This is a war I can't win

 

You don't break me, you just make me stronger than I was

'
Är för lat för att använda bilder som inte ligger på insta, sryyyy
 
Hola!
Nu börjar det fan dra ihop sig! Femton dagar till planet mot Rhodos lyfter, sick! Är så redo att jag bara vill dra NU, men samtidigt som jag vill hinna träna så mycket mer innan, beachkroppen är inte riktigt som den ska hahha!
 
Nej men annars då? Känns som att jag inte gör annat än att jobba, hade det inte varit för att jag bara har en vecka kvar på Hemköp så hade jag nog snart spytt.
Har givetvis haft mina små utekvällar också, man måste ju trots allt försöka få in lite mänsklighet i denna gråa vardag. Eftersom jag heter Elise blir dom oftast lite galnare än tänkt, men det är kul att se tillbaka på.
 
Nu ska jag strax hoppa in i duschen innan jag ska röra mig mot jobbet.
På lördag är det personalfest, på måndag är jag ledig och på torsdag jobbar jag mitt sista pass på Hemköp för ett tag. Sen är det bara att packa väskan och sen ger vi oss av, äntligen!

You don't understand and I can't explain

 

Be like snow, cold but beautiful

 Tjooo
Var cpsjuk tidigare i förra veckan, men nu är jag på fötter igen! Valborg blev som sagt lyckat, trots ett jävla snöoväder senare under natten.
 
Det är sjukt men det slog mig imorse att jag endast har en månad kvar på Hemköp och att det endast är drygt en månad innan vi drar, det är fan sjukt vad tiden går. Men fyfan vad underbart, längtar så jag nästan spricker. Vill bara bort nuuu.
36 dagar tills planet lyfter. 36 dagar på mig att träna ihjäl mig. 36 dagar på mig att bara bli allmänt förberedd. 35 dagar kvar på hemköp. OMG.
 
Idag är det onsdag och jag är ledig. Ska ägna dagen åt att träna, kolla upp mitt abonnemang, kolla upp det här med en RIKTIGT jävla tandblekning samt ta det jävligt lugnt.
Vi höres!
Pusshej!

And I don't even know how I survive

Jag hade en riktigt bra valborg!
  • Mysig frukost + häng i ekonomikum
  • Grillfest hos kusse
  • Birger
  • Efterfest i Flogsta

RSS 2.0