We hurt yourselfs on the outside to kill the thing on the inside


Vaknade strax efter nio och började dagen med att skämma ut mig ganska rejält. Befann mig på hemköp klockan halv tolv för att jobba till halv tre innan skolan började. Första lektionen var matte där vi fick reda på nationella proven. Det är andra gången jag grät på en av Jensens toaletter och det känns bra att äntligen ha fått papper på hur extremt jävla korkad jag är. Efter det hade vi naturkunskap som jag drog hem på och sitter nu här och ska snart börja olugga svenska.. Pappa blev förskräckt när jag kom hem och har redan satt igång med att leta privatlärare, extra mattestöd och privatundervisning. Jag känner mig så jävla uppgiven, så sönder.
Jag har blivit uppväxt med att inte gråta. Det är bara svaga som gråter, och jag är inte svag. Så låt det gå någon dag innan jag är på banan igen. Med bortträngda tårar och med tankar, känslor och upplevelser som är placerade så långt in att man knappt kan tro att de existerar. Det blir bättre, jag är bara så otroligt sårbar för tillfället. Överdrivet sårbar för att vara jag. Och det är ditt fel, och det är lika mycket ditt fel att jag om några dagar återgår till att vara en känslokall jävla robbot.


If you start missing me, remember, I didn't leave you. You let me go

image description
Jag försöker glömma, gå vidare och undvika allting. Men jag kan inte hindra mig själv från att sakna dig. Även fast jag inte vill.

Just close your eyes, the sun is going down. You'll be all right, no one can hurt you now

image description
image description
Hej mina fina!
Skolan började med betygsamtal i både litterärgestaltning och franska där jag förvånadsvis lyckades skrammla ihop ett vg i lg och ett mvg i franska i slutbetyg. Satt med Rebecka vid ån och åt nötter under den korta håltimmen som uppstod efter franskan. På kommunikationen hade vi också betygsamtal och på hälsopedagogiken hade vi avslutningsfika och kollade på film. Efter skolan träffade jag min fina Tina för en fika och lite klänning letande. Underbart att träffa henne igen, jävligt illa att det sker alldeles för sällan nu för tiden!
Inte speciellt mycket plugg har jag fått gjort sedan jag kom hem, och jag har som vanligt ingen annan än mig själv att skylla på.
Jag är så trött att jag skulle kunna börja gråta vilket sekund som helst haha, så jag tror jag strax ska göra nallebrum sällskap i sängen.
Hoppas ni har haft en bra dag!
Sovgott!


I lied when I said it diden't hurt

image description
Hej på er!
Vi bafann oss på plats i Fullerö för lite paintball strax före tio imorse, efter en sväng genom kossor och lite åkrar. Dock vågade inte jag vara med och spela så jag kollade istället på tillsammans med Jennifer och Olivia. Jag och Jennifer drog tillbaka in till stan efter någon timme där vi åt lunch på Linné innan skolan började klockan två. Jag hade min kommunikations debatt, vilket sög och sedan engelska där vi kollade på film och hade betygsamtal. Efter skolan gick jag på stan med Nicole och Jennifer ett tag innan jag drog och tränade. Nu har jag precis duschat och hade tänkt plugga innan jag somnar, men så trött som jag är just nu skulle jag tro att jag istället går och lägger mig!
Sovgott!

I dont think you know what you are doing to me

image description
Igår var det morsdag och jag tog cykeln ut till mamma för att tillsammans med resten av släkten äta middag hos mormor. Jag är glad över att ha så fina människor i min närhet och jag ljuger inte när jag säger att jag verkligen har världens bästa mamma.
Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag inatt spydde två gånger, haha asvidrig. Har mest mått illa och kollat på gossip girl hela dagen idag, men har även lyckats skriva lite på svenskan.
Imorgon ska vi spela paintball på morgonen och jag kommer väl antagligen svimma av smärta eller något med min extremt låga smärtgräns. Skolan slutar klockan fem och efter måste jag träna innan jag måste söka hjälp för extrem viktuppgång. Fyfan.
Nej nu ska jag måla tånaglarna och fortsätta kolla på gossip girl innan jag somnar!
Sovgott!

Roooom!




 











I don't want you to save me. I want you to stand by my side as I save myself



fina kusiner!

Vaknade ganska sent idag och började min morgon med ett avsnitt av gossip girl innan jag gick upp för att duscha och fixa mig. Klockan fyra befann vi oss i Ärentuna kyrka för att se på när min kusin konfimerades. Efter kyrkan åkte hela släkten hem till dom där det bjöds på massa mat och fika. Jag träffar ju inte pappas släkt speciellt ofta, så det var roligt att se dom igen! Kom hem därifrån strax efter nio och ligger för tillfället i sängen och ska efter detta sätta på några avsnitt av gossip girl innan jag tar en hysat tidig kväll.
Puss & kram

Even in the best of days, love will be hard and hearts will be faking

image description
Hej mina vänner!
Natten var konstig, jag förstår mig inte på vissa människor. Imorse tänkte jag sätta på mig shorts, men efter att ha kollat mig i spegeln blev jag så jävla ledsen att jag istället stannade hemma. Halv tolv befann jag mig i vilket fall på Hemköp för att kassaträna fram till klockan tre. Nu har jag precis duschat och ska strax ut för att träffa Viccan och Kajsa!
Pusshej!

Vi har väntat här i regnet på någonting som inte händer och som aldrig kommer ske

image description
så fiiiina vänner! ♥

Hej på er!
Jag började dagen med att komma en halvtimme försent till skolan. Det var ganska dumt eftersom de andra hade fått exsaminerande matteuppgifter de skulle lösa i grupp, som jag istället fick lösa på egen hand - men så jävla grym som jag är lyckades jag klara alla uppgifter! Blev helt överdrivet glad haha. Efter matten hade vi engelska där vi fick tillbaka våra nationellaprov som också gick bra och efter det väntade en lång håltimme. Jag och Nicole gick då till storken där vi var heeelt ensamma haha. Där satt vi och drack lite kaffe innan jag efter ett tag mötte upp Felicia på stora torget. Vi gick för att äta en god lunch i solen på cappuchinos uteservering. Det var ett bra tag sedan vi sågs, så det var roligt att träffa henne igen! Jag var tillbaka i skolan klockan två då vi hade naturkunskap som endast bestod av att jag och Jennifer låg i gräset vid ån. En timme senare drog jag och tränade innan jag cyklade hem för att duscha och fixa mig lite. Mamma hämtade upp mig lite senare och vi åkte för att lyssna på lillebrors sista konsert med musikklasserna. Efter det var det picknik och brännboll, och jag hade en ständig fight mot myggen.
Jag börjar bli rejält trötter, så jag ska strax sova!
Sovgott!

So many words left unsaid, they are all a jumbled mess in my head

image description
groteskt ful bild, men jag ser glad ut. Och det var jag.
image description
Mina fans (Viccan och Felicia) ber mig blogga, så jag tänkte uppfylla deras önskningar. Idag var jag på plats i skolan 09:35 då nationella provet i matteb skulle ske. Det gick lite sisådär, men jag hoppas i vilket fall på godkänt! Efter det att man var klar fick man gå för dagen så jag och Rebecka köpte varsin sallad och satte oss vid ån. Där satt vi i princip hela dagen med lite uppehåll för toalettbesök och andra ärenden. Runt fem cyklade jag hem och fick i mig lite mat innan jag begav mig ut för att springa. Måste få tillbaka konditionen.
Nu kom jag nyss in efter att ha suttit ute i det underbara kvällsvädret med Kajsa ett tag och ska efter detta sova.
Jag kom som sagt hem från Rom i måndags, men bilder osv får ni när jag lägger in dom på datorn!
Puss & kram

Jag minns bara allt det bra, allt som var du och jag. Men aldrig, aldrig kommer allt tillbaks

image description
Bjuder på några bilder från igårkväll haha!

Jag kom hem för ett tag sedan efter att ha suttit i kvällssolen med Kajsa. Jag hade tänkt att sola efter det, men attans vilken lång kö det var, så jag drog hem. Nu har jag precis duschat och sitter nu och tänker. Och saknar. Lika bra att strax sova.
Väskorna är packade och planet går halv tio imorgon till Rom, det ska bli kul!
Jag kommer hem på måndag igen, så vi hörs då!
Puss & kram


Let the rain wash away all the pain of yesterday


Hej mina vänner!
Började skolan klockan två och slutade halv fem, sköna tider på tisdagar! Efter skolan gick jag och Nicole till biblioteket och efter det mötte jag upp Viccan. Vi tog en fika på Waynes uteservering innan vi istället satte oss vid ån ett tag.
Kom nyss hem och ska strax gå och lägga mig tror jag. Jag ska befinna mig på Hemköp imorgon klockan tio för att kassaträna innan skolan börjar klockan halv ett, så jag känner att vill vara pigg tills dess!
Sovgott!


Just remember, I was there when no one else was


Hej på er!
Kom hem för någon timme sedan efter att ha fixat mina naglar och har sedan dess hunnit med att äta middag, pluggat och köpt biljett till peace&love, sååå värt! 
Börjar få lite panik över allt plugg jag inte kommer hinna med till nästa vecka eftersom jag åker till Rom på fredag, jävligt illa. Aja, imorgon börjar jag skolan kvart i två, men jag ska försöka dra mig upp ganska tidigt ändå för att plugga lite innan dess. Slutar klockan fem och efter det sover antagligen Viccan här, men jag antar att vi hörs innan det!
Sovgott!

I can't see, I can't hear, I can't speak but I can feel

image description
Hade ganska stor lust att stanna hemma idag, men som tur var mötte Rebecka upp mig utanför mig och vi gick tillsammans till skolan, så jag kom dit. Skoldagen blev ännu bättre när mina fina tjejer kom med en kaffe till mig under en seg naturkunskapslektion. Den blev sen ännu bättre när jag fick ett samtal och fick veta att jobbintervjun på Hemköp gick bra och att de nu vill anställa mig, wooho! Asglad och asvärt! 
Nu ska jag strax hoppa på cykeln och bege mig ut i det fina vädret för att fixa mina naglar.
Vi hörs mina vänner!

This is Sweden and we never cry, there are no words for this in this damn language

image description
Hej på er!
Mötte upp Mika vid halv nio och vi cyklade tillsammans mot Ångstöms laboratorium för att även idag ta del av åtta timmar matte. Trots en hel helg av matte känner jag fortfarande samma panik över nationella provet, menmen. Sitter nu och äter mina rester från sushin igår samtidigt som jag kollar på Victoria's secret fashion show och får ångest. Ska strax börja plugga och funderar även på att dra ut och springa senare om mina hälsenor håller för det.
Lika bra att sätta igång så jag kommer någonstans!
P&k

Have you ever been so sad you can hardly stand, lying on the ground head in your hands

image description
image description
Klockan var ställd på 06.15 imorse. Tungt att vakna så tidigt en lördag för att åka iväg och räkna matte i åttta timmar, men jag kom upp. Kom dit till halv nio då vi delades in i grupper och fick lite information om det hela. Jag hamnade som tur var i samma grupp som både Hanna och Johannes så jag slapp sitta helt själv som ett litet mongo, vilket jag är väldigt glad över haha.
Mamma hämtade mig lite innan vi slutade och vi begav oss till aulan för att för sista gången vara åskådare för musikklassernas årliga vårkonsert. Jag är en mycket stolt storasyster över min extremt begåvade lillebror som är världens bästa! Det var i vilket fall en mycket fin konsert! Dock lite tråkigt att en mysig stund ska behöva avslutas med bråk, menmen. Jag sitter nu och glor på tv och har en extrem huvudverk. Jag hade tänkt ägna denna kväll åt en massa plugg, men som läget är nu blir det nog istället en tidig kväll. Jag ska ju trots allt ändå upp lika tidigt imorgon igen för ytterligare åtta timmar matte, woohoooo..
Puss & kram

Hur kan man alltid vara ensam men aldrig få vara själv?

image description
Skoldagen var helt okej. Matte och en svenska lektion där vi fick kolla på treornas projektarbeten. Slutade klockan elva och gick då tillsammans med Jennifer till Waynes där vi först fikade och sedan åt lunch haha. Hon följde sedan med mig till skolan igen där min coach ville ha ett privat samtal med mig. Det gav inte speciellt mycket utan jag blev som vanligt mest bara irriterad över folk som lägger sig i. Jag trodde jag var bra på att fejka, men tydligen inte tillräckligt. Gulligt att hon bryr sig, men som vanligt vill jag inte ha någon hjälp. Träffade i vilket fall Nicole och Jennifer efter det och var med dom ett tag innan dumma jävla Elise gick för att träna. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag gick och tränade när jag hade feber igår (som jag nu har fått tillbaka). Men sorgligt nog är det något som jag prioriterar framför det mesta just nu haha. Drog och solade efter det och kände då att det inte var det smartaste valet att dra och träna med feber, för efter det mådde jag skit. Jag solade inte ens klart hela tiden utan var tvungen att dra hem och har nu legat i sängen sedan dess. Jag skulle egentligen på tjejmiddag hos fina Tina ikväll, men så blev det ju inte direk, tyvärr ..
Nu har jag precis duschat och ska strax sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att spendera hela mig helg åt en mattekurs inför nationella i matteb, wohoooo! Kan nästan inte tänka mig något roligare att ägna en hel helg åt.
P U S S

Jag vet att jag döljer en sanning


Kan ju börja med att be er kolla extra noga på min charmiga finne i pannan, eller så låter ni bli.
 
Började skolan klockan åtta med en seg mattelektion följt av engelska där jag inte fick någonting gjort. Efter det var det en håltimme på fyra timmar som jag drog och tränade på. Tillbaka till skolan klockan två för att ha en timmes naturkunskap innan vi slutade klockan tre. Hängde med Jennifer på max efter det och hade intensiva samtal om killar, samlag och en del ironiska skämt tills ett gäng tolvåringar kollade snett.. Mötte upp Kajsa lite senare och hade vår standard torsdags fika på storken, myyzzz! När jag kom hem somnade jag typ direkt och vaknade nyss med feber, wohoo.. Måste verkligen plugga, jävligt illa.


Jag är så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls


Hej på er!
Det blev ingen uppdatering igår och lika bra var väl det.
Idag började skolan trettiofem minuter över åtta med hör och läsförståelse np i engelska. Svårt som tusan, speciellt hörförståelsen, men med några smygtittar på Rebecka så ska det väl i vilket fall ha gått någorlunda. Efter det hade jag en kort litterär gestaltnings lektion där vi bara fick höra vår kritik på våra noveller. Jag fick nästan bara bra kritik så jag gick därifrån med ett leende på mina läppar. Franskan var inställd och vi fick en överdrivet lång håltimme fram till klockan halv tre. Köpte sallad på ica och hängde med Rebecka, Hannah och Julia i ett klassrum fram tills Idrotten började. Höll min redovisning om mitt hälsoprojekt och jag är imponerad om någon lyckades höra vad jag stammade fram. Pratade helt galet fort och stod med pappret framför näsan dessutom, men det är i vilket fall över nu. Den som uppfann muntliga redovisningar får gärna typ hänga sig eller något.
Slutade klockan fyra och drog då för första gången på tio (!?!?!) jävla dagar och tränade. Det känns lite pinsamt att säga det, men jag saknar seriöst stället när jag inte är där på länge. Skulle sitta fint om min hälseneinflammation ger med sig lite så att jag kan börja träna som vanligt igen också, vore inte helt fel.
Nu ska jag strax sova eftersom jag måste upp extra tidigt imorgon och packa till pappa.
Sovgott mina vänner!

But in the end we're all the same


Efter att ha fixat mig och gjort mig helt klar för att dra till skolan imorse börjar jag blöda näsblod och med min extrema jävla blodfobi svimmar jag och slår i huvudet, HAHA så extremt dålig. Och extremt värdelöst att jag missade både np i svenska och resten av skoldagen.. I vilket fall vaknade jag runt halv ett och har sedan dess känt mig som en zoombie. Jag ska efter detta slänga i mig några koppar kaffe innan jag börjar skriva på hälsopedagogiken och börja på min idrotts presentation. Jag måste verkligen träna på något sätt idag också innan jag får psykbryt på mig själv. Jag förstår inte vad som har hänt med mig den senaste veckan, men det måste ändras på. Inte ok.
P&k


Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed




Jag kom tillsammans med Viccan tillbaka till Uppsala runt fyra tiden igår och gick då på stan lite innan vi drog hem till mig för att äta och fixa oss lite. Vi drog senare hem till Kajsa där hon, Ebba och Matilda var. Vi spelade lite spel där ett tag innan resten av människorna kom. Det var en trevlig kväll och det var länge sedan min säng var så skön som när jag la mig i den si sådär halv sju imorse. Pappa väckte mig vid halv ett idag och det kändes verkligen som att jag precis hade somnat när han väckte mig. Men jag gick upp och han skjutsade hem mig till mamma där jag nu hade tänkt spendera resten av kvällen åt att plugga. Jag är så jävla trött att jag helst bara skulle vilja somna just nu, men icke. Jag är så jävla förbannad på min manliga förälder dessutom, att någon kan förstöra så mycket för någon annan.


I hela mitt liv har jag försökt att tänka själv, men jag kommer inte längre utan din hjälp

image description
Godmorgon mina fina!
Ligger just nu nyduschad i Viccans säng medan hon står i duschen, så passar på att blogga under tiden som den trogna bloggerskan jag är HAH. Igår var det np i engelska i skolan som sagt och ärligt talat har jag ingen aning om hur det gick. Att skriva en debatt artikel om världens konsumerande var väl inte det lättaste att finna sin åsikt om, men det löste sig nog hyfsat bra ändå, trots en förjävlig huvudvärk som gjorde mig sällskap under hela provet. Vi fick i vilket fall sluta efter det och då tog jag tåget mot Stockholm. Mötte upp Viccan på tc och planen var att gå på LMFO, men vi hamnade istället på Bel Mondo där vi satt i flera timmar.
Vaknade idag runt halv elva och ska strax röra oss in mot stan för att shoppa och fika lite. Senare drar vi till Uppsala och hem till Kajsa som styr ikväll, haha!
Nu kom Viccan tillbaka och jag ska börja locka hennes hår, så jag avrundar med att säga att jag älskar mitt lilla hjärta så mycket så!
Puss & kram

Dont give up on things when you think you can fight for it. It's difficult to wait but it's more difficult to regret


Sitter just nu i morgonrock efter en lång dusch och äter på min yoghurt. Jag ska strax börja skriva på svenskan som jag måste få klart innan skolan börjar, eftersom jag har min redovisning på måndag (!!). Skolan börjar idag klockan kvart i två med engelska nationella och avslutas klockan fem med coachtid. Därefter rör jag mig mot Stockholm där jag spenderar resten av kvällen. 
Lika bra att sätta igång nu!
Puss & kram 


I can't believe you were the one to build me up and tear me down

image description
Ganska värdelös skoldag, men närvaron är viktig för tillfället. Efter skolan som slutade klockan fem gick jag tillsammans med Jennifer och köpte årets första glass! Vi satte oss i solen och gullig som hon är hjälpte hon mig med förberedelser inför np i engelska imorgon. Åkte med mamma hem när hon slutade och har nu nyss ätit en god middag. Planerna var att fortsätta lugga när jag kom hem, men jag känner mig typ halvdöd. Jag måste verkligen plugga svenska, men vill inget hellre än att sova just nu. 
Imorgon börjar jag skolan kvart i två och slutar fem, antar att vi hörs innan eller efter det!
P U S S 

At the end of it, you know we both were wrong


Labbraporten blev klar och jag står nu och väntar på bussen som verkar vara överdrivet sen. I skolan väntar matte och naturkunskap, partyyyy.. Efter skolan drar jag hem och fortsätter plugga, även fast det känns sådär att inte ha tränat på ett bra tag.. Men jag måste prioritera, och skolan går tydligen före.. Även fast jag inte kan hålla med om det.


Vi som alltid tycks le trots att vi ställer upp


Godmorgon!
Sitter nu ute i solen på altanen och äter frukost och ska strax börja skriva på labbraporten. Måste faktiskt erkänna att jag är lite stolt över mig själv som ställer klockan på halv nio trots att jag börjar klockan tre idag. Men jag känner att jag bara vill få allt skolarbete överstökat!
Slutar skolan klockan fem och efter det får vi se om jag drar och tränar eller hem och fortsätter att plugga.
Hoppas ni får en bra dag!
P&K

We must become the change we want to see

image description

Om dom tror att dom sårat mig så har dom bara missförstått

Ger upp bloggpausen haha! Känner att jag behöver det här lilla gosiga stället att skriva om min vardag i. Förstår att ni är i starkt behov av att veta vad som har hänt i mitt liv sedan sist (HAHA) så det är väl lika bra att tala om det för er;

Fredag
- gick en kort skoldag. Efter det hängde jag med Rebecka på stan. Vi satt vid ån, kollade runt och åt på Cupido - väldigt mysigt! Mötte upp Jennifer innan vi träffade Felicia och Cecilia ett tag. Senare drog jag och Felicia hem till mig och det bjöds på massa mys resten av kvällen!

Lördag - Vaknade hyfsat tidigt. Hon följde med mig och fixade mina naglar innan vi hade en asmysig eftermiddag. På kvällen blev det en spontan tripp till Stockholm där vi blev kvar över natten.


Söndag - Kom tillbaka till Uppsala på eftermiddagen då jag satte igång och pluggade lite. Hämtade saker hos mamma innan pappa hämtade mig. Träffade Jennifer på kvällen innan jag sov hos pappa.


Måndag - VALBORG! Uppsala leverade och min valborg blev bra. Ni fick se lite ruttna bilder från dagen, och det får ni även nöja er med.

Tisdag - Suttit och pluggat i solen hela dagen, taggar inför skola imorn.

Sovgott!


Välkommen till Uppsala, välkommen hem

V A L B O R G

Dock bara bilder från dagen!









baaara för giraffens skull HAH

dagenefter kock!

RSS 2.0