We accept the love we think we deserve

 
En snabb genomgång av de senaste dagarna!
Tisdag - lyckad utgång! Dock inte lika lyckat avslut, men det är glömt om hundra år.
Onsdag - fikahäng med Jennifer innan jag åkte till Vassunda där Mathias och Erik befann sig.
Torsdag - Vaknade och hängde med dom fram till eftermiddagen då jag tog tåget till Uppsala. Åt och gick på stan med Kajsa och Maria. Drog hem till Rebecka på kvällen. Vi drog senare några stycken hem till Sara innan vi gick ut. Avslutades på Terassen med Maria och gänget istället haha.
Fredag - Låg i sängen till klockan fem, drog och solade, åt, kollade på tv, somnade.
Lördag/idag - Jobbat mellan 8:45-18, gick hem, träffade Kajsa en stund och ska nu snart sova.
Jobbar imorgon också mellan 8-15, ska fixa naglarna efter det och sen ladda om inför nyår! Förkyld som ett jävla as, men det kan inte hjälpas.
Puss & kram kompisar!

För sanningen är att utan dig är jag ingenting alls

Världens bästa lillebror
Härliga Iphone kvalitébilder
Jag och min lilla skruttis
 
God juuuul mina fina!
I fredags inhandlade jag tillsammans med lillebror de sista julklapparna innan vi åkte till mamma. Lördagen gick till åt att julbaka, städa, lagat mat, klä granen och julpynta ännu lite till. I söndags jobbade jag mellan 8-15 och efter det hade vi lite mini julafton hos pappa. Träffade Kajsa en stund på kvällen innan jag somnade relativt tidigt.
Igår var det juuulafton! Vaknade vid åtta hos pappa. Åt julfrukost, öppnade lite klappar och var i kyrkan till elva. Jullunch och Kalle anka hos farmor och farfar tillsammans med resten av pappas släkt. Efter det åkte vi till mamma där det var middag, paket utdelning och massa mys med en del av släkten här. Midnattsmässa vid elva som Ove höll i och sedan hem för att somna typ direkt.
Sitter nu hemma hos mamma i en gungstol framför öppna spisen och myser. Glad över julklapparna och min fina familj.

Im not a second fucking choice

 
Nu är det äntligen jullov! Det kunde nästan inte ha kommit mer lägligt. Dock behöver jag plugga en hel del över lovet, men det tar jag sen. Igår efter avslutningen träffade jag Felicia och Cecilia för att köpa julklappar. Åt Sushi med Felicia innan vi gick hem till mig dit även Kajsa och Viccan senare kom. Strax efter elva drog jag och Kajsa vidare till bj för att inviga jullovet på ett grymt sätt haha! Somnade senare än tänkt och vaknade idag vid lunchtid. Träffade lillebror på eftermiddagen för att inhandla de sista julklapparna och åkte efter det hem till mamma. Stannar här över helgen och det ska bli riiiktigt mysigt!
Vi hörs imorn!

She didn't know who would leave or stay, so she pushed them all away

Hej på er!
Innan förra inlägget var det ett tag sedan, men oj vilken hektisk vecka det var förra veckan. 40 luciatåg på två dagar och det har varit så otrooooligt roligt! Underbara tjejer och fantastiska upplevelser! Vi har sjungit på allt från olika företag, ålderdomshem, hospis, slottet, kyrkor, barnsjukhuset, stadshuset, gallerior, radion mm. Allt har varit så otroligt roligt, fram för allt att sjunga för folk som verkligen uppskattar det. För dom man ser på dom att nu har vi verkligen förgyllt deras dag. Finns det något bättre än att göra något fint för andra? Jag tror faktiskt inte det.
Efter avslutningsmiddagen på torsdagkväll var jag inte hemma förrän vid midnatt. Somnade ganska direkt för att vakna upp fredag morgon för ett möte som gav ett och annat. Jobbade kväll efter det och öppnade sedan lördag morgon.
Sov hos mamma lördag till söndag och hade en mysig dag med henne igår söndag. Pappa kom och hämtade mig igårkväll och jag fann då en inte lika rolig överraskning sitta i bilen. Gick runt i Uppsala fram till midnatt innan jag gick hem. Sov några timmar innan skolan började klockan åtta idag. Stört ovärd dag med bara en massa väntan på betygsamtal och håltimmar. Under håltimmen provade jag jeans och i provrummet såg jag att jag var helt röd i hela ansiktet ner på halsen så gick tillbaka till skolan för att kolla om skolsystern var där och fick råd om att åka till vårdcentralen. Stress och för lite sömn kan de tro vara anledningen. Nu har det röda gått ner och ligger för tillfället på sängen och bara tar det lugnt. Ska senare möta upp Kajsa och sedan får vi se om jag drar mig till gymmet, beroende på hur jag mår ehe.
Nu har jag nästan skrivit en hel bok, så jag nöjer mig här.
Puss & kram

Save me from this

Det dödar mig. Sakta men säkert dödar det mig.


Du vet, jag vill bli din

Hej mina vänner!
Igår var det skola mellan halv ett och fem. Träffade efter det Kajsa som jag inte har träffat på typ tusen år ett tag innan jag drog och tränade. 
Idag vaknade jag helt jävla död, sjukanmälde mig från franskan och var istället på plats i skolan till samhällskunskapen som började halv ett. Slutade skolan halv fem och hann bara hem en snabbis innan jag for iväg för lucia filmning. Hemma nu och är trött som ett as efter ännu en natt utan sömn och en heldag på det. Har nyss betalat studentmössan och känner hur studenten har kommit liiite närmare!
Nu ska jag koka mig en kopp te, sätta på en film och hoppas på att få sova lite mer inatt. Hatar mig själv för att jag har glömt sömntabletterna hos mamma ÄNNU en gång. Imorgon börjar heldagarna med luciasjungningar, hade köpt gott och blandat för att ha till blodsockret, men har suttit och ätit upp allt nu HAHAH kunde inte vänta.
Puss och kram

The show must go on

Hej mina fina!
Sitter för tillfället hemma hos mamma med en stor kopp te bredvid mig. Igår firade vi Sofia! Först tjejmiddag hemma hos henne och sedan fortsatte kvällen på Saluhallen fram till stängning. Vaknade idag vid tolv och åkte hem till mamma någon timme senare. Nu ska jag strax dricka glögg och kolla på solsidan med mina två favoriter!
Puss & kram

You're my favorite pain

Grattis på 18-årsdagen min bästa!
Jag älskar dig, och oavsett vad kommer du alltid att komma först ♥

So young when the pain had begun, now forever afraid of being loved

Vaknade imorse av ryggont igen. Fick komma till en sjukgymnast vid halv ett och hon var så otroliiigt duktig på alla sätt! Tyckte verkligen om henne! Hon spekulerade om min rygg, fot och höft genom att jag är över rörlig, har skolios och även bindvävsinfektion. Hon kunde givetvis inte avgöra det på bara en gång, but still.
Efter det åkte jag och mamma och hälsade mormor, det var länge sedan jag såg henne nu så det var mysigt.
Fick en present från världens bästa moster för att hon tyckte jag är en sån fin person, hur glad blir man inte?
Drog och tränade vid sex och åkte efter det med pappa och handlade. As rolig info osv.
Pusshej!

I dont know where I am. I dont know where I have been. But I know where I want to go

Hej på er!
I lördags jobbade jag mellan 8:40-20. Tog efter det en promenad hem innan jag bara tog det lugnt hemma med pappa. Igår var det första advent och luciakröning. Vi samlades klockan två på slottet för uppsjungning och soundcheck innan det hela började klockan fyra. Svinkallt men kul! Efter det att Gischelle hade fått kronan och vi hade sjungit gick vi in på slottet för att på första parkett se på fyrverkerierna. Vi stod i ett stort fönster och kollade på dom innan vi under sista låten gick ut på slottsbalkongen för att sjunga och dansa med till finalen haha!  Efter det sjöng vi på landshövdningens middag innan vi var klara för dagen.
Väl hemma drack jag och pappa glögg, åt pepparkakor och tände det första ljuset.
Idag är det måndag igen och jag vaknade med ett jävla ryggont. Som starka stötar som gick genom ryggen, jävla skolios haha .. Var hemma och dog ett tag innan jag somnade om tills Jennifer ringde på dörren. Då var det onda plötsligt borta och jag följde med henne och Karin för att filma det sista till vår reklamfilm i 16 minusgrader. Åt lunch och hade tyska och nu sitter jag hemma och väntar på att träna halv fem.
P U S S
 

RSS 2.0