Stark är den som kan le åt sin svaghet

Kom nyss hem efter en jättemysig kväll hos Jennifer! Vi har bastat, haft massa inpackning, ansiktsmasker, krämer och massa annat tjejigt. Förberett oss ordentligt inför morgondagen helt enkelt haha :) Vi avslutade med ett avsnitt gossip girl som pricken över i och nu ska jag strax ta och sova. Jag känner verkligen att jag behöver min sömn som jag inte har fått på flera dagar på grund av mina uppekvällar och min extremt morgonpigga pappa..
Nu ska jag iallafall sova!
Sovgott!


You're not mine to lose, but I still feel like I'm losing you

Godmorgon!
Vaknade för någon timme sedan och sitter nu och kollar på sällskapsresan med pappa och lillebror, Stig-Helmer Olsson <333
Ska strax börja städa lite här hemma innan jag ska möta upp Jennifer på stan för att sedan ha spakväll hemma hos henne hihi :)
P U S S


You're not alone, I'm always with you

Jag saknar dig så mycket att jag snart går av!
Kom heeeem min finaste!

Victoria's Secret Fashion Show 2011

Sitter och kollar på reprisen av Vicoria's Secret Fashion Show 2011 och dregglar över alla modeller. Så galet jävla snygga allihopa, varför föddes man inte så är frågan!? :O
Hade tänkt mig en tidig kväll ikväll med tanke på att det inte blev mer än fem timmar sömn inatt, men nej, mina ögon tycks vilja stanna. 
Överdrivet stor bildbomb, men det är det värt.













Såna som vi, med lycka mitt i sorgen

Godkväll!
Det blev ingen uppdatering igår, så jag får ta allt idag istället. Igår vaknade jag runt elva. Gick ner på stan runt ett och åt en trevlig lunch med Erika. Klockan tre mötte jag upp Lina. Vi gick till MoeJoe's och drack varsin underbart god smoothie och snackade en massa fram till halv sex då jag begav mig hemåt. Väl hemma hann jag knappt komma innanför dörren innan Felicia kom och gjorde mig sällskap resten av kvällen. Det blev en riktig standardkväll! ♥
Ni är fina mina vänner!
Blev väckta någon gång runt halv tolv idag, lämnade däremot inte sängen förrän någon timme senare. Felicia åkte väl hem runt tre och då åkte jag, pappa och lillebror och handlade lite innan vi gick på ett riktigt jävla mördarpass i en och en halv timme. Mina muskler har fortfarande inte slutat skaka. Tror fan inte att jag kommer kunna gå på över en vecka. Nu väntar jag på maten, vi hörs senare!


Jag visste var du varit, var du en gång kom ifrån. Och en gång var din historia också min


Ett slag mot ensamheten

Vaknde runt elva och begav mig på ett träningspass klockan tolv i sällskap med pappa. Jobbigt som sjutton, men det är väl det man är där för. Kom nu nyss ut ur duschen och ska strax börja göra mig i ordning för att åka och handla med pappa och även lämna tillbaka lite julklappar (om jag orkar). Senare idag ska jag nog träffa Erika och även försöka städa upp lite på mitt rum.
Vi hörs!
XOXO


I'm crying because I thought I almost had you

Kom ner på stan runt halv två och mötte upp Jennifer för att kolla om rean var något att ha. Hittade inte speciellt mycket utan nöjde mig med en kofta, ett läppglans och två par trosor. Vi avslutade med en mysig fika innan jag rörde mig hemåt runt fem tiden. Gick hem och böt om för att sedan gå och träna, var nästan ensam på gymmet kan jag meddela. Återigen hem och duscha och få i mig lite mat innan Fabrice kom och gjorde mig sällskap. Min fina fina vän. Ett stort hjärta till honom.
Kom nyss hem efter att ha gjort honom sällskap till bussen och ska nu sitta och uggla ett tag framför datorn innan jag ska sova.
P U S S

osminkad och söt höhhöh


Du vet inte vart jag varit, du vet inte vem jag är

Jag har haft en bra jul. Så fina julklappar, så fina släktingar och så himla fina vänner. Proppmätt, trött och nöjd somnade jag igår, och jag antar att det är så det ska vara.
Tomten var snäll och gav mig bland annat:

Tre olika body butter
Tofflor
Dator
Parfym
Hudvårdsprodukter
Pengar
Glas & tallrikar till min servis
Presentkort
Läppglans
Bok
Bukowskinalle
Foundationborste
Kläder
Överfallslarm
och lite annat smått och gott! :)

Hoppas ni hade en lika god jul!


För en minut sedan var du min

Hej på er!
Idag är det dan före doppardan, iallafall i en halvtimme till. Började dagen med ett träningspass och sedan hem och julstädade och slog in julklappar osv innan farmor och farfar kom på julmiddag, mys! Har nu suttit och pratat med världens finaste Fabrice hela kvällen, saknar honom så! Imorgon är det julafton och den ser ut på så sätt att vi vaknar hos pappa, öppnar lite paket och beger oss sedan till kyrkan. Efter det åker vi till farmor och farfar där resten av pappas släkt befinner sig. Äter lunch och kollar på Kalle innan vi åker till mamma där resten av hennes släkt befinner sig. Äter middag, öppnar julklappar och umgås. Haha ifall ni ville veta liksom!
Sovgott!

Kylan blev min vän, min ursäkt till att gömma mig igen

Kom nyss hem till pappa igen efter att ha varit hos mamma och klätt granen och julmyst lite. Sitter nu med en kopp te framför tven och ser på världens sämsta film som lillebror bara är tvungen att kolla på.. Malin var förbi nyss med varsin julklapp till mig och lillebror eftersom vi inte träffar henne innan, jättegulligt av henne! Dock får vi inte öppna förrän på julafton haha.
Ska återgå till mitt nu!
XOXO

haha helt kreativ är hon!


Om detta är allt vi hinner med, så håll mig hårt

Vaknade runt tio och gjorde en asgod frukost i form av smoothie (varav bilden representerar haha), färska frukter och en stor kopp te. Tog det lugnt och njöt av första morgonen på lovet innan jag var på plats i Domkyrkan klockan tolv för att repa inför julspelet. Efter det, som slutade runt två tiden mötte jag upp lillebror på stan och köpte julklappar. Måste bara ner och köpa hans sen, men jag vet redan vad jag ska köpa så det gör jag nog imorgon! Nu sitter vi båda framför tven och väntar på att maten ska bli klar, ashungrig!
Vi hörs senare!


Du vet vi väntar på ingenting och ingenting väntar på oss

Sitter med Kajsa hos mig och dricker rosa energidryck och kolla på sex and the city, så manligt! :)


Allt jag ville vara behöll jag alltid för mig själv

Ääääntligen lov! Kan inte säga annat än att det är mycket välbehövligt just nu. Kom nyss hem och möttes av julmusik och en glad pappa, mys. Ska strax bege mig mot gymmet, så galet tråkigt att just gymma, men tror även att lillebror och Mårten kommer befinna sig där, så lite roligare med sällskap iaf :) Senare idag ska jag träffa Kajsa och känna känslan av lov (jag då, hon har haft lov i en vecka haha..) och tror jag skjuter upp mitt julklappsköpande ännu en dag hih.
Ska dra mig nu!
Vi hörs!


Outfit bild från i veckan, diggar själv tofflorna


Love doesn't need to be perfect, it just need to be true

Dagens plus: tränat, kirrat nyårsoutfit, fixat naglar och pratat med en saknad vän.
Dagens minus: slagits av tanken att han kanske är gay, upptäckt att klänningen jag brukar ha på julafton har blivit för stor, valde fel glitter på naglarna och att inte en enda julklapp fortfarande är köpt.
Skolavslutning imorgon!
Sovgott!


I don't need sex, life fucks me all the time

Godmorgon!
Jag vaknade nyss och ligger och drar mig för att gå upp. Mina dagsplaner är få, jag ska träna om en timme och klockan sex ska jag ääääntligen fixa mina naglar igen! Som jag har längtat! Det är typ det jag ska göra idag. Fick tillbaka franska provet igår och det gick grymt med tanke på att jag inte hade pluggat ett skit! Vad ska jag mer skriva då? Är hemma idag om ni inte redan hade förstått det. Mitt mående är inte riktigt på topp. De säger att jag inte behöver vara rädd, att jag aldrig är ensam. Men det är just det som skrämmer mig, att jag aldrig är ensam.


Jag behöver någon som behöver mig

Har inte bloggat på ett tag nu, men det är för att mitt blogg.se har krånglat. Nu sitter jag i vilket fall och väntar på att franskan ska börja, vilken den gör vilken minut som helst. Har tidigare idag haft lekar på svenskan, massa fika på klasstiden och har även hunnit med lite julklappstittande med Jennifer och Nicole innan litterärgestaltningen började. Jag har fortfarande inte köpt en enda julklapp och julafton är om sex dagar, kanske dags att sätta fart? Det är sjukt att det är sex dagar till jul, jag tycker det känns som att man typ dansade kring midsommaratången igår. Inte riktigt kanske, men nästan!
Slutar i vilket fall 13:40 och efter det ska jag möta upp mamma på stan en stund innan jag ska träna och sedan sjunga ikväll. Är så galet trött och har sån huvudverk men jag håller ut, snart lov, fyfan vad skönt.
Pusshej!


It's a shame you don't know what you are running from

Godmorgon!
Kom nyss ut ur duschen och sitter även idag med en kopp te, men har bytt ut SOLO tidningen mot skolarbete. Börjar även idag kvart i två, men ska vara inne redan klockan ett eftersom vi ska förbereda ett julspex inför julavslutningen hehhhe. Slutar klockan fem och efter det kommer nog Felicia till mig för en massa mys.
Pusshej!

hahhah

yes, I love you

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan och sitter nu med en kopp te och kollar igenom en SOLO tidning. Jag börjar inte förren kvart i två idag, asskönt. Innan dess ska jag försöka kolla igenom det sista msk arbetet som ska vara inlämnat på söndag, men jag ligger bra till så det är rätt lungt. För övrigt så har jag galen träningsverk i hela jävla kroppen och känner mig som en stel gammal kärring haha. Efter skolan som slutar fem ska jag sjunga och efter det ännu ett luciatåg innan jag får åka hem.
Nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs när vi hörs!
XOXO

Jag måste gå innan jag går av

Lite tips på underbara klänningar att ha på julafton!
Min favorit är den längst ner i mitten, så galet fin!

Låt oss bli dom som försvann

Dagen började halv nio med en jobbig och seg idrottslektion, min morgontrötta sida gjorde heller inte saken lättare. Hade franska prov som jag inte hade en aning om, men som gick bra ändå. Dagen rullade på och vi fick sluta en timme tidigare än vanligt. Halv sex gick jag och Rebecka på ett afro-pass, ganska kul faktiskt! Och nu sitter jag hos pappa och väntar på att mamma ska sluta så hon kan hämta mig.
Pusshej!


Once you have been hurt you are scared to get attached again. You have a fear that evry person is going to break your heart

Kom nyss ut ur duschen här hos pappa. Har denna morgon hunnit med ett luciatåg, tränat i en och en halv timme och även pluggat lite smått, nöjd. Skolan börjar kvart i två och slutar fem, efter det ska vi till mormor och äta lussebullar och pepparkakor hihi.
Glad lucia!


I'll be right here waiting for you

Igår hade vi två luciakonserter, väldigt fina och jag älskar känslan av att julen närmar sig.
Idag var jag hemma, mådde inge vidare. Jag måste skärpa mig, men jag har faktiskt varit duktig i ett och ett halvt år nu, så det kanske är lite okej. Aja, imorgon har vi lucia 08:15 på läkemedelsverket och efter det hade jag tänkt träna innan skolan börjar kvart i två. Har världens sämsta blogg, men det får ni leva med.
Som tröst får ni en bild på mina fina, Alex & Alva från igår <3
Pusshej!


Det bor en ängel i mitt rum

Det var någon som ville se mer av olika tips i bloggen och jag kan börja med att tipsa om olivolja i håret! Har du torrt och slitet hår så tycker jag helt klart att du ska prova! Ha i rikligt (dock inte ända ner i hårbotten eftersom håret då istället kan bli fett!) och låt det sedan sitta i mellan en och två timmar. Jag provade själv i torsdag och himmel vad lent det blev! Ett tips är även att när du sedan ska skölja ur de, ha i schampoo innan du sköljer ur oljan eftersom den annars kan bli svår att få ur. Olivolja finns i mängder av hårvårdsprodukter och är bra och skonsamt för håret!


Finns det någon som kan leda mig fram, ge mig själ till att min dröm kan bli sann

Tränade i två timmar efter skolan *nöjd som fan hahah* och åkte efter det och "jobbade". Vet inte riktigt om man kan kalla att leka, fixa mellanmål, läsa sagor, kolla på bollibompa och vara med assöta barn att jobba, menmen 300:- tackar man väl inte nej till!
Kom nu nyss hem för ett tag sedan efter att ha varit med Kajsa och Victoria, mina fina tjejer.
Ska sova om ett tag, mamma är tjurig och jag ska upp och plugga imorgon.
Pusshej!


Jag glömmer aldrig det vi hade

Var i skolan igår, två lektioner varav en bestod av att kolla på film. Tränade efter skolan och på kvällen var vi och lyssnade på musikklassernas luciakonsert där bästa lillebror medverkar. Det var som vanligt fint osv.
Sitter nu i skolan på engelska lektion, har sedan matte och mental träning innan jag slutar. Ska träna efter jag slutar och sen jobba mellan två och sju!
Vi hörs senare!


People cry, not because they´re weak. It´s because they´ve been strong for too long

Är hemma idag också. Det bara öser problem över mig och jag pallar verkligen inte. Orkar inte hur mycket som helst. Åt helvete med allt.

You wouldn't even recognize me anymore

Kom nyss hem efter en joggingtur i snön, otroligt uppfriskande och skönt! Jag har inte vågat mig ut och springa sedan i våras då jag kraftigt stukade min fot under en joggingtur haha. Nu ska jag duscha och sedan koka en kopp te för att få tillbaka värmen.
Hur mycket plugg som har blivit gjort behöver jag kanske inte nämna.. Noll motiverad.
Pusshej!


Jag har ledsnat på att vänta, ärligt talat jag är trött

Jag är hemma idag av olika anledningar. Hade ändå bara två ovärda lektioner idag, så känner att det inte spelar så stor roll.. Det som däremot retar mig är att jag missar träningspasset jag bara kan gå på varannan vecka, haha! Jag ska istället senare idag försöka ta mig ut och springa eller ta en lång promenad, beroende på humör hah. Jag ska dessutom få lite skolarbeten gjorda och hälla i mig mängder med te så min snoriga näsa och min onda hals lugnar ner sig.
För övrigt så får ni gärna lägga en kommentar om ni har några förslag på vad jag kan hitta på att skriva om här i bloggen innan det börjar växa mossa på denna extremt vardagliga blogg.
Vi hörs senare!
XOXO


Even though it hurts, you're my favorite pain

En bild, och min mage krampade, mitt hjärta stannade och en ilning gick genom hela mig. En jävla bild.


Ingenting är längre som förut

Kom nyss hem till pappa efter skoldag och en runda på stan med Nicole, vilket bilden nedan representerar. Ska träna klockan sex och efter de hem till mamma igen. Har inte så mycket att berätta för er.. Känner mig alltid så jävla äcklig nu för tiden och inte blev det bättre av att jag träffade på en alldeles för snygg gammal vän idag, usch pinsamt vareeee. Vet inte vad det är som gör att jag är extra äcklig nu för tiden, det bara är så.
Nu ska jag äta lite frukt, pusshej!


Färglös som en tår, blir jag utan dina andetag

Har haft en otroligt mysig helg tillsammans med världens bästa Felicia. Tack för att du finns. Love you.
Kom nyss hem efter att ha ätit lunch tillsammans med en del av släkten på mammas sida. Det var mysigt att träffa dom igen, det var ett tag sedan nu. Sitter nu hos mamma som jag kommer befinna mig hos i två veckor framöver, ska bli skönt. Ska strax oacka upp lite innan vi ska tända ljus och dricka te, glad andra advent på er!



HAHAH

Never let you go

Felicia kom till mig efter skolan igår. Åt middag och hade sedan Twilight maraton fram tills klockan visade tre. Vi hade asmysigt med vindruvor, melon, godis och cider, kanon fredag!
Nu står hon i duschen och jag passar på att slänga upp ett inlägg under tiden . Ikväll har vi bokat biljetter till Breaking dawn som vi är astaggade på haha! Hon sover hos mig ikväll igen och jag bara älskar att ha henne i min närhet. No lesbian, just jävligt underbar tjej!
Vi hörs!

är jag inte för söt?

Jag vet allt om dig för du har varit min

Godmorgon!
Ligger i sängen och vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Är typ sjuk, underbart. Men måste till skolan ändå, två grupparbeten och ett prov som ska göras. Lika bra att gå upp nu, ska duscha och plugga matte, trots feber! Grym tjej? Haha nä.
Vi hörs senare!


It's not about how many times you tell someone that you love them, it's about how many Times' you prove that you do

Kom nyss hem från att ha kirrat jobb som barnvakt åt en pojke på två år och en flicka på fem år några gånger i veckan, sååå värt! Så galet söta barn dessutom, åh vad kul de ska bli! Haha låter som en pedofil. Föräldrarna var också jättegulliga och trevliga, så allt var bara plus, helnöjd!
Imorgon börjar jag två igen, ska försöka plugga lite matte innan dess så jag ska strax sova så jag orkar upp imorgon.
Juste, jag pluggade massa matte imorse och känner att jag äntligen börjar kunna det här! Så det finns risk för att det i vilket fall kan gå någorlunda på provet imorgon :D


If you can't handle me at my worst, you don't deserve me at my best

Sitter i nuvarande stund och dricker te och räknar äckelmatte. Har prov imorgon och känner hur extremt bra det kommer gå, not. Aja, skolan börjar klockan två, slutar fem och sen ska jag på besök för eventuellt ett litet extra jobb, vi får se hur det går :)
Ska sätta igång nu, vi hörs!


RSS 2.0