Tusen miljoner ser oss fast det är så mörkt

 
 
Hej!
Igår började jag jobba klockan nio och träffade Felicia efter det. Vi började med en fika på Storken och slutade med en prisvärd (gratis) fylla på Terrassen. Vaknade imorse av ett jävla liv på gården av byggarbetare, lövblåsare och vettefan vad allt var. Hade lust att öppna fönstret och be dom hålla käften, men blängde istället surt på dom när jag gick till jobbet haha. Jobbade till sex och övningskörde sedan hem. Nu ska jag kika lite på tv innan jag somnar. Ska övningsköra till Sala strax efter sex imorgonbitti för att ha körlektion där, så jag ska försöka ta en tidig kväll!
 
Ps. Träningsvärken är fan inte måttlig.

Ibland är en lögn det finaste man har

 
Hej kompisar!
Mamma hämtade mig i Sala i torsdags eftermiddag och jag sprang och gav henne en stor kram, lättnaden över att äntligen få komma hem var överdrivet stor haha! Jag visade henne det lilla Sala har att erbjuda innan vi rörde oss tillbaka till Uppsala. Myste med mamma hela kvällen och somnade helt utmattad i hennes knä i sofan redan strax efter åtta haha. I fredags sov jag länge, kollade på gossip girl och tog en vända på stan med mamma.
I lördags öppnade jag på jobbet och jobbade till klockan sex. Gick hem till pappa och duschade och fixade till mig innan jag gick hem till Jennifer. Halloweenfest i Salabacke och en natt på Saluhallen sammanfattar min lördagskväll.
Igår var det söndag och jag hängde lite med Simon innan han drog hem och jag mötte upp Kajsa för en fika. Känns som att det var otroligt länge sedan jag träffade henne! Tacokväll väntade sedan hemma innan en kväll framför solsidan fick avsluta min söndag.
Idag är det måndag och jag har inte gjort speciellt mycket. Vaknade ganska sent, hoppade på min lillebror tills han vaknade, körde ett benpass på gymmet som jag inte kommer kunna gå på en vecka av. Nu ska jag läsa lite körkortsteori och sedan vara lite social mot mammas vänninor som är på besök.
Sköt om er!

Säg att du är fri tillslut fast du vet att hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

 
I förrgår gjorde jag bland det modigaste jag har gjort i mit hittills 19åriga liv. Förstår dock inte riktigt hur jag tänkte, men det är lätt att vara efterklok. Jag lämnade ut mig själv och fick en hård smäll i ansiktet tillbaka, även fast jag mer eller mindre var beredd på det.
Jag vet inte riktigt hur jag känner just nu, jag känner allt men samtidigt ingenting.
Det här kommer att ta tid, kanske en jävla tid till och med, men det får gå.
Och där avslutades ännu ett kapitel i Elise liv, och det lyckliga slutet uteblev även denna gång, haha.

Jag är rädd för att dyka, mina ben är för bleka. Pratar utan att lyssna och glömmer bort att andas

 
Har nyss varit nere i köket och värmt en burk fiskbullar i mikron. Det är i princip det jag har levt på sedan jag kom hit, otroligt exklusivt. En kopp kaffe och en mandarin gör mig sällskap resten av eftermiddagen som ser ut som på bilden + lite teoriprov på datorn. WOOO
 
ps. får inte nog av Maggios nya album♥ ds.
 

Vi är nog lite lika, ingen av oss kommer ge vika

 
Hej på er!
Farfar skjutsade mig till Sala tidigt igår morse där jag nu har börjat min intensivkurs för körkort.
Hur det går? Ja jag kan ju inte slå körläraren på käfen varje gång jag blir frustrerad, så mitt tålamod övas iallafall! Skämt o sido, det går relativt bra hittills faktiskt. Kör ungefär 2-4 lektioner per dag på 45min/lektion, pluggar teori på egen hand den andra tiden och sedan en teorilektion med lärare mellan 17:45.19:15.
Det luktar illa, är svinkallt, är äckligt överallt, är tvungen att dela rum med en random (som heter elin och faktiskt är fett gullig), läskiga lärare och jag är tvungen att ägna dygnet åt att läsa om det mest ointressanta jag vet, men annars så! Nej men dom flesta kursmedlemarna är faktiskt fett gulliga och allt slit kommer vara värt när jag väl får det förbaskade körkortet!
Känner mig ganska så ensam mellan varven, så en pling eller så skadar inte! Nej juste, man hör varenda liten pust från dom andra rummen (den obehagliga gubben som flåsar i ena och den blåsta tjejen i andra som pratar i telefon om "jag kommer aaaaldrig kunna ta körkort omg", bra iställning pucko.), så ett sms kanske är bättre.
Vi hörs imorgon, pusshej!

The pain has become familiar but that doesnt mean it hurts any less

Hej kompisar!
Idag vaknade jag när Oskar åkte till skolan och mamma till sjukhuset för behandlig. Efter det låg jag vaken i sängen och läste lite körkortsteori innan jag satte mina fötter på det alldeles för kalla golvet.
Diskade, städade och lagade lunch åt mamma och mig var det jag hann med innan hon var hemma vid halv tolv igen. Nu ligger hon och sover och jag ska strax börja packa en väska med det jag behöver när jag åker på intensivkursen på måndag.
Jag jobbar imorgon och på söndag, jag flyttar därför till pappa över helgen eftersom mamma inte har kraften att varken skjutsa mig till bussen eller jobbet (ja, hon bor på landet). Ska försöka ta mig in till stan snarast möjligt eftersom jag vill hinna träna innan jag ska möta upp Felicia och Jennifer.
Ikväll blir det troligtvis birger, sista fyllan på två veckor - oh my!

Handen i fickan fast jag bryr mig

 
Hej bebisar!
Kunde inte sova inatt så jag låg och kollade på Lejon kungen fram till dess att natt började bli morgon. Detta resulterade i att jag idag inte vaknade förrän efter lunchtid, ovärt as fuck. Jag har efter det suttit och kollat upp kurser inför våren samt prövningstilfällen för de gymnasiekurser jag behöver höja betygen i, ringt några samtal och ska strax röra mig ut på en längre promenad. Mina muskler behöver en vilodag idag och får därför nöja sig med lite frisk luft och en lite lugnare motion. Som sagt, all träning är bättre än ingen träning!
Vi hörs senare!

Håll i mig och släpp aldrig taget

Känns som att de flesta bilderna jag lägger upp är gamla, men lev med det ett tag till
 
Hej på er!
Jag kom till Jennifers jobb strax efter nio igårkväll. Där bjöd hon mig på dubbla drinkar innan hon slutade, gillar stället haha! Efter det fick vi varsitt glas vin av hennes gulliga chef innan vi begav oss mot Sneirkes. Mycket folk, bra stäming och bra musik! En sväng till palermo efter stängning och efter det lite eftersnack innan jag sov hos Jennifer. Sov ganska länge idag och när vi vaknade åt vi en lång och mysig frukost innan jag tog bussen hem till mamma. Pratade lite med lillebror innan jag åkte in och tränade spinningpasset jag förra veckan svimmade på. Jag överlevde passet utan att svimma och tack gud för det!
Är vaken ett tag till innan jag somnar.
Pusshej!

De vågar tro och hoppas på att någon däruppe ser oss. Någon som hellre vill förlåta än fördöma oss för något vi inte visste att vi gjort

 
Hej kompisar!
Idag har jag äntligen fixat mina naglar, känner mig hel igen haha. Har försökt att ha mina vanliga naglar under två veckor men nä. Efter det drog jag och tränade. Kondition, armar och core stod på schemat och det är så in i helvete jävla skönt att vara igång med träningen igen! Kommer dock inte kunna träna under mina två intensivveckor, men det löser sig. Fick även veta idag att jag har blivit antagen till matten som börjar om två veckor, ska bli skönt att ta tag i det!
Nu sitter jag nyduschad och ska efter detta umgås lite med lillebror innan jag drar mig mot stan och möter upp Jennifer för att inviga sneirkes!
Pusshej!

There is something so fulfilling and romantic about all this pain, hate and self destruction

 
Så var det måndag igen. Inte för att jag har något dagligt jobb att gå till, inte någon skola heller för den delen, så för mig kvittar det om det är måndag eller lördag, i någon vecka till iallafall.
Dagen började med ett möte halv nio där jag för det mesta satt tyst. De andra kacklade på värre än höns om mig i tredjeperson, och när jag väl försökte öppna munnen stängde jag den lika snabbt igen. "Vi vill komma åt dig innan du hamnar på psykakuten igen". Dra åt helvete.
Därefter hade jag en tid hos min frisör. En aning blondare och en aning kortare, men betydligt fräschare än innan.
Pappa höll ett spinningpass halv sex som jag gick på, och jag är riktigt nöjd med min prestation! Han skjutsade sedan tillbaka mig till mamma där det bjöds på soppa och pannkakor till middag.
Nu sitter jag nyduschad vid skrivbordet och ska skriva lite, tror det är en sådan kväll ikväll.
Sköt om er

If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for

 
Hej finisar!
I torsdags hade jag debut på stocken och jag är redan helt kär i nationerna!! Vaknade upp på kanelbullensdag hemma hos Jennifer och vi åt varsin Linnébulle till frukost innan hon drog till jobbet och jag till gymmet. Inte det roligaste, och heller inte bästa att träna sliten, men finns inte så mycket att göra åt den saken. Gick hem och duschade och fixa till mig på nytt för att sedan ta bussen mot Alsike för tjejmiddag! Det var fina Nicole som fyllde år, och som jag hade saknat henne! Så himla roligt att träffa henne igen, verkligen! En jättegod middag innan vi tog bussen tillbaka till stan för en kväll på bj. Det var en rolig kväll, men inte en lika rolig dag efter när jag låg i sängen och frossade i både popcorn och kokosbollar större delen av dagen, haha!
Idag är det söndag och jag har jobbat mellan 8-15. Nu sitter jag och dricker lite te och ska strax ta en varm dusch och göra en lång hårinpackning. Ska ringa min frisör imorgon hade jag tänkt, känner att tiden är lite inne för det nu.
Peace ♥

She's not afraid of all the attention, she's not afraid of running wild. How come she's so afraid of falling in love?

 
Hej på er!
Övningskörde in till stan vid halv ett och mötte då upp Felicia. Vi åt lite sushi, drack kaffe vid ån och mindes sommaren som varit. Lämnade tillbaka en bok på biblioteket och mötte därefter upp Jennifer för att gå på en promenad i höstsolen, riktigt härligt! Avslutade promenaden med ännu lite mer kaffe på Linné innan klockan helt plötsligt var halv åtta och spinningpasset jag skulle gå på började. Världens snyggaste man höll i passet och jag var galet laddad fram tills dess att jag svimmade. Ehe, kan ha varit ett av de pinsammaste stunderna i mitt liv. Det var sista backen precis innan återhämtningen och jag tog i som en jävla idiot, hade mjölksyra så det gjorde ont i benen. Min envishet mår vara till stor fördel i många fall, men i stunder som dessa kanske det vore bra att inte vara så pass envis. För att för skruva på ännu mer motstånd så hjulen knappt går runt, ta i så det gör ont och tillslut svimma är tyvärr inte så hälsosamt Elise, bara riktigt jävla pinsamt. Notis till mig själv: lugna dig.
Idag är det torsdag och jag ska snart sätta på mig träningskläderna för att bege mig till gymmet. Ikväll träffar jag Jennifer och jag tror det lutar åt att jag gör debut på Uppsalas nationer!
Hoppas ni får en fantastisk torsdag!
Pusshej!
 

All by myself I'm here again, you know I never change

 
Hello bebisar!
Igår var det tisdag och dagen började med ett möte som än en gång slutade i besvikelse. Är jag så jävla annorlunda så att allt ska vara så jävla mycket svårare med mig? Jaja, skulle få en ny tid så historien kan upprepa sig ännu en gång. Tog min träningsväska och begav mig mot gymmet och simmade i en timme efter det. Tog bussen till mamma och när jag kom hem var mormor och Ove här, gosisar. Dom fikade och jag satt med som trevligt sällskap eftersom jag hade fasta igår. Övningskörde, städade, rensade bland mina smycken och avslutade med svenska hollywoodfruar framför tven, det var den tisdagen.
Idag är det onsdag och solen skiner utanför mitt fönster, underbara höst! Jag har precis ätit frukost och sitter nu med en kopp kaffe vid skrivbordet. Jag ska strax börja fixa mig och sedan övningsköra in till stan för att träffa Felicia. Morfar är här just nu så först ska jag prata lite med han och mamma!
Ikväll blir det spinning halv åtta och efter det bums i säng skulle jag gissa på!
Pusshej!

RSS 2.0