It's alright to die cause death's the only thing you haven't tried



Halloj! 

Ny vecka, igen.
I fredags jobbade jag från typ två till strax efter fyra, väldigt skön dag. Åkte till Short hills med Frida, Tilda och Jenni och åt på cheesecake factory, och jag provade för första gången deras cheesecake och jag måste säga att jag är besviken. Därefter såg vi Pitch perfect på bio, mycket rolig film. 

Dagen därpå tog jag tåget in till city vid tio och mötte upp Lisa på port authority och vi tog tillsammans bussen till Hartford, CT därifrån. Tre timmar senare var vi framme och vi blev upphämtade av Helena och Emma.
Åkte hem till Helena och fräschade till oss lite innan vi tog bilen och gav oss iväg dit konserten skulle äga rum.
Det var på ett gigantiskt kasino, sjukt häftigt att se! Vattenfall inomhus, gigantiska pokerrum, spelrum, barer osv. Och mitt i den stora byggnaden fanns en arena som påminde om Globen, ja ni kan ju då kanske tänka er hur stort det var där.
Vi åt middag och intog sedan våra platser för konserten.
En timme senare kom han sedan upp på scenen. Alltså älskade Ed Sheeran, fy fasiken vad bra det var!! Alla ni som har möjlighet att gå, GÅ! Ex antal tårar senare och en hesare hals än innan var det slut, men ack så lycklig jag var.
Vi sov sedan allihopa hos Helena och det var jättekul att träffa dom igen! Har ju trots allt inte träffat dom sedan training school i februari.

Vi tog sedan bussen tillbaka till New York dagen därpå. Jag mötte upp Robyn när vi var framme för middag och en drink. Var väldigt trött så åkte ändå hem relativt tidigt och somnade väldigt skönt i min säng sen.

I måndags var det memorial day och alla var lediga från skola och jobb för att hedra alla som har dött i krig. Det betydde även att jag var ledig! Jag hängde i central park tillsammans med Robyn, Andrea och Ellen. Hade lite piknick och jag och Andrea drack drinkar haha. Sjukt varmt var det, men en väldigt mysig dag! 

Idag är det onsdag och jag ska efter detta ta mig iväg till gymmet. 

Tänker alltid att jag ska blogga oftare, men glömmer liksom bort det när jag inte har datorn längre.. Men det kanske är värt att blogga oftare så det slipper bli så långa inlägg som i princip bara handlar om vad jag gör om helgerna. Kanske dock beror på att vardagarna inte är sådär jätteintressanta att läsa om haha. Vi får se! 

Puss & kram 

Träffar gärna vem som helst utom mig själv

Man vill ju bara äta upp henne 

Hejsan!
Haha alltså den att jag uppdaterar typ en gång i veckan.. Men okej det är tisdag och ny vecka. 

I fredags var jag ledig, tränade på förmiddagen, har varit lite slarvig senaste två veckorna så det var superskönt att få träna igen! 
Åt middag med familjen innan jag runt åtta tog tåget till Hoboken där jag mötte upp en kille jag skulle på dejt med HAHA. Lite nervöst, men det gick bra! Drack lite vin och pratade på en uteservering och gick sedan en promenad och kollade på utsikten över Manhattan innan jag tog sista tåget hem. 

På lördagen tog jag det ganska lugnt, åkte en sväng till Livingston mall och kikade runt lite innan jag började jobba klockan åtta. Var ett väldigt oväder den kvällen så det spelade faktiskt mindre roll att jag jobbade. 

På söndagen tog jag tåget till city runt tolv. Mötte upp en svensk tjej vid namn Andrea, första gången jag träffade henne. Vi kikade runt i lite butiker, åt lunch och ah upplevde nyc i 30 graders värme. Så jävla varmt. 
När hon tog tåget hem mötte jag upp min andra dejt för helgen hahah. Nej men vi åt middag på en vääldigt fin restaurang, promenerade i central park och lärde känna varandra. 

Idag är det tisdag som sagt. Jag har tränat på förmiddagen och fixat lite ärenden och ska efter detta hämta barnen från skolan. Idag står det playdate på schemat för Simeon = jag och Sabrina har hela eftermiddagen på oss att dansa till Honey Im good och sminka henne haha. 

På lördag åker jag till Connecticut för att se Ed Sheeran, åh är så lycklig! Minns hur besviken jag var på att jag inte hade biljett till hans konsert i Sverige, men nu så hihi! 

Men vi hörs (kanske) innan dess!
Puss & kram 

Jag orkar inte vara iskall, jag vill bara känna




Hejsan!
Ny vecka - igen. Helgen var rolig! I fredags var jag ledig och mådde skit. Hade så jävla ont i halsen både i torsdags och fredags. Men med lite alvedon i kroppen lyckades jag ändå ta mig ut ur huset och äta middag på en mysig uteservering på en grekisk restaurang tillsammans med Robyn och Andrea. 

Lördagen åkte jag in till city runt tolv. Mötte upp Robyn, åt lunch och promenerade sedan till rooftopen brunchen skulle vara på. Mötte upp Jenni och Mike där och hade riktigt trevligt! 
Några timmar och drinkar senare vandrade vi vidare till 230 fifth rooftop bar där vi beställde in ännu lite fler drinkar - såååå goda! Drack bland annat jordgubbaschampagne och mango-martini, nam. 
Dit kom även Andrea och hennes kompis Ellen sen vilket var jättekul!

Efter en paus på McDonalds tog vi en taxi till HAUS vilket var klubben vi skulle till. Kanske inte riktigt min typ av ställe, men jag hade kul ändå! Efter rolig taxiresa hem kom iallafall jag och Robyn hem till mig. Lite för fulla, lite för skrattiga och lite för trötta. 
Det var en lång men riktigt rolig dag!

Söndagen vaknade jag upp lite halvt ångerfull med en öken i munnen. Mötte upp Jenni och hennes kompis för lunch i SO och frozen yoghurt i maplewood. 
Jag och Robyn köpte sedan med oss sushi och åkte till eagle rock, som är en utsiktsplats där man ser ut över hela Manhattan, superfint! Där satt vi i solen och jag försökte jobba på min bränna som aldrig vill komma.
Gick på bio på kvällen och somnade ganska direkt efter det att jag kom hem.

Idag är det tisdag och jag har idag tagit en promenad i det fina vädret, pratat med Kajsa och druckit kaffe. Otroligt effektiv dag.

Nu ska jag hämta barnen, pusshej! 

It's alright to cry, even my dad does sometimes







Hola!
I fredags var jag ledig. Skypade med mamma och pappa på dagen, tränade och mötte sedan upp Tilda och Jenni på kvällen. Vi gick till en bar här i SO och snackade skit. Jag och Tilda ended up i hennes säng drickandes vodka och snackade om allt och ingenting till klockan närmade sig tre och jag tog mitt pick och pack och vandrade hemåt.

På lördagen gjorde jag inte så mycket. Gick en ganska lång promenad, solade och jobbade sedan på kvällen.

I söndags tog vi (Jag, Tilda, Jenni och  Hubert) tåget in till city vid elva. Mötte upp Carro i central park och hade en jättemysig picknick! 
När klockan närmade sig halv fem gick jag, Carro och Jenni till PhD rooftop där Hubert var promoter. Där stannade vi och dansade, minglade och drack alkohol till klockan blev mycket och vi sökte upp närmsta tunnelbana till pennstation. En lite roligare söndag med andra ord!

Idag har jag mått lite som jag förtjänar, tagit det lugnt inne hela dagen (solbränd sedan igår så undviker solen någon dag nu). Hämtade barnen fyra och hade en ganska vanlig dag efter det.

Nu ligger jag och kollar på two broken girls och ska väl inom inte allt för lång tid göra sängen sällskap.

Hörs under veckans gång!
Pusshej!


RSS 2.0