Nothing scares me anymore



Om en vecka idag kommer nya au pairen. Sjukt att vi snart är där. Att detta snart är över. Det är så sjukt mycket blandade känslor. Det har hänt så otroligt mycket det här året, saker jag aldrig trodde skulle hända och saker jag trott skulle blivit annorlunda än vad det blev. 
Jag blev kär. Jag har fått uppleva mina drömmars stad. Jag har blivit flytande i engelska. Jag har stått ut med människor som har behandlat mig väldigt illa. Jag har fått nya värderingar. Nya vänner. Insett vad det är som är viktigt och betydelsefullt i livet. Fått upplevelser och minnen jag aldrig trodde jag skulle få. Jag vet vilken typ av förälder jag vill bli. Insett vilka ens riktiga vänner är. Insett att jag har den bästa familjen i hela vida världen. Förstått att min mamma kan bära mig även från andra sidan jorden. Att Gud hör mig. Tack.

Sedan är det tråkigt att vänner som så självklart skulle komma och hälsa på, aldrig kom. Att vänner som skulle ringa så ofta, aldrig ringde. Att vänner som skulle se till att allt skulle vara som vanligt, gjorde ett mission av ett ynka telefonsamtal. 

Men jag har vuxit här borta. Jag har lärt mig att jag klarar mig själv. Jag kan själv. 

Alright, I said I just want someone real, someone true










Hej kompisar! 
Idag är det den sista måndagen i januari, vilket innebär att det om en vecka är februari, viiiiilket innebär att jag snart åker hem! 

I lördags var det snökaos här. Vägarna, tågen, ja nästan allt var avstängt. Det sägs att det inte varit såhär mycket snö här på över 100 år, galet. Så i helgen har jag varit hos Courtney och varit insnöad, i princip haha.  
Så idag är skolorna avstängda pga snön (trots att vägarna är helt okej idag..), så det är heldag med barnen idag. Jag och Sabrina har varit ute och lekt i snön och druckit varm choklad och sedan åkte vi och åt lunch på ett ställe här i south orange och sen åkte vi och handlade lite. Nu sitter vi och kollar på tv lite innan vi strax ska åka och hämta simeon hos hans kompis. 

Efter jag slutat ska jag försöka ta mig till gymmet för att simma en timme, sista veckan jag har tillträde till gymmet så det gäller att passa på. Sen den att jag kommer komma hem som en jävla elefant känns lite sisådär.. Men det får jag ta tag i när jag kommer hem. 

Puss och kram! 

New year, new dreams


Nyår i nyc spenderade jag med tre svenska tjejer jag aldrig hade träffat förut. Med glitterklänningen på och en flaska vin i handen drog jag ut till Larchmont, Westchester, runt sex på kvällen för lite middag och förande innan vi skulle in till city senare på kvällen. Det var trevligt hos henne, Isabelle som hon hette. 
Vi var inne i city vid tio någon gång och alla hade köpt biljett till klubben vi skulle fira på med 5 timmar öppen bar, champagne på tolvslaget, hemlig gäst osv. När vi kom fram sträckte sig kön över hela blocket och dom hade stängt av inträdet. Det var alltså för fullt där inne. Dom hade sålt för mycket biljetter. Så efter att ha betalat 135$ för att få spendera nyår på en klubb i nyc och sedan få veta att vi inte kommer in, en halvtimme innan tolvslaget, fick mitt humör att bli jävligt dåligt haha. Vi drog till baren bredvid istället och firade in det nya året. Det var väl helt okej, men inte direkt som jag hade tänkt mig, men vilket jävla nyår blir någonsin det? Ledsamt. En resa hem till Courtney som tog hundra år mitt i natten efter det. Han vägrade in till city på nyår, och hade jag vetat att jag skulle fira in det nya året på en helt vanlig bar och inte klubben det var menat vi skulle till, hade jag lika bra kunnat stannat hemma med honom. Aja, det är inte lätt att veta i förväg.

Idag är det måndag. I helgen åkte jag till Courtney redan torsdags kväll efter jobbet eftersom jsg var ledig i fredags. Han fyllde dessutom år på fredagen. Gav honom ett fint silverarmband med texten "9hours" på, som en påminnelse att när jag åker hem (om 36dagar!!!), att jag inte är längre bort än en flygresa på 9 timmar. 
Vi gick ut i hoboken med hans vänner på kvällen, vilket var kul! 

På lördagen åkte jag hem eftersom jag skulle "jobba" på söndag morgon. Jobba innebar att sitta och kolla på när Sim spelade Xbox i nästan fyra timmar haha, men jag klagar inte heh. 
Efter jag slutat åkte jag in till city och knallade runt själv några timmar. Som jag kommer sakna den staden. Får aldrig nog av den.

Nu håller jag på att tvätta barnens tvätt och pysslar med fotokalendern jag ska ge familjen i hejdå-present, ett jävla pyssel alltså. 

Puss och kram!


RSS 2.0