I can't tell where the journey will end, but I know where to start

Hello mates!
Jobbar fortfarande väldigt mycket, och är väldigt trött efter passen. Försöker träna, men vissa dagar finns inte orken. Dessutom har jag sträckt en muskel i ryggen så det gör ont as fuck. Tveksamt om jag kan gå tillbaka till kassapassen nästa vecka om det fortsätter göra såhär ont alltså.. Time will tell!
Vi går mot ljusare tider gott folk! Om en vecka rullar vi in i mars och sen ba BAM är sommaren runt hörnet. Men känn ingen stress Elise.. Gah. Men mer taggad inför denna sommar är det svårt att vara! Allt kryper allt närmare och det börjar faktiskt kännas allt mer och mer på riktigt!
Nej men känner att detta väder kan få bytas ut mot lite sommar och Rhodos nu faktiskt.
Pusshej!
 

Det är inte förrän mörkret faller som jag inser mina misstag

 
Hej babes
Jobbar skiten av mig, men jag får tänka framåt. I fredags var det alla hjärtans dag som jag firade med Felicia, the love of my life. Vi lagade en supermysig middag tillsammans innan vi raggade upp Jennifer och drog till Birger. Det var en rolig kväll och den slutade med att jag fick tre alla hjärtans dag sovpartnes<333
Jobbade kväll dagen därpå och idag har jag varit ledig. Vaknade vid tolv, spenderade lite tid med mamma innan jag skjutsade henne till jobbet och hämtade lillebror. Spenderade lite mer tid med lillebror innan vi åkte in på sinnesromässan som mamma medverkade i. Riktigt fint. Blir alltid så lugn efter att ha varit i kyrkan, jag måste påminna mig oftare om att Gud alltid är med mig. Jag är inte ensam, även fast det känns så lite allt för ofta.
Imorgon börjar jag redan 07:15 - kill me. Skulle behöva vara ledig en dag till, menmen.
Den senaste veckan har varit skum. Folk är skumma. Jag växlar mellan att vara förbannad och ledsen. Just nu är jag förbannad. Jag blir arg på mig själv. Jag är så jävla korkad och svag.
Nu ska jag sova, pusshej!

You're so alone, your sickness feels like home. Find some control, you will be beautiful


Evrything will be okey in the end. if it's not okey, it's not the end

 
Hej kamrater!
Var lite mer än en vecka sedan sist nu. Efter jobbet sist jag skrev blev det en liten spontan utgång med Felicia och Jennifer. Hamnade på en rolig efterfest och sov alldeles för lite för att kunna jobba normal dagen därpå. Yolo osv.
Tränat, jobbat och försökt träffa lite vänner bestod förra veckan av ungefär. I helgen jobbade jag (också), men hann även med lite biljard och ölhäng med Camilio på lördagskvällen samt bowling med farfar och småkusinerna på söndagskvällen, mycket mysigt!
Och idag började en ny vecka. Ska jobba brödpasset nu i två veckor framöver, så det blir tidiga mornar för min del ett tag framöver. En del träning efter jobbet ska jag även hinna med, eller rättare sagt, måste hinna med.
Nu ska jag snart sova, vi hörs!
P U S S

Du kan göra vad du vill för du betyder ingenting

Helloo
Var givetvis försenad till Sthlm, men det gick bra ändå. Jag hade det bra, träffade Viccan ett tag igår innan jag rörde mig tillbaka till Uppsala, jättemysigt att träffa henne!
Igår firade vi i släkten Erika som fyllde 20 år i förrgår! Grattis babe!
Theresé har större mage än någonsin och jag kan knappt bärga mig innan den lilla guldklimpen kommer ut!
Börjar jobba klockan två så ska skriva lite dagbok nu innan jag hoppar in i duschen.
Pusshej!

RSS 2.0