Och allt jag önskat mig var plötsligt inte längre du

Bjuder på två bilder från juldagen!
 
Tjooo
Ett tag sedan - igen. Sist vi hördes av var den 19december, alltså tio dagar sedan. Den tjugonde började jag med att luncha med Elin, min rumskompis i Sala, för att fira att vi äntligen, efter mycket om och men har tagit körkortet! Jobbade kväll efter det och så såg även resterande av helgen ut. Jobb alltså.
 
Vi firade som vanligt minijulafton med pappa den 23e. Kom hem till pappa efter jobbet och jag hade plötsligt hamnat i det de måste kalla skaldjurshimlen! Färska skaldjur i riktigt bra skick kan vara en av min familjs största svagheter haha! Delade ut lite julklappar och myste sedan resten av kvällen. Fantastiskt mysigt att vara med pappa och lillebror, det händer liksom inte så ofta.
Jag må trots allt ha världens bästa pappa.
 
Dagen därpå var det den 24e december och julafton. Klockan var ställd på strax efter fem för att sedan börja jobba 07:15. Slutade klockan två och tog då bilen till farmor och farfar där resterande av pappas släkt befann sig. Slängde i mig lite jullunch och kollade på Kalle innan jag skjutsade hem mig och Oskar till mamma. Släkten på mammas sida kom strax innan fem och det var dags för ännu mer mat. Det bjöds på en del sällskapsspel, småprat, skratt och en fantastisk gemenskap innan det var dags att bege oss mot kyrkan för midnattsmässa. Jag höll flera gånger på att somna mot mammas axel, men lyckades hålla mig vaken. Väl hemma igen delade jag, mamma och Oskar ut våra julklappar och tog del av de sista timmarna innan julafton 2013 led mot sitt slut. Som vanligt lika mysigt med julafton med fina julklappar, underbar släkt och överdrivet mycket mat!
 
På juldagen kom Felicia till mig på eftermiddagen. Vi fixade oss innan vi rörde oss mot Årsta hem till Hannah där det bjöds på middag och förfest! Vi klämde sedan ihop oss fem tjejer i en taxi mot Birger där vi spenderade kvällen fram till stängning! Riktigt roligt! Oklart vad jag hade för mig timmarna efter stängning, men somnade gjorde jag inte förrän strax innan sju iallafall.
 
Annandagen - bakis.
 
Och idag är det söndag och julen är slut. Från i torsdags till idag har jag träffat lite saknade vänner, jobbat, inte tränat och gått upp i vikt.
 
Livet fortsätter och jag ska bli bättre på att uppdatera er om det.
Pusshej!

And if I show you my darkside, will you still hold me tonight?

Hello
Denna vecka har jag skjutsat mamma till strålningen varje morgon, tränat och fixat de sista julklapparna! Idag är det torsdag och jag började dagen med att skjutsa felicia som sov här inatt samt lillebror till skolan. Mötte upp Felicia efter gymmet igår och vi åkte hem till mig och kollade klart på gossip girl! Grät som ett litet barn, känner mig helt tom nu när det är slut .. ♥
Efter det att jag hade släppt av dom hämtade jag ut min MJ plånbok som äntligen har kommit, wie så nöjd!! Följde med mamma medan hon strålades och drog efter det till gymmet. Påväg hem till pappa efter det fastnar jag i ett plastsnöre och gör en trevlig faceplant på trottoaren. Gjorde så jävla ont så låg kvar där ett bra tag som en strandsatt jävla val innan jag tog mig upp till pappa haha. Vid halv fyra mötte jag upp mina saknade vänner Anna och Emily för att gå på premiären av Justin Biebers film Belive. Fina människa ♥
Nu sitter jag i soffan bredvid mamma och dricker lite te. Jag är så himla trött så det blir en tidig kväll för mig ikväll.
Kram!

Jag dansar men jag känner ingenting alls

Hej på er!
Dagarna rullar på och idag är det redan söndag. I onsdags träffade jag Felicia. Vi fikade, åt på cupido och träffade senare Jennifer för några öl haha. Jag och Felicia tog morgonbussen till mamma och sov bort halva torsdagen. Var även på au pair möte samt gjorde en intervju, vilket gick bra! Felicia var kvar hos mamma under tiden och när jag kom hem hade vi myskväll framför gossip girl.
Skjutsade henne till skolan dagen därpå och jobbade sedan kväll. Igår var det lördag och jag jobbade mellan 8:45-18. Det gick bra, med tanke på omständigheterna. Åkte hem och duschade innan jag åkte till Hannah vid halv nio. Där var även Rebecka, Marcus och Alexander. Vid halv tolv kom taxin och vi begav oss mot bj. Hade en riktigt rolig kväll tillsammans med mina brudz!
Började dagen idag med att promenera från fyra mackarna till Slavsta i 13cm klackar innan jag åkte med mamma och mormor på julmarknad i Sigtuna, så himla mysigt!
Nu ska jag kolla avsnittet jag missade av ph förra veckan innan solsidan börjar!
Puss och kram

Jag ler åt mig själv, men känner för att gråta

 Hellooo!
För att inleda detta inlägg vill jag börja med att säga att JAG HAR TAGIT DET FÖRBANNADE JÄVLA KÖRKORTET MOTHERFUKKKKERS!! så in i helvete nöjd. Efter en tidig morgon med pappa i västerås i fredags åkte vi tillbaka hem med ett stort leende på både mina, och pappas läppar.
Jag unnade mig lite shopping under dagen och tog senare tåget mot Stockholm och östermalm.
Lördag eftermiddag mötte jag upp Viccan som jag inte hade träffat på hur länge som helst! Vi fikade lite innan hon presenterade hennes pojkvän för mig! Tog tåget tillbaka till Uppasala senare mot kvällen och besökte då Jennifer innan jag gick hem och sov.
Idag är det tisdag och jag har tränat, städat mitt rum, fikat med Kajsa och Viccan och lagat en äcklig köttfärsås till mig och lillebror.
Kollat på paradise hotel och ätit mängder med clementiner (eller satsumas) har jag också gjort, och fick nu även precis höra att jag är en ytlig och egoistisk varelse. Sånt är ju alltid lika roligt att höra.
Nu ska jag sova som den ytliga jävla plastdockan jag anses vara.
Puss och sovgott
 
 

Elise's önskelista 2013

 

Lovely letters you'll never know

Hej på er!
Idag är det den första december, samt första advent, och jag kan faktiskt ärligt säga att jag tycker det ska bli riktigt mysig med jul, snö, ljus, pepparkakor, varm choklad och allt som hör december till! Däremot den enorma vinterjackan, den äckliga fittkylan och det elektriska håret kan ju gå och dra något gammalt över sig - men det är en annan femma!
Nu sitter jag framför brasan med en kopp te och en nybakad lussebulle och väntar på att solsidan ska börja. Idag har jag jobbat mellan åtta och tre och träffade efter det Kajsa för att se på fyrverkirierna, som faktiskt hör första advent till. Senare ikväll lutar det åt att på något magiskt vis lyckas ta mig in till stan för att träffa Jennifer, för vad gör man inte för sina bästa vänner?
 
p.s. jag klarade teoriprovet i tisdags!
p.s2. råkade bryta min vita månad i onsdags
Hoppas ni mår bra!
Puss & kram

RSS 2.0