Life is short, and so are your penis

 
Jag är glaaaaad! Trots att killar och resten av människorna på denna planet är helt störda i huvudet så är jag glaaad! Endorfinerna satte verkligen fart i min lilla hjärna under timmarna på gymmet. Som sagt så har jag idag tränat för första gången sedan jag drabbades av den eländiga lunginflammationen, och oooom det kändes bra! Så jävla glad över att slippa känna sig så äcklig och dålig när man inte gör något. Dock kan jag inte träna fullt ut, utan jag måste börja långsamt, men bättre än ingenting!
Snart kommer även Felicia hit som jag inte har träffat sedan peace and love, gaaalet!
Nu ska jag hoppa in i duschen!
Puss och kram

Jag vet inte vart jag är, jag är med men aldrig riktigt där

Började jobbet klockan fyra och slutade tio. Då fick jag den briljanta idén att gå hem från eriksberg, vilket inte var en lika briljant idé när det inte ens halvvägs började spöregna .. Vid botaniska mötte Rebecka upp mig och vi satt vid slottet ett tag. Nu kom jag hem för en stund sedan och ska snart sova. Herregud vilken tråkigt inlägg detta blev haha, menmen.
Vi hörs imorn!

As we grow up, we don't lose friends, we just learn who our real ones are

Grattis på födelsedagen världens bästa! Jag älskar dig så!

Think of happy thoughs and you'll fly

Herregud vad jag hade saknat min lilla ängel, skönt att ha henne hemma igen! Kom till Stockholm vid fyra och vi drog direkt och åt. Kollade i lite affärer efter det innan vi satte oss på Café Bel Mondo med varsin kaffe i några timmar. Drog efter det hem till henne där vi hängde ute i det fina vädret tillsammans med Kamilla. När vi kom in gosade vi upp oss i sängen innan jag somnade som ett litet barn inlindad som i en kukong av massa filtar.
Vaknade vid halv ett idag och började fixa oss innan vi drog in till stan. Shoppade, garvade, fikade och spikade framtids planer var vad vi gjorde innan jag började röra mig tillbaka till Uppsala. Var hemma vid åtta och blev då upphämtad av mamma, har saknat henne så mycket! Världens bästa mamma.
Är tillbaka hos pappa nu och ska strax sova, jobb imorgon klockan fyra, men först ska jag fan i mig träna.
p&k!

Jag har försökt att ta tag i någon men händerna kan inte vara still

Slutade jobbet klockan tio igår och fick då skjuts av vakten till stan där Ebba och Eric mötte upp mig. Vi gick till Le park där vi satt och drack öl och kollade på när Kajsa jobbade någon timme innan vi gick vidare till Magnussons. Träffade lite vänner där och det var en trevlig kväll! Begav mig imorse hem från Bärby hage runt tolv tiden för att fixa till mig och nu sitter jag på tåget påväg till min gaaalet saknade Viccan!


Maybe I was ment to be left behind

Godmorgon!
Jag vaknade för ungefär en timme sedan av att pappa kom in och bad om ursäkt och berättade hur bra jag var, ett ganska bra sätt att vakna på! Jag ska strax hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig innan jag börjar jobba klockan fyra. Min förkyldning sitter som i berget och vägrar lämna mig, vilket verkligen suger eftersom jag knappt kommer ihåg när jag besökte gymmet senast. Det känns hemskt på flera sätt och jag vill verkligen inte ha det såhär längre.
Hoppas ni mår bra kompisar!
Puss & kram

If you don't do stupid things whilst your young, you'll have nothing to smile about when your old

 
Har väl mått lite som man förtjänar idag, om inte värre. Jag har legat i sängen och på soffan hela dagen och verkligen inte gjort ett skit. Nu ska jag strax sova för att imorgon dra upp och jobba på eftermiddagen. Fredag den 13, vi får se om jag överlever!
P U S S

I'm not telling you to smile, but dont be down

Peace and love var grymt, nej mer än så! Jag har fortfarande inte orkat ladda in alla hundratals bilder i datorn, men när jag väl gör det lovar jag att dela med mig av dom! Eller en del iallfall haha .. Sedan jag kom hem har jag varit sjuk, jobbat, träffat vänner, jobbat lite till, varit ännu lite sjukare och jobbat ännu mer. Nu tänkte jag i vilket fall att uppdateringen ska bli som förr och inte en massa uppehåll som på senare tid.
Nu ska jag strax börja fixa mig för att sedan dra och jobba mellan 16-22. Efter det vankas det utgång och imorgon är jag leeedig!
Puss och kram

RSS 2.0