Treat me like a queen and i'll treat you like a king. Treat me like a game and I'll show you how it's played

Hello lovers!
Hemkommen från Stockholm för ett par timmar sedan, drog dit efter jobbet igårkväll. I torsdags var det tacokväll på Williams utan tacos, men en hel del öl. En sväng till Oasia och Terrassen med Jennifer, Fellan, Simon och Carl och ett stopp på Max innan sängen väntade.
Hängde med min favoritperson Felicia i fredags. Hon följde med till polisen och efter det åt vi sushi och hängde i solen innan vi gick hem till mig och hade myskväll framför paradise hotel.
 
Jobbade igår, är ledig idag och jobbar igen imorgon. Vill ha pengar men vill inte jobba, precis som resten av alla svenskar. Men ska vara glad så länge jag slipper leva på socialbirag.
WUÄ vill bara till Rhodos, vill bara vara med Felicia och vill bara bli snygg.
Fyller för övrigt tjugo snart, sick! 
Sitter iklädd fårtröjan ni ser på bilden, så len att jag ständigt bara vill krama mig själv. Känner att det blir väldigt mycket nödvändig info just nu.
 
Provade förresten mitt lilla tandblekningskit idag. Det var ett helvete kan jag meddela. Stört jävla komplicerat och har en så öm käke att det är synd om mig. Började med att forma bettskenan fel så alla framtänder bleks inte ens.. Har nog dessutom aldrig dreglat så mycket som jag gjorde under den djävulska timmen. Sämst. Aja, ska prova några gånger till, ska man vara fin får man lida pin!
Ska nog röra mig in till pappa om ett tag, lättare att hinna göra lite saker innan jobbet därifrån.
Posshej!

En sån där natt då vi behöver någonting som som hjälper en över svarta vatten

Hola amigos
Vad tycks om min hälsosamma och fräscha frukost? Nä några centimeter åt höger står det en nybakad kaka som jag åt typ halva av så jag mår illa nu - fy elise. Men jag framstår nyttig på instagram iallafall HAHA.
Har precis beställt hem min första tandblekning, spännande! Haha nej men har tänkt på det ett tag och tänkte nu när lönen kom att det kanske var dags att slå till, så det gjorde jag! Tänkte det kunde vara lite fint med ett bländande leende i sommar till en gyllenbrun kropp likzom!
Ska snart försöka finna ett sätt att ta mig in till stan på för att träna och kanske även sola lite om tiden räcker till innan jag börjar jobba klockan fyra.
OCH min au pair ansökan är mer eller mindre klar! 95% klar och det enda som väntas in nu är den sista referensens intyg! Sen bara lite finslip och sen kan matchningen börja, woo!
Nej ska byta om nu, se yaaa!

Skyll dig själv ingenting händer här, men det gör ingenting om dina händer är här

 Hello babes!
Jag är på ett sådant äckligt gott humör idag så jag nästan vill spy på mig själv! Det är snökaoz utomhus, jag har sömnbrist och jag jobbar ihjäl mig, men jag är glad ändå! Så jävla glad! Har hängt i Bagarmossen sedan efter jobbet i lördagskväll. Eller åkte in till stan igår eftermiddag för att träffa mitt efterlängtade lilla hjärta Victoria några timmar innan jag åkte tillbaka.
Var tvungen att gå upp redan 05:20 imorse och åkte då tillbaka till Uppsala när den andra varelsen rörde sig mot jobbet. Krigade hem i snöstorm och somnade om hos pappa innan jag åkte med mamma hem. Nu sitter jag här och håller på med mina au pair referenser som tar sin lilla tid.
 
Såååå vad har hänt sedan sist? Andra jobbintervjun för Rhodos är avklarad och väntar nu på en tredje. Sitter annars varje minut på helspänd för ett samtal som aldrig kommer. Jobbar mycket, men det ser bra ut på lönekuvertet. Försöker också träna en del som faktiskt också syns på vågen. Försöker träffa mina fina vänner och min underbara farfar, spara pengar och förbereda mig för Rhodos både fysiskt och mentalt.
 
Nu ska jag ut på promenad med mami, vi hörs inom inte allt får lång tid!
Pusshej!

if the sky comes falling down for you, There’s nothing in this world I wouldn’t do

 
Tjoooo babes!
Allt går så jävla fort just nu och jag hänger knappt med livet. Jag jobbar, tränar, kommer närmare Rhodos och är allt närmare att hitta en familj i USA, shit allt kommer verkligen näramre. Jag är stressad som fan över allt, men samtidigt glad!
I lördags var första intervjun för ett jobb på Rhodos! Det var en sjukt rolig dag med massa nya människor, nya intryck och en jävla massa nervösa nerver! Jag vet inte hur det gick, men jag hoppas såklart på det bästa! När vi knallade hemåt mot Söder vid femtiden var vi trötta, hade ont i fötterna och frös, men jag var ändå så glad, -  för snart är vi där.
 
Kom tillbaka till Uppsala i söndagseftermiddag och var då och kollade på lillebror och hans band som var med i Musik Direkt. Dom var sjukt duktiga och gick självklart vidare till länsfinal! Stoltare storasyster får man leta efter!
 
Jag sitter för tillfället och slipar på det sista med au pair ansökan som jag snart bara vill spy på, men har bara ett personligtbrev samt referenser kvar, så det är inte mycket kvar!
Gah det känns sjukt att jag bara har några månader kvar i Sverige!
Börjar jobba klockan fyra, cash is king.
Poss!

RSS 2.0