått bra och jag känner mig aningen lugnare efter att ha kommit igång med den. Dock har mina fredagsplaner ställts in eftersom jag känner att jag måste prioritera att fortsätta att skriva på uppsatsen.
Skolan börjar idag klockan ett och slutar halv fem, segt att sluta så sent en fredag men what to do? Nu börjar det bli dags för mig att hoppa in i duschen om jag ska hinna i tid!
Puss & kram

Like a ship trying to sail of yesterdays wind

Tipsar om en nyttig och jättegod frukost/mellanmål!
 
Lättkeso
Nektarin
Äpple
Kanel

Jag tror vi har förlorat

Blev ingen uppdatering igår eftersom jag somnnade typ direkt när jag kom hem. Gick i vilket fall i skolan igår mellan kvart över elva till tjugo i fyra. Därefter åt jag sushi tillsammans med Jennifer. Efter att ha suttit och pratat om allt och ingenting i någon timme träffade jag Viccan och Kajsa. Självklart skulle dom precis gå och äta så jag satt som en liten hund och kollade på när dom åt. Tog bussen hem till mamma strax efter nio och somnade nästan direkt när jag kom hem.
Idag började skolan klockan åtta, och jag är där tio över. Efter att ha kommit försent, blivit ifråntagen min mobil och senare även behöva gå tidigare undrar jag hur långt upp på hans topplista jag ligger just nu.. I vilket fall som helst, hade tid hos kiropraktorn klockan tio. Det gick väl som det brukar gå och tjugo minuter senare gick jag därifrån för att möta upp Jennifer. Köpte en klocka och lämnade tillbaka ett armband innan skolan började igen.
Skoldagen slutade sedan klockan tre och jag tog då bussen hem till mammi. Åt, skrev ut min dagbok och åkte sedan iväg och fixade mina naglar.
Nu ska jag alldeles strax sova för att försöka gå upp relativt tidigt imorgon och skriva på min vetenskapliga uppsats. Mitt liv är så intressant <333
Sovgott

There are so many emotions I choose not to show

Jag har varit på strålande humör hela dagen idag. Dagen började med att söta mamma väckte mig med att ha gjort frukost i form av omelett till mig. Sedan kom pappa och hämtade mig och vi övningskörde i nästan två timmar. Körde ut mot Östhammar och sedan tillbaka hem till honom, det gick faktiskt jättebra och jag blev lite stolt över mig själv eftersom jag har kört så pass lite. Skolan började sedan kvart över elva med franska där vi som vanligt mest bara chillade (älskar birgitte <3333). Samhällskunskapen diskuterade vi mest bara på och sista lektionen var estetisk verksamhet där var kung vid trummorna haha.
Slutade klockan fyra och gick då till Hallbergs guld och fick med mig ett armband och en ring hem till bytet av mitt presentkort jag hade där. När jag kom hem åt jag middag tillsammans med mamma och lillebror och har sedan dess läst lite i körkortsboken. Jag har som sagt varit på ett sådant strålande humör fram till nu. Så fort tankarna sätter fart i huvudet på mig rasar allt. Nu börjar allt och jag pallar inte.
Nu ska jag begrava mig under täcket och hoppas på att allt är borta till imorgon.
Puss & kram

I think a lot but I don't say much

Efter förra inlägget drog jag ner på stan för att sitta på storken med Felicia, Kajsa och Viccan. Lite senare tog jag och Felicia bussen till Storvreta där vi var med Mattias och Alida innan vi tog ett bussen hem till mig. Där kollade vi på Segermyhr innan vi gick ut och träffade Kajsa en stund efter det att hon slutade jobba halv fyra haha.
Vi vaknade vid halv ett idag och tog det lugnt här innan Felicia drog hem och jag och pappa åkte iväg för att fira min kusin som fyller 20.
Nu kom jag nyss in efter att ha varit med Kajsa en stund innan hon skulle till jobbet och funderar på att sätta på en film efter detta. Imorgon ska jag jobba halv nio till tre så jag ska väl även försöka sova tidigt ikväll.
Puss & kram

RSS 2.0