Please teach me gently, how to breathe

Hej på er!
Jag vaknade vid tio tiden imorse. Gick upp och duschade och gjorde mig i ordning för att klockan två befinna mig på UNT. Haha det var så att jag i fredags fick ett samtal från UNT där dom sa att min mamma och min mormor har skickat in mig som förslag för Uppsalas lucia, så jag var tydligen en av deras topp 15 favoriter som hade blivit utvalda. Så jag var där idag för en intervju, filming och sjungning haha, gick helt stört jävla dåligt och jag kommer skämmas ihjäl när det där visas, men jag får se det som en rolig grej typ.. Ska dit igen nästa vecka för fotografering, så när det kommer ut i tidningen får ni rösa på mig haha!
Efter att det var klart drog jag och tränade. Köpte efter det ett par jeans och en väska innan jag träffade Viccan. Vi var hemma hos mig innan vi fikade på stationen en snabbis innan hon drog hem. När hon hade dragit träffade jag Mathias. Vi vandrade på kyrkogården (obehagliga I know) ett tag innan vi promenerade till Eriksberg och tillbaka. Stannade på en skolgård ett tag och nu känns det som att jag har både influensa, urinvägsinfektion och hela jävla köret. 
Har bytt om till mina grymma rosa mjukisbyxor och gjort en kopp te jag ska hälla i mig nu innan läggdags.
Puss & kram

Keep your head up, keep your heart strong

Hej på er!
Idag ringde klockan strax innan nio. Eller tio egentligen, eller ah hur det nu blir med tidsomställningen, är allmänt förvirrad. Fixade mina naglar klockan tio vilket var skönt, det behövdes verkligen. Min eftermiddag hade jag tänkt tillbringa åt att träna och plugga, men eftersom jag har fått ont i halsen skippade jag träningen tills efter imorgon och har istället försökt pluggat lite. Träffade senare Jennifer. Vi tog en fika och planerade lite inför vår middag på onsdag.
Nu ska jag strax sova, vill vara pigg imorgon hihi.
Puss & kram

The sky is only as far away as you allow it

Igår var det sista dagen i skolan innan en veckas lov. Lovet kom verkligen lägligt, trots att jag måste plugga en hel del på det. Efter skolan tränade jag innan jag drog hem och fixade mig och sedan mötte upp Viccan. Vi åkte hem till Felicia där hon hade fest. Massa människor i ett stort hus, men vi drog ändå hem ganska tidigt. Jag var galet trött, så jag somnade riktigt gott med Viccan bredvid mig.
Vi vaknade relativt tidigt idag, vid tio ungefär. Ashärligt väder så vi har typ varit ute och suttit på Cappuchino. Efter ett tag kom även Kajsa, så jag har spenderat min dag med dom två downisarna.
Nu har jag precis kommit till pappa med alla saker, blir en flytt hit igen. Jag vill verkligen kunna bo hos mamma, önskar att jag kunde, men jag hoppas på att det kanske funkar i någon vecka igen om ett tag.
Nu ska jag strax sova.
Sovgott!

Jag kastar stenar i mitt glashus, jag kastar pil i min kuvös och så odlar jag min rädsla

Mötet gick åt helvete. Allt går åt helvete nu för tiden. Det slutade med att jag lackade på dom innan jag gick min väg.
Jag vet att jag är ett levande problem på två ben, och jag ber om ursäkt för det. Det var inte meningen att det skulle bli såhär, jag ville aldrig det. Jag ville aldrig bli anledningen till min familjs tårar om kvällarna, jag ville inte bli annorlunda och jag ville inte ha det såhär. Förlåt.

Those who are heartless once cared too much

Skolan började halv tio och slutade tjugo i två. Efter det kollade jag på jeans. Hittade ett par på Cubus och ett annat par på MQ, ganska så nöjd. Tränade efter det och var sedan hemma strax efter sex.
Imorgon ska jag till läkaren klockan nio, vill inteee, men gör det för mammas skull. Har ingenting att skriva, så jag låter bli.
Puss & kram

Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

Ber om ursäkt för alla fula egobilder, men blir så när man uppdaterar från mobilen..
 
Dagen började med att jag kom en halvtimme tidigt till missionskyrkan och när klockan var fem minuter innan vi skulle börja kommer det in helt fel klass och jag får reda på att vi ska vara på skolan, underbart. Slutade skolan tjugo i två och gick då på stan en snabbis med Jennifer innan jag gick och tränade. Jag blev efter det hämtad av morfar och följde med och fikade hos dom en stund.
Jag sitter nu och försöker skriva klart min projektplan för projektarbetet som går lite sisådär. Eller jo, det går ganska bra faktiskt. Dock är jag galet trött så jag funderar på att gå och lägga mig och skriva klart både projektplanen, svenska artiklarna, samhällsuppgiften och svenska talet imorgon och på torsdag. Det vore så otroligt skönt att få det gjort innan lovet.
Sovgott mina fina!

FÖLJ MIG PÅ TUMBLR

 Klicka HÄR! för att komma till min tumblr!

Where can I run to escape from myself?

Jag blev hemma idag. Jag tackar ännu en gång världens bästa mamma för att finnas vid min sida. Jag har ont i huvudet idag också, så jag ska bara ta det lugnt idag. Skulle ha fixat till mina naglar idag, men vi får se om jag ringer och avbokar det eller hur jag gör. 
Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och sedan bege mig ut på en promenad tror jag. Borde plugga, men det tar jag sen.
Puss & kram
 

A true friend is the one that always makes you laugh, when you dont even want to smile

Hej mina vänner!
I skolan i fredags mådde jag inte alls bra, kände mig sjuk, så jag var tvungen att för första gången sjukanmäla mig från jobbet. Jag hade istället en mysig hemmakväll med mamma i form av film och godis.
Igår började jag jobba tjugo i nio och slutade klockan sex. Trött och besviken fick jag skjuts hem av mormor och Ove. Dom stannade på middag hos oss och efter ett tag kom även Felicia hit. Min fina vän, jag älskar dig.
Jag vaknade imorse av en vedervärdig migrän. Efter lite tabletter och vila mådde jag bättre, eller kunde iallfall se och stå igen haha, och har hela dagen idag bara segat hemma med Felicia.
Imorgon är det måndag igen och jag förstår verkligen inte vart helgerna tar vägen. Sista veckan innan höstlov, herregud vad skönt det ska bli.
p&k!

I wonder what goes through your mind when you hear my name

Hej på er!
Jag har varit vaken sedan halv tio och har skrivit på pmet i psykosocialt arbete som egentligen skulle ha varit inne igår. Jag börjar närma mig slutet, men är inte riktigt klar än.. Ska strax röra mig mot skolan som sedan slutar halv fem. Efter det ska jag jobba till tio och sedan hem och sova för att sedan öppna lördag morgon.
Jag börjar få bråttom så jag borde slänga i mig något att äta och sedan dra.
Ha en bra fredag mina vänner!
P U S S

Du är gåtan jag aldrig lyckas lösa klart

Godkväll!
Imorse var jag en halvtimme tidig till skolan, vilket innebar att jag kunde ha sovit till halv sju istället för till kvart i sex. I vilket fall som helst, skolan började halv nio och slutade sedan tio över tre. Efter det satt jag med Jennifer på Wayne's innan jag gick och tränade. Hårt och riktigt svettigt, men nöjd efteråt. Känns så bra!
Imorgon börjar jag skolan någon gång efter lunch och slutar halv fem och efter det ska jag jobba. Behöver egentligen bara en hemmakväll och sömn, men det får bli en annan gång.
Jag är så himla trött nu, så jag borde sova. Kvällsrutiner och sedan läggdags!
P U S S

Before you judge someone, walk a mile in their shoes

Hej på er!
Det var ett tag sedan nu igen. Den senaste veckan har varit långt ifrån den bästa, men jag tackar min så otroligt fina vän Jennifer för att finnas där. ♥ 
Nu försöker jag bara få lite stabilitet i mitt liv. Och med lite tur ska det nog gå bra.
Nu sitter jag nyduschad med en kopp te och ska försöka ta itu med pmet i psykosocialt arbete jag ligger efter med. Min kropp värker efter dagens träningspass som jag glömde strechta efter, idiot. Blev så otroligt jävla förbannad på mig själv idag på gymmet. Hur i helvete kan jag tillåta mig själv att förlora det ända jag var en aning duktig på? Hur i helvete kan jag tillåta mig själv att ge upp något som var så viktigt för mig? Haha, ja jag pratar om träningen. Gav mig själv ett extra staffpass och lovade mig själv att aldrig göra så mot mig själv igen. Skadad eller ej.
Imorgon börjar skolan klockan åtta så jag borde nog strax sova, men något håller mig kvar vid datorn. Hmmm what could it be? ... Dum elise.
Befinner mig för övrigt hos mammi, har gjort det sedan i söndags och med sömntabletter har det faktiskt gått bra hittills. Har spenderat så mycket tid som möjligt med min älskade lillebror och det är verkligen det bästa jag vet.
Puss&kram

Jag såg min ungdom trampa gasen i botten och köra rakt in i en bergvägg

Hej på er!
Nu ligger jag i sängen efter en lång dag. Klockan var ställd på halv sex imorse för att dra iväg och träna så fort det öppnade. Tränade så länge jag hann innan skolan började tio över åtta. Två lektioner som jag inte fick ett skit gjort på innan det var lunch. Skippade tyskan efter det och drack istället kaffe med Jennifer på Waynes. Följde sedan med hem till henne där vi gick en härlig promenad med hennes hund på typ en timme. Jätte härligt att vara ute i skogen en solig höstdag! Haha lät helt ironisk nu, men jag menade det.
Befann mig på jobbet strax innan fyra för att jobba kvällspasset som slutade klockan tio.
Imorgon ska vi ha programdag i skolan och eftersom jag läser beteendevetenskap ska vi till Stockholm på något värdelöst museum. Nej men det blir säkert bra!
Sovgott!


She loved mysteries so much that she became one

Hej på er!
Efter det att jag hade skrivit klart hemtentan igår somnade jag nästan direkt. Eller okej, klockan var elva haha. Jobbade mellan kvart i nio till sex idag, slutresultatet av det är att jag är trött som ett jävla as just nu.
Pappa kom hem idag och vi har nu ätit middag. Fick parfymen jag ville ha av honom, så det var kul. Haha alltså min blogg suger och jag är astrött och jag ska sova efter det här.
Börjar jobba klockan åtta imorgon, och jag ska för första gången få öpnna på golvet, woooho. As-spännande osv. Har aldrig tid för att träna nu mera och jag känner mig fetare än någonsin, om någon kände för att veta det. GAAAH får panik. hatar det.
Sovgott!

Just put your arms around me and tell me you're here

Pappa lämnade mig ensam hemma och drog till Barcelona i tisdags. Jag gick i skolan, var hos kiropraktorn,  tränade och var efter det med Kajsa och Viccan. Viccan sov hos mig till dagen därpå då jag började kvart i två. Gick i skolan, stannade kvar och skrev på ett arbete innan jag och Rebecka gick hem till mig där hon även blev kvar över natten. Igår var det torsdag och vi lyckades komma upp i tid till den första lektionen som började halv nio. Gick i skolan och hade stört ont i huvudet hela dagen. Skippade sista lektionen och gick istället hem och tog två migräntabletter tills det släppte. Träffade efter det Felicia och Cecilia ett tag innan jag och Felicia gick hem till mig där hon även sov.
Det är så skönt att jag har sluppit sova själv dessa dagar. Jag har så fina vänner, helt sjukt vad jag älskar er! Dock har jag en natt kvar som jag kommer tillbringa själv men det ska nog gå bra.
Nu sitter jag och ska strax börja skriva på hemtentan som jag har skjutit upp hela veckan. Eftersom den ska in ikväll och jag ska jobba tidigt imorgon blir min fredagkväll inte roligare än så. Men jag är nöjd ändå!
Hoppas ni mår bra mina fina!
Puss & kram

Vad jag bryr mig om nu är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig

Godmorgon mina fina!
Jag har precis duschat och gjort mig en kopp kaffe och sitter nu och lyssnar på världens finaste Håkan. Det var ett tag sedan älskling, men alltid lika bra.
Idag börjar jag halv ett och borde plugga innan dess, men vart fan håller motivationen hus? Jag ska försöka leta fram den lite senare .. Slutar skolan kvart i fem idag och ska efter det träna. Det ska bli riktigt jävla skönt, för så jävla mycket onyttigheter som jag har fått i mig denhär helgen är fan sjukligt. Haha usch.
Nu ska jag torka håret och börja fixa till mig lite och försöka komma i tid!
Puss&kram

RSS 2.0