Let's dance our tears away

Hej på er!
I fredags pluggade jag på dagen för att sedan vara i stan fixad och klar till klockan fem då jag mötte upp Rebecka och Anders för en fördrink. Det var som sagt personalfest på g och vi möttes utanför Saluhallen för en otroligt trevlig middag med Wallmans salonger. När klockan närmade sig elva drog vi som ville vidare till Interpool för lite biljard, lite helrör, lite skitsnack och väldigt mycket skratt! När klockan passerade tolv rörde fem av oss + ena chefen vidare till bj där vi avslutade kvällen fram till stängning. Jag hade en så otroligt rolig kväll att det 11 timmars jobbpasset jag hade dagen därpå var värt att jobba halvdöd. Som tur var stängde jag med Rebecka så vi kollade mest igenom bilderna och skrattade åt oss själva från gårdagen. Jag ska inte gå in på detaljer om varken mina kollegor eller chefer men jag har de bästa kollegorna och helt klart universums skönaste chefer!
Nu fortsätter min vita månad (måste dock erkänna att jag har saknat mina vänner alkohol, fest och yolo) men ska man vara fin får man fan lida lite pin.

They think we are in heaven but we are living in hell

Hola amigos!
Idag vaknade jag av att telefonen ringde och tanten på andra sidan meddelade att mitt läkarbesök idag var inställt pga sjuk läkare - skönt. Jag sov vidare fram tills dess att mamma väckte mig vid halv elva och vi åkte och tränade. Hon tränade sin sjukgymnastik och jag kondition och armar. Det var ingen topprestation på gymmet idag tyvärr, men vi har väl alla sådana dagar ibland. Därefter åkte vi och fixade ett intyg för att jag studerar så jag äntligen kan få mitt efterlängtade kårleg, hämtade ut min dunjacka från kemtvätten, köpte en julklapp till moster, fickparkerade lite, fixade kårleget på v-dala, hämtade upp lillebror och plötsligt var klockan fyra.
Nu har vi ätit middag och jag har pluggat lite körkortsteori. Vill spy över körkortsboken och jag vill spy över körkortsfrågorna på datorn, men det kommer vara värt det. Egentligen är jag helt trött i huvudet så jag vet inte hur mycket som egentligen går in just nu, menmen. En kopp te och liiite mer plugg innan jag ger upp detta och istället gör mamma sällskap vid tven, frågetävlings program har nämligen blivit min lilla specialitet (hade rätt på tre frågor på postkodmiljonären igår och var så jävla nöjd att jag funderade på att söka in).
Imorgon är det personalfest och på lördag jobbar jag elva timmar, så blir det ingen uppdatering imorgon blir det på söndag!
Pusshej!

Och du är allt du sa att du aldrig ville bli

 Hej!
I måndags var jag först på idéhistoria fram tills pausen kom då jag smög ut. Tog bussen hem och pluggade lite körkortsteori innan jag övningskörde in för att gå på spinning på kvällen. Bänkade mig framför tven till premiären av Paradise hotel och efter det var den dagen slut.
Igår följde jag först med mamma till röntgen. Efter det körde jag till Sala för att ha körlektion som gick lite sisådär och därefter bar det av hem igen. Lite middag, lite ph och lite sex and the city och min tisdag var sedan slut.
Idag är det onsdag och jag hade tänkt ägna dagen åt ännu lite körkortsteori. Ni förstår inte hur skönt det ska bli när jag väl får det där jävla körkortet. Får jag ork och tid till att träna ska jag även försöka göra det idag.
Hoppas ni antecknar om min otroligt intressanta/varierande/impulsiva vardag.

Dont worry darling, I hate me too

Jag är trött på att förlora mig själv. Jag är trött på att förstöra mig själv. Jag är trött på att drunkna och jag är trött på att inte kunna andas. Jag önskar jag kunde lära mig leva med mig själv så alla andra slapp försöka med det. Jag är ett hopplöst fall, jag vet. Och jag ber om ursäkt för det.

Love will tear us apart

Vaknade någon gång på förmiddagen och har sedan dess varit ute och sprungit lite intervaller samt pluggat körkortsteori. Blev inte så mycket plugg gjort igår så jag känner att jag måste ta igen det idag. Nu är jag ganska trött i huvudet och tänkte istället ta med mig mamma och övningsköra lite istället. Behöver träna på att fickparkera samt backparkera, woooo kul, not.
Med tanke på att det är söndag och jag läser och ser folk som har varit ute i helgen måste jag erkänna, med risk för att låta extremt tråkig, att det är otroligt skönt att inte ha gått ut på snart tre veckor. Plugga, jobba, träna känns som så mycket bättre prioriteringar i nuläget. Dessutom kommer jag ha mer nytta av det senare. Och efter att ha öst in en jävla mängd med vuxenpoäng avslutar jag detta inlägg!
Pusshej!

It's true that pain makes people change

 Hello bebisar
Idag är det lördag. En ganska fin lördag faktiskt. Dagen började nyss med frukost (för er som ännu inte har testat pauluns supergröt - do it!) och här näst ska jag plugga körkortsteori eftersom jag inte har pluggat något sedan i måndags (nej jag råkade liksom fastna framför tumblr efter förra inlägget). Jag ligger så jävla efter med teorin känner jag, så jag måste verkligen plugga i helgen och i nästa vecka!
Såååå vad har hänt de tre ynka dagarna sedan sist då? I onsdags jobbade jag kväll, i torsdags hade jag körlektion i Sala, jobbade några timmar på eftermiddagen och fikade sedan en snabbis med Kajsa. Igår var jag på föreläsning om jämställdhet och feminism under revolutionen mellan tolv och två, ganska intressant faktiskt. Tränade efter det och var sedan hemma och åt vindruvor och kollade på matchen (yes, du läste rätt) med mamma.
Nä nu är det lika bra att sätta igång så jag kommer någonstans!
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

Kiss me like you wanna be loved

Så var det nästan en vecka sedan igen.
I fredags började jag min dag med att promenera hem från Flogsta innan Felicia kom till mig. Vi hade myskväll deluxe med en massa frukt och gossip girl. Lillebror kom upp tillsammans med Jonas och Oliver ett tag och jag älskar hans vänner för att tycka om gg! När klockan närmade sig halv fem och gossip girl hade övergått till att kolla på älgläten på youtube var det dags för lite sömn.
Jag jobbade kväll dagen därpå och mer än så hade inte min lördag att erbjuda. I söndags däremot var det farsdaglunch med en del av släkten på mammas sida, mycket mysigt! Jag jobbade sedan kväll och kom efter det till mami.
Igår började en ny vecka som jag startade med att skolka från idéhistorian. Jag tränade och välkomnade istället hem pappa från sin Londonresa. En påse från Victoria's secret väntade på min säng hos honom och min kväll blev mycket bättre!
Idag är det tisdag och jag började dagen med en föreläsning på två timmar för idéhistorian. Efter det tränade jag och nu sitter jag här och har tänt lite ljus och gjort mig en kopp kaffe för att alldeles strax samla lite kraft till att börja plugga körkortsteori.
Hoppas ni mår bra finisar!
Puss och kram

Det blir inte bättre av att gråta, sa någon. Och på den vägen är det

Helloo
Ett tag sedan nu igen, men det har varit en hel del de senaste dagarna. Jag har jobbat varje dag, pluggat, övningskört, tränat och försökt vara trevlig mot min omgivning. Min idéhistoria kurs började även i måndags. Det verkar super kul att plugga på universitetet, men hur jag ska hinna med även det just nu är ett mysterium.
Idag är jag ledig första dagen på rätt länge. Jag fixade mina naglar klockan tio och nu har jag precis gjort mig en kopp te och ska strax börja plugga lite körkortsteori. Så jävla tråkigt, men så jävla nödväntigt. Halv sex har jag ett spinningpass bokat, så fram tills dess ska jag försöka kötta lite teori. All motivation till att komma tillbaka till gamla vanor igen - så sorgligt jävla otränad just nu.
Imorgon har jag körlektion kvart över åtta i Sala som jag redan nu har ångest över. Föreläsning för idéhistorian mellan tolv och två och efter det åker jag direkt till jobbet för att jobba kväll. Så hörs vi inte imorgon, gör vi det på fredag!
Pusshej!

RSS 2.0