Alla mår dåligt och alla mår skit, men håll det för dig själv och ditt usla liv


Jag tror jag gör ett uppehåll med bloggandet ett tag framöver. Jag är för dum för att inte låta mina tankar och känslor påverka mitt skrivande och jag är suger på att försvara mig på frågor som undrar hur jag mår.
Det är bara det att jag blir så frustrerad. Jag är tacksam över att det inte är som för några år sedan, men det är fortfarande en ständig process. Det har pågått i så extremt många år och min fråga är bara, när är det min tur att få leva normalt?
Vi får se när vi hörs igen!
XOXO


Sometimes the person who tries to keep everyone happy is the most lonely person


Sitter just nu med en kopp kaffe och lyssnar på coldplay på en bedhaglig ljudnivå. Jag ska strax sätta igång och skriva på novellen som jag aldrig kommer någonstans med. Det är vad jag hade tänkt ägna hela den här dagen åt, novellskrivande, behaglig musik och en inåtblick i mig själv. Jag behöver tiden, och jag behöver ensamheten.
Min duktiga mamma är och tränar och kommer hem någon gång på eftermiddagen då vi ska åka och byta lite av mina födelsedagspresenter som jag fick av min släkt.
Vi får se hur det blir med min träning idag, men någon form lär det väl bli.
Hoppas ni får en bra dag mina vänner!
P&k

Here comes the rain again, falling from the stars. Drenched in my pain again, becoming who we are


Sitter i skrivande stund i morgonrock med ett glas blåbärssoppa bredvid mig, ganska gott faktiskt. Kom nyss hem efter att ha tränat. Det gick dåligt. Allt går dåligt. Förstår inte. Trött och seg är jag också. Jag hatar alla jävla sömnlösa nätter som får mina dagar att gå åt helvete. Imorgon börjar skolan klockan åtta med endast ämnen jag hatar, kanonkul osv. Trött som få är jag, så jag tar och avslutar och besöker sängen istället.
Sovgott!

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv


Idag var dagen jag absolut var tvungen att gå till skolan, men nej. Det blev inte så. Av anledningar jag undviker att prata om. Jag ska nu försöka skriva på novellen innan jag drar in för att träna. Vill inget hellre än att köra slut på mig själv på gymmet just nu. Jag tackar min mamma för att hon är världens bästa, och förlåt. Förlåt för allt jag förstör för er.

Jag söker inte sympati, inga kan ta fel på varandra som vi


Igår kom jag en och en halv timme för tidigt till skolan, drygt osv. Hade muntligt np i engelska som jag trodde jag skulle dö över, men lyckades ändå få vg på det. Jag blev glad. Tränade under håltimmen för min olyckliga kärlek som jag är helt heartbroken över HAHA. Sista lektionen som var hälsopedagogik började klockan kvart i två och en timme senare slutade vi. Då gick jag hem tilll pappa en stund, pluggade lite och hann även bråka en del med honom innan jag smällde igen dörren och mötte upp mamma. Vi gick lite på stan och jag fick med mig en ett par svarta jeans hem som har en högre mindja än dom man måste gå och dra upp varannan sekund för att inte visa hela ruuuumpan. Senare på kvällen drog jag över till Erika där det var lite folk för att fira att hon har tagit körkort, wooho! 

You don't understand my silence, how will you understand my words?


jag orkar ingenting.

Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu





Mötte upp Viccan på stan runt halv nio tiden igårkväll. Efter ett tag kom även Kajsa och vi gick först till bryggan där vi chillade ett tag innan vi gick vidare hem till Kajsa, med ett stopp på Luthagens livs. Det var en jättemysig kväll och dom är verkligen underbara mina fina tjejer! Dom gör mig glad. Runt ett gick jag och Viccan ner mot stan för att sätta oss helt forever alone på bryggan. Där satt vi i duggregn fram till strax före fem och pratade om allt och ingenting. Väl hemma hos mig somnade vi väl runt halv sex och vaknade idag vid tolv av att Viccan fick min mobil i ansiktet haha. Följde henne till tåget klockan tre för att sedan gå hem och packa till mamma där jag nu kommer befinna mig i två veckor framöver.
Imorgon är det måndag igen. För er som inte visste.
Puss & kram

People are lonely because they build walls instead of bridges


Natten var väl inte den bästa, utan bestod mest av en stor besvikelse och en jävla massa ilska från min sida. Vaknde i vilket fall runt tolv tiden idag av en extremt fjäskande pappa. Gick upp och åt frukost innan jag gick iväg för att sola en stund. Hem för att duscha och fixa mig lite innan jag tog cykeln ner på stan för en jättemysig fika med Jennifer! Här näst väntar middag med pappa och hans tjej innan Viccan kommer hit. Ska bli mysigt att träffa henne igen! 
Hoppas ni får en bra lördagkväll mina vänner!

Myser framför film på 3an!


Myself and I we've got some straightenin' out to do


nej, mitt hår är inte grönt. hoppas jag.

Efter en blöt cykeltur till skolan imorse var jag där i tid till klockan tio för en timmes hälsopedagogik. Vi började kolla på en film innan vi en timme senare slutade. Då var det dags för en håltimme på tre timmar. På den drog jag och tränade innan jag for hem och enbart hann duscha innan jag cyklade tillbaka till skolan överdrivet snabbt, men ändå lyckades komma sent. En mattelektion var allt som bestod innan vi fick sluta två timmar tidigare, eftersom både svenskan och engelskan var inställd.
När jag kom hem hann jag inte mer än att lägga mig på sängen innan jag somnade. Jag vaknade nyss och har ungefär hundra missade samtal och sms från Fabrice som skulle ha kommit hit ikväll. Dock känner jag att jag för tillfället inte är den roligaste personen att umgås med, utan beter mig mest som en död zoombie.

Jag har ont i hela kroppen, varenda muskel värker och jag kan inte göra annat än att älska känslan. Det får en att inte känna sig så extremt jävla dålig.

Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer


gammal men söt bild! :D

Började skolan klockan tio med mental träning i en timme innan en håltimme på fyra timmar. På den drog jag och tränade innan jag cyklade hem och olötsligt fick jätte bråttom tillbaka till skolan igen. Matte och naturkunskap innan vi slutade klockan fem. Då träffade jag Kajsa för en mysig fika på Waynes. Det känns som att det var alldeles för länge sedan vi sågs! Kom nyss hem efter det och ska nu bara ta en lugn kväll fram tills dess att jag ska sova. Jag är så galet trött att jag skulle kunna somna vilket sekund som helst, vilket är jävligt illa eftersom det finns oändligt med skolarbeten jag skulle behöva ta itu med. Men det får bli en annan dag.
Hoppas ni mår bra sweethearts!

And now you're just someone that I used to know


En extrem huvudverk gjorde att dansen gick åt h e l v e t e. Jag kunde varken koncentrera mig eller göra mitt bästa, menmen det är sånt som händer. Det var i vilket fall roligt att träffa Felicia, känns på något sätt som att det var extremt länge sedan!
Efter en skön cykeltur fram och tillbaka ska jag nu hoppa in i duschen innan jag ska lägga mig i sängen. Imorgon börjar skolan klockan tio och slutar fem. Under håltimmen imorgon hade jag tänkt att träna och efter skolan ska jag träffa Kajsa, myyyZZ!
Natti!

Söker efter något att säga som kan ändra allt, något mer än det jag redan sagt


Blommorna på vår gård börjar blomma, vååår!

Nyss hemkommen efter att ha tränat. Träna aldrig mätt är mitt råd. Helvete vad mycket sämre det gick bara därför. Finner fan inget bra med mat. Förutom när man är hungrig då haha. Träna hungrig, det ger mest. Matten gick nog bra, kändes så iallafall. Tänkte om ni ville veta.
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag sätter mig på cykeln till Salabacke för dans!
Pusshej!


Look for the girl with the broken smile


Träffade Rebecka strax efter åtta för att tillsammans gå till Löten kyrkan i morgonsolen. Väl framme tog det ett tag innan föreläsningarna började men nu efteråt jag kan ärligt säga att jag inte blev speciellt klokare. Slutade i vilket fall strax innan tolv och ska nu strax bege mig till skolan för att skriva matteprov. Vill inte. Jag borde ha pluggat en massa sedan jag slutade, men det är så mycket just nu att man liksom inte vet vad man ska börja ta tag i. Ganska illa.
Efter matten drar jag och tränar innan jag far hem och duschar och efter det beger mig mot dansen.
Vi får se om vi hörs efter det!


My weakness is that I care too much


Kommunikationen gick asdåligt och det enda jag fick gjort när jag kom hem var att slänga matteboken i golvet ett flertal gånger. Lite halvt missnöjd med dagens prestation skulle jag vilja säga. Drog däremot och tränade strax innan sex och kom nyss hem därifrån. Det gick betydligt bättre än skolarbetet, helt slutkörd. Sitter nu och knaprar på en knäckemacka och ska efter detta hoppa in i duschen. Imorgon ska hela skolan på någon föreläsning om hållbar utveckling med samling kvart i nio vid heidenstams torg, så det dröjer väl inte allt för länge innan jag gör sängen sällskap.
Hoppas ni har haft en bra dag mina hjärtan!


Jag antar att det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns


Godmorgon!
Vaknade strax innan tio för att gå upp och öva på kommunikationen och läsa igenom lite svenska texter. Har nu nyss ätit en god frukost i form av vaniljyoghurt med hallon och blåbär och ska efter detta hoppa in i duschen och sedan fixa mig innan jag drar till skolan. Efter skolan ska jag hem och plugga matte, mt och idrott innan jag ska träna.
Antar att vi hörs senare!
P&K


I prefer to cry alone so I dont need to explain to anyone about my tears


Don't tell me you're sorry, cause you're not


Hej på er!
Började skolan klockan elva idag och slutade klockan fem. Kan inte påstå att det var en speciellt rolig dag, men det är inget jag begär av en måndag. Efter skolan gick jag till stadsbiblioteket för att låna en engelsk bok för att sedan ta cykeln hem för att plugga. Har sysslat med kommunikationen som det är prov på imorgon och ett pm i svenska som ska in ikväll. Har även hunnit läsa igenom några texter inför np i svenska, men det är inte många. Har en hel del mer saker att göra, men det tar jag tag i imorgon före och efter skolan. Börjar klockan två och slutar tre eftersom jag inte har mitt engelska np förrän nästa vecka, värt. Hinner både plugga och träna imorgon, känns bra!
Just nu är jag så galet trött att jag funderar på att krypa ner i sängen och kolla något avsnitt av gg innan jag somnar.
Puss & kram


Du lät mig förlora för att lära mig att vinna


Kom nyss in efter att ha träffat Viccan och Johanna ett tag, kände att jag behövde lite frisk luft. Annars idag har jag faktiskt varit rätt duktig med skolarbetet. Jag hann inte med allt, men en del iallafall. Hann heller inte träna, men det tar jag igen imorgon och resten av veckan. Imorgon är det måndag igen och jag börjar klockan elva, skönt med sovmorgon i en vecka, men mindre skönt att sluta fem varje dag. Jaja, man kan inte både ha och äta kakan!
Sovgott sweethearts!


I am spending all of these years putting my heart back together


Har precis ätit en bamse frukost och ska nu sätta igång med massa plugg. Jag ska även försöka hinna med att träna idag, men tveksamt om jag kommer hinna det eftersom de stänger tidigare på söndagar .. Vi får se helt enkelt! Annars igår så kröp jag ner i sängen ganska tidigt framför några avsnitt av gossip girl och åt på min hemmagjorda glass som bestod av yoghurt, frysta bär och lite mjölk, jättegod faktiskt! Jag hade dock tänkt somna mycket tidigare än vad jag gjorde för att idag kunna sätta igång tidigare än såhär, men ett samtal med en gammal vän fick mig att stanna uppe längre än väntat.
Ska återgå till mitt nu!
P U S S

I'd be lying if I told you that losing you was something I could handle


Hej på er!
Jag hade ställt klockan på tio imorse, men kom inte upp ur sängen förren runt halv tolv. Gick upp och åt frukost tillsammans med lillebror innan jag satte mig för att äntligen börja på den jävla novellen som har hängt över mig länge nog nu. Cyklade ner på stan någon gång efter tre och köpte ett par svarta jeans och Iphone plast till min nutte som aldrig ska tappas i golvet igen! Ska till och med beställa hem ett nytt skal till henne, så nu blir hon finare än någonsin hihi! Drog i vilket fall och tränade efter det och gick därifrån strax innan dom stängde. Nu kom jag nyss hem från att ha solat och ska efter detta äta middag innan jag sätter igång med ännu lite plugg.
Jag vet inte när senaste gången jag hade en sån här helg var, men ärligt talat är det ganska skönt att bara vara hemma haha!
P&K

Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan


födelsedagsbarnet herself på Cupido under presentöppning hihi!

Godkväll!
Gick kort dag i skolan idag, hur skönt som helst! Efter det åt jag och Nicole lunch tillsammans med Jennifer som idag fyller hela 18 år, stooort grattis till fina dig! ♥ Gick en stund på stan med Jennifer efter det innan jag gick hem för att följa med pappa till banken, lämna in min mobil på lagning (!!!!) och handla. Lite senare kom Erika och Alicia till mig. Vi bakade pizza och tog det lugnt tills dom drog för ett tag sedan. Jag ska inte bli allt för sen ikväll hade jag tänkt eftersom jag ska ställa klockan relativt tidigt imorgon för att gå upp och plugga hela dagen med en paus för att träna. Kan nästan inte tänka mig en roligare lördag ..
Fredagen den 13 idag btw, hatar dessa dagar.
P U S S

The truth is that everyone is going to hurt you, you just have to decide who's worth the pain


Efter en timmes snoozande tog jag mig i kragen och gick upp imorse. Kom i tid till första lektionen som var matte följt av engelska. Efter det var det en håltimme på tre timmar som jag drog och tränade på. Hade dock glömt strumpor hemma så efter fyrtio minuter springandes på löpbandet utan strumpor i skorna hade jag fått både skavsår och två blåsor, stackars mig. Tränade i någon timme innan jag haltade (haha) hem för att duscha och äta lite lunch innan naturkunskapen började igen klockan två. Efter att skoldagen var slut klockan tre gick jag med Ida och Nicole på stan ett tag och köpte bland annat årets första jordgubbar hihi!
Jag är helt galet trött så jag ska strax sova faktiskt. Inget pluggande idag heller så jag tror att jag vet vad helgen kommer ägnas åt, whooopwhop..
Sovgott mina hjärtan!


Jag drömmer om en framtid som glömmer


Efter endast två och en halv timmes nattsömn var det inte det roligaste att stiga upp imorse när klockan ringde. Men jag kom upp och lyckades ta mig till Fyrishov i tid till klockan åtta för att delta i Jensens hejarklack i friskolekampen. Det var en asrolig dag och vi kom ända till final där vi tyvärr förlorade på straffar mot Thorén. Min plan var att hinna träna nu innan jag ska till dansen, men som min klocka visar är det ganska omöjligt att hinna det. Känner att jag suger. Nu ska jag äta middag tillsammans med lillebror innan jag tar bussen till Salabacke för att dansa. Måste plugga, men vart fan tar tiden vägen? 
P U S S 


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Nätterna är värst. Dom är så långa och plågsamma att jag bara vill ge John Blund en smäll. Det är i ensamheten alla tankar kommer. Alla känslor och alla sår. Det är farligt att tänka och det är farligt att vara ensam.
Lite sömn och lite dagsljus, jaaataaaack.


It's like I'm screaming but no one can heare me


- det sorgliga är bara att jag trodde att det kanske fanns någon som tyckte om mig också.
hur i helvete jag nu kunde tro det.

Jävlig natt ledde till att första dagen i skolan blev uppskjuten för min del. Vaknade nyss och sitter nu med en kopp kaffe och musik så att högtalarna snart spricker. Om en timme kommer pappa och vi ska alla prata om hur vi går vidare. Vill inte. Vill försvinna. Typ nu. Typ långt bort. Typ föralltid. Ska träna lite senare. Är helt desperat för att få komma till gymmet. Ska bli skönt. Känns som att hela jag snart kommer att explodera och jag tycker synd om den som får samla mina delar.


It's painful knowing that it took so much effort to forgive you, and now you don't even care


HAHA söt bild

Blev väckt strax innan två idag och gick upp för att ta en snabb dusch och fixa mig lite för sedan att åka till min stora kusin som fyller hela tjugotvå år imorgon! Kom nyss hem därifrån och ska nu bara ta det lugnt och njuta av sista dagen på lovet. Borde plugga helt galet mycket, men intalar mig själv att jag förtjänar att ta det lugnt sista dagen på lovet. Vet redan nu att jag kommer hata mig själv senare i veckan för att jag inte tog tag i mer saker under lovet, men det får jag leva med.
P U S S


Det är svårt att finna ord som vi inte redan sagt

Jag hade en jättebra kväll igår med fantastiska vänner, fina presenter och om jag får säga det själv god mat haha. Ni är helt underbara allihopa mina hjärtan! Runt elva drog vi vidare till Saluhallen där kvällen fortsatte fram till tre då jag i sällskap med Erika gick hem till mig för att äta mat och sedan somna. Vaknade idag runt halv ett och gick upp för att städa lite innan vi åkte till farmor och farfar för att äta påskmat. Just nu ligger jag i sängen hemma hos mamma och kollar på gossip girl samtidigt som jag snackar med en lite alldeles för snygg vän HAH. Imorgon är det måndag och då ska jag sätta igång med träningen som aldrig förr igen! Har jag inte gått upp mer än ett halvt ton den här veckan är det ett under haha! Skämt o sido! Trött som satan är jag så jag ska sova typ nu.
Puss & Kram

Jennifer & Alva är inte med på en enda bild, men en massa kärlek till er ändååå!








Mitt hjärta skriker utanför din dörr, önskar allting var som förr


Godmorgon!
Som jag igår hade förutspått var det inte den bästa natten vilket gjorde att pappa fick utföra ärendena på egen hand imorse. Jag sitter nu i sängen och äter min yoghurt med musli samtidigt som jag fruktar för att lämna min älskade värmedyna, men ska efter detta tvinga upp mig själv. Pappa kommer och hämtar mig om ett tag och då kan det ju vara bra om jag har gått upp och klätt på mig hah.
Hoppas ni får en bra dag mina hjärtan!
Puss & kram

Often we don't see the pain someone feels


It's too cold outside for angels to fly


Såhär pigg ser jag för tillfället ut!

Har suttit och läst massa kändis bloggar hela kvällen, det känns som att det var tusen år sedan jag gjorde det. Men nu ligger jag i fas igen haha! :D Ska strax lämna sängen för att gå upp och borsta tänderna innan jag ska sova. Känner dock på mig att jag inte kommer kunna sova speciellt bra inatt .. Men jag ska upp tidigt imorgon för att göra lite ärenden med pappa som för övrigt kom hem från sin träningsresa i Turkiet idag. Han skulle hämta mig redan vid tio, så jag skulle behöva sova!

I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv men jag kommer inte längre utan din hjälp


Mamma bakade en överraskningstårta till mig hihi ♥

I know jag är sämst på att blogga, men jag har helt enkelt inte suttit vid datorn något de senaste dagarna. I tisdags vaknade jag av skönsång av mamma och lillebror och fick öppna lite paket innan jag lämnade sängen. Upp för att baka mängder av söta cupcakes innan släkten på mammas sida kom för att fira mig klockan sex. Fantastisk släkt och jättefina presenter!

På onsdagen åkte jag in till stan för att träffa Felicia strax innan två. Kollade runt lite på stan innan vi gick hem till mig och lite senare kom även Erika och Alicia. Vi satt på min balkong och snackade och rökte vattenpipa i solen, myyyz.

Dagen därpå som var igår, vaknade jag med Felicia och tog det bara lugnt fram till tre tiden då jag mötte upp Erika för att sola. Efter det drog vi hem till mig för att duscha och fixa oss lite för att sedan dra hem till henne på släktmiddag eftersom hennes lillebror fyllde år. Runt halv nio tiden drog vi tillbaka till mig dit även Cornelia efter ett tag kom. Runt elva drog vi ut och jag gjorde min debut på bj!

Kom hem till mig vid tre inatt och vaknade idag runt ett tiden och har verkligen bara tagit det lugnt resten av dagen. Har kollat på tv med lillebror och varit i kyrkan med mamma och lillebror, det är allt.
Jag är sjukt trött så jag ska inte bli allt för sen ikväll med tanke på att det imorgon vankas tjejmiddag hos mig och sedan saluhallen hihi!

Hoppas ni njuter av lovet mina vänner!
Glad påsk och massa pussar på er!


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Passar på att blogga såhär sista timmen som 17åring. Åldersnojjjjaa.. Så vad har hänt sedan sist? I lördags var det maskerad med tema T. På bilderna ser ni mig och Erika som tvillingar, en turk, en taliban och två teletabisar. Gick upp dagen därpå för att jobba klockan tolv. Jobbade mellan tolv och fem innan jag åkte hem för att hjälpa mamma att städa. Senare på kvällen kom min fina Felicia och gjorde mig sällskap och vi låg i soffan, skrattade och var allmänt vidriga. Vi vaknade imorse runt halv ett och åt frukost innan Felicia åkte hem och jag hjälpte mamma ännu en gång med att städa inför imorgon då min släkt kommer hit. Annars idag har jag varit och fixat mina naglar, tagit en promenad och bakat med mamma. Nu ligger jag i sängen och ska strax sova för att imorgon vakna upp som 18åring.


RSS 2.0