För många nätter fångad i en cell för att inse att jag är fucking fångad i mig själv

relativt gammmmal bild dockkk
 
Hej finisar!
Det blev som jag sa, i fredags åkte jag hem och förberedde mig inför nästa morgonpass på jobbet. Slutade klockan sex i lördags och åkte efter det till Kajsa. Förade lite och drog sedan in till stan. Satt med Simon och hans kompisar på Garys ett tag innan vi rörde oss mot Saluhallen. Träffade på Fellanbellan där som sedan sov hos mig.
Igår var det söndag och jag och mamma tog en roadtrip till Västerås haha. Hon skulle hämta några saker av en tjej där och eftersom jag inte hade något bättre för mig tänkte jag att jag lika bra kunde ta lite kvalitetstid med mammisen.
Idag är det måndag och dagen har väl inte bjudit på mycket mer än för mycket tankar i ett för litet huvud. Allt är så jävla ostabilt för tillfället, jag är så jävla ostabil. Jag är rädd för att komma tillbaka till gamla vanor, samtidigt som jag kan sakna dom. Jag vill ändra på så mycket, så mycket att det blir så fel. Men vad sägs som att börja med mig själv? Ny månad imorgon, nytt kliv framåt eller nytt kliv bakåt? Haha vi vet alla hur detta kommer sluta, byeee!

When I die I will go to heaven, because I've spent my time in hell

Väck mig, tänd lampan och säg att allt bara var en mardröm. Snälla.

Behåll din rastlöshet och stanna inte, såna som vi blir aldrig framme. Ta min hand och kom så går vi vidare

 
Hello bebisar!
I tisdags jobbade jag kväll, kom hem till mamma innan Simon ringde. Han hämtade upp mig och vi åkte till Lövstalöt för lite Wallander och skitsnack.
Igår var det onsdag och jag spenderade i stort sätt hela dagen med en saknad Jennifer! Vi åt lunch, tog en vända på stan, fikade och tillsist fixade vi mitt kårleg. Vi skiljdes åt vid halv sju och efter det drog jag till gymmet för att simma för första gången på flera år!
Idag vaknade jag vid nio och åt en relativt snabb frukost innan jag satte på mig promenadskorna för en promenad från pappa till gränby centrum, där jag hade en läkartid halv elva. Det gick bra hos läkaren, dom skulle höra av sig i nästa vecka om provsvaren inte såg ut som dom borde. Jag har varit så galet trött de senaste veckorna och där har ni anledningen till mitt läkarbesök. Köpte med mig en kaffe på vägen tillbaka och promenerade sedan tillbaka mot stan igen. Tillbaka hos pappa tog jag äntligen tag i intensivkurs för körkort! Jag fick bra hjälp och ska redan imorgonbitti ringa för att boka tid i oktober! Efter det packade jag ihop lite saker och begav mig till gymmet för att simma i en timme, hur skönt som helst! Tog efter det bussen till mamma, åt en god sallad och nu sitter jag här.
Imorgon jobbar jag mellan 9:15-18 och efter det besöker jag nog gymmet en sväng innan jag åker hem och sover och förbereder mig inför nästa morgonpass på jobbet!
Hoppas ni mår som ni ska!
Puss & kram

Jag håller god min men spelet är elakt

Hej!
Jag åkte till Stockholm efter jobbet i lördags. Mötte upp Viccan och tog en öl i gamla stan innan jag åkte mot medborgarplatsen. Spenderade natten och förmiddagen på söder innan jag åkte in till stan och umgicks med min fina vän Victoria resten av dagen. En vända till västerhäninge för att hämta ett par skor och sedan en lång fika/middag i ett mysigt höstväder. Tog tåget hem vid åtta med ett leende på läpparna efter nya beslut om den närmsta tiden. Jag träffade efter det Kajsa i någon timme innan jag gick hem och sov.
Igår var det måndag och det var ingen rolig dag. Jag vaknade med ett leende på läpparna, men det varande inte särskillt länge. En promenad för att rensa tankarna, provade stövlar som låren såg asfeta ut i och jobbade sedan ett kvällspass och så var den dagen slut.
Idag är det tisdag och idag är en bättre dag. Jag sitter nu i morgonrock och ska snart föna håret innan jag beger mig till jobbet för ännu ett kvällspass.
Hoppas ni mår bra!

Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna

 
Hej bebisar!
Jag sitter nyduschad i sängen och borde egentligen inte blogga om jag vill komma i tid till jobbet. Jobbar kväll idag och öpnnar imorgon. Imorgon är dagen i månaden som är den bästa på hela månaden när det gäller jobbet hihi ♥
Jag är ruskigt förkyld så det blir en tidig kväll efter jobbet idag. Imorgon slutar jag klockan sex och efter det åker jag till Stockholm och blir antagligen kvar där över natten. Så upphör bloggandet över helgen vet ni varför!
Puss & kram

Say how you feel and never apologize for being real

Grattis på födelsedagen snygging! ♥
 
Hej bebisar!
Jag vet att jag skriver med mellanrum stora som decenier (inte rikigt kanske, men nästan). Som vanligt har det hänt ett och annat sedan sist vilket jag också som vanligt inte har tid att skriva om.
Vi är nu inne i mitten av september och höstvädret har precis dragit igång, jag kan inte låta bli att tycka den här tiden på året är mysig! Precis innan det börjar bli äckligt kallt.
Anyway, sitter nu i mitt nya rum hos mami. Det kommer bli fantastiskt fint när det är klart, och ni förstår inte hur skönt det ska bli att slippa bo i lägenheten. På gott och ont.
Idag är det onsdag den artonde september och Kajsas födelsedag! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför kvällens festligheter haha!
Puss & kram

RSS 2.0