Du är drömmen jag brukar drömma ibland

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan och ska strax göra mig i ordning för att spela golf. Efter det ska jag troligtvis hälsa på mormor och sedan får vi se vad som händer.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

Denhär gången krävs det mer innan jag öppnar mina armar

Älskar att bo i Uppsala city och inte kunna sova på grund av att fulla jävla människor skriker nationalsången utanför ens fönster.
Sovgott!

I can say that I always have feelings for you, but it would be a lie and rather pointless thing to do

Kom nyss hem efter en otroligt mysig kväll! Tyvärr så var Kajsa tvungen att gå ganska direkt, vilket var jättesynd eftersom jag inte har träffat henne på hela sommaren.. Jag och Victoria har suttit på café Bel Mondo hela kvällen verkligen. Från sju till tolv och pratat om allt och ingenting, jättemysigt!
Nu ska jag göra mig en kopp te och kolla lite på tv innan jag ska sova.
Sköt om er


Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma

Jag kom hem för någon timme sedan, ganska skönt. Jag har haft en sån jävla huvudverk hela dagen idag, men det börjar släppa lite nu så jag ska strax hoppa in i duschen innan jag tar sextåget till Stockholm och träffar mina fina vänner Victoria och Kajsa.
Jag lovade er bilder och självklart ska ni få de, men jag måste be er att vänta tills jag är hemma hos mamma eftersom denhär datorn skulle kolappsa om jag förde in trehundra bilder. Men det kommer!
Ha en trevlig lördagkväll!
P U S S

bild från i våras


Tre favoriter

Mina tre favoritfärger på naglarna just nu är dessa!
Sommrigt och ursnyggt till en solbränd kropp!


Så länge du är med mig

Tagit en paus från solen ett tag nu, galet vad varmt det är här! Kusinerna åkte tillbaka till Uppsala för någon timme sedan och efter det har vi bara solat och badat en massa. Underbara älskade Dalarna säger jag bara, det är så galet vackert här!
Jag kan inte lägga in några bilder just nu, men när jag är hemma så lovar jag att bjuda på lite bilder hihi!
Så länge så får ni en bild från förra året på mig och min lilla bebis
Hoppas ni mår bra!
P U S S

Du spelar på min svaghet och jag spelar med för att få känna din närhet

Hej på er!
Sitter nu inne i stugan efter en underbar dag ute i solen bland kusiner och farmor och farfar, hihi! Solat och badat heeela dagen verkligen, ashärligt! Det ska bli fint väder imorgon också, så hoppas på en kanondag då också!
Jag ville bara slänga in ett inlägg och visa att jag lever, hoppas ni har det bra!
P U S S

bild på farfar med båten haha


Du förstår, det verkar som jag slåss mot just det jag behöver mest

Jag har inte hunnit uppdatera något alls idag eftersom vi imorse åkte på en liten shoppingrunda med pappa (haha), fick inte med mig mer än nya träningskläder och två Tommy Hilfiger tröjor hem, men nöjd ändå. Och nu på eftermiddagen har vi spelat golf och sitter nu i bilen påväg till Dalarna till farmor och farfars idylliska sommarstuga som vi gör varje sommar. Tror dessutom tre av kusinerna är där just nu, mysigt! Som ni kanske förstår så kommer uppdateingen inte bli lika bra, men ska försöka slänga upp något inlägg! Är hemma senast på lördag, så sköt om er fram tills dess! P U S S (uppdatering från Iphone = inga bilder)

And one day i hope you look back at what we had and regret evry single thing you did to let it end

Jag kom nyss hem efter att ha spelat golf och ätit sushi, hihi! Jag har huvudverk av någon anledning så vi får se om jag bara blir hemma ikväll, kan vara skönt det också.
Hoppas ni får en bra tisdagkväll!
P U S S

Snälla bli min igen

Jag hade en kanondag på grönan igår! Fint väder och världens finaste vän, kunde inte bli bättre! Som jag hade saknat henne, min lilla pärla! Tog elvatåget hem och somnade direkt på tåget med musik i öronen och var så förvirrad när jag vaknade igen så att jag tänkte gå av i Knivsta.. Var hemma lite innan tolv och gjorde lillebror sällskap framför en film tills jag somnade i soffan.
Härliga Iphone bilder tagna under dagen













You are always in my mind

Godmorgon!
Jag ska alldeles strax bege mig till stationen och ta tåget mot Stockholm för en dag på grönan, ska bli skoj! Som ni säkert förstår så kommer uppdateringen att upphöra under dagen men jag ska försöka slänga upp ett inlägg när jag är hemma igen!
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

Allt var så fel. Så fel att du aldrig kommer att förtstå

Hej på er!
Jag kom nyss hem efter att ätit middag med pappa och lillebror på en mysig italiensk restaurang. Det var mysigt att äta middag tillsammans igen, var oerhört länge sedan. Ikväll blir det tidigt eftersom det blir tiotåget mot Stockholm och grönan imorgon. Det blir nog en kväll framför några filmer tillsammans med lillebror om det inte dyker upp något annat vill säga, höh.
Sköt om er
P U S S

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen

Godmorgon!
Jag ska strax iväg och spela golf, inte så lockande i detta väder, menmen!
Hoppas ni får en bra lördag!
P U S S

I have lost my faith but don't you cry

Jag kom nyss hem efter en natt hos Felicia. Vi gjorde inte ett skit igår, kollade på en jävla massa filmer och satt uppe och pratade till klockan blev morgon. Man kan inte låta bli att tycka om den lilla krabaten. I vilket fall, är hemma nu och jag kan meddela att temperaturen på bussarna är långt över okej, så efter detta väntar duschen på mig. Är dessutom så galet trött så denna eftermiddag ska bestå av att lägga en inpackning, ansiktsmask och måla naglara, såntdär underbart nivet :) Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, men en lite fågel viskade i mitt öra att det kan bli bra!
Vi hörs senare!
P U S S


Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig

Jag sitter hemma hos Felicia och vi har precis kollat på Hata Göteborg och ätit godis mihih! Nu ska vi sätta på ännu en film och dega ännu lite till framför tven.
Vädret suger men hoppas ni har det bra ändå! :D
P U S S


Alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt och du berättade att du saknade mig inatt

Jag ska hoppa in i duschen nu, känner mig lagom ofräsch. Efter det ska jag spela lite golf innan jag beger mig mot Storvreta ännu en gång. Denna gång till Felicia där jag hade tänkt sova inatt. Hade det inte varit för att Alida har gått och blivit sjuk hade vi tänkt köra en liten reunion, men nej så blev det inte haha. Men det ska i vilket fall bli mysigt att träffa Felicia den lille.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S
 

Slit ut min tunga, ni kommer ändå aldrig förstå

Godmorgon!
Gårkvällen var bra. Det fanns en hel del att prata om efter att inte ha setts på ett halvår, och det gjorde vi också. Så länge att jag missade sista bussen, vilket är ett mycket vanligt fenomen när jag befinner mig i de jävla området. Haha nej men gick hem och sov lite hos honom innan jag fick skjuts på en gammal brevbärarcykel till de första tåget hem. Var hemma runt kvart i sex och somnade ganska direkt, ja. Tack för att jag har så fina vänner. Så fina vänner som bryr sig så mycket om mig.
Trots lite problematik där på slutet så hoppas jag att allt löser sig. Ledsen blev jag, förvirrad och ännu mer förvirrad. Men som sagt, jag hoppas de hela löser sig.


I´m on the line, can´t stop now

Hej på er!
Jag kom nyss hem efter att ha tränat för vääärldens snyggaste instruktör, nästan så jag dog. Nu ska jag äta lite kyklingsallad innan jag ska bege mig mot storvreta och träffa en saknad vän som jag inte träffat på över ett halvår (!?), det ska i vilket fall bli roligt att träffa honom igen!
Hoppas ni mår bra! :)
P U S S

du läser mig som en öppen bok, ju mer du läser desto mindre vill du veta

Jag ber om ursäkt över att uppdateringen upphörde lite igårkväll, men det blev lite bråttom där på slutet. I vilket fall, kvällen var trevlig bland en mix av människor och en massa mygg. Efter en oändlig bussresa hem somnade jag ganska direkt och vaknade för lite mer än en timme sedan. Nu ska jag få i mig lite frukost innan jag hoppar in i duschen och ser vad denna dag har att bjuda på!
Ha en bra dag!
P U S S

hur god ser inte min frukost/lunch ut!?


I think I'll be alright, but I'll miss you

Jag vill tipsa om denna vita transperanta skjorta! Passar lika bra till ett par slitna jeansshorts som till ett par jeans i höst. Jag har länge letat efter en skjorta som denna och ska passa på att införskaffa en snartast möjligt!

Den blir din för 500:- från Weekday

Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed

Godmorgon!
Jag ska strax iväg och träna, äntligen säger jag bara!! Det ska bli så galet skönt att träna igen efter en och en halv vecka! Efter det ska jag upp till mormor, min finaste. Det finns även planer för kvällen, men vi får se hur läget är och hur jag mår.
Hoppas ni får en bra dag!
P U S S

Jag vet att bara inte kärleken vissnar kommer allt det vackra övervinna det bistra

Idag har varit en jobbig dag. En jävligt jobbig dag. Kom nyss hem efter sju timmar på sjukhuset. Mormor är riktigt dålig igen och ligger inne på intensiven.. Så en jävla massa tårar i stunder mellan liv och död har denna dagen i stort sett bestått av. Just nu är jag så himla trött, det tar extremt hårt på krafterna att leva i spänning och hela tiden vara så orolig. Jag och pappa har precis ätit lite sushi och jag ska snart sova eftersom det finns risk för att behöva åka tillbaka inatt om läget blir mer kritiskt.
Nu hoppas jag att ni förstår varför uppdateringen upphörde idag.
Hoppas allt är bra med er iallafall!
P U S S

Tre favoriter

Jag älskar att bära ringar! Dock bara en åt gången eftersom det lätt kan framstå som överdrivet med flera. Och jag tycker att flera ringar samtidigt alldeles för lätt kan förstöra en hel outfit.
Dessa tre ringar är mina favoriter på ringfronten just nu!

1 - Fick jag av min lillebror när jag fyllde år nu i våras och jag fullkomligt älskar den! En änglavinge passar till det mesta och den är så sjukt fin!

2 - Denna ring köpte jag nu när jag var på Gotland. Jag tycker turkost är galet snyggt nu på sommaren när man är lite lagom solbränd! Passar dessutom perfekt när man vill pigga upp en tråkig outfit!

3 - Denna lite mindre silverring fick jag av pappa för några år sedan. Jag tycker den passar perfekt till tillfällen då man redan har en färgglad eller fin outfit och inte behöver en stor och blaffig ring för att piffa till den. Den framstår som fin och elegant utan att egentligen synas så mycket.

Det finns inget här som kan få dig att förstå

Godmorgon!
Vaknde för ett tag sedan och sitter nu med en kopp te och kollar på våra värsta år, riktigt dåligt må jag säga. Efter detta ska jag ta en dusch och sedan ska jag och pappa till vårdcentralen och kolla upp vad det är med mitt immunförsvar. Jag vill verkligen träna. Har min kroppsvikt inte ökat med minst tolv kilo efter dessa två veckor blir jag extremt förvånad. Nej men, det skulle sitta jävligt fint med ett hårt tränigspass nu.
Hoppas ni får en underbar måndag med en bra start på veckan!
P U S S

Ändå gick jag tillbaka och jag måste vara galen

Sitter nu med en svalkande ansiktsmask och ska fixa mina naglar om ett tag, vilket är väldigt behövligt! Väntar in klockan så att ögonen ska få vila på en bra film. Så länge har jag druckit upp två och en halv liter ramlösa, toaletten väntar på mig efter detta..
Tror detta kan bli det sista inlägget för ikväll, men vem vet säkert? Men om så, godnatt!


If love is red, then I'm colour-blind

Nu är jag hemma igen efter en varm eftermiddag på golfbanan. Underbart väder för att spela golf i, hihi! Roligt var det absolut, ser fram emot nästa lektion på lördag! :D
Nu ska jag få i mig lite tacos innan jag hoppar in i duschen för att sedan se vad som händer ikväll. Känner just nu för att bara ta det lugnt, lägga en ansiktsmask och fixa mina just nu otroligt vidriga naglar för att sedan se på systrar i jeans - andra sommaren klockan nio.. Jag känner mig fortfarande väldigt hängig och inte alls på topp, hostar som en gammal rökarkärring och snorar som en liten dagisunge. Jag ska förhoppningsvis till läkaren senare i veckan och kolla upp vad det är med mig och min eviga extremförkylning. Skulle sitta fint med en liten hokuspokuskur just nu!


We have never only been friends

Nu ska jag iväg på första lektionen på golfkursen pappa har anmält mig och lillebror till! Får se hur det går, om jag blir lika besatt som pappa är eller om jag slänger iväg klubban i huvudet på någon.. Ska i vilket fall bli roligt, hihi!
Ha en bra söndags eftermiddag!
P U S S

I know you still think about the times we had

Jag är ledsen för noll uppdatering igår, ska inte hända igen! Jag ska försöka vara extra duktig med bra uppdatering i denna blogg, bra va? :) I vilket fall, igår när jag vaknade så kom mormor och moster med massa glasss och välkommnade oss hem, gulligt va? :) Packade och åkte till pappa vid fyra. Duschade och fixade mig lite för att sedan åka på tjejmiddag hos min fina vän som fyllde år, grattis i efterskott min pärla! Det var en trevlig kväll som slutade med att jag sov där, därav ingen uppdatering.
Hoppas ni hade en trevlig lördagkväll igår!
P U S S



Du förstår, det verkar som att jag slåss mot just det jag behöver mest

Jag känner mig sjuk, igen. Det är tredje gången bara nu på sommarlovet som jag känner mig tillräckligt varm för feber. Jag har nyss tagit ett långt bad och fräschat upp mig lite, vilket var väldigt behövligt. Nu sitter jag och dricker en kopp te och funderar på att sätta på en bra film, efter det lär jag garanterat må bättre! :)
Men jag tror att jag säger godnatt med detta, är konstigt nog jättetrött efter resan.
P U S S

ser ut som en liten kines, men det är ju ggggölligt

Jag var så ung och dumdristig och tårarna rann nedför min kind

Vi kom hem från Gotland redan idag. Anledningen är den att mamma bröt benet redan andra dagen påväg från Fårö ner till Visby. Riktigt synd om henne, men det kunde ha varit värre. Jag tänkte nu slänga in en bildbomb (bra start på en ny blogg va? ;) ) från vår korta tripp till Gotland. Dock så är alla bilder från Fårö eftersom vi var tvugna att ta ambulans in till Visby och bilen stod kvar på Fårö, där även kameran befann sig.. Så alla bilder jag nu delar med mig av är tagna av min käre mor nere på Fårö. Jag som verkligen ville visa er underbara bilder från mitt älskade Visby, men vad gör man?
Önskar nu i efterhand att jag hade gjort bilderna större, får komma ihåg det till nästan gång!

färjan dit


bilden blev så jävla skev, förstår inte

frukost vareee




farlig













ibland är man väl tvungen bjuda till lite? absolut det fulaste jag sett








I en stad full av misstro och ohållbarhet mötte jag min kärlek

Jag tänkte börja om med bloggandet och valde därför att starta en ny blogg. Anledningarna är för att det finns alldeles för gammla inlägg på min förra blogg som jag skämms lagom mycket över men ändå vill ha det sparat på något ställe, och dels för att jag inte lät någon annan än mina vänner läsa bloggen, vilket jag vill ändra på nu. Sen ville jag även ändra designen men ändå ha kvar den gammla osv. Det kändes lika bra att börja om, så vi kör på det! Jag hoppas ni vill följa mig i denna blogg istället och har jag tur kanske jag får lite mer läsare än innan? :)
På måndag åker jag till Gotland med familjen och jag tänker inte publicera denna blogg för allmänheten förrän jag är hemma igen. Men väl hemma så kör jag på denhär bloggen och hoppas att du vill följa mig i denna! :)
P U S S


RSS 2.0