Du vet att hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

 
Hej på er!
Var ett tag sedan nu igen, men jag har i stort sett bara jobbat och tränat veckan som varit. Sovit hos Felicia en natt har jag även hunnit med. Annars har jag varit hos mamma sedan i torsdags och kom tillbaka till pappa nu efter jobbet. Det har varit mysigt att vara hos mamma, hon är verkligen som en bästa vän. Världens bästa. Får passa på att vara med henne nu, passa på att skratta och njuta av varandras sällskap nu innan hon får första behandligen på torsdag. Räknar med att hon inte kommer vara sig själv ett halvår framöver efter det, men det ska vi klara.
Pappa är bortrest fram till onsdag, så det är skönt att vara lite ensam haha, trots att jag hatar att vara själv. Fixat naglar + ögonfransar har jag också hunnit med i veckan, för er som vill ha något att anteckna.
Är så galet trött efter alla jobbdagar nu att jag efter detta ska decka i sängen. Nu jobbar jag inget mer innan vi åker till Rhodos på fredag (!!!), men vissa av dessa jobbdagar har varit väldigt bra ihihi. Kan inte bestämma mig men ajjjaaaa.
Imorgon fyller världens finaste Felicia år, som vi alla har längtat!
Nej nu får det vara slut på detta osammanhängande inlägg.
Puss på er

Och jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig, om du leker med mig.

 
Ebbas födelsedagsfirande blev lyckat! , trots att jag och Viccan glömde presenten eheh ..
Dagen efter hängde jag och Viccan lagom bakis inne i stan på Café Bellmondo i si sådär flera timmar innan vi åkte hem till henne en stund och sedan begav oss mot Uppsala. Det blev en spontan utgång, men väldigt nyktert för min del (vem är jag??). Igår var det söndag och typ sommarens varmaste dag. Jag och Viccan tog med oss lite brunch och en filt och begav oss mot Ekonomikumparken för att ta del av värmen. Köpte glass vid ån och tog en promenad hann vi även med innan hon tog tåget hem mot Stockholm.
Idag är det måndag och jag har jobbat mellan 7:45-18. En hektisk dag, men med tanke på att jag inte har jobbat på en hel vecka så spelade det inte så stor roll. Drog och tränade efter det, vilket mina ben kommer att hata mig för imorgon. Ett bra benpass med andra ord! Jag ska försöka få tillbaka konditionen nu innan Rhodos, för att sedan förlora den under Rhodos, för att sedan vinna tillbaka den igen haha. Imorgon blir det biceps, bröst och givetvis core!
Stod på balkongen med handduk för ett tag sedan och kollade ut över Uppsala en varm måndagskväll och fick syn på Rebecka traska över bron, ropade på henne och hon kom upp på en pratstund ett tag, väldigt trevligt.
Imorgon är jag ledig och det lovas tydligen bra väder, vilket betyder att jag ska försöka ta vara på soltimmarna och inte sova bort hela dagen. Jag borde alltså sova nu.
Puss och sovgott mina vänner!

Jag är ingenting, men du är underbar

 
Hej på er!
Igår mötte jag upp bästa Felicia vid halv två tiden för att ta en vända på stan och äta "lite" sushi. När klcokan närmade sig sex rörde vi oss hem till mig där vi återigen taggade till inför Rhodos (två veckor kvar!!!!) genom att göra en spellista! Jag följde med henne till bussen vid tjugo över nio och tog efter det en kvällspromenad till Melissa Horn till min bänk. Åter en gång blickar jag ut över Uppsala samtidigt som tankarna rensar sig i mitt kaotiska lilla huvud. Jag fick ett ytterst konstigt, obehaligt, men ganska interssant samtal med man vid bänken, som visade sig tillhöra honom. Men jag satt kvar, den är lika mycket min, om inte mer. Som jag har suttit på den där jävla bänken haha. Efter ett tag cyklade mannen iväg lika fort som han kom, och där satt jag kvar, lika ensam som innan, men snäppet mer förvirrad.
Jag måste tänka på allt han sa innan jag skriver det, jag har inte riktigt förstått än.
Idag vaknade jag och tog mig iväg till solariet innan jag besökte gymmet, mötte upp morfar en snabbis och har efter det städat lägenheten.
Nu har jag precis kommit ut från duschen och är som vanligt mer än sen. Jag ska snart ta tåget till Stockholm där Viccan möter mig. Kosan styrs mot Spånga där Ebba är dagens födelsedagsbarn och ska firas rejält!!
Puss & kram

Det är min osäkerhet, du kallar det ångest. Hela kroppen skakar, snälla håll om mig

 
 
 
 
Hej finisar!
Vred och vände på mig hela morgonen och hade svårt att somna efter det att pappa hade åkt till jobbet. Halsen gjorde ont och det var antingen för vamt, eller för kallt. Så jag gick upp. Gjorde mig en fräsch frukost i form av ett ägg, grönt te, melon och nektariner. Hoppade in i duschen och fixade till mig och mötte efter det upp mamma som hade varit på sjukhuset och fått klarare besked om hennes framtida behandling. Det kommer bli en tuff höst, men det kommer det att vara värt. Vi åt lunch och kikade runt på stan. Ett par vita byxor och en väska fick följa med mig hem. Kan fortfarande inte bestämma mig om jag ser grotesk ut så att folk kommer skratta åt mig, eller om det är helt okej. Jag tycker det är så otrloligt fint med vita/ljusa jeans på andra, frågan är om jag själv kan ha det.. Ska gå runt i dom ett tag till och känna efter!
Har precis pratat med Viccan i telefon och ligger nu och väntar på sms för att veta hur kvällen blir.
Hoppas ni mår bra!
 

I don't want you to save me. I want you to stand by my side as I save myself

 
Tjoo mina pinglor!
Det var rena turen att pappa ringde och väckte mig halv tolv imorse eftersom jag annars hade varit lagom försenad till att träffa Erika en halvtimme senare. Började med att hämta ut mitt bankomatkort och legitimation hos polisen som jag för andra gången på två månader har lyckats tappa. Därefter åt vi lunch och tog sedan en fika på det. Otroligt mysigt att träffa henne igen, det blir tyvärr allt för lång tid mellan gångerna!
Just nu ligger jag i underkläder på sängen och lyssnar lite på Oskar Linnros och funderar på vad jag ska hitta på. Ut och springa i det fina vädret kanske? Eller kanske prova massa gamla kläder och få ångest? Haha hm, vi får se! De charmiga utslagen jag har i ansiktet sitter i, men är redan mycket bättre än igår!
Puss & kram

Du var ensam när du kom. Och du är lika ensam nu

 
Lockade håret lite idag haha
 
Andra inlägget på två månader! Jag är hemma med svinkoppor ikväll, ser ut som ett helvete. Jag väntar bara på att knorren ska växa ut och att jag börjar grymta eller något. Närå, men helvete hur jag ser ut.
Åt middag på Il Forno med mamma, pappa och lillebror vilket säkert hade varit mycket mysigare om det inte hade varit för att jag drog ner stämningen med mitt dåliga humör haha. Det gör så galet ont och svider som eld så jag ska nu ta två alvedon, börja kolla på andra avenyn och sedan krypa till kojs!
Precis ett lika värt inlägg som resten av denna blogg består av. Men vad ska jag göra? Skriva mina förslag på att förbättra världen, utrota fattigdom och besegra växthuseffekten? Njae nej.
Pusshej!
 

Just one last time

 
 
 
Vad fan hände med bloggen? Jag ska rädda de stackars jävlarna som fortfarande besöker bloggen dagligen trots att bloggandet upphörde i mitten av april måndad. Men det har varit full fart sedan dess, först nu börjar allt landa och jag är redan rastlös. Så vad hände i maj och juni? Maj månad kan ha varit den roligaste månaden i mitt liv! Med fyra studentskivor i veckan hela maj ut var jag rejält slutkörd, men så otroligt glad och laddad inför studenten! Den 7juni var det dagen jag har väntat på i så många år. Studenten var här och det var utan tvekan den bästa dagen i mitt liv. Vill uppleva allt med studenten igen. Allt. Jag har haft det så otroligt roligt och allt i maj månad/början av juni är minnen jag kommer ha med mig livet ut.
Vad har mer hänt?
Valbortg, midsommar, nattbad i fyrisån, världens starkaste mamma har gått igenom bröstoperation, firat viccans student, pussats på ett tak i soluppgången, en del vin-kvällar, en del förfull-kvällar, en del tadetlugnt-kvällar, brorsor igen, träffat världens finaste håkan, slagit sönder en tavla i huvudet så killen fick blåtira, dansat i regn, varit dommare i en armhävningstävling, druckit cider på ett tak och antagligen sjukt mycket mer som får stanna i mitt huvud haha.
 
Vad säger ni, ska vi ta upp denhär dammiga bloggen? Jaooorå, vi kör på det!
 

RSS 2.0