Ska jag gå ensam här, eller visar du min väg från en parallel värld?

Hej på er!
Kom hem för ett tag sedan och sitter nu och äter yoghurt och pratar med en gullig. Skolan var förvånadsvärt bra. Känner att individuella valen trots allt kan bli bra, ska bara kolla hur företagsekonomin är på fredag. Franskan var skön, typ nio elever och en asskön lärare. Vi skulle gå runt på stan och leta franska ord som är desamma på svenska, fick jobba med en schysst trea så det var lugnt. Kände mig rätt tuff som inte var sämre än honom. Fick sluta tidigare och hade dessutom en inställd idrottslektion, så det blev en hyfsat tidig dag idag också. Skönt. Ska om en timme bege mig in och sjunga och efter de styrelsemöte, noll lust.
Hoppas ni mår bra!
P U S S

Don't you know your love is so divine?

Slutade elva och gick och åt lunch med Linn och Nicole. Tränade klockan tolv för världens snyggaste. Haha galet vad jag skriver om hur snygga alla är, men när fan blev alla så snygga? Efter det gick jag hem till pappa och pluggade lite innan jag skulle till optikern........................... Hur det gick? No comment. Nej men dom rekomenderade att jag ska använda brillor.............. In my assss. Har även hunnit med att införskaffa mig ett par rosa uggs och bokat tid för gelénaglar till på torsdag (!!!). Imorgon är det heldag och efter det ska jag sjunga och sedan styrelsemöte, dö. Det blir tidigt ikväll om jag ska orka upp imorgon, så det får nog räcka såhär.
Sköt om er
P U S S

Not now not ever no it´s never a good time

Eftersom vårat schema krånglar (vilket har fått mig tvungen att välja bort tre kurser = 200 poäng, damp.) så hade vi bara en lektion där vi kollade på film. efter det gick jag hem och packade mina saker och blev upphämtad av mamma en halvtimme senare. Vi hälsade på mormor innan vi åkte hem och jag somnade. Klockan sex var jag och tränade, så skönt! Och genom att den snyggaste, underbaraste, finaste, sötaste osv människa jag någonsin har sett hälsade på mig gjorde verkligen min kväll, mina ögon var lika stora som ett barns på julafton haha!
Imorgon börjar jag klockan åtta med engelska, partyyy. Halv fem ska jag till optikern eftersom jag är blind, nej men jag tar livet av mig om jag får glasögon. Där emellan ska jag väl även träna innan jag ska hem och plugga lite psykologi. Då vet ni hela min morgondag också, jävlar vad intressant!
Sköt om er
P U S S

söt

När jag har dig i mina armar igen kan inget hindra oss

Galet trött, deckar vilken sekund som helst, men jag kände att jag måste få upp ett inlägg innan dess. Det var jättemysigt att träffa mina fina flickor igen, det var otroligt länge sedan! Imorgon är det skola, tjoho.. Klockan sex imorgon ska jag träna, äntligen säger jag bara! Ska även försöka lämna tillbaka halva Taos garderob jag har hos mig. Sen ska jag nog till mamma, längtar efter henne.
Sovgott!

Tears dont fall, they crash around me

Gårkvällen var bra. Riktigt jävla bra. Fan vilka killar Sigtuna har att bjuda på asså! Träffade Victroia runt halv sex. Tog en fika och pratade om allt som hänt sedan sist innan kvällen började. Blev överglad av att träffa Jonathan Garcés och därefter ännu gladare när det visade sig att efterfesten vi hamnade på var i en riktigt fin lägenhet där människorna våra ögon hade vilat på under hela kvällen befann sig.
Vaknade upp på en alldeles för trång soffa efter två timmars sömn imorse och jag och Victoria drog och köpte en stabil frukost höhö.. Somnade på tåget hem och nu har jag precis duschat och fräschat till mig lite och ska ta en snabb tupplur innan jag ska träffa mina efterlängade flickor och äta middag!
Sköt om er
P U S S

Orkar verkligen inte ladda in några bilder just nu, det kanske kommer senare!


Det du ser i horisonten är inte alltid vad du får

Godmorgon!
Vaknade på bästa möjliga vis av att en sweeet liten prick skrev till mig. Mer arg på mig själv som inte såg de förren en timme senare.. Om någon timme ska jag träffa Victoria i Upplands väsby innan vi ska till Sigtuna senare ikväll. Så det är väl lika bra att hoppa in i duschen på en gång!
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

Det är försent för sorger och förlåtelse

Sitter här hemma och är så galet trött. Försökte kolla på en film men ögonen ville inte riktigt följa med. Tre dagar i skolan och jag är helt slut, hur i helvete ska detta gå? Har dessutom en väldans ångest över mitt träningsuppehåll som har pågått alldeles för länge. Usch, jag får komma igång nu när förkylningen har lagt sig!
Vet inte vart jag ville komma med dethär inlägget, men det funkar antar jag.
P U S S

Just because I'm smiling, doesn't mean I'm happy

Skolan skulle börja halv två, Jennifer ringer mig kvart över elva och tvingar ner mig på stan för ett grupparbete. Så min morgon blev inte riktigt som tänkt, men ändå skönt att få det gjort. Vi åt lunch på Waynes innan skolan började. Slutade tjugo i fyra och träffade Felicia som det känns som att det var jättelänge sedan jag träffade, fast det egentligen inte var så pass länge sedan. Mysigt var det iallafall! Nu är jag hemma och funderar vad jag ska spendera resten av denna fredagkväll åt. Allt är så jävla dött. Uppsala är dött. Sverige är dött. Vill bort.
Sköt om er
P U S S

Make it real

Det värsta med att hösten är här är att jag verkligen inte har ett skit att ha på mig! Känner att jag måste införskaffa en hel del för att slippa den dagliga morgonångesten.


You can count on me all the way

Skolan rullar på som vanligt. Saknar mina två fina som har slutat bara.. Men lite roligare är det att små ettor man känner har börjat, men gosh vad jag längtar till nästa sommarlov! Efter skolan idag träffade jag Kajsa. Vi tog en lång fika på Cappuchino i fyra timmar, saknat henne! Just nu sitter jag och kollar på Charlies änglar och försöker göra lite av matten tills imorgon.
Jag ska försöka bli bättre med uppdateringen (och bilder som inte ger en mardrömmar), promise!
Sköt om er
P U S S

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Grattis på födelsedagen lillebror!
Mitt liv, min glädje, min styrka, mitt allt.
Jag älskar dig oändligt mycket mer än vad du någosin kommer att förstå!


Våra band är brutna och du håller i saxen

Ber lite om ursäkt över noll uppdatering, men de senaste två dygnen har jag bara legat i sängen med alldeles för hög feber och ont i precis hela kroppen. Jag vaknade för ett tag sedan och har fått i mig lite alvedon och ska strax göra en kopp te och slå på en film innan världens bästa födelsedagsbarn kommer hem. Vi ska hem till mamma dit släkten på hennes sida ska komma och uppvakta min käre lillebror. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, det känns inte så jättebra att ha missat hela första veckan.. Men vad gör man?
Hoppas ni mår bra iallafall!
P U S S

trött, sjuk och sliten

En mun till för att kunna andas

Godmorgon!
Efter 15 timmars sömn känner jag mig liiite bättre, men fyfan vad dåligt jag mår ändå. Vi har nyss hälsat på världens bästa mormor och ska snart ut på födelsedagskalas hos småkusinerna. Helst skulle jag vilja lägga mig i sängen och sova 15 timmar till, men det funkar! Imorgon är det skola och jag har en sån jävla ångest, vill verkligen inte.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

What happens in Magaluf stays in Magaluf

Jag kan inte förklara hur sjuuuukt jävla roligt vi har haft det! Jag vill tillbaka, NU!






































Det har blivit svårt att älska när all kärlek har lett till besvikelse

Kan ha varit en av de bästa stunderna i mitt. Jag älskar honom verkligen.
Jag ville bara kasta in ett inlägg för att meddela att klockan fyra inatt far jag och Erika till Magaluf och lever fullt ut i en vecka!
Ni får ha det så jättebra här hemma så hörs vi om en vecka igen!
P U S S

Och jag har en massa underbara bilder och videos från ikväll, men jag hinner verkligen inte lägga in de nu, så ni får vänta en vecka med att se de hih!


Hur blir jag hel igen efter du tog sönder mig?

Packar
försöker stänga väskan
packar om
packar ur
hoppar på väskan
försöker stänga
skriker rakt ut
packar ur
försöker stänga
skriker rakt ut lite till
slänger hela väskans innehåll på marken
kastar mig på sängen och börjar gråta.
Som ni kanske förstår går inte detta så jättebra..

Jag har lurat mig själv för många gånger nu

Godmorgon!
Idag är dagen men stort D! SÅ IN I HELVETE GALET JÄVLA TAGGAD! Innan jag ska möta upp Felicia vid tre ska jag fixa det sista med packningen så att allt är klart. Hur nu det ska gå..
Hoppas ni får en bra dag, för det ska iallafall jag ha!
P U S S

Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam

Grattis till dig världens finaste! ♥

I'm falling apart without you

Kom nyss hem efter att ha träffat en efterlängtad Tina! På vägen hem hörde jag två idioter ropa som galningar efter mig och när jag vänder mig om är det Tao och hans vän jag aldrig kommer ihåg namnet på. Var med dom ett tag och träffade deras vänner innan jag cyklade hem. Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sova och vakna upp till dagen jag sett fram emot riiiiktigt länge! HÅKAN! ♥

My neighbors listen to this song too, only couse they have to


You never know how strong you are until being strong is the only choise you have

Idag har jag packat i stort sett hela dagen. Jag kanske inte behöver säga mer än att väskan är långt ifrån stängbar. Aja, jag får försöka lösa det på något vis. Nu ska jag ta något att äta innan jag ska träffa Tina som jag inte har träffat på hundra år!
P U S S


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, letar efter någon som kan rädda mig

God eftermiddag!
Jag kom nyss till pappa efter att ha tränat. Har bokat pass till imorgon och till torsdag också, dags att komma igen lite innan jag åker. Nej men det känns ändå lite skönt att komma tillbaka till vardagen och börja träna som vanligt och så igen. Jag ska strax hoppa in i duschen innan pappa kommer hem och vi ska utföra lite ärenden så som införskaffa nödvändigheter, växla pengar och äta mat maha.
Ha en bra dag vänner!
P U S S


Jag var bara halvvägs ner mot botten när jag trodde jag hade nått den

Åkte och hälsade på mormor runt halv fyra, mysigt att få träffa henne. Klockan sex var det golf och jag fick ett utvecklingsstört haff hahah. Var hemma runt kvart i nio och nu gick nyss Erika hem. Vi har börjat skriva en packlista och det ser ut som att en väska verkligen inte kommer att räcka haha..
Jag är så galet trött idag också, så det blir nog ganska tidigt ikväll igen.
P U S S


När du har varit i alla vrår och testat allt som går, kom ihåg mig då

"Det är på gymnasiet alla förändras som mest, men det får inte hända oss. Lova det?"
Jag lovade, du lovade. Vafan hände sen?
Det som gör ondast är att du inte bryr dig. Att du inte vill försöka.
Mitt hjärta blöder verkligen utan dig.


The way you make me feel

Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan (underbart att få sova ut lite) av att hela huset luktade sockerkaka. Hihi så mysigt med mamma och huset! Lite senare ska vi hälsa på mormor och efter det står golf på schemat. Vad som händer ikväll är oklart, vi får se om jag blir kvar här en natt till eller om jag drar mig in mot staden igen.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

You don´t mind the fall until your face hits the ground

Mötte upp Kajsa direkt efter de förra inlägget. Vi fikade och väntade på att Victoria skulle komma. När hon äntligen kom gick vi och åt pizzzzaaa hihi. Vi umgicks och mådde bra tills jag och Victoria impulsivt tog bussen mot Öregrund. Impulsiva människor är veeerkligen det bästa jag vet! Var framme strax innan tolv och trots lite problem där i början så slutade ändå kvällen bra. Efter ett besök på McDonalds på hemvägen väntade sängen på oss runt halv sex. Imorse vaknade vi runt tolv och har kollat på Paris Hiltons new BFF hela dagen tills för ett tag sedan då hon åkte hem.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan packa min väska för att sova en natt hos mamma. Ska bli mysigt att komma ut dit igen och få träffa henne, känns som en evighet sedan.
Sköt om er!
P U S S


I mina ögon har du inte längre någon makt

Hej på er!
Kom till Öregrund lite senare än tänkt, runt halv tio. Satt på klipporna, träffade människor och tog en överfull bussen hem tjugo i tre. Mer än så hinner jag inte skriva för Kajsa börjar bli lite sur som väntar nere på stan på mig! Senare kommer Victoria och det blir nog asbra!
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S







My weakness is that I care too much

Hej på er!
Jag ska strax hoppa in i duschen innan jag beger mig mot Öregrund för att träffa saknade vänner och ta del av båtveckan. Jättefint väder är det dessutom så det blir nog bra!
Hoppas ni får en bra!
P U S S


För jag vill veta om kärlek finns

Nu är det meningen att jag ska be om ursäkt och allt dedär igen, men det börjar bli lite tjatigt.. men jag får väl skylla mig lite själv när läsarna försvinner istället. I vilket fall så mötte jag upp Victoria igår runt fem och vi hade en stört rolig och mysig kväll igår, fick lite nya vänner och njöt av en fin sommarkväll. Gick hem till mig ett tag och bytte om till mjukiskläder innan vi gick ut igen. Vi kom i säng runt fyra och gick sedan upp klockan tio för att fixa till oss för att sedan äta en mycket god sallad på en mysig uteservering till lunch. Mötte upp Erika senare och traskade runt lite. Victoria åkte hem och jag och Erika besökte Gamla Uppsala och besökte två vänner. Tillbaka till stan för att vrålhungriga äta på Costas, en mysig grekisk restaurang som ligger rätt nära mig. Kikade lite runt festivalområdet och nu är jag hemma. Funderar på om jag ska röra på mitt arsle för att ta tåget mot Sigtuna, vi får se hur det blir med det!
Hoppas ni mår bra! :)
P U S S
Lite bilder från igår och idag hih!






Mitt hjärta förblöder i takt med andetagen

Jag ber om ursäkt över den usla uppdateringen, men det har varit lite mycket! Det ska bli bättring! Jag ska efter detta fixa lite lunch och sätta mig på min soliga balkong och vänta på att Victoria ska komma. Vi ska troligtvis åka och bada och ba myyyysa!
Jag ska försöka slänga upp ett inlägg lite senare också, måste bli bättring på denna blogg.
Hoppas allt är bra med er
P U S S

RSS 2.0