I'm ready to go, lead me into the light

Kan säga att man mår lite som man förtjänar idag, men det var det värt! En mysig middag för att sedan dra till lokal, en bra kväll med andra ord!
Dessa dåliga Iphonebilder får duga tills Erika orkar ladda in bilderna från hennes kamera.










The wise men followed the star the way I follow my heart

Kan inte säga annat än att det känns helt underbart att vakna med känslan av att det är lov. Det är verkligen behövligt med lov nu, mina krafter behöver fyllas på. Sitter nu och diggar lite bieber samtidigt som jag smuttar på en kopp te. Ska kolla upp lite saker jag har fått i uppgift att göra nu och sen funderar jag på att ta en promenad innan jag hoppar in i duschen och börjar förbereda mig inför kvällens halloweenfest!
Sköt om er
P U S S


Vi hittade kärleken på ett hopplöst sätt

Hej på er!
Jag och lillebror har precis kollat på Vampyrer suger som är en asrolig parodi på Twilight, bjöds på lagom mycket skratt! Annars idag så har jag varit i skolan, försökt pluggat matte och tränat. Nu ska jag sova så jag kommer upp till sista skoldagen innan lovet(!!)
Sovgott!
P U S S

 

haha var tvungen att ta kort på den ledsna lilla katten som bara satt där i trappuppgången och kollade, ville ta med den upp..

Vi möttes i en låt

Godmorgon eller nått :)
Har försökt pluggat matte med pappa nu på morgonen i typ.. en timme haha, innan han var tvungen att dra. Kan inte säga annat än att det kommer gå riktigt åt helvete på fredag. Annars idag ska jag skriva klart svenskan och försöka komma på något vettigt på litterär gestaltningen, gå och träna, möta upp kusinen för att lämna tillbaka Twilight filmerna som jag har lagt beslag på sedan juli och tillsist ska jag sjunga.
För övrigt så vill jag bara fixa mina naglar nunununu, men har inte tid förren om en vecka -.- tveksamt om dom ens sitter kvar tills dess.. Aja, den som lever får se!
Hoppas ni får en bra onsdag!
P U S S

nollll med bilder hos pappa

Jag lever med mina minnen och sår som ingen kan se

Hej på er!
Har precis slängt matteboken i väggen och skrikit rakt ut, kommer aldrig lära mig detdär eländet tills på fredag. För övrigt så har jag haft utvecklingssamtal idag som gick bra :) lite skillnad på domhär utvecklingssamtalen och dom på balder, haha fyfan! Jag ska strax dra och träna och efter det blir det middag med pappas nya tjej, vi får se hur det går haha!
P U S S


If I could, then I would

Har inte gjort något speciellt idag, försökt pluggat lite och så. Imorgon börjar skolan igen och jag är inte lika otaggad som jag brukar vara eftersom vi är lediga tisdag och onsdag :D Går mellan åtta och halv tolv imorgon om jag inte minns fel och efter det ska jag plugga och träna. Har inte speciellt mycket att berätta för er, tänkte mest visa att jag lever.
Sköt om er
P U S S

Only your voice can make me fall in love

Ganska galet att jag saknar sommaren så jag kan dö redan i Oktober.. När jag kollar tillbaka på bilder från i sommras upptäcker jag att jag har en massa stunder som jag inte delat med mig av. Jag kan börja med att slänga upp en mini bildbomb på min älskadeälskade man, som var en av sommarens stora höjdpunkter. Ett minne som ligger mig varmt om hjärtat.






Inom dig finns skuggorna kvar, som lockar till dans för tiden som var

För att göra det kortfattat så åkte jag till Stockholm efter skolan, vi fikade och mötte upp Kamilla. Resten var ganska random och allt slutade med att vi somnade i världens största och finaste hus i Sigtuna. Vaknade imorse och tog en sväng i Sigtuna och åt en mysig lunch tillsammans innan vi åkte åt varsitt håll i Väsby. Och nästa vecka åker hon till sitt jävla Norrland och jag kommer dö haha! :( 

mogen spelgelbild på offentlig toalett på café bell mondo

övertrötta och glada innan sovdags

leker snygga innan sovdags

lördag förmiddag påväg till Sigtuna "centrum" passade vi p å att ta lite höstbilder HAHA

asgod sallad till luunch i det finfina höstvädret

Påväg hem - på upptåget


I mina ögon har du inte längre någon makt

Det blev ingen träning imorse på grund av olika anledningar, men det var nog lika bra. Jag kände att jag behövde den extra sömnen och dessutom slipper jag vara helt trött ikväll. Träningen får ske på lördag eller söndag istället. Nog om det, sitter nu på ungdomsmottagningen och väntar på min tur. Skolan börjar om en timme och efter det tar jag tåget mot Stockholm till världens bästa.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S


Jag skulle aldrig falla igen. Och definitivt inte för dig

Hej på er!
Kom hem för ett tag sedan efter att ha tränat och sitter nu och kollar på tv med mamma innan jag ska sova.
Börjar samma tid imorgon, men ska vara på plats på gymmet vid halv nio tiden imorgon så jag i vilket fall har tränat tre gånger den här veckan. Ska även till ungdomsmottagningen innan skolan och hämta ut nya ppiller. Efter skolan som slutar fem ska jag träffa min fina Victoria, men vi hörs säkert innan dess!
P U S S


I cant live if living is without you

Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan och har fixat mig och klätt på mig, så nu finns det behövlig tid för lite pluggande innan skolan börjar kvart i två. Slutar klockan fem och efter det ska jag kötta på gymmet, jag har varit alldeles för slarvig den här veckan! Ledsen för att det inte blev någon uppdatering igår, gick heldag mellan åtta till fem och efter skolan hade jag en mysig stund med Jennifer på stan. Fyndade två saker på rean (ovanligt nog, hittar aaaldrig saker på rea) och sen gick jag och sjöng. Efter de var det styrelsemöte och som vanligt drog det ut på tiden, så när jag kom hem rammlade jag i säng. Där har ni min anledning till varför uppdateringen igår upphörde.
Vi hörs senare!
P U S S

(ber om ursäkt över att bilderna suger, både kvalitén och att allt är helt skrynkligt och ofixat haha, men hinner inte och dessutom befinner sig systemisen för tillfället hos pappa..)


gillar inte riktigt den vita, tror jag byter den mot en hel svart..


Här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut

Kom hem för ett tag sedan efter att ha träntat. Sitter nu och försöker dunka in 32 franska glosor och tre oregelbundna verb tills imorgon, går lite sisådär. För övrigt sitter jag och Jennifer och har vår första skype dejt, ni som har skype kan ju alltid lägga till eliserangstedt så jag får några vänner haha. Börjar halv nio med idrott imorgon med pingis på fyrishov, slutar klockan fem och efter det ska jag sjunga. Nu ska jag fortsätta med vår romantiska skype dejt.
Sköt om er
P U S S

Jag är nog inte de du drömmer om, men jag är de du ser

Kom precis hem efter att ha varit med Viccan och Kajsa, finaste tjejerna. Börjar kvart i två imorgon tror jag, bra koll. Efter skolan antar jag att jag ska träna eftersom det inte blev av idag och sen hem och plugga franska. Anteckna om ni vill.
P U S S

haha gammal

But every wrong turn that you make will also be my mistake

Orkar inte skriva, men sa ju att vi hörs senare så jag måste stå för det jag säger till mina miljontals trogna läsare. Kom precis hem efter att ha träffat Kajsa och ska alldeles strax sova. Skola imorgon klockan elva, wohoooo!
P U S S

Vi två kan aldrig börja om igen

Skrivandet går åt helvete och det ska vara inlämnat om några timmar, älskar att vara ute i god tid. Imorgon börjar skolan igen, så jävla otaggad så ni anar inte. Har inte så mycket mer att skriva, så vi hörs senare!
P U S S

Försök inte vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel

Hej på er!
Var med min fina vän Victoria igår, så otroligt underbar! Hon åkte hem runt två idag och jag har försökt skriva på inlämningsuppgifterna sedan dess, ska fortsätta imorgon. Mamma och lillebror kom hem med sushi och nu sitter jag hos mormor på sjukhuset, som jag älskar henne.


He think he's a player, but he doesn't know, I'm the coach

Hej på er!
Skolan var inge vidare, var så galet trött och vidrig hela dagen. Dessutom gick både engelskan och matten åt helvete, uschusch. Lunchade med Nicole, Linn, Ida och Matilda efter skolan och efter det gick jag och tränade en timme. Jag kom hem till pappa för inte så länge sedan och har precis duschat och fått nya krafter och känner mig taggad på fredag! Väntar nu på att min fina Victoria ska komma till Uppsala, OM jag saknar henne!!
Måste även tacka Linn för att du har ett hjärta av guld.

asful men J Ä V L A R vad mina bröst ser gigantiska ut hahahah!

Jag säger inte att det gör ont, men jag säger inte heller att det inte gör det

Mitt uppe i mitt intensiva pluggande ringde det på dörren och när jag öppnar står ingen annan än världens bästa Tao där. Jag har inte insett hur mycket jag har saknat honom förren han stod i mitt trapphus med leendet bara han kan le. Pratade och umgicks fram tills vi tillsammans tog sällskap från pappa, han hem till sig och jag hem till mamma. Nu har jag och lillebror precis kört fem bråttningsmatcher varav jag vann två av dom (!!!!) och nu ska jag strax hoppa in i duschen innan jag ska sova!
P U S S

me and my lillebror i sommras haha

På varsin sida av vägen, som en främling för varann

En kopp te och Melissa Horn gör pluggandet en aning bättre!


I tried to kill the pain but nothing ever helped

Sitter nu hemma hos pappa efter en tråkig temadag med panik över de tre jävla inlämninguppgifterna som ska in på söndag! Får ännu mer panik när jag inser att jag inte kan ett skit om det som ska skrivas, fyfan så dålig. Den ena ska vara ungefär 15 sidor och jag har skrivit lite mer än en sida, kanske börjar bli dags att sätta igång? Usch vad jag hatar det här.
P U S S

kinesögon <3333

Minns du hur det var? Tiden då det var du och jag

Hej på er!
Slutade skolan nyss eftersom vi inte hade någon idrott, skönt men drygt att ha väntat en och en halv timme i skolan förgäves. Orkar verkligen inte åka hem så jag sitter nu i pelarsalen och äter lunch i form av icas hasselnötter och energidryck från euroshopper samtidigt som jag försöker plugga lite fram tills jag ska sjunga kvart över sex. Aslångt kvar så jag förstår inte varför jag inte går hem, men inbillar mig själv att jag kommer få mer gjort här...typ?
Psykologiprovet har jag ingen aning om hur det gick, det kan ha gått jättebra och det kan ha gått åt helvete, ingen aning!
P U S S


Jag går med vinterskor på hösten, alltid föberedd på storm

I morse var en jobbig morgon. Jobbigt att gå upp och ännu jobbigare att komma i tid. Men efter att ha tränat och min blivande man (han vet bara inte om det än) hälsat på mig tre gånger sitter jag nu här asnöjd och övertaggad på livet haha! Och inte blir det sämre av att jag sitter och lyssnar på den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder som ger mig en underbar nostalgisk känsla som väcker fantastika Magaluf minnen, herregud asso! Nej men resten av denna eftermiddag/kväll ska jag råplugga inför psykologiprovet imorgon som måste gå bra, men som tragiskt nog inte kommer gå så bra som jag skulle vilja. Mitt betyg </3
P U S S

leker söt

Helt plötsligt blev det tyst och jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss

Sitter hos mamma och försöker skriva på den oändligt stora uppgiften i msk, går ganska dåligt faktiskt.. Jag trodde jag skulle få en massa gjort den här helgen, men det blev inte riktigt så. Jag säger det igen, fan vad helgerna går fort! Senare ska vi förhoppningsvis flytta in alla saker i min klädkammare igen efter renoveringen - ÄNTLIGEN!
Imorgon börjar jag åtta, slutar elva. Ska träna klockan sex och där emellan plugga, nu vet ni hela min otroligt händelserika morgondag också. Blir kvar hos mamma två veckor framöver nu, det behövs en paus för mitt och pappas eviga bråk.
Sköt om er
P U S S

Ser bajsnödig ut, jotack jag vet


I just want you to know that you deserve the best, you’re beautiful

Godmorgon!
Mötte Erika i Gräby efter skolan. Gick runt lite innan vi tog en promenad och köpte fredaaagsmyyys och åkte hem till mig och kollade på slutet av Idol och snackade en massa skit!
Erika skulle jobba så hon drog hem vid åtta och jag har nu nyss vaknat. Det var inte meningen att sova såhär länge eftersom jag har en jävla massa plugg som måste göras, menmen. Det finns planer till kvällen, frågan är bara om vi orkar haha? Vi får se hur det blir med det!
Nu ska jag sätta igång med psykologi, msk och engelska - tjooohooo..

Jag gråter bara i regnet

Så jag passar på att gå ut nu


Det regnade idag och jag tackar dig för det

Godmorgon!
Klev precis ur duschen och ska strax börja med psykologin. Har egentligen noll lust, men måste verkligen få bra betyg på provet på onsdag (!!). Planerna för ikväll är ganska luddiga, vet inte riktigt vad vi vill. Men det blir nog bra vilket som, om inte så tränar jag! Börjar kvart i två även idag, så det är väl lika bra att sätta igång om jag ska få något gjort innan dess!
P U S S

Nevermind i'll find someone like you

Kom nyss hem efter att ha träffat Kajsa, mys! :D Ska kolla på tv med lillebror nu innan jag ska sova, är astrött. Börjar samma tid imorgon, men ska upp tidigt och plugga psykologi, så vi hörs då!
P U S S

There’s a pattern, one I created myself

Har varit vaken sedan halv nio och skrivit på idrott analysen jag äntligen är klar med! Börjar kvart i två idag, så jag ska strax hoppa in i duschen och göra mig lite i ordning. Slutar vid fem och då ska jag träffa Kajsa hihi! :D Jag har inte så mycket mer att berätta för er, det händer inte speciellt mycket. Det ser ut att bli en ganska lugn helg med plugg och träning, men det behövs.
Vi hörs senare ikväll!
P U S S

Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå

Hej på er!
Ledsen för att det inte blev någon mer uppdatering igår, men vi åkte till IKEA och lite så och när vi kom hem fastnade jag framför en film. Började i vilket fall halv nio imorse och slutade för en stund sedan, lång men ändå en helt okej dag. Jag känner att jag börjar få en aning bråttom nu eftersom jag ska iväg och sjunga, men jag tänkte bara slänga upp ett snabbt inlägg innan! Jag måste verkligen plugga, men vart tar tiden vägen? Känner att hela helgen kommer gå åt till skolarbete, iallafall nästan. Inget att se fram emot direkt, men det måste göras.
Nej nu måste jag kila!
P U S S

Genom hålet i mitt hjärta

06:00 var jag på plats på ACTIC för att sedan köra det första morgonpasset som började 06:15, hur jävla hurtigt är inte det när man egentligen har sovmorgon till kvart i två!? Lagom stolt över mig själv. Hade klipptid halv tolv, tog av en halv meter och gjorde de gult - TACK! jävla kärring.
Är hemma från skolan idag, magsmärtor som in i helvete. Illa.
Måste även gratulera världens bästa lillebror till hans töntiga moppekort han tog idag! :D
P U S S

resultatet av håret..

Nu är det du som saknar någon du aldrig har haft

Som ni säkerligen förstod från förra inlägget så har dagen inte varit den bästa. Långa ganska tråkiga lektioner hela dagen. Jag har varit onödigt otrevlig mot en del och känt mig så extremt ful hela dagen. Vill så gärna bli snygg, men vet inte hur man gör. Haha orkar inte med mig själv, så patetisk och trött! Nej nu ska jag sluta skriva på detta otroligt töntiga inlägg och ringa mamma och gå och träna.
P U S S

Du kanske undrar över mig

Jag skulle kunna göra detta inlägg riktigt negativt just nu eftersom jag är så jävla irriterad och omotiverad till i stort sett allt. Skulle betala en miljon för att slippa gå till skolan idag, vidrigt äckelväder och inte ett skit att ha på mig. Jag ska försöka låta bli att klaga mer nu. Börjar tjugo över elva och slutar fem. Ska träna klockan sex och sen hem och plugga. Wohooooo, så rolig vardag.. Ni anar inte hur mycket jag längtar till dagen jag tar studenten.
P U S S

Cause I'm not your girl

Bänkad med en kopp te framför världens bästa film med drömmar om att ha ett likadant liv haha!
P U S S


You are my cinema, I could watch you forever

Ber lite om ursäkt över att uppdateringen igår upphörde, men det bara blev så. Nu sitter jag hemma hos mamma och ska hämta lite kläder för att sedan åka tillbaka till pappa igen. Igår och idag har jag varit med Viccan, underbart att träffa henne igen! Imorgon börjar skolan, wohoo.. Det känns som att måndagarna alltid kommer mycket snabbare än vad fredagarna gör, varför går jämt helgerna så jävla fort? Aja, räknar ner dagarna till höstlovet nu.
Sköt om er
P U S S


gammmmmal bild

Jag ser oss ibland i mitt sagoland

Tolv chipspåsar, fyra backar läsk, tre godispåsar och en himla massa rosa ballonger, vilket ddddisco! Det kanske inte var det jag helst ville lägga min lediga dag/kväll åt, men det var roligt och jag tror det blev väldigt uppskatt! På vägen hem från dddiscot ringde Fabrice, så jag kom precis in efter att ha träffat honom. Han är så jävla fin, han är verkligen det.
Nu ska jag sova!
P U S S



RSS 2.0