Inspo

 
 

Vägen till lycka kan bli genom hell

Idag är en väldigt vacker septemberdag, och jag har sovit länge och suttit inomhus resterande delen. Jag börjar jobba klockan tre. Jag hade tänkt åka och simma innan dess, men insåg att jag inte skulle hinna det. Så jag bestämde mig istället för att ta en promenad här hemma, men jag tog mig inte ut på den heller. Man kan ju fråga sig vad fasiken jag gör som inte tar mig iväg på någonting. Ingenting faktiskt. Jag sitter med en kopp kaffe i soffan och lyssnar på Ed Sheeran på repeat. Fina Ed Sheeran som jag sorligt nog inte har någon konsertbiljett till.
Jag känner mig ständigt trött och orkeslös. Ful och klumpig. Jobbig och ivägen.
Jag ska förändra mig själv. Om jag så ska dö på vägen så ska jag förändra mig. Jag är trött och less på den nuvarande äckliga Elise, hon måste bort.
xo

Society destroyed the teenager

Jag tänkte börja blogga igen. Jag känner att jag behöver få skriva av mig, få lätta lite på saker och ting.
Idag är det den trettionde september och jag har tagit ett beslut. Jag vet att jag i princip gräver min egen grav och frivilligt stänger in mig i ett oändligt mörker, men min sjuka halva säger att det kommer vara värt det. Vi får se, men just nu känner jag att jag inte har något annat val. Jag vet inte varför, men på något konstigt sätt känns det som att jag alltid blir sjukare på hösten.
 

I like us better when we're wasted

 
 
Några av de miljader bilder jag har från dessa två månader på Rhodos
 
Hej på er!
Det var ett tag sedan nu. Drygt ett halvår faktiskt. Idag är  det den 18 september och jag har varit hemma i exakt en månad. Jag har haft en fantastisk sommar, en helt underbar sommar! Jag har träffat så mycket nya vänner, haft det roligaste jobb jag förmodligen någonsin kommer att ha, festat dag och natt under två månaders tid, levt i en fantastisk stad med ett fantastiskt klimat med fantastiska människor!
Det var med andra ord en sommar jag sent kommer att glömma!
Nu är jag hemma igen och gör mig redo för nya äventyr! But first, back to hemköp..

RSS 2.0