Can't believe how you make me feel pretty







Hejsan!

I fredags hämtade courney upp mig strax efter sex då jag slutade och vi åkte till en restaurang i Jersey city där vi satt på deras uteservering så man såg ut över Manhattan, ibland glömmer man bort vart man egentligen bor för tillfället.
Efter det tog vi en promenad längst vattnet och hittade en pir vi satte oss på och kollade på utsikten. Det plingade till i min telefon efter ett tag och pappa meddelade att farfar precis hade somnat in.. 
Jag har inte riktigt förstått hur sjuk han har varit nu på slutet eftersom jag intr har varit där och sett det med egna ögon, så när jag fick veta för några dagar sedan hur illa det faktiskt är kom det mer eller mindre som en chock för mig. Jag menar, kan det verkligen vara MIN farfar dom pratar om? Är det ens möjligt? Men tydligen så var det så. Det är heller inte varken det roligaste eller lättaste att befinna sig på andra sidan jorden när något sånt här händer, men det är inte långt kvar tills min familj kommer nu, tack och lov.

På lördagen åkte vi till en park och åt frukost i det härliga vädret innan jag tog tåget tillbaka till south orange eftersom jag skulle jobba på kvällen. Mindre kul såklart, men jag var heller ändå inte på humör för att göra något speciellt, så jag kunde lika bra jobba.

På söndagen ringde klockan 06:00 och det var bara dags att stiga upp, då color run stod på schemat! Oliva, en tjej från Österrike hämtade upp mig 45 minuter senare och vi begav oss trötta mot Elizabeth där loppet skulle hållas. 
Det var kul faktiskt! 5km sprang vi mesans folk sprutade färg på en när man sprang förbi. vi var bland dom första som startade och dom första som kom i mål, så det var kul! Efteråt samlades alla och hällde färg på varandra så vi såg ut som en levande regnbåge när vi återvände hemåt. Kom hem och då var det bara pappan i familjen hemma och han bara kollade på mig med stora ögon och ba wow ... Ditt ... Lopp..... Haha! Men det var kul!

Drog in till city med Elvira, den nya tjejen från south orange efter lunchtid och vi köpte med oss lunch och åt i central park. Gick runt i soho och kikade runt i lite butiker efter det innan klockan blev nio och Andrea kom in en kortis efter det att hon hade slutat och vi gick till Mc gee's, baren från how I met your mother! Jag beställde in en "don't drink tequila" och Andrea en "the naked man" haha. Det var roligt att ha varit där och ha sett det!

Måndagen mådde jag inte bra alls, kände mig febrig och förkyld och skakig, så mamman kom hem tidigare så jag fick vila. Igår och idag(onsdag) är barnen är hemma från skolan pga judisk högtid och imorgon halvdag i skolan. I princip så resterande tre veckorna kommer se ut, mycket judiska högtider framöver haha. Men mitt ljus i tunneln är att min älskade familj snart kommer över!! Åh vad jag längtar! 

Puss och kram! 

Jag dansar men jag känner ingenting alls

Electric room


(Dörren utanför ner till underground baren, gick bara att öppna innefrån) 

Hallå!
Blir ett litet uppehåll mellan gångerna, men ska jag vara ärlig så glömmer jag faktiskt bort bloggen.

Förra helgen (labor day weekend) var det tänkt att jag och Courtney skulle ha en liten sista helg på stranden. Så vi hade bokat två nätter på ett hotell. Efter vi har hunnit varit där tre timmar, varav två timmar på stranden och ska gå tillbaka till bilen så är den borta. bokstavligt talat. Kommer ut några grannar och berättar att polisen bokserat bort den för en kvar sedan. Händer det ens?? Visade sig att vi hade parkerat för nära korsningen samt att hans bil inte var registrerad, den dumma jäveln. Vi var lagom arga och bittra och var strandsatta på hotellet, då du behöver bil för att ta dig någonstans från där.. Så ah det var bara att åka hem dagen därpå, men vi fick pengarna tillbaka för rummet iallafall haha..

Istället åkte vi till hans kompis barbecue/poolparty, vilket var kul, även fast vi inte var allt för glada ändå haha.

Veckan därpå rullade nog på, händer inget speciellt i veckorna så ovärt att ens nämna. Jobbar, tränar, träffar någon efter jobbet kanske. 

Idag är det torsdag och jag har haft en väldigt lugn vecka. I fredags träffade jag Andrea i Montclair efter jobbet. Drack vin i hennes källare innan vi gick till en bar i Montclair. När den stängde vid två och vi var påväg hem började vi prata med en kille som stod utanför en dörr. Vi frågade vad det var och om det var öppet, och han tvekade ett tag innan han välkomnade oss ner i en källare (sa flera gånger att mamma skulle döda mig om hon visste att jag gick ner där) men efter en stunds övertalade och efter jag fått bekräftat att det var övervakningskameror där så gick vi ner. Och där var alltså en riktig underground punk/rockbar. Graffiti på hela väggarna, en scen där folk spelade, en studio och en grupp sjukt trevliga människor! Riktigt coolt! Kände mig dock väldigt felplacerad med en blommig byxdress, kuvertväska och blond haha, men dom var jättetrevliga ändå! Så där hängde vi några timmar till innan vi gick tillbaka till Andrea för att sova.

Dagen därpå var lördag och jag drog in till city och hängde lite med en ny svensk tjej från south orange, Evelina. Vi kollade runt lite i butiker innan vi åkte tillbaka till SO. Tillbaka på tågstationen hämtade Andrea upp mig och hon och jag åkte och köpte allt onyttigt du i princip kan tänka dig haha. Godis, chips, dipp och glass och kollade på film hemma hos henne, riktigt mysigt!

Söndagen hade jag LCC möte med min nya (???) LCC och LCC-grupp. Vi träffades på en café innan vi gick för att mata ankor i regnet (??). Eller dom gjorde, jag stod tre meter bort med fågelfobi. Det var det längsta LCC möte om ingenting ever. Saknar Belma<333 
Runt nio på kvällen drog jag till city och mötte upp Andrea (var tänkt att Carro skulle komma också, men så blev det tyvärr inte..). 
Vi hade en riktig rolig utgång på electric room! Vi tog pathen till newark (vilket är relativt nära mig där vi skulle sova då jag var ensam hemma) vid sex, TAR FEL TÅG därifrån och hamnar på ett tåg till BOSTON(!?) och får hoppa av på Penn och ta första tåget hem, var så jävla irriterad haha. Var hemma runt åtta och somnade båda två ganska direkt.

Min värdfamilj var bortresta till barnens mormor och morfar över två nätter eftersom det var judiskt nyår så jag jobbade inte måndagen heller, vilket inte Andrea inte heller gjorde. Så vi chillade på min altan här, relativt dödsbakis på måndagen. Lagade middag och avslutade kvällen med att äta glass och kolla på film innan vi somnade här båda två.

På tisdagen var det sagt att jag skulle jobba på eftermiddagen, men det visade sig att jag i princip bara behövde vara där i någon timme och leka lite medan föräldrarna lagade maten dom skulle ha med sig på knytkalaset dom skulle till. Så var off igen redan vid fyra. 
Courtney kom förbi och hämtade mig vid sex och vi chillade lite i hans bil innan vi skildes åt.

Igår onsdag och idag torsdag har jag jobbat som vanligt, och jobbar även fredag och lördag eftermiddag. 
Skriver på söndag eller måndag om vad helgen händelser blev.

Puss och kram!

I want to refresh my mind. Delete all my problems, undo all my mistakes and save the happy moments












Hej på er!
Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har nu passerat sex månader i USA och är halvvägs till sju månader, det är galet vad tiden går! På ett sätt känns det som att jag kom i förrgår, samtidigt som det känns som att jag har varit här för evigt. 

Idag var det skolstart för barnen. Jag måste faktiskt erkänna att det känns skönt att vardagen kommer igång igen.

Vi är nu inne i September och det är forfarande över 30 grader varmt vissa dagar, så underbart! Jag är tacksam att jag har fått ta del av denna sommar än den stackars Sverige fick, om man nu kan kalla det sommar. 

Så vad har hänt sedan sist? Varit på stranden, några utgångar i Hoboken, hängt med Courtney, hängt med Andrea, varit vid poolen en del, haft en jävla massa migrän, barnen har även varit hemma senaste två veckorna så jag har jobbat en del. 
Haha kommer inte på vad mer jag har gjort, men det är förmodligen mer än det där. 
Men jag ska bli bättre på att blogga nu när skolan är igång igen!

Vi hörs!
Pusshej!

RSS 2.0