This summer I want to change everything

Det har varit dåligt med uppdatering nu ett tag, men jag tvivlar inte på att ni klarar er. Imorgon har dagen äntligen kommit då vi beger oss mot campingen i Borlänge för att under fem dagar medverka i Peace and Love festivalen, galet! Väskan är redan proppfull trots att inte ens hälften är nedpackat, förstår inte hur jag alltid lyckas med det .. Aja, jag är galet taggad och det ska bli hur kul som helst (även fast vädret sviker oss..)!
Detta blir den sista uppdateringen på ett par dagar så jag hoppas att ni nästan får en lika bra vecka som jag och mina tjejer ska ha!
P U S S

jag kan gråta först när dom har gått, för mina känslor har jag svårt att lämna bort

äckelgrejen gick dåligt. förstår inte vad det är dom vill mig. jag varken vill eller behöver någon hjälp, så snälla lämna mig ifred. "det kan bli en kronisk sjukdom" in my ass. jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort.


I dont want the world to see me, cause I dont think that they'd understand

image description
HAHA, ascool tjej i den otroligt soliga hissen

Hej på er!
Vaknade strax efter elva och drog då och solade några minuter, äckligt blek är vad jag är. Ska strax styra lite frukost innan jag hoppar in i duschen. Underbart väder är det dessutom så om jag hinner ska jag försöka sätta mig på balkongen ett tag! Jobbar mellan 16-22 idag igen, men innan dess ska jag på en äckelgrej som jag fruktar för. Vill inte.
Puss & kram


Jag börjar om varenda dag, försöker vara den dom vill att jag ska vara

image description
ful och nöjd

Vaknade klockan elva och begav mig direkt ut för att springa i det fina vädret. Nu har jag precis duschat och sitter på balkongen med en kopp kaffe och äter min musli. Börjar jobba klockan fyra så ska väl strax dra mig innåt och fixa till mig lite. Slutar tio och efter det antar jag att jag cyklar hem och sover.
Hoppas ni får en bra dag ute i solen!
Puss & kram

Memories are the only things that dont change, even when people do

image description
Idag har jag varit ledig och jag har haft en fantastisk dag! Mamma hämtade mig runt halv tio och vi drog till Stockholm. Vi har gått runt på söder hela dagen och ätit lunch, shoppat och fikat. Två klänningar, en skjorta och två paket musli (<3333), nööjd! Och min mamma är verkligen bäst i heeela världen, älskar henne så! Var hemma strax efter sju och drog då på mig träningskläderna och joggingskorna för att dra ut och springa. Jag skiter i att jag egentligen inte får träna än, för jag är så jävla trött på mig själv nu. Mina mungipor var upp till öronen, jag har verkligen längtat efter det här. Nu är jag tillbaka på banan igen och jag ska göra allt för att hålla mig där ett bra jävla tag nu! Mår så överdrivet bra just nu!
P U S S

Jag kommer aldrig kunna lära mig leva med mig själv


Hej på er!
Var ett tag sedan nu igen. I fredags sov Viccan här. Vi hängde ute och hade allmänt roligt, like always! Dagen efter började jag jobbet halv tre och hon drog då hem. Jobbade till tio och träffade efter det Kajsa. Vi satt vid ån i några timmar innan jag gick hem och sov.
Idag vaknade jag vid tio och gick upp och fixade mig lite innan jag mötte upp Jennifer, Felicia och Erika för att inhandla tält och luftmadrasser, galet taggade!
Sitter nu beredd för att dra mig mot jobbet som börjar fyra. Slutar tio och efter det ska jag hem och sova, är liksom trött redan nu.
Min självdiciplin ligger för tillfället på noll och jag mår så jävla dåligt över det. Jag förstår inte hur jag kan tillåtta mig själv att hålla på såhär, som ett riktigt jävla fetto. Jag har kört så jävla hårt under så galet länge och nu .. ingenting. Förstår inte vad fan det är jag håller på med, men ändrig måste det bli! Innan jag börjar gråta eller nått.
Ska cykla iväg mot Eriksberg nu!
P U S S

Du sa att livet var något enkelt, men jag kunde inte hålla med dig


Hej kompisar!
Det blev ingen uppdatering igår (ledsen för er miljontals fans som inte överlevde) men det enda som skedde var att jag jobbade mellan 16-22 och efter det drog jag och Simon på personalfesten som var i full gång hemma hos en av cheferna. Vi kollade på fotboll, spelade kubb och snackade, det var trevligt! Var hemma runt ett och somnade efter ett tag.
Imorse vaknade jag av att min mobil ringde, och den här gången var det min ena chef som ringde och frågade vart jag var eftersom jag skulle ha börjat för en kvart sedan. Själv trodde jag att jag skulle börja klockan fyra, men det var visst kvart i nio, woooops. Men jag var där tjugo minuter senare och han garvade lite åt mig och jag bad om ursäkt ungefär hundra gånger, så det är nog lugnt nu. Jobbade till fyra och ligger nu på sängen efter att ha ätit middag. Viccan kommer hit om någon timme och vi får väl se vad vi hittar på. Börjar jobbet halv tre imorgon, så lite sovmorgon har jag! :D
Puss & kram

Jag undrar vem jag var innan jag kände dig


Kom hem till Felicia strax innan sju. Vi gick nästan direkt till Ica och köpte godis och Ramlösa och satte oss i gräset med kvällssolen i ögonen. Resten av kvällen ägnade vi åt att sitta på hennes terass med varsin filt för att sedan gå in och kolla på våra favvo filmer. Somnade sedan gott bredvid henne innan vi vaknade imorse av att min mobil återigen ringde. Vi gick upp och lagade pannkakor till frukost innan vi tog bussen in till stan. Vi mötte upp Jennifer någon timme senare och vi tog en fika på Wayne's. Satt vid ån ett tag innan vi alla rörde oss hemåt i åtta tiden.
Nu ska jag strax sova!
Puss & kram

Tonight we are young so let’s set the world on fire, we can burn brighter than the sun

image description
image description
Äntligen sommarlov! Kan inte beskriva hur skönt jag tycker att det är!
Vår skolavslutning ägde rum i missionskyrkan mellan klockan tio och elva. Efter alla kramar träffade jag Felicia i några timmar och vi glädjade oss åt att sommarlovet äntligen är här. Några timmar senare drog Felicia hem och jag mötte istället upp Jennifer. Vi drog hem till mig ett tag innan vi mötte upp Karin och tog tåget till Märsta där jag, Jennifer, Karin, Nicole, Olivia, Linn och Sophie grillade hemma hos Linn. Det var otroligt mysigt och en perfekt skolavslutningskväll! Vi kom tillbaka till Uppsala strax innan elva och då insåg Jennifer att hennes buss inte gick förren om över en timme. Så vi satte oss på en uteservering och drack vin och insåg att detta är vårt sista sommarlov. Galet.
Vaknade imorse kvart i två av att mobilen ringde, hur skönt som helst att äntligen få sova ut all trötthet jag har burit på hela året haha!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen innan jag tar bussen till Felicia!
P U S S

Det enda jag hör nu för tiden är en vind som blåser genom staden

image description
image description
Började skolan kvart i två för att ha en timmes naturkunskap som enbart gick ut på att få veta slutbetyget i kursen. Jag är nöjd. Efter det fick vi sluta och jag, Nicole, Jennifer, Linn och Karin gick till Linné där vi satt ute i regnet. Där satt vi och hade det trevligt innan jag begav mig för att fixa mina naglar klockan sex. Var hemma strax efter åtta och har sedan dess duschat och kollat på SATC.
Skolavslutning imorgon, lycka!

You're stuck in my head like a song



chillade lite med håkan


Kvällen blev inte riktigt som tänkt, men den blev grym ändå! Somnade strax efter sex och vaknade idag vid tio. Har degat med Jennifer på min balkong hela dagen idag, asmysigt! Efter detta ska jag kolla på gossip girl och sedan sova, jag är hur trött som helst känner jag. Imorgon börjar skolan kvart i två för en timmes lektion, om det är värt eller ovärt har jag inte riktigt bestämt mig för än.
Sovgott!

We talk love and they say it sounds crazy

image description
Vaknade vid halv ett och gick upp och åt frukost framför Top model. Satt sedan på balkongen och drack saft och lyssnade på musik i solen i flera timmar innan jag gick in och dammsög hela lägenheten (pluspoäng!?!). Nu kom jag precis ut ur duschen och ska strax börja fixa mig inför kvällen. Jennifer kommer strax så måste skynda mig! Fick nyss ett sms om att Felicia följer med till p&l och jag började gråta av glädje. Grymt!
Hoppas ni får en fin kväll mina vänner!
P U S S

We all die. The goal is not to live forever, it's create something that will


Hade en jättemysig eftermiddag och kväll med min fina. Vi kollade först runt lite på stan efter en klänning till henne, men hittade ingen så vi satte oss istället på bryggan med en varsin islatte. Hon bjöd mig sedan på Subway innan vi gick hem till mig och drack vin på min balkong. Åh vad jag har saknat henne! Love youuuu ♥
Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, hur trött som helst verkligen!
Puss & kram

Please, just let me be myself

image description
Idag har vi haft klassmys i stadsparken. Vi fikade, spelade kubb och körde lite lekar såhär sista fredagen i tvåan. Åt lunch med Nicole, Matilda, Helena och Olivia efter det och gick sedan till skolan för att få ett tråkigt besked som jag sedan ringde och grät till mamma över haha. Kom nyss hem efter att ha varit och handlat med pappa och ska nu ner på stan och träffa min saknade Felicia!
P U S S


Don't be what people want you to be. Be yourself and find someone who truly loves you for what and who you are

image description
Kom nyss in efter att ha suttit på Café Cappucino med Kajsa i flera timmar och ska nu lägga mig i sängen och kolla ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar. Skolan börjar imorgon klockan nio där vi ska ha klassmys haha! :D
P U S S

We are all lonely and all we want is for someone to pay attention, and tell us we're beautiful


Det suger verkligen att jag har legat med migrän i princip hela dagen idag som skulle ha gått åt till att plugga. Jag har varit hos mamma hela dagen. Det känns som att det var evigheter sedan jag var där, vilket det även var, så det var mysigt. Vi åt lunch och fikade hos mormor och efter det har jag i stort sett bara legat på sängen med migrän. Har ingen aning om hur mina två prov imorgon kommer att gå, antagligen förjävligt, men det finns inte så mycket jag kan göra .. Jag har dessutom en sådan jävla pms och mensverk att jag bara vill dö, men nej jag ska inte klaga. Eller jo, det har jag fan all rätt i världen till just nu. Otroligt positivt och glädjespridande inlägg I know, men det blir bättre. Om några dagar.


Treat people the way you want to be treated. Karma's only a bitch if you are

image description
Hej mina fina!
Jag vaknade imorse av att Uppsalas alla studenter vrålade utanför mitt fönster, nackdelen med att bo i ccccity. Jag klev upp ur sängen strax efter halv tio och satte igång med att räkna matte. Rätalinjens ekvation - check! Nu ska jag alldeles strax sätta mig på cykeln till Eriksberg för att jobba mellan 16-22. Imorgon ska jag hem till mamma under dagen och försöka banka in resten av matten i huvudet eftersom jag inte hinner mer idag.
Nu börjar jag få brådis!
P U S S

It's not the silece that seems to kill us, but the words left unspoke

image description

Hej på er!
Var framme i Stockholm vid åtta i lördags och Viccan mötte upp mig vid tc. Vi satt på Bel mondo och p ratade i några timmar innan vi åkte hem till henne. Vi kurade ihop oss i hennes säng framför SATC innan jag somnade på hennes arm. Blev väckt av att hon pillade in massa grejer i mitt öra och typ kittlade mig i ansiktet så jag vaknade en stund och yrade lite innan jag somnade om igen haha. Vi vaknade ganska tidigt dagen efter och åkte ner på stan vid ett. Vi shoppade och fikade lite innan jag tog tåget hem vid sju.
Idag är det måndag och det var klasskampen i skolan. Samling 8:45 i sommaro för tre timmar ute i regnet med olika klass aktiviteter. Men jag ska inte klaga, fick sluta två timmar tidigare än vad jag annars skulle ha gjort och det var helt okej.
Sedan jag kom hem har jag läst lite inför naturkunskaps provet på torsdag och typ legat på sängen haha ..
Får fortfarande inte träna och det suger. Verkligen.
Imorgon är vi lediga och jag ska ägna dagen åt matte, naturkunskap och jobb. Låter underbart va?
Hoppas ni mår bra kompisar!
P U S S

Take my hand and we will run away








Bjuder på lite oredigerade bilder från igårkväll.

Hade matte och sedan svenskaprov i skolan ígår innan vi slutade vid fyra. Jag och Rebecka gick då på stan ett tag innan vi gick hem till henne. Efter någon timme drog vi hem till mig och började fixa oss och efter ett tag kom även Jennifer hit. Strax innan tio begav vi oss till göteborgs nation för att ta del av Kattes skiva. När vi kom fram var kön huur lång som helst, men när vi tillslut skulle komma in bestämde vi oss istället för att dra till bj, så vi drog dit istället. Det var verkligen en lyckad kväll och jag hade hur kul som helst faktiskt! Det slutade med att vi hamnade i Salabacke där vi sedan gick tillbaka till stan ifrån. Var hemma strax efter fem och somnade ganska så gott.
Idag har jag bara degat i soffan hela dagen. Jag hade tänkt skriva klart hela min hälsopedagogik uppsatts, men har bara börjat på den. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa mig lite för att sedan dra till Stockholm och träffa Viccan!
Puss & kram

Knowning that someone's wrong for you doesn't change the way you feel



Efter en lång varmdusch, en ansiktsmask och en kopp te kändes det lite bättre igår. Efter ett gulligt sms som jag länge har längtat efter somnade jag sedan även lätt och sov för en gång skull bra en hel natt. Jag har nästan glömt hur underbara nätter kan vara.
Jag vaknade för ungefär en timme sedan och har sedan dess duschat och ätit frukost. Jag ska strax sätta mig och plugga lite svenska innan jag sätter igång med hälsopedagogiken, om jag hinner vill säga. Jag är på bra humör idag, och jag ska göra allt för att klara av matten! 
Puss på er!


RSS 2.0