So scaraed of getting older, I'm only good at being young

Hej på er!
Dålig uppdatering under veckan I know, men internet här hemma har krånglat överdrivet mycket. Veckan har iallfall rullat på som vanligt med skola, träning och andra vardagsysslor. Igår var hela skolan på Saco mässan, en mässa om typ olika alternativ efter studenten. Det var asvärt och jag fick faktiskt ut riktigt mycket av den!
Vi var tillbaka i Uppsala vid halv sju och då blev jag övertalad att följa med Jennifer och Kasper till Williams för att äta tacobuffé. Sedan blev vi kvar där resten av kvällen. Hängde med människor och hade det trevligt innan Jennifer fick mig, Felli och Kasper med sig hem som hemsläp. Jag och Jennifer fortsatte och var asdryga när vi väl kom hem innan vi gav upp någon timme senare haha.
Vi vaknade vid elva och jag lagade en köttig frukost åt mig och Felli innan jag och Jennifer nätt och jämt tog oss till skolan haha.
Ska nu kolla på tv med pappa innan jag somnar tidigt för att imorgon jobba 11 timmar, gosh.
P U S S

You just feel stupied, disgusting, used

Hej på er!
I lördags blev det en spontan utgång ändå. Vi var lite överallt innan den avslutades på ett överdrivet speciellt sätt. Igår tog jag det bara lugnt, borde ha pluggat men det var inget som blev av.
Idag är det måndag igen. Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och ska nu försöka plugga lite innan jag ska iväg och träna halv sju.
Puss & kram

Maybe you were the ocean when I was just a stone

Hej på er!
Slutade skolan strax efter fyra igår och mötte då upp Felicia, som jag för övrigt har saknat galet mycket! Vi såg Twilight Breaking dawn part 2, och jag är riktigt nöjd med den! Det blev precis som jag ville ha det haha! Vi somnade inte förrän vid fem tiden så när klockan ringde klockan nio imorse var det kanske inte lika kul. Hon följde iallfall med medans jag fixade mina naglar klockan tio. Det blev vitt glitter på den franska, nöööjd.
Nu sitter jag på sängen med en kopp kaffe och ska efter detta hoppa in i duschen innan jag börjar fixa mig. Ska träffa Jennifer vid två för en Wayne's fika och vid sex ska jag bekanta mig med resten av lucia kanditatera. Kvällens planer är fortfarande inte spikade, men det blir bra oavsett!

The worst kind of pain is when you're smiling just to stop the tears from falling

Tjoooo!
Började morgonen med att stänga av alarmet vilket bidrog till att jag försov mig. Mötte Kajsa vid kvart i åtta och var sedan i skolan till strax innan tio. Svenska, coachtid, franska och samhällskunskap innan vi fick sluta. Dagen bjöd på ännu en brandövning, vilket blev den andra denhär veckan. Efter skolan hängde jag med Rebecka i någon timme innan det var dags för möte. Värdelöst. Efter det drog jag hem, bytte om och cyklade sedan mot gymmet. Corepass och gym stod på schemat, skönt!
För tillfället sitter jag och äter tonfisk med keso och ska efter detta ta en dusch.
Puss & kram

Put your hands on the ones that you swore you loved

d to the duckface
 
Det var tungt att lämna sängen imorse, men på något sätt lyckades jag ändå ta mig upp och hör och häpna, även komma i tid till första lektionen! Slutade skolan tjugo i två och tog då min rosa cykel och cyklade hemåt. Jag har haft en riktigt härligt eftermiddag/kväll. När jag kom hem gjorde jag mig en kopp te och la mig på sängen och kollade på Love actually. Det gav mig både julkänslor och ett leende på läpparna hihi. Klockan sex var det dags för mitt första spinningpass på flera månader, och till mitt sällskap hade jag pappa. Det var galet jobbigt och gaaalet kul! Har verkligen saknat det!
Nu har jag precis duschat och funderar på att sätta på en till film och låta håret torka innan jag somnar.
Sköt om er!

You don't feel pretty, you just feel used

Måndag igen och jag är lika otaggad för en ny lång vecka som vanligt. Men jag ska nog stå ut, det brukar bli bäst så. Gick i skolan mellan åtta och två idag och drog efter det hem och skrev på en uppgift i någon timme och tjugo minuter innan deadline upptäckte jag att jag inte hade sparat ett skit. Det är i såna lägen jag älskar mig själv mer än vanligtvis. Efter jag hade skrivit ihop något skit på tjugo minuter och skickat in drog jag och tränade ett hårt pass. Känner redan nu vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon, underbart!
Nu ska jag lägga mig i sängen, måla tånaglarna och kolla på en film innan jag somnar.
Puss & kram

Jag kan förlåta, men aldrig glömma

Jag vet inte vad jag ska skriva, men grattis antar jag. Varje farsdag blir så jävla förvirrande och jag vet aldrig hur jag ska reagera, och samma sak är det i år.

If you could read my mind, you'd be in tears

Hej på er!
Igår började skolan halv tio och slutade halv fem. Hade en håltimme på tre timmar jag drog och tränade på innan jag fick bråttom tillbaka till skolan. Efter skolan gick jag på stan en stund med Jennifer och Nicole innan jag och Jennifer gick hem till mig. Vi lagade en enligt oss as statsig middag, träffade Viccan en kort stund och sen drack te och pratade bara. Följde henne till bussen efter tolv och gick sedan hem och sov.
Nu sitter jag här och har precis duschat. Vi ska till morfar för tidigt farsdagmiddag idag klockan tre och ikväll blir det någon form av utgång.
Hoppas allt är bra med er finisar!
Puss & kram

.

Fuck this shit. Jag orkar inte. Jag vill ge upp. Hoppa av. Försvinna. Byta ut mig själv. När i helvete ska allt få ett slut? När är det min tur? Jag är trött på dethär. Trött på att försöka. Trött på att låtsas. Trött på att misslyckas. Trött på mig själv. Trött på mitt psyke. Trött. Jag vill inte ha det såhär längre. Jag har aldrig velat ha det såhär. Men jag blir aldrig fri. Jag är fast.

Keep me in your heart, I'll stay forever

hahah läänge sen
 
Idag har vi haft studiedag, asskönt förutom att jag har haft riktigt ont i huvudet hela dagen. Jag har pluggat och träffade senare Viccan och Kajsa. Jag och Viccan gick sen hem till mig och chillade här innan jag ntyss följde med henne till bussen.
Imorgon börjar skolan halv nio och efter det ska jag jobba, otaggad tjej.

Ska hela vägen upp och följer min stig

"Vad och hur ofta tränar du och har du något mål inom träningen? :) hur fort springer du en mil tex?"
 
Jag tränar i genomsnitt mellan 3-5 gånger i veckan på Actic. Min träning varierar en hel del eftersom jag lätt tröttnar om jag gör samma saker allt för ofta. Ibland är det spinning, core, powerpass och ibland kör jag själv på gymmet, springer på rullbandet, springer utomhus etc. Kör jag själv har jag alltid som regel att jag måste köra minst en halvtimme kondition innan jag börjar gymma och sedan lämna gymmet helt slut.
Mitt mål när jag började träna var att få en kropp jag var nöjd med, och det är det fortfarande. Inte en chans att jag kommer att ge mig förrän jag är där, min extrema envishet är en bra egenskap i detta sammanhang haha.
Men i och med att jag började träna en hel del blev det även en stor del av mitt liv och ärligt talat skulle jag inte klara mig utan att träna idag.
Hur fort jag springer vissa sträckor och andra saker om min träning kommer du att hitta på min nyuppstartade träningsblogg du hittar HÄR! Följ mig gärna där, och finns det fler frågor så är du välkommen att ställa de där! :D

I will keep fighting to the end

Nu har jag äntligen gjort klart min träningsblogg! Det är mitt projektarbete i skolan där mitt mål är att springa Vår Ruset på en maxtid på 30 minuter. I bloggen kommer jag att ge tips på övningar, mat och försöka insperera och motivera er så mycket jag kan till att börja träna och leva hälsosamt!

Bloggen kommer vara ytlig och bara fokusera på träning och hälsa, vilket gör att jag självklart kommer ha kvar den här bloggen där jag kan vara mer personlig och avspänd.

 

Ni som vill får hemskt gärna börja följa den bloggen för lite träningstips och motivation!

Klicka HÄR för att komma till bloggen!


The lighters smiles can hide the saddest stories

bbbbabyface från i vintras
 
Hej på er!
Skriver i lite stress just nu, men vad gör man inte för er?
Idag var det första dagen i skolan efter lovet och självklart lyckas jag komma en kvart försent. Första lektionen var estetisk verksamhet där vi nu har gått från musik till bild. Förutom att jag helt seriöst är sämst i klassen så rullade lektionen på i två och en halv timme innan den tog slut. Efter det var det franska och samhällskunskap innan vi slutade. Drog då och tränade ett kort men intensivt pass på en timme innan jag stressade hem och duschade och fixa mig innan jag gav mig iväg till UNT för fotografering för Uppsala lucia. Jag såg förjävlig ut, gör värsta minen och mitt hår ser askort ut, usch och fy vad pinsamt när det kommer ut. Dock tror jag att det kommer ut redan på lördag.
Imorgon är det studiedag, wooo!

Jag lever med mina minnen och sår som ingen kan se

 
glad tjej i hemköpströja HAH
 
Hej på er!
Igår jobbade jag som sagt mellan tjugo i nio och sex. Efter det tog jag en promenad hem och väl hemma hann jag nätt och jämt duscha, äta middag och fixa till mig lite innan jag mötte upp Viccan. Vi drog på en lokalfest i Årsta till Adde som fyllde tjugo. Tog bussen hem vid tolv för att sedan öppna butiken imorse. Jobbade mellan åtta och tre och drog efter det till gymmet. Nu sitter jag med en kopp te framför solsidan och ska försöka ta en hyfsat tidig kväll.
Utvecklingsamtal imorgon halv åtta, vi får se hur det går!
P U S S

Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

 

All those fairytales are full of shit, and one more fucking love song I'll be sick

Hej på er!
Somnade ganska sent igår, onödiga saker som ändå får mig att vara vaken.. Vaknade ganska sent idag. Pratade med Viccan i typ två timmar i telefon innan jag försökte plugga lite. Det gick lite sådär så drog istället och tränade. Körde ett relativt långt pass, men ändå inte nöjd. Vet inte riktigt om det är bra eller dåligt att aldrig vara nöjd, men jag chansar på bra.
Sitter nu i sängen, är stört irriterad, arg och uppgiven. Precis bråkat med pappa och är ganska så rejält trött och otaggad på att jobba ett nio timmars pass imorgon. Världen består av så in i helvete många idioter och av någon anledning har jag en tendens att ständigt ha dom i min omgivning. Det tar en jävla massa energi jag egentligen inte har råd att slösa på något sånt.
Jag är galet trött och borde verkligen sova med tanke på jobbet imorgon, men det förvånar mig inte om jag blir vaken alldeles för länge av en alldeles för dum anlending. Stop fuck my mind, please.
Puss och kram

Det mörker du ser gör att stjärnorna märks lite mer

Gårdagen blev lyckad! Middag och sedan en kväll på bj innan läggdags, nöjd! Idag har jag bara segat hemma hos Jennifer. Städat, kollat på film och avslutade sedan med en promenad innan jag rörde mig hemåt.
Jag är galet trött så ni får bara lite få dåliga Iphonebilder från de senaste två dagarna, ska be Jennifer skicka över bilderna från hennes kamera, så dom kommer säkert upp lite senare!

RSS 2.0