Jag har stått på samma ställe, haft rädsla för länge

Äntligen är jag klar med ansökan! Imorgon ska jag vaccinera mig och efter jag har fått en underskrift av läkaren på min vårdcentral kan jag skicka in de sista papperna och bli matchad med familjer. Gah läskigt, men ändå kul! Jag kommer förhoppningsvis åka någonstans i januari, men det kommer jag nog inte riktigt förstå innan jag har hittat en familj.
Men jag har redan en sån jävla separationsångest till mamma och Oskar. Hur FAN jag ska klara mig utan dom är en fråga jag blir gråtfärdig bara jag tänker på. Men jag får hoppas det försvinner, eller på något sätt försöka övervinna det. Det kommer nog bli bra!

But baby we are all broken

Hello darlings!
Efter helgens bravader blev jag så himla förkyld så sitter för tillfället med dubbla koftor och en kopp te bredvid mig. Dock ska jag strax iväg och jobba, hann hitta någon vikarie i tid.. Men jag ska nog överleva, för sedan är jag ledig fram tills på fredag!
I fredags jobbade jag kväll och drog sedan ut med Ebba och Alexandra, en rolig kväll på Edenbergs och Birger!
I lördags kom Felicia och Olivia till mig, jättekul att träffa Olivia igen! Vi tog senare tåget till Stockholm för att gå på rhodosreunion, som jag tyvärr tyckte blev riktigt misslyckad. Var hemma i Uppsala nio på morgonen dagen efter och fick sova tre timmar innan det var dags för farsdagfirande med släkten.

Vad har mer hänt sedan sist? Det har varit Halloween, några turer fram och tillbaka till Stockholm, inflyttningsmiddag, en del utgångar, en del fikastuder, en del tid spenderad på gymmet, på jobbet, hos vänner och hemma.
Måste verkligen åka nu, mer update angående livet osv kommer imorgon hah.
xo

RSS 2.0