The trick is to enjoy life





God förmiddag!
Idag är det onsdag. Simeon går på ett halvdagars kamp denna vecka, så jag ska hämta honom igen vid halv ett. Hem för lite lunch innan vi åker ner till poolen här i South orange innan Sabrina kommer hem från hennes kamp vid halv fem. 

Helgen tillbringade jag på Long Island hos Carro. På fredagen möttes vi i city och skulle gå ut, men lite problem uppstod, så vi åkte hem till henne istället och kollade på film istället. 
På lördag efter lunchtid åkte vi till en strand på long Island. Det var en jättefin strand, men det var så höga vågor att det knappt gick och bada, vilket var lite tråkigt. Vid fem tog vi vårt pick och pack och åkte tillbaka hem till henne, duschade och åt middag innan vi packade strandvädka nummer två och begav oss till en annan strand som låg lite närmare. Stannade vid vägkanten och plockade lite pinnar hahahah och väl på stranden gjorde vi upp en lägereld. Där satt vi vid vår lägereld och såg på solnedgången och drack Corona och mådde väldigt bra. Man ska göra mer såna saker, så underbart! 
Där satt vi och pratade tills dess att det blev helt mörkt ute och begav oss hem och fortsatte kolla på filmen. 

På söndagen åkte vi till Coney Island i Brooklyn till ett nöjesfält som låg precis vid stranden! Vi började med ett dopp i havet och låg en liten stund på stranden innan vi åt lite mat och sedan satte tänderna i karusellerna haha.
När klockan närmade sig halv åtta började vi gå mot tunnelbanan och åkte tillbaka till Penn station där vi skildes åt.
Det var en riktigt bra helg, mer såna!

Nu ska jag dra och simma en timme innan jag hämtar upp Simeon igen.
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0