Älskling, det är livet som leker med oss

Jag är uppe tidigt jag vet, men har man en pappa som tycker morgonen börjar halv sex så får man inte sova längre än till max tio.. Gjorde inget speciellt igår, kollade på lite filmer och tog det lugnt. Gick ut och träffade Kajsa en stund någon gång under småtimmarna och det var mysigt att prata lite med henne. Nu sitter jag i sängen med täcket runt mig och har inte gått upp än, det är så kallt.. Jag har så jävla ont i huvudet fortfarande så ska tvinga upp mig nu och ta en tablett eller två innan jag sedan lägger mig i sängen igen och hoppas den är borta snart!
P U S S

Just nu


Jag önskar jag var en sån som inte tänker alls

Hej på er!
Kom precis hem efter att ha tränat direkt efter skolan, skönt att få det gjort! Skulle egentligen ha gått på ett corepass klockan fem, men eftersom planerna istället blev att träffa Erika när hon slutar, så blev det fyrtio minuter cross träning och sen lite styrka, det funkar det också. Nu ska jag hoppa in i duschen, hinna plugga lite och sen träffa Erika och njuta av att det är långhelg!
P U S S

Dina drömmar blir allt svårare att se nu och mina finns snart inte längre kvar

Det blev ingen mer uppdatering igår eftersom det blev lite bråttom till middagen och sen tog det ett jävla tag att fixa naglarna, som jag dessutom är så extremt missnöjd med. Jättetrevlig tjej men slarvig och inte alls noggrann, tyvärr! Till och med pappa (som inte brukar se speciellt stor skillnad) sa att nästa gång tar vi stället jag grundade dom på, mer än dubbelt så dyrt men det är de fan värt!
Ska strax iväg och sjunga och sedan hem och sova tidigt, förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden.
P U S S

Vidriga, och jag älskar att mina fingrar ser ut som små prinskorvar hahah

Jag försöker mörka mitt sätt men det blir ofta fel

Kom nyss hem efter att ha tränat för ja, han är verkligen världens snyggaste. Ska efter detta hoppa in i duschen och sen börja skriva på filmanalysen i msk som jag ännu inte har börjat på.. Klockan fem ska vi på middag hos farmor och farfar och efter det ska jag fixa naglarna. Såg nu att blogg.se äntligen har kommit ut med sin Iphone app, så nu kan det bli ännu mer uppdatering eftersom jag äntligen kan blogga från mobilen, bra va!? :D
Bäst att sätta igång nu, vi hörs senare!
P U S S 

babyface<3333

Anyone can make you happy by doing something special, but only someone special can make you happy without doing anything

Kom precis hem efter att ha tränat, så ska efter detta hoppa in i duschen. Efter det ska jag kolla igenom engelskan en extra gång innan jag typ ska sova. Jag har varit så galet trött hela dagen idag, förstår inte varför. Det kanske är höstens deprimerande mörker som påverkar, vad vet jag? Börjar samma tid imorgon men slutar redan klockan elva, skönt! Klockan tolv ska jag tränna för världens snyyyyggaste människa och sen hem och plugga innan jag ska fixa mina naglar klockan sju. Nu vet ni hela min morgondag också, jävligt intressant va?
Vi hörs imorgon!
P U S S

överseriös med runt ansikte<33333

I know this moment will be over tomorrow cause we are sober

Har precis ätit middag och ska strax hoppa in i duschen och köra de vanliga söndagsrutinerna så som inpackning, ansiktsmask, raka benen, måla tånaglar osv. Börjar något nytt program på fyran klockan åtta som jag även ska kolla på och sen blir det söndagsfilm med lillebror och pappa innan sängen väntar. Börjar tidigt denna vecka så alarmet är ställt på klockan sex imorgon..
Hoppas ni har haft en trevlig helg!
P U S S

Jag drömmer om en framtid utan dig

Kom hem för någon timme sedan efter högmässan och sitter nu och pluggar lite, går inte så värst bra. Jag är så galet trött trots att jag somnade tidigt igår. Träffade inte Viccan igår eftersom det blev lite problem med tåget hon skulle ta hem. Det är första helgen på ungefär sex/sju veckor som jag inte träffar henne, glalet! Nu ska jag fortsätta att plugga lite innan pappa och lillebror kommer hem.
Sköt om er
P U S S

brun, glad och osminkad efter en dag vid poolen, vill tillbaks

Och det hjärta som skulle bli ditt på något vis fryser nu sakta till is

Kom hem för en stund sedan efter ett härligt dygn i Stockholm. Roligt att få väcka underbara sommarminnen igen :D och underbart att efter en oändlighet få umgås med världens bästa igen! Nu har jag precis duschat och ska senare ut och träffa Viccan efter att hon har gått på bio. Skulle egentligen träffat henne tidigare idag men eftersom lite problem från gårdagen uppstod så blev det tyvärr ändrade planer.
Imorgon ska jag upp vid åtta för att sedan sjunga klockan nio, döda mig typ. Nej men det blir skoj, får träffa mina fyra favvo tjejer!
P U S S

Slitna och jävligt fnittriga tjejer på tåget hem

Du är drömmen jag brukar drömma ibland

Hej på er!
Sitter nu i skolan och jobbar med ett grupparbete som ska redovisas på måndag.. Börjar om 45minuter och innan dess ska jag springa till biblioteket och låna någon tråkig bok om renäsanssen. Efter skolan som slutar klockan fem ska jag möta upp Erika och vi tar tåget mot Stockholm där vi senare ikväll ska möta gammla vänner för att väcka lite sommarminnen haha! Men kvällen ser bra ut, mycket bra. Nu lackar mina söta små klasskamrater, så bäst att sluta!
Hoppas ni får en trevlig helg!
P U S S

When I bleed, I bleed out and when I cry, I cry loud


Vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

Ledsen för noll uppdatering igår men jag kom hem sent och sen kollade jag och lillebror på tredje Twilightfilmen, så det blev liksom inte av. Nu vaknade jag för någon timme sedan och ska strax hoppa in i duschen och fördröja tiden på något onödigt vis innan skolan börjar klockan två. Efter skolan ska jag träffa Erika för att planera helgen och efter det ska jag hem och plugga. Kanske träna om jag hinner? Vi får se hur mycket klockan blir helt enkelt.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

OCH GRATTIS I EFTERSKOTT TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLA ANNNNAAA!!! ♥♥♥♥

If it makes you happy, it can't be that bad

Älskar att pappa inte kom på att det var min namnsdag förrän nu, lagom stressad just nu må jag säga eftersom han glömmer bort det :( men han är förlåten :D Blev inte speciellt mycket matte gjord, får skylla mig själv om det går dåligt på provet imorgon. Jag har istället ägnat tiden åt att träna, litterär gestaltningen och spenderat tid med världens bästa. Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon! Sjunger dessutom direkt efter skolan så uppdateringen kan bli lite sen imorgon..
Sköt om er
P U S S

Så feg att jag viskar och du hör säkert ingenting alls

Kom nyss hem från skolan och sitter nu och knaprar på en banan innan jag ska iväg och träna. Efter de ska jag hem och tvångsplugga äckelmatte och litterär gestaltning innan jag ska somna tidigt eftersom det är heldag imorgon. Jag har inte så mycket mer att skriva just nu, lite för mycket tankar i mitt huvud. Det kanske kommer upp ett inlägg lite senare, den som lever får se.
Sköt om er
P U S S

cppppp ful men orkar inte

Nu är det du som saknar någon du aldrig har haft

Skolan var lång med sega lektioner. Kände mig dessutom som en blöt katt hela dagen efter den otroligt våta cykelturen till skolan. Matten jag även skulle räkna gick heller inge vidare, så jag försöker imorgon igen med hjälp av pappa. Nu har jag p recis duschat och satt på mig mysdressen efter att ha tränat. Väntar på att lillebror ska komma hem så vi kan slå på den andra Twilight filmen hihi. Hämtade äntligen ut skorna idag också. Så nu har jag införskaffat mig två par höstskor, en kappa och ett par jeans, alltså ingenting av de jag egentligen behöver. Ganska så typiskt mig att samla på mig en massa saker jag redan har istället för att införskaffa de saker som jag verkligen behöver.
Nu ska jag göra en fruktsallad kolla om vi har glass och ringa lillebror!
Sköt om er
P U S S


You leaving me stranded all in love on my own

Godkväll eller nått! :D
Har precis kollat på första Twilight filmen som min kusin har tvingat mig att se i flera veckor nu. Men eftersom jag alltid har varit så himla hatisk mot dom filmerna så har jag vägrat fram tills nu. Jag har fått låna alla tre filmerna av henne, de lilla twilight freaket, så jag antar att nästa film blir imorgonkväll! Börjar skolan runt elva någon gång imorgon och innan dess ska jag försöka hämta ut skorna som det blev en massa krångel med idag. Efter skolan ska jag träna och sen hem och räkna en massa matte :(
Nu ska jag sova så att jag tar mig upp imorgon!
Sovgott

I'm gonna get you one day

Börjar med att säga grattis till världens finaste Kajsa!!!

Vaknade av samma anledning idag, att telefonjäveln vägrade sluta ringa. Men det var väl lika bra eftersom det finns läxor som behöver göras. Måste dessutom packa till pappa som jag åker till i tolvtiden. Senare idag ska jag träna och hämta ut ett par skor, roligare än så blir det inte.
Ska få i mig lite frukost nu innan jag sätter igång.
Sköt om er
P U S S

Och du har någon ny att somna brevid nu

Vi såg "Jag saknar dig" och som jag sa så var den mycket tänkvärd och sorglig, men har ni möjlighet så se den! Det var även mysigt att umgås med min fina vän igen, saknat henne. Kom hem för en stund sedan och ska efter detta lägga mig i sängen och kolla på tv. Jag vet inte varför jag publicerade de otroligt dåligt skrivna inlägget under, men ibland skrämms jag av de förflutna. Aja, antar att jag kommer ta bort det om ett tag ändå. Imorgon åker jag till pappa och blir kvar där i två veckor framöver, intresseklubben kan anteckna om dom vill.
Hoppas att ni har haft en bra lördag!
P U S S

Just a pathetic girl with empty dreams

Jag är så svag mot dig, mot dom, mot allt. Jag trodde jag hade vuxit, blivit stark och lämnat allt bakom mig. Men nu sitter jag här med en mörk historia i bagaget som jag är livrädd för ska återupprepas. Jag trodde jag hade förändrats, blivit någon annan. Någon bättre. Men jag blir påmind hela tiden. Hela jävla tiden blir jag påmind om det som varit. Och det gör det så svårt för mig att kunna skapa något nytt. Något bättre. Det är så mycket minnen som skrämmer mig, så många bilder jag bara vill glömma. När jag tänker tillbaka är det som om alla dessa år utspelades igår, och jag minns allt så väl. Det jag bär på är så mycket, så mycket jag önskar jag kunde få lasta av mig någonstans. Detta handlar inte om att jag tycker synd om mig själv, för det har jag aldrig gjort. Men jag kan inte låta bli att vara så jävla rädd. Rädd för den mardröm jag en gång levde i ska finna mig igen. Jag överlevde och jag klarade mig väl, var det ett misstag? Ett misstag jag gjorde mot världen och mig själv? Dom säger det, men jag vägrar att förstå. Jag har precis rest mig upp på ett par ostadiga, darriga ben, och det räcker med en liten knuff för att få mig att falla lika lätt igen. Och det varken vågar eller orkar jag.
Jag behöver dig.

I have lost my faith but don't you cry

Sorglig, tänkvärd och helt klart värd att se!

Jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig

Drar mig in mot stan med Erika och kikar runt lite innan vi förmodligen går på bio, perfekt sak att göra nu när hösten är i full gång. Ska bli mysigt att umgås med henne igen, känns som det var riktigt länge sedan. Börjar i vanlig ordning få en aning bråttom, så det är bäst att jag skyndar mig nu!
P U S S

Det som en gång varit mitt blev plötsligt vårt

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en timme sedan av att telefonen vägrade sluta ringa. Har nyss ätit frukost och är så himla sugen på att ta en promenad och plocka fram kameran som har blivit tillräckligt dammig. Vädret ser helt underbart ut så jag vill inte sitta inne! Dock måste jag plugga lite, men det tar jag tag i senare. Planerna för kvällen är ganska ostabila, men vi får se hur det blir med det!
Hoppas ni får en bra lördag!
P U S S

Jag har fått för mig att jag kan vara kvar, men vet inte hur

Kom hem för ett tag sedan efter att ha umgåtts med världens finaste Victoria. Skolan slutade elva och satt på Olearys i tusen år med först "ett härligt litet gäng" och sedan med Jennifer. Fikade med Jennifer och Viccan när hon kom och sen har jag och Viccan inte gjort något mer intressant än att bara suttit på bryggan och drömt om framtiden (haha) och bara pratat. Jag har lagt en ansiktsmask och kollat på Doobidoo med mamma och bara njutit av att för en gångs skull vara hemma en helgkväll. Det känns hur mysigt som helst! Sitter nu med en kopp te och lyssnar på Melissa Horn som jag den senaste tiden lyssnat ovanligt mycket på. Funderar på att sätta på en film och krypa ner i sängen, men vi får se! :D
Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!
P U S S

liten dubbbbbbelhaka : )))))))))


Jag saknar dig mindre och mindre och glömmer dig nog en vacker dag

Jag ber lite om ursäkt över att uppdatering igår upphörde, men den bestod i princip av skola, träffa Elvan, sjunga och plugga. Inget sådär jätteintressant. Nu kom jag i vilket fall nyss hem efter att ha fikat med Kajsa, mycket mysigt! :D Imorgon är det fredag och jag blir nästan rädd av att veckorna går så galet fort, men det ska bli skönt med helg efter denna hektiska vecka. Nu ska jag duscha och sedan göra klart engelskan innan jag ska sova.
Hörs vi inte imorgon så hörs vi så snart som möjligt!
Sköt om er
P U S S


Jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå

NU:

Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

Vaknade imorse med migrän, så jag har blivit hemma från skolan idag. Dagen är tänkt ska gå åt till krönikan i svenskan, diktanalysen i litterärgestaltning, skapandet av 15 meningar i engelskan och plugggga inför psykologiprovet. Det underbara är att allt är tills imorgon, älskar att vara ute i god tid. Något posetivt är att det är ett perfekt sittainomhusochdrickate väder, så de ska jag göra idag. Dricka te.
Jag antar att det är lika bra att sätta igång på en gång, vi hörs senare!
Sköt om er
P U S S

Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Jag och Viccan tog fem tåget mot Uppsala igår och gick hem till mig dit Erika kom nästan direkt. Åt och lite så innan vi drog och tog del av kvällen. Blev inte speciellt bra eller många bilder tagna, men de får duga!





dddddancing in the moonlight


I won't let you go

Godmorgon!
Hann inte blogga något igår innan skolan eftersom jag var så duktig och pluggade. Efter skolan som slutade fem tog jag tåget till Stockholm till Victoria. Planerna var att gå till grönan och se min älskling håkan (<333333) men eftersom jag blev helt sen hit och dom hade höjt priset en massa så hamnade vi istället på ett café där vi satt tills klockan blev halv tolv. Nu har vi vaknat för ett tag sedan, eller jag har varit vaken i en evighet men Viccan blir bara så jävla förbannad när man väcker henne så jag har legat och väntat på att hon skulle vakna haha. Nu är hon och tvättar sitt hår så jag passade på att slänga upp ett inlägg så länge! Vi ska fixa oss lite nu innan vi ska ner till hamnen och ha picknik i det underbara höstvädret och sen in till stan innan jag far hemåt till Uppsala och tar del av kulturnatten!

They say time heales everything, but I am still waiting

Jag känner att hösten kommer att bli tuff. Året kommer bli tufft. Jag hade nästan glömt hur det var att gå i skolan, hur instängd och överkörd man är. Hur många det är som bestämmer över en, hur många det är som berättar hur dålig och värdelös man är. Sommarlovet var så underbart så att mina tankar över skolan blev lite mildare än vad de kanske borde varit. Det är så jävla mycket krav och presteringsångest överallt så jag kräks. Och känslan av att vara instängd med människor som bestämmer över mig ger mig panik. Jag klarar inte av det. Låt dessa två år gå fort så jag kan få komma ut och andas lite frihet och kunna börja leva mitt liv påriktigt.
Nej nu ska jag inte skriva en bok om hur trött jag redan är på alla läxor och skit, men helvete vad mycket det är just nu. Aja, det är i vilket fall fredag imorgon och då ska jag få träffa min fina vän Victoria som alltid får mig på bra humör, tur att jag har henne.


Best way to not get your heart broken is pretend you don't have one

Vaknade för ett tag sedan av att regnet slog hårt mot fönstret. Roligt väder, speciellt när man är ensam hemma.. Sitter nu och äter yoghurt och försöker planera kulturnatten lite, går ganska segt. Ska snart börja skriva på uppsattsen. Sen ska jag ska träna klockan tolv innan skolan börjar klockan två. Väl hemma igen ska jag plugga ännu mer, det känns som att lärarna bara öser på med en massa arbeten nu, stress. Lite konstigt känns det att det redan är torsdag, veckan har gått så fort! Det är väl bra i och för sig, men lite läskigt att det känns som att skolavslutningen var förra helgen.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

Du är inte värd mina tårar

Började kvart i två med msk, tur för mig att jag hade börjat skriva på uppsattsen imorse eftersom det inte blev speciellt mycket gjort på lektionen. Efter det var det tråkig engelska och sen var klockan fem och jag tog bussen hem. Pratade med mamma och åt och efter det har jag suttit och skrivit på uppsattsen, går lite sisådär. Imorgon är det långdag mellan åtta och fem och sen ska jag sjunga kvart över fem, lagom stressigt.
Nu ska duscha och sedan sova hihi!
Sköt om er
P U S S


En gång i tiden var du min men nu är du bara en dröm

Jag vill verkligen ha ett par ljusrosa Hunterstövlar! Högst upp på önskelistan i höst!

Du säger att allt är bra, hur fan kan du spela glad?

Dagen har varit riktigt lång och jag har haft huvudverk under hela tiden, jobbigt. Tränade imorse vilket jag ångrar att jag gjorde innan skolan eftersom allt blev jättestressigt så lunchen försvann och det blev flera kilon extra att släpa på. Dessutom känner jag mig alltid så ful när jag inte fixar mig hemma innan skolan. Imorgon börjar jag kvart i två så tiden innan dess ska gå åt till uppstatsen i msk och lite psykologi hade jag tänkt. Jag har fortfrarande galet ont i huvudet så det blir inget plugg ikväll, lite engelska bara. Ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen nu, kolla på tv typ.
Sköt om er
P U S S


Radion spelar aldrig våran sång och det känns som tusen år sen dina ögon såg på mig som de gjorde en gång

För att göra texten kortfattad så var jag med Viccan och Jennifer i fredags, Viccan sov hos mig. Hade en mysig lördagsmorgon innan det var kräftskiva i Märsta på kvällen. Sov kvar där och tog tåget mot Uppsala senare på eftermiddagen. Känner mig galet ofräsch just nu så ska strax hoppa in i duschen innan jag typ ska sova. Tjugo över nio imorgonbitti ska jag träna med Jennifer, hur hurtigt är inte det när jag annars börjar kvart över elva?
Sköt om er
P U S S






älskar att alla bilder är på mig och Victoria <333333333333333

Vi har så mycket kärlek kvar som ett skydd mot deras hat

Började klockan åtta med människan socialt och kulturellt och efter det psykologi innan vi slutade. Åt lunch och tog en titt på stan innan jag fick springa i klackar (dåligt skoval) i spöregn till stationen. Var i Stockholm runt ett och hade lite egentid med pappa innan jag hade nageltid klockan två. Efter en och en halvtimme var det klart och jag är riktigt nöjd! Jag kan verkligen rekomendera stället! Det ligger på Stureplan i en liten väldigt fräsch salong, jättegulliga och duktiga tjejer! Kanske kostar några kronor extra, men helt klart värt det! Eftersom pappa känner hon som äger stället så fick jag en underbar handkräm av dom, tyvärr glömde jag den på tåget hem haha :( Ett par jeans och en blus jag inte kan bestämma mig för om den är fin eller ful har jag också fått med mig hem.
Mamma är och hämtar världens bästa lillebror på Arlanda efter sin klassresa på Kreta, ska bli skönt att få hem min finaste ängel igen! Imorgon börjar jag klockan åtta med äckel engelska. Har även klassfoto, uschusch.. Efter skolan ska jag träffa Victoria, får se vad vi hittar på hihi! :)
Sköt om er
P U S S 

dålig bild men det funkar


RSS 2.0