I can see the devil in your angel eyes

 
Den blev så god att jag är tvungen att dela med mig av skönheten!
 
Vanilj yoghurt
Mango
Hallon
Solrosfrön
Kokos

Det känns som att jag har gått under överallt

Såhär söt och osminkad är jag för tillfället, i nattlinnet jag har gått runt i sedan antalet dygn tillbaka haha
 
Godmorgon!
Jag vaknade imorse av att en hundjävel stod och vrålade utanför mitt fönster i tusen år. Låg kvar i sängen ett tag innan jag orkade ta mig till soffan haha. Har legat här sedan dess med en kopp kaffe och min Cosmopolitan tidning. Kan inte påstå att jag mår speciellt bra, men så galet tråkigt som jag har ska världens bästa Felicia komma och underhålla mig efter det att hon har slutat.
Igårkväll låg jag och läste igenom min blogg och insåg hur groteskt jävla tråkig den är, så vill göra något nytt. Typ inte bara skriva om min extremt tråkiga och vardagliga vardag. Dock har jag ingen aning om vad, så har ni (alla mina miljontals läsare) något förslag så snääällla säg till!
Nu ska jag ställa mig i köket och göra mig en smoothie av något slag.
Puss & kram

Dear summer, please don't leave me


Här är alla lika övergivna


Igår var jag i skolan. Slutade strax innan två och tog då en snabb fika med Jennifer innan jag drog iväg för att jobba. Mådde inte speciellt bra alls på jobbet så idag var jag hemma från skolan. Pappa kom hem imorse och gav mig en hel påse full med halstabletter, värktabletter och lite tidningar, så jag har bara legat i soffan och läst Cosmopolitan hela dagen idag. Eller jag var hos naprapaten halv tre. Han satte elekroner i ryggen på mig så jag fick stötar som gjorde asont haha, sen knäckte han mig, masserade och gjorde ultraljud på min fot haha. Han sa att jag inte kommer kunna träna normalt förrän om flera veckor och jag ville bara strypa honom i den studen. Dock spelar det ingen roll just nu när jag är sjuk, men det hade jag ju inte direkt tänkt vara allt för länge.
Mår fortfarande inte speciellt bra så jag tror det lutar åt att jag blir hemma imorgon också, men vi får se hur jag mår då!
Hoppas ni mår bra mina fina!
Puss & kram

You smile, but are you really happy?

Och yes jag vet att jag har ett lypsyl mellan brösten
 
Eftersom febern sitter i även idag blev jag hemma från skolan idag också. Dock var jag så pass dum att jag har bytt ut mitt lördagspass mot passet idag och imorgon kväll, så jag ska iväg och jobba om någon timme.. Det blir andra gången jag jobbar med feber, men jag har klarat det förut så jag antar att jag klarar det även denna gång haha.. Men ändå, inte det bästa kanske. Har legat och frossat massa onyttigt hemma hos mamma det senaste dygnet och mår nästan illa när jag tänker på det haha. Så imorgon blir en nystart för hösten!
P U S S

Don't cry over a boy who left you, because the next one may fall for your smile

I fredags innan skolan åkte jag till mamma innan hon skjutsade mig till kiropraktorn jag hade tid hos klockan tolv. Han kunde ganska snabbt se att jag har skolios, vilket kanske inte var det jag ville höra haha .. Började skolan klockan ett och slutade halv fem. Drog då hem till mamma dit senare släkten och Felicia kom för att fira lillebror. Har saknat min käre vän så det var kul att även hon kom! Lite senare kom även Viccan hit och höll oss sällskap tills vi somnade närmare morgonen.
På lördagen vaknade vi ganska sent och tog det lugnt ute i solen ett tag innan jag och Viccan tog tåget hem till henne. Vi fixade oss och drog senare iväg till Amesia och förade lite innan vi drog vidare och hade en rolig kväll på sommar.
Söndagen hängde vi bara på stan innan jag tog tåget hem och sov hos mamma. Idag vaknade jag med feber så det blev ingen skola för min del. Vi får se om jag går i skolan imorgon, beroende på hur jag mår.
Puss & kram

I always gonna love you

Grattis på födelsedagen lillebror, jag älskar dig mer än absolut någonting annat!
 
Dagen började med att jag och pappa gick in och sjöng för det lilla födelsedagsbarnet som idag fyller hela 16år, lillskiten! Skolan började sedan klockan åtta med ledarskap följt av franska, samhällskunskap och svenska. Efter skolan som slutade vid kvart över tre drog jag och tränade innan jag cyklade hem. Väl hemma lackade jag ur och ringde en kiropraktor och bokade tid för min jävla fot/höft imorgon innan skolan. Hoppas de kan hjälpa mig för jag blir seriöst helt galen om jag inte kan träna normalt snart.
Nu har vi precis ätit födelsedagsmiddag för lillebror och strax ska vi kolla på film och äta glassssss.
Puss & kram

Det tog slut för länge sedan men du är överallt

Idag har jag haft franska, samhällskunskap och estetisk verksamhet innan jag slutade. Jag har efter det hunnit lämnat in och fått tillbaka min mobil, så nu är den hel igen! Jag har handlat lite födelsedagspresenter och även tränat. Just nu ligger jag tillsammans med lillebror i soffan med foten högt och har en jävla massa ont i den, fett synd om mig osv. not. Imorgon börjar jag halv ett men tänkte dra och träna vid åtta tiden om inte foten gör allt för ont. Efter skolan ska jag sedan jobba innan min dag lider mot sitt slut haha.
Puss & kram

You gave us some place to go, I never said thank you for that

Hej på er!
Igår började jag skolan halv ett med tyska (haha förstår inte riktigt hur jag ska klara av en tyska kurs med 96 bönder som får en stinkade lukt av koss-svett att uppstå i klassrummet, men det visar sig väl) följt av psykosocialt arbete och slutade sedan klockan fem med svenska. Efter det träffade jag Viccan och Kajsa för en mysig fika på Waynes! Satt sedan med Viccan på stationen aslänge och kom på hur mycket jag har saknat henne.
Idag börjar jag skolan 11:15 och slutar 16:30 och efter det drar jag och tränar.
Nu ska jag slänga i mig lite frukost innan jag möter upp Rebecka.
Puss & kram

Past is a nice place to visit but certainly not a good place to stay

Hej mina fina!
Igår väckte pappa mig vid tio tiden och vi åkte runt och kollade på olika inredningar till vår klädkammare som för tillfället ser förjävlig ut. Eller det har den i och för sig gjort sedan vi flyttade hit haha .. Men jag är ganska bortskämd efter klädkammaren jag har hos mamma (<3333), men ändå! Efter det träffade jag Kajsa som precis har kommit hem från Kos (fett avundsjuuuk) ett tag innan jag cyklade till jobbet. Jobbade till tio och sedan drog jag hem och sov. Idag började jag jobbet halv nio och slutade tre. Vi får se vad jag hittar på ikväll, men det lutar på att träffa Alexander som jag inte har träffat på aslänge! Jaja, nu ska jag iallafall kolla igen lite avsnitt av gossip girl innan jag orkar släpa mig till duschen!
P U S S

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar

Började dagen med att komma försent till första lektionen som var projektarbete. Det verkar askul och jag hoppas jag får med mig Kajsa på min lilla idé haha! Sedan var psykosocialt arbete inställt och under den håltimmen gick jag och Jennifer till Wayne's. Sista lektionen var sedan ledarskap där vi fick sluta redan klockan tolv. Åt lunch och gick sedan och tränade. Tycker dock det är så jävla taskigt att jag alltid ska något jävla problem, är det inte hälsenan är det höften och är det inte höftet så är det foten och är det inte foten så är det knät osvosv. Blir så trött på att aldrig kunna träna helt som vanligt! Men det var i vilket fall skönt att vara tillbaka på gymmet, och nu finns det ingen återvändo!
Nu har jag precis duschat och hällt i mängder av silvershampoo i håret i hopp om att försöka få bort de gula tonerna som blev till igår. Vi får se hur resultatet blir när det har torkat! Nu ska jag fixa till mig för att sedan träffa en vän!
P&k!

Don't judge my pain

ful jävla bild hemma hos rebecka tidigt i sommras
 
Hej igen!
Håret blev kort och jag känner mig ful. Men det växer väl ut får jag hoppas! Imorgon börjar skolan tjugo i nio och slutar vid ett någon gång. Då ska jag träna trots min jävla höft/fot, så jag snart kan se mig i spegeln utan dessa extra kilon som har lagt sig till rätta sedan jag slutade träna lika mycket haha. Men nu är vardagen igång och i och med det även träningen!
Puss & kram

Hotta brudar

 
Hej Elise vänner, Jennifer här!
Tänkte att jag skulle passa på att gästblogga här lite, jag är nämligen en väldigt trogen läsare och jag förtjänar att få vara lite mer delaktig. Anyways, tänkte köra en liten mini-intervju med Ellie här så läs och njut!
 
- Hej Elise, trevligt!
 
- Hej!
 
- Då kör vi då, är du redo för lite knepiga frågor?
 
- Ja, absolut!
 
- Birger Jarl eller Etage?
 
- Jonathan eller Äcklet?
 
- Hoffmaestro eller annat?
 
- Aldrig mer läppglans eller aldrig mer naglar?
 
-Tobias eller Alexander?
 
- Bröst eller rumpa?
 
- Carl-Johan eller Erland?
 
- Över eller under?
 
- Efterfest eller förfest?
 
- Chuck eller Nate?
 
- Bara äta ägg i två månader eller ha passionerat sex med Anders?
 
- Jobba på Cherry i ett år eller gå till skolan utan tröja?
 
- Borsta tänderna eller ta mascara?
 
- Pingis eller brottning?
 
- Benjamin eller Filip?
 
- Häst eller hund? (vit dvärgspets!!!)
 
- Jennifer eller andra vänner? (♥♥♥)
 
- Twins eller inte?
 
- Tonfisk eller fiskbullar?
 
 
Ja, där fick ni lite smaskiga svar, läs och njut!
Nu har jag tröttnat på det här så pusspuss på er snuttisar :*
 

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

Hej mina fina!
Idag var första dagen i skolan och som vanligt fick jag bråttom för att hinna i tid. Men det var helt okej, roligt att träffa alla igen och det känns ganska galet att det är vårat sista år på gymnasiet som påbörjas. Vi hade speed dating om hur sommaren har varit och gick igenom lite saker innan vi åt lunch och sedan fick sluta. Nu ligger jag i sängen och borde egentligen ha städad mitt rum, men det får bli senare!
Nu ska jag hoppa på cykeln och cykla iväg till frisören för att klippa och slinga mitt hår, får ser hur det blir!
Puss och kram

Jag skrev mitt namn i sanden så du visste var jag fanns

Nu var det ett tag sedan igen. Jag har haft en underbar helg i Öregrund, så otroligt roliga att träffa Sofia igen! ♥ Kom tillbaka till Uppsala i söndags och då kom Felicia till mig. Vi åt på Basilico med pappa och träffade sedan Mattias. På måndag morgon mötte jag upp Sofia och vi cyklade iväg till Sunnersta för att sola. Lite senare på dagen träffade jag Jennifer. Vi gick på stan, fikade och träffade på kvällen tre hjärndöda killar som är bland de vidrigaste jag har träffat. Igår träffade jag mamma på dagen, tog blodprov och fixade till mina naglar lite innan jag senare träffade Rebecka.
Det var en kort summering av vad som har hänt i mitt liv sedan sist. Nu ska jag strax hoppa in i duschen för att sedan hoppa på cykeln och dra och jobba mellan 16-22.
Imorgon börjar skolan och jag kan inte förstå att sommaren redan är slut.
Puss & kram

All she ever wanted to be was someone else's dream

Efter förra inlägget drog ut och träffade Kajsa som idag åker till Kos (!!!!!), lite lagom avundsjuk sådär .. Men jag hoppas dom får det underbart! Just nu håller jag på att packar samtidigt som jag lyssnar på så hög musik det bara går för att försöka undvika mina tankar. Om någon timme åker jag och mamma till Öregrund till Sofia och Jeanettes sommarställe, ska bli kul! Kommer hem på söndag igen, så vi hörs då!
Puss & kram

Jag ville vara hög på livet, men gjorde självmål

 
Mötte upp Jennifer vid fyra och vi var på stan ett tag innan vi drog hem till henne och åt middag och började fixa oss lite smått. Det blev en rolig kväll igår som jag sent kommer glömma haha! Har hängt hemma hos Jennifer hela dagen idag och bara segat innan vi gick ner på stan och åt varsin cupido sallad.
Är helt sjukt trött just nu så besöker nog sängen inom kort.
Hoppas ni mår bra!
Puss & kram

Där blommar fyrklöver, här växer otur

Ursäktar mig över alla fula egopics som läggs ut, men har fan inga bilder ..
 
Börjar få en aning bråttom så det får bli ett snabbt inlägg! Vaknade vid halv elva tiden idag och har sedan dess kollat på gossip girl och solat. Efter detta ska jag hoppa in i duschen och sedan möta upp Jennifer kvart i fyra på stan. Ikväll vankas det utgång och det ser bra ut!
p&k!

Head up, stay strong, fake smile and move on!

Efter mitt förra otroligt glädjespridande inlägg drog jag ner på stan med Kajsa och kikade runt lite innan vi sedan avslutade med en standard fika på Cappuchino. Har sedan dess degat i soffan och pratat i telefon med Jennifer i tre timmar haha.
Men nu ska jag sova, är galet trött!
P U S S

I think a lot but I don't say much

Vaknade klockan nio av att mitt alarm ringde. Klockan tio hade jag ett möte där jag fick ett besked som gjorde mig helt ställd. Jag var tvungen att lämna rummet för ett tag. Besöka toaletten, spy två gånger innan jag bara stod och stirrade på flickan som stirrade tillbaka på mig genom spegeln. Vad fan är det här Elise? Drack lite vatten och gick sedan tillbaka in i rummet. Efter det drog jag till gymmet. Där sprang jag länge, som om jag ville springa ifrån alla tankar och allt som just nu försegår runt omkring mig. Jag körde hårt och länge på gymmet, ett perfekt sätt att för ett tag kunna fly och tänka på annat. Få ut lite ilska och ibland även känna sig en gnutta duktig. Haha. Emo så det bara skriker om det, men det är ingen idé att viska längre.
Nu ska jag duscha, pusshej!

Bli vän med dig själv och du är aldrig ensam

Efter förra inlägget drog jag hem till en vän. Vi kollade på snabba cash och c-hillade ett tag innan jag drog till Storvreta. Var hemma vid tolv och kollade på film och snackade i telefon ett tag innan jag somnade. Vaknade halv tre idag av att Mattias ringde mig. Så jag slängde i mig en kopp kaffe och drog ut och träffade honom. Nu har jag nyss ätit tacos och ska strax ut och träffa Kajsa
Puss & kram!

Damn you for making me unable to stop loving you

skriver att jag är osminkad för att visa hur cool jag är
 
Hej på er!
Kom nyss på att det är den femte augusti idag och drabbades plötsligt av en jävla panik över att det snart är jul. Orkar verkligen inte med ett halvår i mörker, kyla och vardagsrutiner. Helt seriöst, vart fan tog den här sommaren vägen?
Nu har jag i vilket fall jobbat klart för denna sommar och jobbar inte förrän om två veckor igen, hur skönt som helst! Igår efter jobbet drog jag till framfickan där Tobias, Daniel, Emil, Stefan, Kamilla och Emma satt och tog del av en härlig kväll.
Nu har jag precis ätit och ska strax hoppa in i duschen innan jag träffar en vän. Lite senare tar jag bussen till Storvreta för att träffa Alida och Mattias, mina små turtaduvor!
Hoppas ni mår bra!
P U S S

Lite bilder från de senaste veckorna!


Du håller mig kvar i något som jag lämnade för länge sedan

Hej mina fina vänner!
Usch vad tiden inte räcker till för att varken sitta vid datorn eller blogga. Men det är sommar, så vad förväntar man sig? Nu jobbar jag två dagar till innan jag är ledig fram till skolan börjar! Det har hänt en himla massa sedan sist, både tråkiga och roliga saker, men det orkar varken ni läsa eller jag skriva om haha. Jag har sommarlov som jag utnyttjar på bästa möjliga sätt är kanske allt jag behöver säga! Och jag lovar ännu en gång att bli bättre på att blogga, så fortstätt kika in lite då och då! Haha, det där var till mina miljontals läsare som är självmordsbenägna för att jag inte uppdaterar. Men jag ska bli bättre, promise!
XOXO

RSS 2.0