All this time I was finding myself and I didn't know I was lost

Ni får en bild på mig och min lilla favvis Kajsa från grönan i lördags för att jag inte kommer träffa henne på cplänge och kommer sakna henne cpmycket.
 
Hello lovers!
Imorgon är dagen D inne! Haha nej men helvete vad fort sista tiden har gått! Jobbade sista passet(för ett tag iallafall) på Hemköp i torsdags, vilket kändes jävligt skönt! Kommer sakna mina kollegor ♥
Har även hunnit med en hel del annat den sista tiden med mina fina vänner och familj, känns väldigt roligt! Både roliga, tråkiga, galna, random och mysiga stunder!
 
Nej men som sagt, idag är det studenternas idag och imorgon drar jag och Fellan till Rhodos. Shit vad vi har längtat och tjatat om vårat Rhodos, och imorgon är det dax. Sick. 
Har egentligen allt annat än tid att sitta och blogga just nu, men vad gör jag inte för mina ynka typ fem läsare hahha? Väskan är inte ens i närheten av stängbar, internetbanken via mobilen krånglar, min mail har blivit hackad, fattar inte hur jag låser upp min mobil, förbereder mig mentalt inför vaccinationsprutan och ska om fyra timmar på första studentmottagningen. Sista dagen i Sverige blir iallafall allt annat än lugn.
 
Det ska bli så skönt att äntligen få komma bort. Har verkligen längtat efter att få lämna Sverige, Uppsala och den vardag som tråkar ut mig något enormt så länge nu. Det är så mycket jag vill se, uppleva och göra och vi börjar imorgon med en sjuk sommar på lilla Rhodos!
 
Hoppas ni får en lika fantastisk sommar som jag kommer att ha! Tror inte det blir något bloggande från den lilla kärleksön, men man vet aldrig, så höll ögonen öppna!
Kör igång bloggandet igen när jag är på hemmaplan igen, promise!
 
P O S S
 

RSS 2.0